DI > Ekonomi

Friday, 19 October, 15:05

Liknande nyheter

Taggar: Ge upp hoppetom , sparräntan
SvD - 26 jan 17 kl. 11:17

Se upp med sparräntan: ”Kan plötsligt sänkas”

Vilken bank som erbjuder bäst sparränta skiftar snabbt, och för räntejägaren gäller det att vara på tårna. Collector, som i några månader erbjudit den bästa rörliga sparräntan, sänker på torsdagen. .

DN - 16 jan 14 kl. 10:40

Bankerna som sänkt sparräntan mest

De svenska storbankerna har alla sänkt räntan på sina obundna sparkonton det senaste året. Störst är sänkningen hos Nordea som sänkt sparräntan med 0,45 procentenheter på ett år..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sju av tio saknar koll på sparräntan

Nio av tio svenskar har ett sparkonto, men bara tre av tio vet vilken ränta de har på kontot. Det visar en undersökning från SBAB Bank. Bäst koll har män över 56 år och boende i Småland.

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 12 kl. 09:20

Sju av tio saknar koll på sparräntan

Nio av tio svenskar har ett sparkonto, men bara tre av tio vet vilken ränta de har på kontot. Det visar en undersökning från SBAB Bank. Bäst koll har män över 56 år och boende i Småland.

DN - 19 dec 12 kl. 10:52

SBAB sänker sparräntan

SBAB sänker sparräntan med 0,30 procentenheter för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag..

Expressen - 17 apr 13 kl. 15:57

Experten: Så tjänar du pengar på sparräntan

Dagens räntebesked välkomnas av låntagaren, men är mindre positivt för spararen. Men det går att höja sparräntan. ?

DI - 17 jan 18 kl. 22:27

Banken som höjer sparräntan

Lilla uppstickaren Svea Ekonomi höjer räntan på sitt sparkonto. Det är ett vårtecken för bankspararnas bottenfrusna sparräntor. Här är sparkontona med högst ränta.

DI - 21 maj 14 kl. 12:36

Nyheter 12.30: Här får du bästa sparräntan

Storbankerna tappar mark till småbankerna, som ger betydligt bättre sparräntor. Här har du bankerna med de bästa och sämsta räntorna..

PrivataAffärer - 09 jul 14 kl. 08:50

Storbanker sänker sparräntan till noll

Sparräntorna kryper ner mot nollstrecket i spåren av Riksbankens besked. På vissa sparkonton slopas den helt....

SvD - 02 maj 15 kl. 08:18

Här hittar du den bästa sparräntan

Riksbankens minusränta gör att bankernas sparräntor är väldigt låga. Hos samtliga storbanker kostar det i slutändan att parkera sina pengar. Men den som letar hos mindre aktörer kan fortfarande få 1,30 procents ränta.

SvD - 16 feb 17 kl. 16:27

Hösta sparräntan – hos bensinmackarna

Sparränta på två procent, med fria uttag och insättningsgaranti? Den som är trött på storbankernas nollräntekonton och nischbankernas allt snålare räntor kan blicka mot – Preem och Shell..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Daimler vinstvarnar – vinsten faller med 27 procent

Den tyska fordonsjätten Daimler vinstvarnar. Enligt ett pressmeddelande väntas resultatet för tredje kvartalet landa "väsentligt under förväntningarna". .

DI - 15 minuter sedan

Seamless Distribution Systems köper Invuo Eproducts för 200.000 kronor

Invuo Technologies, tidigare Seamless Distribution, lämnade under förra veckan in en konkursansökan för holdingbolaget samt serviceverksamheten. Nu säljer konkursförvaltaren dotterbolaget Invuo Eproducts till Seamless Distribution Systems som handlas på First North. .

DI - 30 minuter sedan

Storbank tror att Tesla kan komma med stark utsiktsprognos

Teslas guidning för det fjärde kvartalet kan bli extremt stark vad gäller utsikterna för vinsten och kassaflödet, bedömer analytiker på Morgan Stanley..

DI - 30 minuter sedan

Sparproffset: Börsfrossan ger köpläge i kvalitetsbolag

Fredagens sura börs går att spåra till en tung rapport, som drar med sig de flesta branschkollegorna i fallet. Men  lugn - det skapar köplägen i kvalitetsbolag, enligt Danske Banks sparekonom Maria Landerborn..

DI - 45 minuter sedan

Handelsbanken fonder ökar i Tobii

Handelsbanken fonder har ökat sitt innehav i eyetrackingboalget Tobii till 5,02 procent av kapitalet, enligt ett flaggningsmeddelande från Finansinspektionen..

DI - 45 minuter sedan

Låsbjässen står pall i börsstormen

Nico Delvaux tredje rapport som vd för Assa Abloy byggde på lås- och entrébolagets rykte som stabil växare i en allt mer digital värld. På en stökig börsdag då placerare var rädda för att konjunkturen toppat räckte det väl..

DI - 45 minuter sedan

Hundar tas in i kampen mot lössen

Allt fler svenskar tvingas sanera sina hem mot vägglöss. Flera företag slår mynt på detta – senaste är att ta in hundar i kampen mot skadedjuren. .

DI - 45 minuter sedan

F.d. brittisk toppolitiker landar chefsjobb i Facebook

Nick Clegg, tidigare brittisk vice premiärminister i David Camerons konservativa regering under åren 2010-2015, har rekryteras av sociala medier-jätten Facebook, skriver Financial Times..

DI - 1 timme sedan

Astra Zeneca får tummen upp för Bevespi Aerosphere

Läkemedelsjätten Astra Zeneca har fått en positiv rekommendation av den europeiska läkemedelsmyndighetens rådgivande kommitté för Bevespi, en ny behandling av lungsjukdomen kol..

DI - 1 timme sedan

Insiderköp i pressade Mag Interactive-aktien

Ledande befattningshavare i MAG Interactive köper aktier i spelbolaget samtidigt som kursen är på den lägsta nivån sedan listningen på First North i slutet av 2017..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.