DI > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 00:25

DI - 22 sep 18 kl. 11:04

SD röstar på alliansens talmanskadidatSverigedemokraterna kommer att rösta Alliansens talmanskandidat Andreas Norlén, enligt ett pressmeddelande från SD..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Alliansens, Andreas Norlén, SD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD röstar, alliansens, talmanskadidat
Cornucopia - 24 sep 18 kl. 18:02

Talmansomröstningen visar att alliansens sympatier ligger hos SD

Dagens talmansomröstning visar att alliansens sympatier ligger hos SD snarare än hos socialisterna när ledamöterna kan smyga med det. Dock kan även en del socialdemokrater röstat på SD:s talmansalternativ.
Snart röstar riksdagen bort statsministern.

DN - 27 nov 14 kl. 08:37

Det händer om SD röstar för alliansens budget

Riksdagen röstar om budgeten den 3 december. Här är en genomgång om vad som kan hända om SD väljer att rösta för alliansens budget..

BT - 10 sep 12 kl. 11:06

Alliansens resultat talar för sig själva

Regionstyrelsens ordförande Gert-Inge Andersson (S) och Hans Olsson, socialdemokratisk riksdagsledamot från Sjuhärad, gör gemensam sak i en replik till oss 28/8. Låt oss först belysa att i motsats till vad S-skribenterna vill ge sken av har utanförskapet minskat dramatiskt sedan alliansen tog över rege-ringsmakten 2006.
Totalt har antalet personer som är arbetslösa, sjukskrivna, förtidspensionerade eller som lever på försörjningsstöd minskat med över 200 000 personer sedan 2006.

Alliansfritt Sverige - 01 sep 14 kl. 13:34

Alliansens valmanifest for dummies

Inledning Vi i alliansen sätter människan i centrum. Alla behövs i bygget av ett ännu bättre Sverige. Då måste man prata om hur grym man är på jobben, och det gör vi i vårt valmanifest [pdf].

BT - 11 nov 14 kl. 10:38

Lööf tror inte SD röstar ner budget

Centerledaren Annie Lööf tror inte att Sverigedemokraterna kommer att rösta på Alliansens budgetmotion och därmed fälla regeringen. - Nej, det finns ingen anledning. Jag tror att de nu använder den här tiden till att mediespela, säger Lööf på en pressträff med journalister i riksdagen om SD:s ovilja att tala om hur de kommer att ställa sig när riksdagen ska rösta om budgeten.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Stefan Löfven: Avgår om alliansens budget vinner med SD-stöd

Omkring 16 på tisdagseftermiddagen väntas Sverigedemokraterna ge besked om hur de ska rösta i budgeten. Då partiet inte har möjlighet att driva igenom sitt eget budgetförslag står alternativen mellan att lägga ned sina röster eller rösta på alliansens budget.LÄS MER: Så rustar SD för nyval - avslöjas i interna mejlStefan Löfven.

Cornucopia - 02 dec 14 kl. 16:47

Samtiden: (sd) röstar på alliansens budget

Den sverigedemokratiska nättidningen Samtiden uppger att Sverigedemokraterna kommer rösta på allianspartiernas budgetförslag.

Samtidens webplats har gått ner av belastningen, så jag länkar inte för stunden.

Det innebär i så fall att alliansens budget kommer gå igenom och Löfvén synas i sin utsaga att han inte tänker regera på någon annans budget, vilket implicerar att regeringen avgår.

SVT - 02 dec 14 kl. 16:56

SD röstar för Alliansens budget – detta händer nu

Sverigedemokraterna kommer att rösta för Alliansens budget, meddelade partiet under en presskonferens i dag..

BT - 03 dec 14 kl. 16:03

Just nu: riksdagen röstar

Just nu pågår omröstning om budgetförslagen. SD kommer att rösta med Alliansen vilket lämnar Löfven med två alternativ. Att avgå eller utlysa extra val.

SR - 16 jun 15 kl. 12:42

De röstar ja till alliansens budget

Två moderata riksdagsledamöter kommer i eftermiddag att bryta decemberöverenskommelsen och rösta ja till alliansens budget..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Tysk miljöorganisation vill bromsa autobahn

Den tyska miljöorganisationen DUH, som under året fått igenom dieselstopp i flera storstäder, siktar nu in sig på Tysklands hjärta: autobahn. DUH vill få bort den fria farten och införa hastighetsbegränsning..

DI - 1 timme sedan

Trump beordrar Pentagon att skapa rymdkommando

USA:s president Donald Trump har beordrat det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon att skapa ett rymdkommando..

DI - 1 timme sedan

Transportbolaget Fedex slår analytikernas förväntningar

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 4,03 dollar för räkenskapsårets andra kvartal..

DI - 2 timmar sedan

Wall Street vände upp igen under sista handelstimmen

New York-börsen rörde sig under nollan inför den sista handelstimmen men lyckades kravla sig upp lagom till stängning. S&P 500 avslutade precis på nollan medan Dow Jones och Nasdaq stängde upp 0,4 respektive 0,5 procent..

DI - 2 timmar sedan

Betssons vd är med i budet på konkurrenten

Betssons vd Pontus Lindwall ingår i konsortiet som lägger bud på Cherry – ett bolag som är en av Betssons konkurrenter. Cherrys styrelseledamot och tillförordnade vd Gunnar Lind avfärdar dock att Pontus Lindwall är aktuell för vd-posten i Cherry..

DI - 2 timmar sedan

Dunkelt spel om Cherry

Ett privat konsortium lägger bud på spelbolaget Cherry – och bland annat ingår Cherrys styrelseordförande och storägare Morten Klein i konsortiet. Di granskar spelet om Cherry..

DI - 2 timmar sedan

Stor oenighet om avtalslös brexit i brittiska regeringen

Ministrarna hade svårt att enas kring hur den brittiska regeringen ska hantera en avtalslös brexit. Arbetsmarknadsministern Amber Rudd liknande ett utträde utan avtal vid en bilkrasch enligt Financial Times..

DI - 2 timmar sedan

Carnegie har utfört stabiliseringsåtgärder i Q-linea

Carnegie har utfört stabiliseringsåtgärder i medicinteknikbolaget Q-linea efter noteringen på Stockholmsbörsen. .

DI - 3 timmar sedan

Daiwa sänker Autoliv till neutral, skriver ned riktkursen

Japanska Daiwa har sänkt Autoliv från tidigare outperform till neutral. Riktkursen sänks samtidigt från 89 till 76 dollar, motsvarande 689,7 kronor..

DI - 3 timmar sedan

Skuggdirektionen: Räntan bör höjas – trots marknadsstöket

Marknadsstöket håller i sig, konjunkturoron ökar och de senaste inflationsutfallen har varit en besvikelse. Ändå är det ingen tvekan om att räntan ska höjas. Det är budskapet från Skuggdirektionen som inte är så orolig för konjunkturen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.