DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 11:47

DI - 22 sep 18 kl. 19:29

Sociala medier gör hästjobb för hennes ridmärkeMed sociala medier som främsta marknadsföringskanal är ridmodeföretaget Equestrian Stockholm efter tre år världens snabbast växande ridvarumärke på Instagram. I augusti nominerades grundaren Johanna Ingelsson till Årets unga entreprenör..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Equestrian Stockholm, Instagram, Johanna Ingelsson, Årets

Dela artikeln

38 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sociala, medier, gör, hästjobbför hennes , ridmärke
Dagens PS - 14 feb 17 kl. 07:47

Krönika: ”Det är som en sjuka i vårt samhälle”

Jag har jobbat inom politiken som ledarcoach i över 10 år med riksdagsledamöter, ministrar, partiledare (förra regeringen) och tjänstemän. Dessa politiker och tjänstemän är verkligen ute på spelplanen. De förändrar, engagerar sig och gör ett fantastiskt jobb.

Sydsvenskan - 10 feb 15 kl. 08:58

Man kan inte sätta ett pris på ett leende

I södra innerstaden pågår ett omfattande förändringsarbete inom hemtjänsten. Alla moment ska klockas och tid till besöken ska ges efter ett strikt standardiserat schema. Sätta på en stödstrumpa: X minuter, koka gröt: Y minuter, handling: Z minuter och så vidare.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Oscar Properties lanserar sparprogram

Bostadsutvecklaren Oscar Properties varslar anställda inom ramen för ett besparingsprogram som ska minska de årliga kostnaderna med 30 miljoner kronor..

DI - 10 minuter sedan

Reglering hotar tågets konkurrenskraft mot flyg och bil

REPLIK. Mats Johannesson och Mats Nyblom blandar åsikter med missförstånd och felaktigheter. De lobbar för reglering av biljettförsäljning som hämmar innovation och därmed tågmarknadens utveckling och resandets tillväxt.

DI - 15 minuter sedan

ABB bekräftar Hitachi-diskussion – men Power Grids-affär inte spikad

ABB bekräftar att diskussioner förs med japanska Hitachi. Det är dock inte säkert att någon transaktion kring Power Grids kommer att ske..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Zalando planerar fler outlets i Tyskland

Modebolaget Zalando planerar att öppna upp ytterligare sex outlet-butiker i Tyskland under kommande två år. Det rapporterar den tyska branschtidningen Textilwirtschaft..

DI - 30 minuter sedan

Danske plockar analytiker från konkurrenterna

Danske Bank plockar tre aktieanalytiker från konkurrenter. Det rör sig om Johan Dahl och Viktor Högberg samt Andreas Håkansson..

DI - 30 minuter sedan

May fegade ur och öppnade för misstroendeförklaring

Beslutet i måndags att stoppa parlamentets EU-omröstning har sänkt förtroendet för premiärminister Theresa May. Ändå talar mycket för att hon klarar onsdagskvällens förtroendeomröstning i den konservativa partigruppen..

DI - 45 minuter sedan

Alzexure Pharma inleder fas 1-studie

Bioteknikbolag Alzecure, listat på First North, går in i klinik med sin huvudsubstans, ACD855 mot kognitiva störningar såsom Alzheimers sjukdom. .

DI - 45 minuter sedan

Industriproduktionen i euroområdet över förväntan

Industriproduktionen i euroområdet steg mer än väntat i årstakt i oktober. Det visar färska siffror från Eurostat..

DI - 45 minuter sedan

Börsen accelererar – upp 1 procent

Stockholmsbörsen ökar takten under förmiddagen och strax innan klockan 11 handlas både OMXS30 och breda OMXSPI upp över 1 procent. H&M går mot strömmen och ABB har handelsstoppats efter uppgifter om en eventuell Power Grids-försäljning..

DI - 1 timme sedan

ABB-analytikern: "Verkar ganska smart"

Om ABB:s och Hitachis Power Grids-affär blir av på det sätt japansk press beskriver den vore det både ett bra pris för ABB och en "ganska smart lösning". Det anser Hampus Engellau, ABB-analytiker på Handelsbanken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.