DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 10:17

DI - 22 sep 18 kl. 17:23

S reagerar starkt på näringslivsprofilernas krav: "Absurt och olyckligt"Socialdemokraterna reagerar starkt och slår tillbaka efter att tunga näringslivsföreträdare kräver att alliansen måste vara beredda att ta stöd från SD för att ta regeringsmakten. Från såväl Centern som Liberalerna är det locket på medan Kristdemokraterna inte stänger dörren helt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SD, Centern, Liberalerna, Kristdemokraterna

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S reagerar, starkt, näringslivsprofilernas, krav, Absurtoch , olyckligt
YLE - 27 feb 18 kl. 18:35

Gråten i halsen och krav på totalreform – makthavare reagerar på socialarbetarnas dagböcker

I ett desperat försök att öppna ögonen på beslutsfattarna skrev fem socialarbetare dagbok om sin vardag inom barnskyddet på Svenska Yles begäran. Veronica Rehn-Kivi från riksdagens social- och hälsovårdsutskott och barnombudsman Tuomas Kurttila reagerar starkt på texterna..

SvD - 24 mar 16 kl. 16:57

Krav på att V-toppar avgår efter misstänka trakasserier

Nu ställs krav på att vänsterns partitoppar i Stockholmslandstinget ska avgå med omedelbar verkan. Det anser partiets lokalförening i Kista. Även riksdagsledamoten Rossana Dinamarca reagerar starkt efter vittnesmålen att personal på landstingskansliet blivit utsatt för trakasserier.

UNT - 25 feb 17 kl. 17:20

Krav på snabbare rättelser

Riksdagspolitiker och DFRI, Föreningen för digitala fri- och rättigheter, reagerar starkt mot att människor drabbas av missbruk av folkbokföringsuppgifter..

SR - 07 jan 19 kl. 16:44

Starka reaktioner på USA:s krav – "Irrationellt och fel"

Turkiet reagerar skarpt på USA krav om att inte attackera kurdiska styrkor i Syrien när USA drar sig tillbaka. "Irrationellt och fel" säger president Erdogans talesman om de amerikanska villkoren. Samtidigt väntas USA:s nationella säkerhetsrådgivare John Bolton till Ankara i dag..

Aftonbladet - 31 aug 15 kl. 14:12

Varför reagerar ingen mot Åkessons krav?

Penilla Gunther (KD): SD-ledaren kräver folkomröstning – och övriga partiledare tiger.

Sydsvenskan - 13 apr 18 kl. 17:02

Moderaterna reagerar på Miljöpartiets krav om E22

I ett pressmeddelande går Moderaterna till attack mot Miljöpartiets förslag..

Barometern - 16 sep 14 kl. 07:53

"Väljarna reagerar med fötterna"

Det blåste inga vänstervindar över Sverige i valet, bortsett från den bris som nästan öppnade riksdagsdörren för Fi. Det var i stället starka missnöjes- och protestvindar som kändes över hela landet, inte minst i ett utpräglat landsbygdsområde som Kalmar län. Och det var Sverigedemokraterna som fångade upp dem.

Barometern - 16 sep 14 kl. 07:53

Hultman: "Väljarna reagerar med fötterna"

Det blåste inga vänstervindar över Sverige i valet, bortsett från den bris som nästan öppnade riksdagsdörren för Fi. Det var i stället starka missnöjes- och protestvindar som kändes över hela landet, inte minst i ett utpräglat landsbygdsområde som Kalmar län. Och det var Sverigedemokraterna som fångade upp dem.

Expressen - 16 feb 18 kl. 14:27

Erik Ridderstråles krav – efter mordet på Anna, 25

Erik Ridderstråle, 20, träffade 25-åriga Anna i en park – dagen därpå hittades hon död i sin lägenhet.Nu kommer den dömde mördaren med ett krav: att frikännas helt.Samtidigt reagerar åklagaren Cecilia Aronsson starkt över att han, enligt henne, fick alldeles för stor straffrabatt..

Barometern - 22 feb 14 kl. 08:50

Ställ krav på maten

Mat. Nya EU-regler gör det enklare för kommuner att ställa specifika krav när de upphandlar exempelvis mat. En ­öppning som gör det möjligt att göra stora upphandlingar av närodlad och miljövänligt producerade varor.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

KI: Åldrande befolkning sätter press på offentliga finanser

Den demografiska utvecklingen med en åldrande befolkning sätter press på de offentliga finanserna under kommande årtionden och det kommer att krävas finanspolitiska prioriteringar. Det skriver Konjunkturinstitutet, KI, i sin rapport om den långsiktiga hållbarheten i de offentliga finanserna..

DI - 15 minuter sedan

Hela listan: De gjorde största bostadsvinsterna

Bostadsmarknaden har kallnat men det senaste decenniets prisrally pumpar upp vinsterna. Här är orterna där säljarna tjänat mest på att sälja. Di har listan kommun för kommun..

DI - 15 minuter sedan

Riksgälden: Statsfinanserna försvagas de kommande åren

Sveriges statsfinanser försvagas de kommande åren när tillväxten bromsar in. Det skriver Riksgälden i en färsk prognos där myndigheten räknar med ett sjunkande budgetsaldo och ett mindre finansiellt sparande. .

DI - 15 minuter sedan

DNB ser fortsatt styrka i Betsson men oroas av utvecklingen i Holland

Betssons resultat för det fjärde kvartalet uppvisar styrka i den operationella driften av bolaget, men framtidsutsikterna grumlas av det holländska förslaget om en "cooling off"-period på två år i samband med licensansökan under den nyligen godkända spellagen..

DI - 30 minuter sedan

Doxa faller efter lägre försäljning och större förlust

First North-listade Doxa faller 7,9 procent efter att bolaget redovisat en försäljningsminskning om 10 procent på årsbasis under det fjärde kvartalet. Samtidigt fördubblades förlusten efter finansnetto och skatt till 2,2 miljoner..

DI - 30 minuter sedan

Industrins kapacitetsutnyttjande sjönk i det fjärde kvartalet

Kapacitetsutnyttjandet i industrin sjönk med 0,6 procentenheter till 90,4 procent, mellan tredje och fjärde kvartalet, enligt statistik från SCB. Beräkningarna är säsongsrensade och preliminära. .

DI - 45 minuter sedan

Nacka kommun startar digital testpilot för lokal kompetensförsörjning

Nacka kommun och Arbetsförmedlingen startar idag en testpilot för att underlätta matchningen mellan lokala företag och lokal kompetens i Nacka. Piloten består av en kostnadsfri digital tjänst, Rekryteringsguiden, riktad till Nackaföretag som vill rekrytera Nackakompetens..

DI - 1 timme sedan

Sätt inte krokben för småföretagare

…inse istället deras värde för välfärden.

DI - 45 minuter sedan

Proffsen gick på pumpen – Sobi rasar efter rapporten

Den schweiziska storbanken Credit Suisse spådde ett rapportrally efter att Sobi visat siffrorna för det fjärde kvartalet. Men så blev inte fallet.   En bit in i onsdagens handel har Sobi-aktien rasat över 5 procent.

DI - 45 minuter sedan

Swedbank rasar efter misstankar om penningtvätt

Stockholmsbörsen vänder upp efter den svaga öppningen på onsdagen. När klockan närmar sig 9.30 är OMXS30 upp 0,1 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.