Expressen > Nyheter

Friday, 19 October, 04:14

Expressen - 22 sep 18 kl. 11:21

Två bilar i krock – trafikstörningar på platsenTvå bilar kolliderade under förmiddagen i Hässleholm. Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till platsen.Enligt polisen är det vid lunchtid trafikstörningar på platsen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hässleholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , krock, trafikstörningar, platsen
Expressen - 07 nov 17 kl. 17:57

Två bilar i krock – trafikstörningar

Trafikstörningar uppstod i Växjö efter en krock mellan två bilar på Teleborgsvägen..

Nerikes Allehanda - 07 nov 16 kl. 17:27

Två bilar krockade – trafikstörningar på E20

Det är trafikstörningar på E20 efter en trafikolycka på E20 i närheten av Marieberg..

Expressen - 08 maj 17 kl. 09:01

Två bilar i krock – trafikstörningar på genomfartsled

Två bilar har krockat i en rondell i Fjälkinge.Skadeläget är okänt. – Trafiken på plats har påverkats, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral..

Expressen - 12 aug 18 kl. 20:42

Trafikstörningar efter krock mellan två bilar

Tre personer inblandade i krock mellan två bilar. Skadeläget är fortfarande oklart men det förekommer trafikstörningar på platsen..

Expressen - 06 aug 15 kl. 12:55

Trafikstörningar efter att bilar krockade

Tre bilar i krock på E6 utanför Helsingborg. Inga personskador rapporteras men trafikstörningar finns. – Nära olycksplatsen inträffade även en singelolycka efter olyckan, säger Nils Norling, pressinformatör på polisens ledningscentral..

Expressen - 28 maj 16 kl. 17:23

Flera bilar i krock på E4 – trafikstörningar

Flera bilar har krockat på E4 i Helsingborg. Just nu råder det stora trafikstörningar..

Expressen - 01 sep 16 kl. 16:46

Flera bilar i krock – stora trafikstörningar

Det är trafikstörningar i Malmö under torsdagseftermiddagen efter en trafikolycka. Enligt polisens hemsida kan flera bilar vara inblandade i olyckan som inträffat på inre ringvägen..

GT - 24 maj 17 kl. 07:13

Två bilar i krock – stora trafikstörningar

Två bilar har krockat på riksväg 49 mellan Skövde och Tibro.Stora trafikstörningar har uppstått i morgontrafiken.Vägen har stängts av, uppger räddningstjänsten..

Expressen - 29 maj 15 kl. 16:20

Trafikstörningar efter krock mellan två bilar

Två personbilar har kolliderat på E6:an vid Torrekullamotet. Bilarna står stilla och blockerar ett körfält vilket lett till trafikstörningar, enligt räddningstjänsten..

Expressen - 21 apr 16 kl. 08:37

Trafikstörningar efter krock på E6

Två bilar krockade på E6 norr om Borgebyavfarten utanför Lomma vid 8-tiden på tisdagsmorgonen. Det blev trafikstörningar under räddningsarbetet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Man hetsade mot muslimer på Facebook

En man döms av Halmstads tingsrätt för att ha delat islamfientliga åsikter i en grupp med 4 000 medlemmar på Facebook, rapporterar Hallandsposten..

Expressen - 1 timme sedan

Mordmisstänkt död i ”suspekt” bilolycka

Mashal Saad al-Bostani, en av de 15 saudier som pekas ut för att ha ingått i Saudiarabiens ”dödspatrull”, har avlidit i en bilolycka, rapporterar New York Post med hänvisning till turkiska medier.”Dödspatrullen” misstänks ha styckmördat den försvunne journalisten Jamal Khashoggi inne på Saudiarabiens konsulat i Istanbul.Nu spekuleras i om den saudiske generalkonsuln kan stå näst på tur..

Expressen - 2 timmar sedan

Krimskytt ”var mobbad” – 20 döda efter skoldådet på Krimhalvön

På Krimhalvön sörjs onsdagens skoldåd när en 18-åring elev dödade människor med vapen och sprängmedel. Antalet offer har nu stigit till 20.Personer i gärningsmannens omgivning berättar att han var mobbad..

Expressen - 2 timmar sedan

9 600 ansökningar – men 137 tomma platser på polisutbildningen

Många platser på Polishögskolan står tomma – trots rekordmånga som vill komma in. Nu ska Rekryteringsmyndigheten tillsammans med polisen se om man kan förändra ansökningsprocessen. – Vi tittar konstant på om vi kan göra saker bättre, säger Sofie Engström, kommunikationschef på Rekryteringsmyndigheten till SVT..

Expressen - 3 timmar sedan

Stor polisinsats med militär i finsk by

Polisen genomför en stor insats i finska byn Kuortti. Även militären är inkopplad, rapporterar SVT med hänvisning till finska medier.Det är ännu oklart vad insatsen handlar om, polisen är förtegen och beskriver händelsen som ett ”allvarligt brott mot liv och hälsa”..

Expressen - 3 timmar sedan

Byggmax tappar – sänks av varma sommaren

Byggmax rapport för tredje kvartalet visar att byggvarukedjans rörelseresultat minskar, skriver TT.Resultatet blev 175,8 miljoner kronor, en minskning jämfört med de 221 miljonerna som rapporterades för samma period förra året.Den varma sommaren uppges vara en av anledningarna..

Expressen - 4 timmar sedan

Victorias uppmaning till svenska folket

Dagens Industri har följt med kronprinsessan Victoria på hennes naturvandringar genom Sveriges landskap.Och kronprinsessan har en skarp uppmaning till svenskarna efter vad hon sett när hon varit ute:– Det som är slående, och väldigt nedslående, är allt skräp som finns i naturen och vi har bara oss själva att skylla. Där måste vi skärpa oss, säger hon till tidningen..

Expressen - 5 timmar sedan

Herbert och Gudrun har levt ihop i 50 år – nu särar kommunen på paret

De har levt ihop i närmare 50 år.Men nu har Gudrun Hägglund, 94, och Herbert Dahl, 86, tvingats fem mil från varandra för att kommunen skurit ner antal platser på äldreboendet – något Länstidningen Östersund berättat om.– Man får inte behandla äldre människor på det här viset, säger Herberts dotter Lena Dahl Jämtgård till Expressen..

Expressen - 4 timmar sedan

Kronprinsessan Victorias tårar efter barnens gest

Kronprinsessan Victoria fällde ett par känslomässiga tårar efter besöket på det palestinska flyktinglägret Borj El-Brajneh i Beirut. Tre flickor iklädda svenska blå-gula traditionella dräkter hade lärt sig svenska nationalsången på tre dagar och välkomnade kronprinsessan med “Du gamla du fria”. – Så fint.

Expressen - 5 timmar sedan

Johanna Möller får inte ringa sin nya ”pojkvän”

Johanna Möller uppger att hon har skaffat en ny pojkvän, skriver Aftonbladet.  Men hon får inte prata med honom i telefon. Det skulle kunna ”äventyra säkerheten”, står det i en handling från Kriminalvården som Aftonbladet har tagit del av.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.