DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 09:42

DI - 22 sep 18 kl. 17:23

S reagerar starkt på näringslivsprofilernas krav: "Absurt och olyckligt"Socialdemokraterna reagerar starkt och slår tillbaka efter att tunga näringslivsföreträdare kräver att alliansen måste vara beredda att ta stöd från SD för att ta regeringsmakten. Från såväl Centern som Liberalerna är det locket på medan Kristdemokraterna inte stänger dörren helt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SD, Centern, Liberalerna, Kristdemokraterna

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S reagerar, starkt, näringslivsprofilernas, krav, Absurtoch , olyckligt
YLE - 27 feb 18 kl. 18:35

Gråten i halsen och krav på totalreform – makthavare reagerar på socialarbetarnas dagböcker

I ett desperat försök att öppna ögonen på beslutsfattarna skrev fem socialarbetare dagbok om sin vardag inom barnskyddet på Svenska Yles begäran. Veronica Rehn-Kivi från riksdagens social- och hälsovårdsutskott och barnombudsman Tuomas Kurttila reagerar starkt på texterna..

SvD - 24 mar 16 kl. 16:57

Krav på att V-toppar avgår efter misstänka trakasserier

Nu ställs krav på att vänsterns partitoppar i Stockholmslandstinget ska avgå med omedelbar verkan. Det anser partiets lokalförening i Kista. Även riksdagsledamoten Rossana Dinamarca reagerar starkt efter vittnesmålen att personal på landstingskansliet blivit utsatt för trakasserier.

UNT - 25 feb 17 kl. 17:20

Krav på snabbare rättelser

Riksdagspolitiker och DFRI, Föreningen för digitala fri- och rättigheter, reagerar starkt mot att människor drabbas av missbruk av folkbokföringsuppgifter..

Aftonbladet - 31 aug 15 kl. 14:12

Varför reagerar ingen mot Åkessons krav?

Penilla Gunther (KD): SD-ledaren kräver folkomröstning – och övriga partiledare tiger.

Sydsvenskan - 13 apr 18 kl. 17:02

Moderaterna reagerar på Miljöpartiets krav om E22

I ett pressmeddelande går Moderaterna till attack mot Miljöpartiets förslag..

Barometern - 16 sep 14 kl. 07:53

"Väljarna reagerar med fötterna"

Det blåste inga vänstervindar över Sverige i valet, bortsett från den bris som nästan öppnade riksdagsdörren för Fi. Det var i stället starka missnöjes- och protestvindar som kändes över hela landet, inte minst i ett utpräglat landsbygdsområde som Kalmar län. Och det var Sverigedemokraterna som fångade upp dem.

Barometern - 16 sep 14 kl. 07:53

Hultman: "Väljarna reagerar med fötterna"

Det blåste inga vänstervindar över Sverige i valet, bortsett från den bris som nästan öppnade riksdagsdörren för Fi. Det var i stället starka missnöjes- och protestvindar som kändes över hela landet, inte minst i ett utpräglat landsbygdsområde som Kalmar län. Och det var Sverigedemokraterna som fångade upp dem.

Expressen - 16 feb 18 kl. 14:27

Erik Ridderstråles krav – efter mordet på Anna, 25

Erik Ridderstråle, 20, träffade 25-åriga Anna i en park – dagen därpå hittades hon död i sin lägenhet.Nu kommer den dömde mördaren med ett krav: att frikännas helt.Samtidigt reagerar åklagaren Cecilia Aronsson starkt över att han, enligt henne, fick alldeles för stor straffrabatt..

Barometern - 22 feb 14 kl. 08:50

Ställ krav på maten

Mat. Nya EU-regler gör det enklare för kommuner att ställa specifika krav när de upphandlar exempelvis mat. En ­öppning som gör det möjligt att göra stora upphandlingar av närodlad och miljövänligt producerade varor.

Barometern - 31 maj 14 kl. 08:28

Ingen reagerar på sopig arbetsmiljö

sopor ”Numera ska chauffören åka ensam, hoppa av vid varje soptunna, kontrollera om det finns otill­låtet avfall i den, tömma kärlet, klättra tillbaka i sin hytt, köra ett antal meter och upprepa proceduren.” Sophämtningen är nog den kommunala tjänst som har förändrats mest i Kalmar. När jag för 30 år sedan ­flyttade in i villan i Lindsdal fanns en papperssäck i ett speciellt utrymme vid garaget.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

SwedSec återkallar licens för rådgivare

Rådgivaren har brutit mot regler i samband med kreditgivning..

DI - 2 minuter sedan

Ingves tar strid mot kontantlösa banker

Riksbanken välkomnar i huvudsak Riksbankskommitténs förslag att de flesta stora banker ska vara skyldiga att erbjuda kontanttjänster i hela landet, men vill gå ett steg längre..

DI - 10 minuter sedan

Com Hems ordförande säljer aktier för mångmiljonbelopp

Andrew Barron, ordförande i Com Hem, sålde i fredags 95.000 aktier i bolaget till kursen 153 kronor per aktie. Försäljningen inbringade därmed omkring 14,5 miljoner kronor.

DI - 5 minuter sedan

Beijer Ref vänder ned på sviktande börs

Kylgrossisten Beijer Ref handlades inledningsvis upp på sin kvartalsrapport. Men mindre än en halvtimme in i måndagshandeln är aktien på minus..

DI - 15 minuter sedan

Saudiarabien: "Vi kommer inte ta till oljevapnet denna gång"

Saudiarabien har inga planer på att sätta hårt mot hårt i Khashoggiaffären genom att strypa sin oljeproduktion och därigenom orsaka en oljekris à la 1973..

DI - 15 minuter sedan

Eurocine handelsstoppad på Spotlight

Eurocine har handelsstoppats på Spotlight, efter att ha meddelat att bolaget avbrutit utvecklingen av influensavaccinet Immunose Flu tills vidare..

DI - 30 minuter sedan

Philips rasar efter resultatmiss

Den holländska elektronikjätten Philips rasade med som mest 9,9 procent i måndagens öppningshandel efter att ha presenterat ett överraskande svagt resultat för det tredje kvartalet..

DI - 30 minuter sedan

Stefan Löfven träffar talmannen

Det har varit tyst kring Stefan Löfven efter att han tog över försöken att bilda en ny regering. Nu har Löfvens sonderingsuppdrag nått halvtid och i dag är det dags att ge talmannen en lägesrapport. Följ rapporteringen från Löfvens pressträff här!.

DI - 30 minuter sedan

Ratosägda Hent får miljardkontrakt

Ratos portföljbolag Hent har fått i uppdrag att bygga delar av nya Livsvitenskapsbygget vid Oslo Universitet. Uppdraget kommer från Statsbygg och är värt 1 miljard norska kronor enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

May: Brexit klart till 95 procent

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer att meddela det brittiska parlamentet att 95 procent av landets skilsmässoavtal med EU nu är klart, enligt Reuters. Men frågan om gränsen till Nordirland fortsätter att sätta käppar i hjulet för landets utträde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.