DI > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 18:55

Liknande nyheter

Taggar: , håvardu in , vinvinsten, Svenskarhar gjort , förmögenheter
SVT - 31 jan 15 kl. 10:06

"Det var inga svenskar på prisceremonin"

I år avgörs VM i Vail/Beaver Creek och det största svenska medaljhoppet heter Frida Hansdotter. För 16 år sedan var det Pernilla Wiberg som tog Sveriges två medaljer i Vail-VM. Men hon har delade minnen när hon nu återvänder som SVT-expert.

BT - 06 jul 11 kl. 09:14

Oklart var gripna svenskar hålls

De två svenska journalisterna som greps i Etiopien fördes i går morse till huvudstaden Addis Abeba, enligt Sveriges ambassadör Jens Odlander. Han har begärt att få träffa journalisterna i dag.
Odlander vet inte exakt var svenskarna befinner sig just nu.

BT - 29 okt 11 kl. 13:42

Var ligger Viborg och Räffle?

För ett halvt århundrade sedan var tusentals svenskar redo att dö för att försvara staden Viborg, som var det svenska stormaktsväldets utpost mot öster. I dag är det inte många svenskar som ens vet var den ligger (nuförtiden heter den Vyborg och tillhör Ryssland). Och att Räffle var det svenska namnet på Tallinn skulle ha varit en utslagsfråga i mördarklass i Trivial Pursuit.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 12 kl. 22:03

Svenskar stökade i Helsingör

Vid 18-tiden på torsdagen kallades polisen till Stengade i Helsingör på grund av ett slagsmål. Där var flera svenskar som var berusade och slogs. Polisen fick tag på tre stycken som skickades tillbaka med färjan över sundet.

SR - 30 jul 11 kl. 06:58

Fler svenskar dog förra året än året innan

Det var fler svenskar som dog 2010 jämfört med året innan och det var fler kvinnor än män, vilket är ovanligt..

SVT - 27 okt 11 kl. 07:09

Svenskar såg till att Canucks föll

Bröderna Sedin och deras Vancouver föll i natt med 0-3 på hemmaplan mot St Louis. Och det var två svenskar som såg till att Canucks åkte på sin andra raka förlust..

DN - 03 maj 13 kl. 23:19

Besvikna svenskar ? glad Gerber

Det var besvikna svenskar som lämnade isen efter fiaskot mot Schweiz. Joel Lundqvist valde att direkt börja fokusera på nästa match, som spelas redan på lördagen. ?

SvD - 23 nov 14 kl. 22:31

Svenskar skadade i bussolycka i Turkiet

Ett tiotal svenska turister har skadats i en bussolycka i Turkiet, uppger UD. De har förts till sjukhus. Totalt var trettio svenskar inblandade i bussolyckan..

DN - 14 dec 14 kl. 14:30

Inga svenskar på pallen i Åre

Det var tre svenskar i topp med fem åkare kvar i Åres slalomtävling. Men ingen av dem hamnade på pallen..

BT - 25 aug 18 kl. 12:37

Finland: Tre svenskar bland döda i bussolyckan

Bland de omkomna i bussolyckan i Finland i fredags fanns tre personer med svenskt medborgarskap. Av de totalt 22 personerna på bussen var tio svenskar. Polisen vet ännu inte vad som orsakat olyckan..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Felaktig delkomponent hotar AB Volvos produktion

AB Volvos fel i avgasreningen för sina lastbilar och bussar kan leda till ”betydande kostnader” för bolaget. Volvo utesluter inte att felet leder till störningar i produktionen av nya fordon. ”Vi kan inte svara på det innan vi har tagit fram en lämplig åtgärdsplan”, säger presschef Claes Eliasson..

DI - 1 timme sedan

New York-börsernas uppgångar stärks

De ledande börserna på Wall Street fortsatte att stiga efter ett par timmars tisdagshandel. Optimismen vägde upp för den fortsatta oro som rådde kring såväl tillväxten i Kina som relationerna mellan USA och Saudiarabien efter journalisten Jamal Khashoggis försvinnande..

DI - 1 timme sedan

Icas automatlagerleverantör i bräschen för europeiska börsuppgångar

Europabörserna fortsatte att återhämta sig under tisdagen efter förra veckans börsoro. Samlingsindexet Stoxx 600 steg 1,6 procent, och FTSE 100-indexet i London var upp 0,4 procent..

DI - 1 timme sedan

Thorwaldssons varning till Löfven

Löfvens utspel om arbetsrätten får LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson att markera hårt. Samtidigt öppnar han dörren på glänt om välfärdsvinster, delar ut en ministerpost och agnar betet till Centerpartiet..

DI - 1 timme sedan

Falnat budhopp sänkte Norwegian på i övrigt starka nordiska börser

De nordiska börserna handlades högre på tisdagen med stöd av stigande Europabörser, där inte minst Milanobörsen avancerade efter optimism kring Italiens budget. .

DI - 2 timmar sedan

Börsen steg med Volvo mot strömmen

Volvo intog förarsätet på börsen genom ett rejält kurstapp på tisdagen, som dock i övrigt slutade i dur efter flera dagars börsnedgång. Följ utvecklingen i Di-tv:s Closing Bell..

DI - 2 timmar sedan

Följ börsstängningen i Closing Bell

Di TV Closing Bell följer tisdagens börsstängning. .

DI - 1 timme sedan

Ambea fyndköper Investors omsorgsfiasko

Investor säljer omsorgsdelen i Aleris, knappt halva koncernen, till Ambea, som nu blir största aktör i Skandinavien. För Investor har ägandet varit en usel investering, som slukat miljarder..

DI - 1 timme sedan

Fortsatt trög Com Hem-tillväxt i Q3 spås av analytiker

Com Hem, som väntas gå samman med Tele2 den 5 november, spås ha haft en fortsatt pressad tillväxt under det tredje kvartalet. .

DI - 2 timmar sedan

Oväntat kvistig delning av skogsjätte

Uppdelningen av skogsbolaget Bergvik Skog, där Billerud Korsnäs är en av ägarna, har försenats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.