Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 17:08

Liknande nyheter

Taggar: Varumärket, Legohar , bäst, ryktei , Europaenligt , RepTrak, Report
Sydöstran - 08 jun 16 kl. 15:53

Sweden Rock har starkaste varumärket

Rockfestivalen är den festival svenska folket anser har bäst rykte. Det visar en ny undersökning..

HBL - 21 jul 14 kl. 03:35

Företag snyltar på andras goda rykte

Varumärkessnyltning förekommer men är inte förbjudet. Problemet med många finländska varumärken är att de är alltför vaga.I svallvågen av en företagssuccé kommer det ofta en mängd kopior som försöker rida på ett företagsnamn eller ett varumärke.

Sydsvenskan - 29 mar 16 kl. 13:30

Olle Lönnaeus: IS trappar upp i Europa för att bevara sitt bloddrypande varumärke

Militära motgångar i Syrien och Irak har triggat Islamiska staten att trappa upp kriget vid sin andra front: Europa.Paris i november, Bryssel i mars – nu fruktar västerländska säkerhetstjänster att det bara är början.IS kommer att slå till igen och igen för att bevara det bloddrypande varumärke som sekten byggt upp genom sin effektiva propaganda.

Dagensanalys.se - 05 sep 17 kl. 19:09

29 % har bojkottat ett varumärke – här får du reda på varför

29 % av svenska konsumenter har bojkottat ett varumärke som följd av en skandal eller ett negativt rykte visar en ny undersökning från YouGov. 2 av 5 (39 %) som har slutat använda ett varumärke har gjort det på grund av dålig behandling av djur. Produkter som har negativ inverkan på konsumenternas hälsa är också en av de huvudsakliga orsakerna till bojkott av ett varumärke (38 %), tillsammans med orättvis behandling av de anställda (37 %).

Dagens PS - 16 aug 17 kl. 07:51

Här är Sveriges starkaste varumärke

Kan du gissa vilket det är? Ikea har starkaste varumärket i Sverige medan sökjätten Google leder ligan globalt. Yougov presenterar nu på morgonen sin globala imagerankning, Yougov Brandindex, som baseras på indexpoäng från 26 länder och mäter styrkan i företagens varumärken inom parametrarna kvalitet, allmänt intryck, värde för pengarna, rekommendation, rykte och kundnöjdhet.

Mobil - 21 maj 18 kl. 09:56

Rykte: Apple har billigare Beats-version av Homepod på gång

Apples AI-högtalare Homepod är utan tvekan en dyr enhet. Men nu kommer rykten från leverantörer i Kina, som gör gällande att en billigare version av högtalaren ska vara på gång. Detta dock under varumärket Beats..

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 23:12

Tre SEO-trender inför nästa år som du måste ha koll på

Att blidka sökmotorerna är en av de viktigaste delarna i alla marknadsstrategier. Allt fler söker och Google vill närma sig händelserna som sker efter. Att vara ”sökvänlig” är inte längre bara något som är bra, utan ett krav.

Sydsvenskan - 28 feb 15 kl. 04:00

Lite grann från ovan

Trumpen satt masen Jens Runnberg där i tv-rutan. Den här VM-investeringen på hundratals miljoner för några ynka backhoppare är idioti – och de som hoppas på att putsningen av varumärket Falun ska ge turism och nyinflyttning vet inte vad de pratar om. Jag slingrade själv fram längs fädrens spår i veckan och välkomnades av ett Falun målat i kurbits.

YLE - 08 jul 15 kl. 14:39

Stark ställning i hemstaden men dåligt med pengar

Jaros styrka är ett gott juniorarbete och en stark ställning i hemstaden. Det konstateras i en undersökning kring ligalagens brand. Bakom undersökningen ligger ligans marknadsföringsdirektör Risto Oksanen och företaget BrandWorxx.

