DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 17:31

Liknande nyheter

Taggar: Den gamleoch , Medelhavet, Jan, Gradvall, simmartill , Albanien
Expressen - 13 maj 13 kl. 18:36

Publicistklubbens Stora pris till Jan Gradvall

Publicistklubbens Stora pris 2013 går till kulturjournalisten Jan Gradvall. Juryns motivering lyder: "Föredömligt feberhet fortsätter Jan Gradvall att sätta bestående avtryck i kulturlivet." - Jätteroligt och otroligt oväntat.

DN - 14 okt 15 kl. 09:34

Jan Gradvall gör podcast för Sveriges Radio

Musikjournalisten Jan Gradvall gör poddpremiär. I Sveriges Radio-podden ”Gradvall” ska han under åtta avsnitt avhandla olika aspekter av musikskapande. – ”Serial” har varit förebilden, säger han..

Dagens Media - 28 jan 14 kl. 08:15

Jan Gradvall om kritiken mot Zlatan-reportaget

Dagens Industri och journalisten Jan Gradvall har fått hård kritik för reportaget om Volvos och Zlatan Ibrahimovics reklamsamarbete..

Dagens Media - 13 maj 14 kl. 09:33

Jan Gradvall om Ametist-bråket

Kåren har svikit Ametist Azordegan skriver Jan Gradvall i Expressen i dag..

Expressen - 10 jun 14 kl. 12:20

Jan Gradvall efter kritiken: "Fuck siffror"

Jan Gradvall svarar Kjell Häglund i debatten om den svenska popkritiken är för snäll..

Expressen - 09 mar 16 kl. 11:34

Jan Gradvall: "George Martin förändrade allt"

Den femte medlemmen i The Beatles – George Martin – har gått bort. Jan Gradvall minns en producent som förändrade popmusiken i grunden..

DN - 29 maj 18 kl. 06:00

DN gratulerar: Jan Gradvall, journalist och författare

Han har varit svenskarnas guide i populärkulturen i snart fyra årtionden. Nu är musikjournalisten Jan Gradvall känd som tv-underhållningens egen "popprofessor"..

Blekinge Läns tidning - 03 jun 18 kl. 00:05

Jan Gradvall blev tv-kändis vid 55

Han har varit svenskarnas guide i populärkulturen i snart fyra årtionden. Nu är musikjournalisten Jan Gradvall känd som tv-underhållningens egen ”popprofessor”..

Barometern - 04 jun 18 kl. 11:40

Jan Gradvall blev tv-kändis vid 55

Han har varit svenskarnas guide i populärkulturen i snart fyra årtionden. Nu är musikjournalisten Jan Gradvall känd som tv-underhållningens egen ”popprofessor”..

Dagen - 09 apr 16 kl. 11:30

Jan Gradvall: "Därför skriver jag om Gud i smyg"

"Om man som jag skriver mycket om musik är det också omöjligt att inte komma in på tro", skriver Gradvall i en krönika i Dagens Industri..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Exklusiv intervju med Swedbanks vd: ”Funnits tillfällen där vi borde ha agerat snabbare”

Swedbanks vd Birgitte Bonnesen medger i en intervju med Di att det funnits tillfällen där banken borde ha reagerat snabbare på misstänkt penningtvätt. ”Men vi har agerat, och det är det som är det riktigt viktiga”, säger hon..

DI - 15 minuter sedan

ChromoGenics nyemission om 77,7 MSEK fulltecknad

ChromoGenics AB (publ) tillförs 77,7 MSEK i samband med den nu avslutade företrädesemissionen och säkrar därmed finansiering inför bolagets satsning på fortsatt expansion.

DI - 45 minuter sedan

17.00: Swedbank håller pressträff – Di TV sänder live

Efter anklagelserna om penningtvätt har Swedbanks aktie fallit mot sin sämsta handelsdag sedan finanskrisen.  Banken håller presskonferens - följd den live här. .

DI - 45 minuter sedan

Rättelse: Ändrat datum för årsstämma i Aktiebolaget Fastator (publ)

Kommunikén med pressmeddelande den 19 februari kl 15.15 angav felaktigt datum för stämman. För att öka möjligheten för aktieägare att delta i stämman har styrelsen beslutat att flytta stämman till onsdagen den 8 maj.

DI - 30 minuter sedan

Dags att rusta mot rysk penningtvätt

DEBATT. Mängder av ryska pengar strömmar in i Europa via banktvätt och skalföretag. I ljuset av de senaste dagarnas uppgifter måste nu straffen för penningtvätt skärpas, preskriptionstiden förlängas och så kallade ”gyllene” pass dras in, skriver Gunnar Hökmark, Europaparlamentariker (M)..

DI - 45 minuter sedan

Bravidas avgående finanschef fortsätter att sälja aktier

Installationsbolaget Bravidas avgående finanschef Nils-Johan Andersson sålde i fredags ytterligare 22.299 aktier i bolaget för totalt cirka 1,7 miljoner kronor. Försäljningen genomfördes till kursen 76,61 kronor per aktie..

DI - 45 minuter sedan

Avgående finanschef säljer aktier i Bravida för 1,7 miljoner kronor

Bravidas avgående finanschef Nils-Johan Andersson har sålt aktier för 1,7 miljoner i bolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 45 minuter sedan

Räntor & valutor: Svenska räntor sjönk, kronan stabil

Svenska räntor sjönk lite mer än övriga europeiska räntor på onsdagen samtidigt som kronan handlades stabilt på svaga nivåer..

DI - 1 timme sedan

Avvaktande inledning på Wall Street

De ledande börserna på Wall Street handlades svagt uppåt i onsdagens öppning. Marknaden inväntade Fed-protokollet som offentliggörs klockan 20 svensk tid, samt eventuella framsteg i handelsdiskussionerna mellan USA och Kina som fortsätter under veckan i Washington..

DI - 1 timme sedan

Credit Suisse: 4 till 5 gånger högre bot än väntat för UBS

Böteslappen på totalt 4,5 miljarder euro till den schweiziska banken UBS, 3,7 miljarder för att ha hjälpt kunder att fly undan skatt och 800 miljoner euro i skadestånd till franska regeringen, är fyra till fem gånger högre än vad marknaden hade väntat sig..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.