YLE > Finland

Thursday, 18 October, 04:32

YLE - 23 sep 18 kl. 06:17

Träkyrka från 1700-talet står i brand i Kiihtelysvaara – kommer sannolikt totalförstörasDen på 1700-talet byggda träkyrkan är en av de äldsta i området. Räddningsverket bedömer att den kommer att totalförstöras. Släckningsarbetet pågår..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kiihtelysvaara

Dela artikeln

45 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Träkyrkafrån , 1700-talet, ståri , brandi , Kiihtelysvaarakommer , sannolikt totalförstöras
YLE - 26 mar 16 kl. 19:24

Träkyrka från 1700-talet förstördes i brand i Ylivieska

Träkyrkan i Ylivieska i norra Österbotten förstördes i en våldsam brand på lördag kväll. Polisen har gripit en man som misstänks för att ha anlagt branden. Mannen har i de inledande förhören erkänt att han tänt eld på kyrkan, säger äldre konstapel Mikko Vuorio.

YLE - 23 sep 18 kl. 06:17

Träkyrka från 1700-talet står i brand i Kiihtelysvaara – kommer sannolikt att totalförstöras

Den på 1700-talet byggda träkyrkan är en av de äldsta i området. Räddningsverket bedömer att den kommer att totalförstöras. Släckningsarbetet pågår..

Expressen - 06 maj 17 kl. 14:44

Slott från 1700-talet i brand

Regnaholms slott, med anor från 1700-talet, norr om Finspång har brunnit. – I princip hela vinden är nedbrunnen, säger Peter Ström, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland..

DN - 06 maj 17 kl. 15:10

Brand i herrgård från 1700-talet

En brand har brutit ut på vinden till 1700-talsherrgården Regnaholm i Finspångs kommun, rapporterar flera medier..

SvD - 27 jan 12 kl. 07:47

Brand i herrgård från 1700-talet

Det brinner på Apertin Herrgård i Kil i Värmland, en anläggning med byggnader från sent 1700-tal..

YLE - 26 mar 16 kl. 19:24

1700-tals träkyrka i Ylivieska förstördes i brand

Träkyrkan i Ylivieska i norra Österbotten förstördes i en våldsam brand på lördag kväll. Jourhavande brandmästare säger att man misstänker att branden kan ha varit anlagd. Larmet om branden kom cirka kl.

YLE - 26 mar 16 kl. 19:24

Ylivieska kyrka i brand

Träkyrkan i Ylivieska står i brand, skriver tidningen Kaleva. Branden uppges vara mycket kraftig. Alldeles intill kyrkan ligger Ylivieska hälsocentral med bäddavdelning.

Sydsvenskan - 26 mar 16 kl. 20:36

Äldre träkyrka eldhärjad i Finland

En träkyrka från 1700-talet står i brand i finska Norra Österbotten.Räddningsverket misstänker enligt nyhetsbyrån FNB att branden i staden Ylivieska är anlagd.Släckningsarbetet pågår men branden spred sig explosionsartat och kyrkans tak och höga torn har rasat in, skriver medier med hänvisning till ögonvittnen.

Trelleborgs Allehanda - 26 mar 16 kl. 20:35

Äldre träkyrka eldhärjad i Finland

En träkyrka från 1700-talet står i brand i finska Norra Österbotten. Räddningsverket misstänker enligt nyhetsbyrån FNB att branden i staden Ylivieska är anlagd.(TT).

YA - 26 mar 16 kl. 20:35

Äldre träkyrka eldhärjad i Finland

En träkyrka från 1700-talet står i brand i finska Norra Österbotten. Räddningsverket misstänker enligt nyhetsbyrån FNB att branden i staden Ylivieska är anlagd.(TT).

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 minuter sedan

Flertalet församlingsvalskandidater vill bevara Svenska församlingshemmet i Borgå - men räcker det till?

Majoriteten av de svenska kandidaterna i församlingsvalet i Borgå vill bevara Svenska församlingshemmet. Men räcker ekonomin och viljan till eller blir det ett nybygge i Näse?.

YLE - 8 timmar sedan

Den varma hösten räddade sockerbetsskörden - nu förs kampanj för att få fler att odla sockerbetor

Den varma hösten kompenserade den torra sommaren och bidrar till en rätt så bra sockerbetsskörd..

YLE - 10 timmar sedan

Hämndlysten investeringsbankir avslöjade Nordeas misstänkta pengatvätt – "Sannolikt kopplade till Magnitskijfallet"

Investeringsbankiren William "Bill" Browder vill skipa rättvisa för sin mördade vän Sergej Magnitskij. Senast hittade han spår av pengatvätt på Danske Bank och nu på Nordea..

YLE - 10 timmar sedan

Fyra decennier av musik med DoReMingå i Ingå

Orkestern DoReMingå började som ungdomsorkester för 40 år sedan men har fortfarande kvar en del av sina ursprungliga medlemmar..

YLE - 11 timmar sedan

Strul med matleveranser i Borgå på grund av strejk – egen matsäck gäller på måndag och tisdag i skolorna

Förbundet för den offentliga sektorn och välfärdsområdena JHL, har utlyst en politisk strejk till måndag och tisdag nästa vecka (22-23 oktober). Strejken påverkar också den kommunala basservicen..

YLE - 12 timmar sedan

Vasa betalar över fyra miljoner euro om året till arbetslösa - men hälften av dem är arbetsoförmögna, säger sysselsättningschef

Vasa stads sysselsättningsbudget är i år 2,6 miljoner euro. Samtidigt betalar staden 4,4 miljoner euro i arbetsmarknadssstöd. Det borde vara tvärtom, tycker man vid staden..

YLE - 12 timmar sedan

Sju alternativ för nytt bildningscampus i Sjundeå

Tekniska sektorn i Sjundeå har tagit fram sju olika alternativ för ett nytt bildningscampus i Sjundeå. Det billigaste alternativet kostar knappt 19 miljoner euro och de dyraste drygt 29 miljoner..

YLE - 13 timmar sedan

Får Finland en kvacksalverilag? Lagstiftningen kring alternativ medicin ses äntligen över

Social- och hälsovårdsministeriet inleder lagberedningen kring alternativ medicin och alternativa vårdmetoder inför nästa regeringsperiod. Svenska Yle har nyligen rapporterat om företagare som säger skadliga ämnen så som aprikoskärnor, cannabisolja och silvervatten till cancerpatienter..

YLE - 14 timmar sedan

Misstänkt förgiftning vid Valmets bilfabrik i Nystad

En medelålders man som jobbar vid Valmet Automotives bilfabrik i Nystad fick på onsdagsförmiddagen symptom efter att ha druckit kaffe i en av fabrikens matsalar..

YLE - 16 timmar sedan

Riksdagen gav regeringen sitt förtoende – se hur ledamöterna röstade

I riksdagens omröstning på onsdagen mättes förtroendet för regeringen, i samband med det planerade förslaget om försämrat uppsägningsskydd. Regeringen fick riksdagsledamöternas förtroende med 101 röster mot 73..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.