YLE - 08 jul 15 kl. 14:39

Jaro har en stark ställning i hemstaden

Jaros styrka är ett gott juniorarbete och en stark ställning i hemstaden. Det konstateras i en undersökning kring ligalagens brand. Bakom undersökningen ligger ligans marknadsföringsdirektör Risto Oksanen och företaget BrandWorxx.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Svenska Röhnisch väljer Salesforce för globalt avancemang

Det svenska träningsmärket Röhnisch som anses vara det första etablerade gymnastik-varumärket i Sverige, väljer Salesforce Commerce Cloud för att expandera internationellt. Med en omsättning på 200 miljoner kronor om året varav 60 procent utomlands, är det nödvändigt att bolaget får bättre verktyg att nå konsumenter utanför Sverige. Detta målet når Röhnisch bäst med hjälp utav plattformen Commerce Cloud.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Två ledande leverantörer i Skandinavien går samman

BrandMaster förvärvar samtliga aktier i Resolut Marketing Systems AB och tar positionen som den klart ledande leverantören av programvara för marknadsföring och varumärkeshantering i Norden. BrandMaster och Resolut har i mer än 20 år utvecklat och levererat ”best of breed” digitala marknadsföringslösningar till kända och etablerade varumärken i Norden och resten av världen. Lösningarna är 100% molnbaserade och gör det enkelt för kunder att löpande följa upp och stärka sin närvaro i alla digitala kanaler.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Svarta listan uppdaterad – spelbranschen värsta syndarna

Årligen går miljontals kronor till illegala sajter genom reklam från annonsörer. Framförallt är det spelbolagen som syns med reklam på dessa sajter, och därmed understödjer dem. Det visar en genomgång av Rättighetsalliansen och Sveriges Annonsörer som uppdaterar sin ”svarta lista” med sajter att undvika.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Nu blir det enklare att donera pengar på Instagram

Instagram vill göra det enklare för användarna att donera pengar och testar just nu en ny sticker för Stories – donation. Den nya funktionen upptäckes först av app-forskare Jane Macnhun Wong och bekräftades sedan av Instagram. “Later this year, people will be able to raise money and help support nonprofits that are important to them through a donation sticker in Instagram Stories.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Epicenter rekryterar Lotta Carlson som ny Sverigechef

Lotta Carlson blir ny Sverigechef för Epicenter Sverige. Hon kommer senast från ICA som Head of ICA Media och har lång erfarenhet av ledande strategiska roller. Med lång erfarenhet från försäljning och media har Lotta Carlson arbetat i kommersiella och strategiska roller med fokus på digital transformation och affärsutveckling.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

UR plockar digital utvecklingschef från SvD

Johan Möller blir ny chef för UR:s digitala utvecklingsavdelning och kommer därmed ingå i UR:s nya utbudsledning. Johan kommer närmast från Svenska Dagbladet där han arbetat i många år som ansvarig för utvecklingen av SvD.se – Vi ser mycket fram emot att få in Johan Möller i den viktiga satsning vi nu genomför på UR med en utveckling mot en alltmer digital mediekonsumtion, säger Anna Rastner, utbudschef på UR.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Nu måste svenska politiker få godkänt av Twitter

Twitter utökar sin annonskontroll för politisk reklam. Nu måste alltså även svenska politiker tillsammans med övriga inom EU, USA, Australien och Indien få godkänt av Twitter. Om du är politiker och vill annonsera på Twitter måste du först gå igenom en certifieringsprocess där du visar att du faktiskt är du och att du befinner dig i den region där du vill annonsera.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

MTV testar frågesport med Facebook Watch

MTV UK håller på och testar att liveströmma frågesport på Facebook Watch där tittarna ska vinna cash-priser. TV-showen heter MTV Stax och är en klassisk frågesportssändning, fast på Facebook Watch. Tittaren får svara på 10 frågor och det är gratis att vara med.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

National Geographic är största varumärket på Instagram

Med 100 miljoner följare på Instagram är National Geographic störst på plattformen. Det var efter att varumärket drog igång en 24-timmars fototävling som ikonen slog drömgränsen att ha 100 miljoner följare. Vinnaren av tävlingen får åka till Tanzania på fotosafari till ett värde av 80.

Dagensanalys.se - Igår: 17:03

Att bygga upp en helt datadriven marknads- och tillväxtavdelning

Denna gång gästas Growthpodden av Madeleine Lindgren Lassoued, Head of Digital Marketing på M, Volvo Car Mobility. Madeleine berättar om hur hon som tidigare chef för digital marknadsföring på Bisnode byggde upp deras digitala marknadsförings- och tillväxtavdelning från grunden. Nu ska hon göra det igen, fast för Volvo Car Mobility.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.