Expressen > Nyheter

Friday, 14 December, 03:42

Expressen - 22 sep 18 kl. 11:21

Två bilar i krock – trafikstörningar på platsenTvå bilar kolliderade under förmiddagen i Hässleholm. Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till platsen.Enligt polisen är det vid lunchtid trafikstörningar på platsen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hässleholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , krock, trafikstörningar, platsen
Expressen - 07 nov 17 kl. 17:57

Två bilar i krock – trafikstörningar

Trafikstörningar uppstod i Växjö efter en krock mellan två bilar på Teleborgsvägen..

Nerikes Allehanda - 07 nov 16 kl. 17:27

Två bilar krockade – trafikstörningar på E20

Det är trafikstörningar på E20 efter en trafikolycka på E20 i närheten av Marieberg..

Expressen - 08 maj 17 kl. 09:01

Två bilar i krock – trafikstörningar på genomfartsled

Två bilar har krockat i en rondell i Fjälkinge.Skadeläget är okänt. – Trafiken på plats har påverkats, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral..

Expressen - 29 nov 18 kl. 22:46

Spårvagn och buss i krock – trafikstörningar

En spårvagn har spårat ur i Linnéstaden i Göteborg efter en krock med en buss.– En spårvagn har kört in i en buss. Spårvagnen har spårat ur, uppger räddningstjänsten.

Expressen - 12 aug 18 kl. 20:42

Trafikstörningar efter krock mellan två bilar

Tre personer inblandade i krock mellan två bilar. Skadeläget är fortfarande oklart men det förekommer trafikstörningar på platsen..

Expressen - 06 aug 15 kl. 12:55

Trafikstörningar efter att bilar krockade

Tre bilar i krock på E6 utanför Helsingborg. Inga personskador rapporteras men trafikstörningar finns. – Nära olycksplatsen inträffade även en singelolycka efter olyckan, säger Nils Norling, pressinformatör på polisens ledningscentral..

Expressen - 28 maj 16 kl. 17:23

Flera bilar i krock på E4 – trafikstörningar

Flera bilar har krockat på E4 i Helsingborg. Just nu råder det stora trafikstörningar..

Expressen - 01 sep 16 kl. 16:46

Flera bilar i krock – stora trafikstörningar

Det är trafikstörningar i Malmö under torsdagseftermiddagen efter en trafikolycka. Enligt polisens hemsida kan flera bilar vara inblandade i olyckan som inträffat på inre ringvägen..

GT - 24 maj 17 kl. 07:13

Två bilar i krock – stora trafikstörningar

Två bilar har krockat på riksväg 49 mellan Skövde och Tibro.Stora trafikstörningar har uppstått i morgontrafiken.Vägen har stängts av, uppger räddningstjänsten..

Expressen - 29 maj 15 kl. 16:20

Trafikstörningar efter krock mellan två bilar

Två personbilar har kolliderat på E6:an vid Torrekullamotet. Bilarna står stilla och blockerar ett körfält vilket lett till trafikstörningar, enligt räddningstjänsten..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Brand vid examensfest vid Sjöstridsskolan

En lägenhet som tillhör Sjöstridsskolan i Karlskrona blev totalt utbränd under natten mot onsdagen..

Expressen - 45 minuter sedan

Tre häktade i sin frånvaro i äldrehärva

Tre personer har häktats i sin frånvaro av Uddevalla tingsrätt, misstänkta för inblandning i den äldreliga som tros ha härjat i hela landet..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Radhus beskjutet i Malmö

Ett radhus har blivit beskjutet i södra Malmö, skriver Sydsvenskan.Skottlossningen utreds som försök till mord..

Expressen - 2 timmar sedan

Saudiske kronprinsen pekas ut för mordet på Jamal Khashoggi

Nu protesterar den amerikanska senaten mot mordet på journalisten Jamal Khashoggi. Detta genom att rösta för att dra tillbaka amerikanskt militärbistånd till Saudiarabiens krig i Jemen – och fördöma den saudiske kronprinsen, skriver Washington Post.Ett bakslag för president Donald Trump.

Expressen - 2 timmar sedan

Thunberg: ”Ledarna vågar inte säga som det är”

15-åriga Greta Thunberg har uppmärksammats över hela världen efter sin skolstrejk utanför riksdagen.Nu befinner hon sig på klimattoppmötet i Katowice, där hon har gått på möten och hållit tal.Men hon gillar egentligen inte uppmärksamheten:– Jag gillar inte att vara i fokus, så det är lite jobbigt, säger hon till SVT..

Expressen - 3 timmar sedan

Rysk spion erkänner: Försökte att påverka politiken i USA

I somras greps den ryska medborgaren Maria Butina, 30, misstänkt för att ha försökt påverka utgången i det amerikanska valet 2016. Nu har hon erkänt inför domstol att hon försökt infiltrera den konservativa rörelsen för att stärka ryska intressen i USA, rapporterar Washington Post.   .

Expressen - 3 timmar sedan

Förslag till slutavtal vid mötet i Katowice

Förhandlingarna är långa och hårda vid klimatmötet i Katowice. På torsdagskvällen kom ett förslag till ett slutavtal, som ska förhandlas vidare under fredagen.– Det lilla vi har hunnit se kring hur man bokför utsläpp och kring finansieringen ser bra ut från en svensk synvinkel, säger Isabella Lövin (MP) i SVT:s ”Aktuellt”.

Expressen - 4 timmar sedan

Operationssalar i Malmö stängs efter år av smitta

En patient har avlidit och flera blivit svårt sjuka efter att bakterier i flera år spridits i operationssalarna för ryggkirurgi på Skånes universitetssjukhus i Malmö, rapporterar TV4 Nyheterna..

Expressen - 4 timmar sedan

Toppar på AP-fonden åkte på flera lyxresor

Hösten 2016 åkte nio toppar på första AP-fondens till Kina och Hongkong, avslöjar Dagens industri.Kostnaden för skattebetalarna: Totalt 433 890 kronor för lyxresan.Tidningen har tidigare avslöjat att störelsen åkte på en lyxresa till Indien för bland annat ett styrelsemöte i september i år..

Expressen - 4 timmar sedan

Läkarförening vill se granskning av medicinska åldersbedömningar

Svenska Läkaresällskapet efterlyser en oberoende vetenskaplig granskning av medicinska åldersbedömningar. Det rapporterar Svenska Dagbladet.  Lars Werkström, Rättsmedicinalverkets nya generaldirektör, säger att metoden är rättssäker, men ger samtidigt nya besked om riskerna för felbedömning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.