DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 01:37

DI - 22 sep 18 kl. 17:23

S reagerar starkt på näringslivsprofilernas krav: "Absurt och olyckligt"Socialdemokraterna reagerar starkt och slår tillbaka efter att tunga näringslivsföreträdare kräver att alliansen måste vara beredda att ta stöd från SD för att ta regeringsmakten. Från såväl Centern som Liberalerna är det locket på medan Kristdemokraterna inte stänger dörren helt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SD, Centern, Liberalerna, Kristdemokraterna

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S reagerar, starkt, näringslivsprofilernas, krav, Absurtoch , olyckligt
YLE - 27 feb 18 kl. 18:35

Gråten i halsen och krav på totalreform – makthavare reagerar på socialarbetarnas dagböcker

I ett desperat försök att öppna ögonen på beslutsfattarna skrev fem socialarbetare dagbok om sin vardag inom barnskyddet på Svenska Yles begäran. Veronica Rehn-Kivi från riksdagens social- och hälsovårdsutskott och barnombudsman Tuomas Kurttila reagerar starkt på texterna..

SvD - 24 mar 16 kl. 16:57

Krav på att V-toppar avgår efter misstänka trakasserier

Nu ställs krav på att vänsterns partitoppar i Stockholmslandstinget ska avgå med omedelbar verkan. Det anser partiets lokalförening i Kista. Även riksdagsledamoten Rossana Dinamarca reagerar starkt efter vittnesmålen att personal på landstingskansliet blivit utsatt för trakasserier.

UNT - 25 feb 17 kl. 17:20

Krav på snabbare rättelser

Riksdagspolitiker och DFRI, Föreningen för digitala fri- och rättigheter, reagerar starkt mot att människor drabbas av missbruk av folkbokföringsuppgifter..

Aftonbladet - 31 aug 15 kl. 14:12

Varför reagerar ingen mot Åkessons krav?

Penilla Gunther (KD): SD-ledaren kräver folkomröstning – och övriga partiledare tiger.

Sydsvenskan - 13 apr 18 kl. 17:02

Moderaterna reagerar på Miljöpartiets krav om E22

I ett pressmeddelande går Moderaterna till attack mot Miljöpartiets förslag..

Barometern - 16 sep 14 kl. 07:53

"Väljarna reagerar med fötterna"

Det blåste inga vänstervindar över Sverige i valet, bortsett från den bris som nästan öppnade riksdagsdörren för Fi. Det var i stället starka missnöjes- och protestvindar som kändes över hela landet, inte minst i ett utpräglat landsbygdsområde som Kalmar län. Och det var Sverigedemokraterna som fångade upp dem.

Barometern - 16 sep 14 kl. 07:53

Hultman: "Väljarna reagerar med fötterna"

Det blåste inga vänstervindar över Sverige i valet, bortsett från den bris som nästan öppnade riksdagsdörren för Fi. Det var i stället starka missnöjes- och protestvindar som kändes över hela landet, inte minst i ett utpräglat landsbygdsområde som Kalmar län. Och det var Sverigedemokraterna som fångade upp dem.

Expressen - 16 feb 18 kl. 14:27

Erik Ridderstråles krav – efter mordet på Anna, 25

Erik Ridderstråle, 20, träffade 25-åriga Anna i en park – dagen därpå hittades hon död i sin lägenhet.Nu kommer den dömde mördaren med ett krav: att frikännas helt.Samtidigt reagerar åklagaren Cecilia Aronsson starkt över att han, enligt henne, fick alldeles för stor straffrabatt..

Barometern - 22 feb 14 kl. 08:50

Ställ krav på maten

Mat. Nya EU-regler gör det enklare för kommuner att ställa specifika krav när de upphandlar exempelvis mat. En ­öppning som gör det möjligt att göra stora upphandlingar av närodlad och miljövänligt producerade varor.

Barometern - 31 maj 14 kl. 08:28

Ingen reagerar på sopig arbetsmiljö

sopor ”Numera ska chauffören åka ensam, hoppa av vid varje soptunna, kontrollera om det finns otill­låtet avfall i den, tömma kärlet, klättra tillbaka i sin hytt, köra ett antal meter och upprepa proceduren.” Sophämtningen är nog den kommunala tjänst som har förändrats mest i Kalmar. När jag för 30 år sedan ­flyttade in i villan i Lindsdal fanns en papperssäck i ett speciellt utrymme vid garaget.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Flygbolagens knep snuvar resenärer på kompensation

Hittills i år har världens flygbolag sparat motsvarande 40 miljoner kronor på att helt enkelt förlänga flygtiderna och därmed minska risken för att behöva betala förseningsavgifter. .

DI - 4 timmar sedan

Två döda vid skjutning i Strasbourg – EU-parlamentet har stängts ned

Två människor har dödats och minst elva har skadats kritiskt i skottlossningar i Strasbourg i Frankrike. Polisen känner till identiteten på skytten och han jagas nu, rapporterar AFP. En utredning om terrorbrott har öppnats..

DI - 3 timmar sedan

Volvoavknoppning gör elsatsning med Scania

Bränslecellsbolaget PowerCell som knoppades av från Volvokoncernen inleder nu ett samarbete med Scania för att ta fram en elektrifierad sopbil till renhållningsföretaget Renova..

DI - 3 timmar sedan

E-tron – tanklös körning i ökenlandskap

Audis elbil E-tron hann inte i tid för att bli aktuell för årets bil 2019. Men Di har så klart kört den ändå, i Abu Dhabi av alla ställen.  Att vara elbilist i emiratet är ensamt bland alla bensinslukande suvar.

DI - 3 timmar sedan

Ola Källenius håller dörren öppen för Volvo

Från och med i maj 2019 tar Ola Källenius som första icke-tysk över jättekoncernen Daimler. Han gör det i en omställningsperiod där Volvoägaren Geely även är storägare i Daimler. Och Ola Källenius håller dörren på glänt för framtida samarbeten..

DI - 3 timmar sedan

Festen snart slut – nytt läge för våra sparpengar

Årets sista veckor bjuder på en räcka räntebesked där tonläget från USA:s Federal Reserve, Riksbanken och den Europeiska centralbanken avgör marknadsoptimismen i närtid. Mindre frikostiga centralbankirer betyder ett nytt läge för våra lån och sparpengar..

DI - 3 timmar sedan

Uppgifter: Förtroendeomröstning om Theresa May är nära

En förtroendeomröstning mot Storbritanniens premiärminister Theresa May är nära förestående, rapporterar flera brittiska medier..

DI - 3 timmar sedan

ABG sänker rådet på Ahlsell efter budet

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Ahlsell till behåll från köp. Riktkursen höjs dock till 55 från 52 kronor. Det skriver Bloomberg News..

DI - 4 timmar sedan

En död vid skjutning i Strasbourg – EU-parlamentet har stängts ned

En person har dödats och ytterligare sex har skadats vid skjutningen nära en julmarknad i centrala Strasbourg, meddelar den franska nyhetsbyrån AFP, med hänvisning till polisen.  Gärningsmannen ska fortfarande vara på fri fot. EU-parlamentet har stängts ned efter skjutningen..

DI - 4 timmar sedan

Indexen kastar sig mellan plus och minus på Wall Street

USA-börserna visar upp ännu en svängig dag där indexen kastar sig mellan plus och minus under handelns gång. En knapp timme före stängning står alla tre ledande index återigen på plus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.