SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 19 October, 19:44

Liknande nyheter

Taggar: Sabotage, Lekplatsfick , stängasav
BT - 17 sep 13 kl. 20:55

Parken Zoo misstänker sabotage

De senaste dagarna har flera djur rymt från Parken Zoo i Eskilstuna. Det finns också tecken på att någon skjutit med luftvapen mot aporna.Parken Zoo har ökat säkerheten och polisanmält händelserna.

Kristianstadsbladet - 17 sep 13 kl. 20:53

Parken Zoo misstänker sabotage

De senaste dagarna har flera djur rymt från Parken Zoo i Eskilstuna.Det finns också tecken på att någon skjutit med luftvapen mot aporna.Parken Zoo har ökat säkerheten och polisanmält händelserna.

SmålandsPosten - 24 jul 14 kl. 06:24

Sabotage mot malprojekt försenar arbetet i Möckeln

Någon förstör utrustningen som används i projektet med att märka malar med radiosändare.
Därför drar arbetet ut på tiden.
– De förstör för vetenskapen, säger Peter Söderling.

Skånskan - 18 jun 16 kl. 13:31

Gym eldhärjades efter sabotage

höör Ögonvittnet hörde en smäll från omklädningsrummet och såg sedan en man springa ut från gymmet In2shape i Höör. Strax därefter såg vittnet hur det brann för fullt inne i bastun och kunde slå larm. Nu misstänks en 34-årig man för mordbrand.

YLE - 29 maj 13 kl. 16:54

Den svåra laxpolitiken

Det är en småregnig dag i början på maj när jag och fotografen Evert Rönnqvist kör in i Simo kommun i södra Lappland. Kommundirektören Esko Tavia suckar och säger: - I tio års tid har jag årligen kämpat med laxfrågorna. Och dåligt går det.

YLE - 29 maj 13 kl. 17:12

Den svåra laxmatematiken

Det är en småregnig dag i början på maj när jag och fotografen Evert Rönnqvist kör in i Simo kommun i södra Lappland. Kommundirektören Esko Tavia suckar och säger: - I tio års tid har jag årligen kämpat med laxfrågorna. Och dåligt går det.

YLE - 21 maj 16 kl. 08:50

Domkyrkobranden i Borgå
”Där står den nu som en ruin” Domkyrkobranden i Borgå 29.5 2006 Det luktar bränt i hela Gamla stan. Hundratals Borgåbor har samlats till en andaktsstund vid Rådhustorget.

Skånskan - 09 nov 16 kl. 14:00

Stationen får kameraövervakas

ESLÖV På tisdagen fick Stationen Eslöv AB tillstånd av Länsstyrelsen att sätta upp tre övervakningskameror i järnvägsstationen. ERWP.fif(2)Eslövs nästan dygnet runt-öppna järnvägsstation är frekvent utsatt för inbrott, skadegörelse och nerskräpning i olika former.

Nya Wermlands Tidningen - 17 nov 17 kl. 11:00

Sabotaget på Tegnérskolan är bedrövligt!

Sabotage. På Tegnérskolan var det i lördags en stor vattenläcka som ledde till att skolan fick stängas i två dagar. 530 elever fick alltså ingen skola dessa dagar..

Skånskan - 02 jun 18 kl. 14:00

Palm drar nämnder i örat

höör Nämnderna i Höör har det tufft sedan kommunfullmäktiges beslutade besparing. Inte minst inom skolan där flera politiker sagt nej till fler besparingar. Något som irriterar Höörs båda kommunalråd Anna Palm (M) och Stefan Lissmark (S).

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Miljarder i stöd utbetalat till lantbrukarna

I en större utbetalning förde Jordbruksverket på fredagen över cirka 2,1 miljarder kronor i stöd till svenska lantbrukare. Det är en del av årets jordbruksstöd och utbetalningar ska sedan ske varje fredag.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Småföretagare i botten på lönsamhetsligan

Plats 224 av 290 kommuner. Ikea kan vara en av orsakerna till att Älmhults småföretag visar sämre lönsamhet än i många andra kommuner..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Chans till miljardvinst på lotto

Vad sägs om att vinna mer än nio miljarder kronor på lotto? Den hisnande summan kan en lycklig spelare kamma hem som ensam vinnare i USA i natt.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ny chans för Växjö DFF att säkra kontraktet

Växjö DFF har två raka förluster. Trots det känns formen bra, enligt Elin Karlsson. – Vi vill avsluta på topp, säger mittbacken inför Hammarbymatchen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tove Lo debuterar som skådespelare

Artisten Tove Lo släppte albumet "Blue lips" 2017. Nu kommer kortfilmen med samma namn, regisserad av Tove Los vän Malia James, som regisserat musikvideor till artister som Halsey, Hailee Steinfeld och Alessia Cara. Duon har skrivit manus till filmen tillsammans.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Länet: Schäfer bet hundägare svårt i bröstet

Schäfern hoppade över till granntomten och bet en kvinna svårt i bröstet. Nu döms hundägaren för vållande till kroppsskada..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ny bro och tunnel på gång i Växjö

Växjö växer och trafiken ökar. Staden delas av järnvägen. För att klara trafikflödet måste både en ny bro och en ny tunnel byggas.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svenska kyrkan: Hemska bilder i Guatemala

Det är tusentals migranter som rör sig likt ett lämmeltåg norrut från Honduras genom Guatemala och upp mot gränsen till Mexiko - där polis och militär satts in för att stoppa dem. - Vi ser hemska bilder, säger Charlotte Bergendal på Svenska kyrkan till TT från Guatemala.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Wikileaks stämmer Ecuador

Wikileaks och dess grundare Julian Assange stämmer Ecuador för att ha brutit mot hans "grundläggande rättigheter" i landets ambassad i London.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Indien: Tåg rammade festival – minst 50 dödaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.