SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 17 December, 13:08

Liknande nyheter

Taggar: Sabotage, Lekplatsfick , stängasav
BT - 17 sep 13 kl. 20:55

Parken Zoo misstänker sabotage

De senaste dagarna har flera djur rymt från Parken Zoo i Eskilstuna. Det finns också tecken på att någon skjutit med luftvapen mot aporna.Parken Zoo har ökat säkerheten och polisanmält händelserna.

Kristianstadsbladet - 17 sep 13 kl. 20:53

Parken Zoo misstänker sabotage

De senaste dagarna har flera djur rymt från Parken Zoo i Eskilstuna.Det finns också tecken på att någon skjutit med luftvapen mot aporna.Parken Zoo har ökat säkerheten och polisanmält händelserna.

SmålandsPosten - 24 jul 14 kl. 06:24

Sabotage mot malprojekt försenar arbetet i Möckeln

Någon förstör utrustningen som används i projektet med att märka malar med radiosändare.
Därför drar arbetet ut på tiden.
– De förstör för vetenskapen, säger Peter Söderling.

Skånskan - 18 jun 16 kl. 13:31

Gym eldhärjades efter sabotage

höör Ögonvittnet hörde en smäll från omklädningsrummet och såg sedan en man springa ut från gymmet In2shape i Höör. Strax därefter såg vittnet hur det brann för fullt inne i bastun och kunde slå larm. Nu misstänks en 34-årig man för mordbrand.

YLE - 29 maj 13 kl. 16:54

Den svåra laxpolitiken

Det är en småregnig dag i början på maj när jag och fotografen Evert Rönnqvist kör in i Simo kommun i södra Lappland. Kommundirektören Esko Tavia suckar och säger: - I tio års tid har jag årligen kämpat med laxfrågorna. Och dåligt går det.

YLE - 29 maj 13 kl. 17:12

Den svåra laxmatematiken

Det är en småregnig dag i början på maj när jag och fotografen Evert Rönnqvist kör in i Simo kommun i södra Lappland. Kommundirektören Esko Tavia suckar och säger: - I tio års tid har jag årligen kämpat med laxfrågorna. Och dåligt går det.

YLE - 21 maj 16 kl. 08:50

Domkyrkobranden i Borgå
”Där står den nu som en ruin” Domkyrkobranden i Borgå 29.5 2006 Det luktar bränt i hela Gamla stan. Hundratals Borgåbor har samlats till en andaktsstund vid Rådhustorget.

Skånskan - 09 nov 16 kl. 14:00

Stationen får kameraövervakas

ESLÖV På tisdagen fick Stationen Eslöv AB tillstånd av Länsstyrelsen att sätta upp tre övervakningskameror i järnvägsstationen. ERWP.fif(2)Eslövs nästan dygnet runt-öppna järnvägsstation är frekvent utsatt för inbrott, skadegörelse och nerskräpning i olika former.

Nya Wermlands Tidningen - 17 nov 17 kl. 11:00

Sabotaget på Tegnérskolan är bedrövligt!

Sabotage. På Tegnérskolan var det i lördags en stor vattenläcka som ledde till att skolan fick stängas i två dagar. 530 elever fick alltså ingen skola dessa dagar..

Skånskan - 02 jun 18 kl. 14:00

Palm drar nämnder i örat

höör Nämnderna i Höör har det tufft sedan kommunfullmäktiges beslutade besparing. Inte minst inom skolan där flera politiker sagt nej till fler besparingar. Något som irriterar Höörs båda kommunalråd Anna Palm (M) och Stefan Lissmark (S).

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Biotoppen: "Aquaman" rakt in som etta

Det är inte Vincent Chase som spelar huvudrollen men "Aquaman" gick ändå rakt in som etta på den svenska biotoppen. Storfilmen, med Jason Momoa som den simmande superhjälten, lockade mest publik till biograferna i helgen.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Länet: Sju viltolyckor i helgen

Under helgen inträffade sju viltolyckor i Älmhults kommun. Enligt polisen är en delförklaring att en hel del jakt fortfarande pågår..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Tuff lottning för Nilsson Lindelöfs United

Champions Leagues åttondelsfinaler har lottats fram. Mittbacken Victor Nilsson Lindelöfs Manchester United, som har det tufft i Premier League, fick en svår motståndare i Paris Saint-Germain.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Fortsatt väntan på ersättare till Ghosn

Nissans styrelsemedlemmar har inte lyckats att enas om en ersättare för häktade ordförande Carlos Ghosn. Vid en presskonferens i Tokyo meddelades att diskussionerna ska fortgå utan att gå in i detalj när en ny styrelseordförande kan presenteras.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Välkommen Majken

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Samlade leksaker till behövande - fick knark

En Norrköpingsbo som skulle samla in leksaker till barn som har det sämre ställt fick i stället ta en tur till polisstationen. Mannen skulle hjälpa en väns insamling för organisationen "Hjälp oss att hjälpa andra" och lade ut ett Facebook-inlägg för att uppmana folk att skänka.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Thailand slår till mot knarkhandel

Thailändska myndigheter har beslagit över 18 miljoner tabletter med metamfetamin. Tillslaget gjordes i provinsen Chiang Rai i norra Thailand. Väskorna var märkta med symboler kopplade till kriminella gäng i Myanmar, uppger en talesperson för militären.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Buss av vägen - tre till sjukhus

Tre personer, ett barn och två vuxna, har förts med ambulans till sjukhus sedan en buss kört av vägen vid Gålö i Haninge kommun. - Jag vet inte hur allvarligt skadade de är, säger Ola Österling vid polisen.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Luuk och Berg i "Helt perfekt"

Kristian Luuk, Carina Berg, Alexandra Rapaport, Vanna Rosenberg och Claes Malmberg är alla klara för den nya säsongen av Kanal 5:s "Helt perfekt", skriver Expressen. Den första säsongen av humorsatsningen med Johan Petersson och Eva Röse i huvudrollerna sändes i våras.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tenje (M) om tiggeriförbud i Växjö: ”Inte aktuellt”

Vellinge kommun får klartecken att förbjuda tiggeri på vissa platser. Den nya given från Högsta förvaltningsdomstolen är dock inget Anna Tenje (M) tror att Växjö kommun kommer agera på..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.