Barometern > Nyheter

Tuesday, 16 October, 08:31

Barometern - 22 sep 18 kl. 19:30

Kvist fixade så superettandrömmen lever: ”Alltid varit en som tänker steget längre”Det var inte en match i William Kvists smak. I stället iklädde han sig en ny roll – och blev matchhjälte. – Jag märkte tidigt att det inte var min typ av match..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
William Kvists

Dela artikeln

69 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvist, fixade, , superettandrömmen, lever, Alltidvarit en som , tänker steget längre

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Kinas ekonomi bromsar in

Det pågående handelskriget med USA bidrar till att Kinas BNP-tillväxt bromsar in enligt en enkät som Reuters genomfört. 68 tillfrågade ekonomer tror i genomsnitt på en BNP-tillväxt på 6,6 procent för perioden juli-september, i så fall den lägsta tillväxten sedan första kvartalet 2009.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Skadade Pettersson - blir avstängd

Floridabacken Mike Matheson stängs av i två matcher för tacklingen mot Elias Pettersson som skadade Vancouverspelaren. Succésvensken drabbades av en hjärnskakning och kommer att missa åtminstone två matcher, enligt Vancouvers klubbledning.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Kryssningsturismen till Stockholm slår rekord

Stockholm fortsätter att vara en populär destination för kryssningsresenärer, enligt ett pressmeddelande från Stockholms Hamnar. Denna säsong slogs ett nytt rekord i antalet passagerare från internationella kryssningsfartyg som besökt Stockholm - totalt 619 000.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Fel i avgassystem hos Volvo

Volvokoncernen varnar för betydande kostnader i samband med ett fel i avgasbehandlingssystemet hos koncernens lastbilar och bussar.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Omtyckt filmklubb växer igen

Sedan 1965 har Filmstudion i Oskarshamn lockat filmentusiaster till bioduken. Nu utökas visningarna till att även omfatta tisdagskvällar..

Barometern - 5 minuter sedan

Pink till Sverige nästa år

Pink kommer till Sverige för en spelning nästa år. Den amerikanska stjärnans världsturné "Beautiful trauma" tar henne till Stockholm och Tele2 arena den 3 augusti, skriver arrangören Live Nation i ett pressmeddelande. Det blir Pinks första besök i Sverige på sex år.

Barometern - 5 minuter sedan

Så många har anmält sig till högskoleprovet

Färre personer har anmält sig till höstens högskoleprov, enligt ett pressmeddelande från Universitets- och högskolerådet, UHR..

Barometern - 5 minuter sedan

Fyra anhållna för mordförsök i Filipstad

Fyra män i 20-årsåldern greps under måndagskvällen, skäligen misstänkta för försök till mord, sedan en man hittats med allvarliga skador i Filipstad. Mannen fördes till sjukhus med ambulanshelikopter.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Detta vet vi om Khashoggis försvinnande

Den saudiske journalisten Jamal Khashoggi har inte setts till sedan han klev in på det saudiska konsulatet i Istanbul den 2 oktober. Riyad vidhåller att han lämnade konsulatet samma dag medan turkiska företrädare menar att dissidenten mördats på konsulatet.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Comhem slutar sända Disney

Comhem tar bort tre Disney-kanaler och en playtjänst ur sitt utbud. Anledningen är att man inte kommit överens om något nytt avtal, skriver Aftonbladet. Kanalerna som inte längre visas är Disney Channel, Disney junior och Disney XD.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.