DI > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 08:49

DI - 22 sep 18 kl. 13:21

Så håvar du in vinvinsten: "Svenskar har gjort förmögenheter"Intresset för vinauktioner ökar i Sverige. Samlare såväl som vinstsugna svenskar söker lyckan i andrahandsförsäljning av exklusiva viner, världen över..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , håvardu in , vinvinsten, Svenskarhar gjort , förmögenheter
SVT - 31 jan 15 kl. 10:06

"Det var inga svenskar på prisceremonin"

I år avgörs VM i Vail/Beaver Creek och det största svenska medaljhoppet heter Frida Hansdotter. För 16 år sedan var det Pernilla Wiberg som tog Sveriges två medaljer i Vail-VM. Men hon har delade minnen när hon nu återvänder som SVT-expert.

BT - 06 jul 11 kl. 09:14

Oklart var gripna svenskar hålls

De två svenska journalisterna som greps i Etiopien fördes i går morse till huvudstaden Addis Abeba, enligt Sveriges ambassadör Jens Odlander. Han har begärt att få träffa journalisterna i dag.
Odlander vet inte exakt var svenskarna befinner sig just nu.

BT - 29 okt 11 kl. 13:42

Var ligger Viborg och Räffle?

För ett halvt århundrade sedan var tusentals svenskar redo att dö för att försvara staden Viborg, som var det svenska stormaktsväldets utpost mot öster. I dag är det inte många svenskar som ens vet var den ligger (nuförtiden heter den Vyborg och tillhör Ryssland). Och att Räffle var det svenska namnet på Tallinn skulle ha varit en utslagsfråga i mördarklass i Trivial Pursuit.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 12 kl. 22:03

Svenskar stökade i Helsingör

Vid 18-tiden på torsdagen kallades polisen till Stengade i Helsingör på grund av ett slagsmål. Där var flera svenskar som var berusade och slogs. Polisen fick tag på tre stycken som skickades tillbaka med färjan över sundet.

SR - 30 jul 11 kl. 06:58

Fler svenskar dog förra året än året innan

Det var fler svenskar som dog 2010 jämfört med året innan och det var fler kvinnor än män, vilket är ovanligt..

SVT - 27 okt 11 kl. 07:09

Svenskar såg till att Canucks föll

Bröderna Sedin och deras Vancouver föll i natt med 0-3 på hemmaplan mot St Louis. Och det var två svenskar som såg till att Canucks åkte på sin andra raka förlust..

DN - 03 maj 13 kl. 23:19

Besvikna svenskar ? glad Gerber

Det var besvikna svenskar som lämnade isen efter fiaskot mot Schweiz. Joel Lundqvist valde att direkt börja fokusera på nästa match, som spelas redan på lördagen. ?

SvD - 23 nov 14 kl. 22:31

Svenskar skadade i bussolycka i Turkiet

Ett tiotal svenska turister har skadats i en bussolycka i Turkiet, uppger UD. De har förts till sjukhus. Totalt var trettio svenskar inblandade i bussolyckan..

DN - 14 dec 14 kl. 14:30

Inga svenskar på pallen i Åre

Det var tre svenskar i topp med fem åkare kvar i Åres slalomtävling. Men ingen av dem hamnade på pallen..

BT - 25 aug 18 kl. 12:37

Finland: Tre svenskar bland döda i bussolyckan

Bland de omkomna i bussolyckan i Finland i fredags fanns tre personer med svenskt medborgarskap. Av de totalt 22 personerna på bussen var tio svenskar. Polisen vet ännu inte vad som orsakat olyckan..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Pfizer och Glaxo bildar global konsumentjätte

Läkemedelsjättarna Pfizer och Glaxosmithkline har tecknat ett avtal om att skapa ett globalt konsumenthälsovårdsbolag. Den sammanlagda försäljningen 2017 var motsvarande 115 miljarder kronor..

DI - 4 minuter sedan

Råvaror: Kinesiska tillväxtdata oroar oljeinvesterare

Oljepriset har stabiliserat sig på onsdagen efter en större nedgång under tisdagen: Brent handlas nu kring 56,50 dollar per fat. Brentoljan har tappat 6 procent på tre handelsdagar och noteras nu till årslägstanivåer. Osäkerhet kring utbud och global tillväxt ligger bakom.

DI - 15 minuter sedan

Riksgälden: Dessa banker är systemkritiska

Riksgälden listar i ett årligt beslut vilka nio banker och institut som är "systemkritiska". Varken Danske Bank eller Nordea finns med, eftersom de ingår i utländska koncerner..

DI - 15 minuter sedan

Hoist Finance ex-vd sålde 450.000 aktier i går

Jörgen Olsson, tidigare vd för Hoist och numer styrelseledamot, sålde den 18 december 450.000 aktier i Hoist för 43:65 kronor styck, motsvarande en likvid på nära 20 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen ser ut att öppna kring nollan

Stockholmsbörsen ser ut att öppna onsdagen nära oförändrat. Även de större Europabörserna väntas inte göra något större väsen av sig. .

DI - 10 minuter sedan

Följ onsdagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45. I dag gästas programledare Pontus Herin av Agnetha Jönsson och Pär Andersson i studion.

DI - 45 minuter sedan

Swedol köper norskt bolag

Nordstjernan-kontrollerade Swedol förvärvar Karl S Hanssen i Arendal i Norge. .

DI - 45 minuter sedan

Söderberg & Partners fortsätter att växa inom Private Bankingsegmentet

Söderberg & Partners fortsätter att växa i snabb takt. Nu går Consortum Kapitalförvaltning ABs verksamhet in i Söderberg & Partners Securities AB..

DI - 45 minuter sedan

Victoria Parks jätteköp höjer resultatet med nästan 20 procent

Fastighetsbolaget Victoria Park räknar med att förvärvet av tusentals lägenheter från Akelius ökar förvaltningsresultatet med cirka 95 miljoner kronor. .

DI - 45 minuter sedan

Bästa klockslagen att sälja dina aktier

Avanzas statistik pekar mot ett tydligt mönster för de tidpunkter under dygnet då flest sparare trycker på köp- eller säljknappen. Tre klockslag är absolut hetast och ett bra tillfälle fatt bli av med ett trögsålt papper..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.