DI > Ekonomi

Friday, 19 October, 21:03

Liknande nyheter

Taggar: Den gamleoch , Medelhavet, Jan, Gradvall, simmartill , Albanien
Expressen - 13 maj 13 kl. 18:36

Publicistklubbens Stora pris till Jan Gradvall

Publicistklubbens Stora pris 2013 går till kulturjournalisten Jan Gradvall. Juryns motivering lyder: "Föredömligt feberhet fortsätter Jan Gradvall att sätta bestående avtryck i kulturlivet." - Jätteroligt och otroligt oväntat.

DN - 14 okt 15 kl. 09:34

Jan Gradvall gör podcast för Sveriges Radio

Musikjournalisten Jan Gradvall gör poddpremiär. I Sveriges Radio-podden ”Gradvall” ska han under åtta avsnitt avhandla olika aspekter av musikskapande. – ”Serial” har varit förebilden, säger han..

Dagens Media - 28 jan 14 kl. 08:15

Jan Gradvall om kritiken mot Zlatan-reportaget

Dagens Industri och journalisten Jan Gradvall har fått hård kritik för reportaget om Volvos och Zlatan Ibrahimovics reklamsamarbete..

Dagens Media - 13 maj 14 kl. 09:33

Jan Gradvall om Ametist-bråket

Kåren har svikit Ametist Azordegan skriver Jan Gradvall i Expressen i dag..

Expressen - 10 jun 14 kl. 12:20

Jan Gradvall efter kritiken: "Fuck siffror"

Jan Gradvall svarar Kjell Häglund i debatten om den svenska popkritiken är för snäll..

Expressen - 09 mar 16 kl. 11:34

Jan Gradvall: "George Martin förändrade allt"

Den femte medlemmen i The Beatles – George Martin – har gått bort. Jan Gradvall minns en producent som förändrade popmusiken i grunden..

DN - 29 maj 18 kl. 06:00

DN gratulerar: Jan Gradvall, journalist och författare

Han har varit svenskarnas guide i populärkulturen i snart fyra årtionden. Nu är musikjournalisten Jan Gradvall känd som tv-underhållningens egen "popprofessor"..

Blekinge Läns tidning - 03 jun 18 kl. 00:05

Jan Gradvall blev tv-kändis vid 55

Han har varit svenskarnas guide i populärkulturen i snart fyra årtionden. Nu är musikjournalisten Jan Gradvall känd som tv-underhållningens egen ”popprofessor”..

Barometern - 04 jun 18 kl. 11:40

Jan Gradvall blev tv-kändis vid 55

Han har varit svenskarnas guide i populärkulturen i snart fyra årtionden. Nu är musikjournalisten Jan Gradvall känd som tv-underhållningens egen ”popprofessor”..

Dagen - 09 apr 16 kl. 11:30

Jan Gradvall: "Därför skriver jag om Gud i smyg"

"Om man som jag skriver mycket om musik är det också omöjligt att inte komma in på tro", skriver Gradvall i en krönika i Dagens Industri..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

USA åtalar ryska för försök till valpåverkan

En kvinnlig rysk medborgare har åtalats av USA för att ha försökt påverka det amerikanska mellanårsvalet i år och presidentvalet 2016. En oligark ska ha finansierat den operation vars ekonomi hon misstänks ha skött..

DI - 30 minuter sedan

Här är kungabarnens senaste aktieklipp – ”vi är inte stressade”

Kungabarnen gjorde en riktigt vältajmad aktieförsäljning i september.   Det visar nya siffror från Holdings som också avslöjar hur Kronprinsessan Victorias, Prins Carl Philips och Prinsessan Madeleines portfölj stuvats om den senaste tiden. "Vi är inte stressade av de nedgångar vi sett den senaste tiden”, säger förvaltaren och hovets ekonomidirektör Jan Lindman..

DI - 1 timme sedan

Skistar-topp säljer aktier – igen

Per-Uno Sandberg har den 17 oktober sålt totalt drygt 4.100 B-aktier i Skistar där han sitter i styrelsen sedan 2002.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

DI - 1 timme sedan

Hård smäll för Volvo-aktien

AB Volvos resultat för det tredje kvartalet utklassade högt ställda förväntningar, koncernen ser positivt på efterfrågeutvecklingen under 2019 och vd Martin Lundstedt gav lugnande besked om avgasproblemen. Ändå dök Volvoaktien till lägsta nivån sedan april 2017..

DI - 1 timme sedan

Pinsamt låg värdering – nu måste Volvos styrelse agera

Volvos rapport bekräftade att koncernen har förändrats i grunden och har nått en helt ny lönsamhetsnivå, tack vare de senaste årens förändringsarbete. Viktigt i rapporten var också att koncernen spår en fortsatt hög efterfrågan under 2019 på de viktigaste marknaderna..

DI - 1 timme sedan

Låt budgeten testa styrkeförhållandena

LEDARE. På måndag ska Stefan Löfven ge talmannen en rapport om hur det går med regeringsbildningen. Det är inte troligt att han kan ge besked om att sonderingsuppdraget har lyckats..

DI - 1 timme sedan

Nordea: "Oligarkens stämning visar hur svårt det är att hantera penningtvätt"

Den ryska miljardären Boris Rotenbergs stämning av Nordea och Handelsbanken för avtalsbrott illustrerar hur svårt det är att stävja penningtvätt. Det hävdar Nordea apropå tvisten som blossat upp på finsk mark med bankens ryska oligarkkund..

DI - 1 timme sedan

Reaktionen på Volvos rapport en väckarklocka

AB Volvo backade på börsen för andra gången på fyra dagar på fredagen, trots en stark rapport..

DI - 1 timme sedan

Källor: Theresa May redo släppa krav på Irlandsgräns

Storbritanniens premiärminister Theresa May sägs vara beredd att släppa ett nyckelkrav i frågan om den irländska gränsen för att lösa upp knuten i brexitförhandlingarna..

DI - 2 timmar sedan

Saab fronderar i England mot sin USA-partner Boeing

Saab vann tillsammans med Boeing nyligen ett av sina största uppdrag någonsin, att bygga skolflygplan i USA. Nu protesterar det svenska bolaget mot att Boeing vunnit en brittisk upphandling framför näsan på Saab. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.