GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 12 December, 10:24

GöteborgsPosten - 23 sep 18 kl. 00:09

Sonesson: Soffans kamp mot islamistisk extremism angår alla demokraterTvå aktivister från Muslimska mänskliga rättighetskommittén hotar med att stämma Ann-Sofie Hermansson (S) för förtal med hatbrottsmotiv utan stöd av polis eller åklagare. De kräver att kommunstyrelsens ordförande raderar formuleringar om dem på sin blogg och publicerar en offentlig ursäkt. Hermansson viker inte en tum. Alla demokrater, från vänster till höger, bör backa Soffan..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Muslimska, Ann-Sofie Hermansson, Soffan

Dela artikeln

204 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sonesson, Soffans, kampmot , islamistisk, extremism, angåralla , demokrater
GöteborgsPosten - 22 sep 18 kl. 23:40

Sonesson: Soffans kamp mot islamistisk extremism angår oss alla

Två aktivister från Muslimska mänskliga rättighetskommittén hotar med att stämma Ann-Sofie Hermansson (S) för ”förtal med hatbrottsmotiv” vid Göteborgs tingsrätt. De kräver att kommunstyrelsens ordförande raderar formuleringar om dem på sin blogg och publicerar en offentlig ursäkt. Hermansson viker inte en tum..

GöteborgsPosten - 22 sep 18 kl. 23:59

Sonesson: Soffans kamp mot islamistisk extremism angår alla

Två aktivister från Muslimska mänskliga rättighetskommittén hotar med att stämma Ann-Sofie Hermansson (S) för ”förtal med hatbrottsmotiv” utan stöd av polis eller åklagare. De kräver att kommunstyrelsens ordförande raderar formuleringar om dem på sin blogg och publicerar en offentlig ursäkt. Hermansson viker inte en tum.

PI - 12 apr 11 kl. 13:24

Demonstrera utanför islamistisk konferens 15-17 april bjuder in ökänd radikal imam

Islamisterna har lagt in utdrag från SD:s valfilm och Jimmie Åkesson i början ISLAMISTER Efter diskoteksbranden 1998 bildades TUFF, Troende Unga Framtida Förebilder i Göteborg. Dessa är radikala salafister där den ökände imamen Anas Khalifa (internetnamn Abu Malik) är en ledande figur och bror till niqabklädda Alia Khalifa som blev avstängd från barnskötareutbildningen. TUFF har täta band till lika ökända Bellevuemoskén i Göteborg.

GöteborgsPosten - 10 apr 18 kl. 05:00

Sonesson: IRA var aldrig hot mot Sverige som IS

Det är fel att jämföra global islamistisk terrorism med separatistiska terrorgrupper som irländska IRA. Antal inträffade dåd säger inget om hotbilden. Säkerhetstjänster räddar regelbundet liv.

Dagen - 29 dec 11 kl. 03:00

Islamistisk sekt vill ha religionskrig

Den islamistiska sekten Boko Harams attacker mot kyrkor i Nigeria i julhelgen är de senaste i en lång rad angrepp - inte bara mot kristna. Kyrkliga ledare varnar för ett religionskrig.

Analys: Nigerias framtid
I augusti sprängde en självmordsbombare FN:s högkvarter i huvudstaden Abuja.

Nya Wermlands Tidningen - 24 okt 14 kl. 16:03

"Hannes kamp" blir bara större

Stödet för leukemi-sjuke hockeyspelaren Hannes Berg växer lavinartat. Kompisen Tom Sonessons aktion blir bara större och större. – Jag har fått ett otroligt gensvar, säger Sonesson..

Sydsvenskan - 11 jun 11 kl. 11:31

Sonesson: Sydsvenskan röjer valhemligheter

Staffanstorpsmoderaternas ordförande Carl Sonesson tycker fortfarande att det är försvarbart att kapa mandat och driva igenom sin politik.
Carl Sonesson var mycket upprörd i går, inte över Stefan Möllers agerande utan över att Sydsvenskan valt att publicera nyheten om att han skrev sitt namn och kandiderade på Sverigedemokraternas lista fastän han är moderat. ??

Sydsvenskan - 06 jan 12 kl. 12:38

Sonesson: "Skapa exitorganisation"

Anja Sonesson (M) vill hjälpa polisen med ungdomar som vill lämna den kriminella gängvärlden.
? Polisen har efterfrågat det länge.

Cornucopia - 17 apr 17 kl. 10:26

Islamistisk diktatur införs i Turkiet

Turkiet tog i natt klivet över från de sista anspråken på demokrati och införde via en folkomröstning en islamistisk diktatur, där presidenten Erdogan ensam får diktators makt. Därmed bör alla anspråk på EU-medlemskap vara över och NATO bör också kasta ut Turkiet ur de demokratiska försvarsalliansen.Det geografiska utfallet.

Politikerbloggen - 25 jan 11 kl. 11:11

ÅKESSON ?En handlingsplan mot islamistisk terror saknas?

KRAV FRÅN ÅKESSON. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson anser att den svenska terrorbekämpningen ligger efter ur ett internationellt perspektiv. - Något så grundläggande som en nationell handlingsplan mot islamistisk terror saknas idag, skriver han på DN debatt.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Stark jobbprognos de närmsta två åren

Arbetsmarknaden ropar efter folk de närmaste två åren, enligt Arbetsförmedlingen. Över 100 000 nya jobb tillkommer till 2020..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Handeln andas ut efter Amazons besked

Amazon har ännu inte slagit till mot den svenska detaljhandeln. Det bolaget öppnar i Sverige nu är molntjänster som kan användas av företag..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Herpes orsakade åldöd i Hjälmaren

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Uppåt på Stockholmsbörsen

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Man gripen för överfallsvåldtäkt på kvinna

En man i 35-årsåldern har gripits, misstänkt för överfallsvåldtäkt på en äldre kvinna i Tanum. Brottet ska ha skett i somras vid en rastplats intill E6.
– Vi har en person gripen som är misstänkt för detta, säger Sten Rune Timmersjö, chef för polisens avdelning för grova brott i Fyrbodal..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Talmannen föreslår Löfven som statsminister

Talmannen Andreas Norlén föreslår att riksdagen på fredag röstar om Stefan Löfven (S) som statsminister. Trots att allt pekar på att även detta förslag kommer att röstas ned..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

May vägrar vika sig inför omröstning

Storbritanniens premiärminister Theresa May kan bli av med jobbet som ledare för Konservativa partiet redan i kväll. Men hon får stöd av flera tunga ministrar inför förtroendeomröstningen – och varnar för konsekvenserna av ett ledarbyte..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Lägre inflation gör räntehöjning tveksam

Inflationen är lägre än väntat. Det ökar tveksamheten bland bedömarna om Riksbanken kommer att trycka på ränteknappen nästa vecka..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Man ihjälskjuten i Malmö

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

May kan petas redan i kväll

Det blir en förtroendeomröstning om den brittiska premiärministern Theresa Mays roll som partiledare i Konservativa partiet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.