DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 16:34

Liknande nyheter

Taggar: SD röstar, alliansens, talmanskadidat
Cornucopia - 24 sep 18 kl. 18:02

Talmansomröstningen visar att alliansens sympatier ligger hos SD

Dagens talmansomröstning visar att alliansens sympatier ligger hos SD snarare än hos socialisterna när ledamöterna kan smyga med det. Dock kan även en del socialdemokrater röstat på SD:s talmansalternativ.
Snart röstar riksdagen bort statsministern.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Världsartister gästar nattklubb

Houseduon Nause gästar Hive på lördag. – Fantastiskt roligt att de vill komma till lilla Karlshamn, säger nattklubbschefen. .

DN - 27 nov 14 kl. 08:37

Det händer om SD röstar för alliansens budget

Riksdagen röstar om budgeten den 3 december. Här är en genomgång om vad som kan hända om SD väljer att rösta för alliansens budget..

BT - 10 sep 12 kl. 11:06

Alliansens resultat talar för sig själva

Regionstyrelsens ordförande Gert-Inge Andersson (S) och Hans Olsson, socialdemokratisk riksdagsledamot från Sjuhärad, gör gemensam sak i en replik till oss 28/8. Låt oss först belysa att i motsats till vad S-skribenterna vill ge sken av har utanförskapet minskat dramatiskt sedan alliansen tog över rege-ringsmakten 2006.
Totalt har antalet personer som är arbetslösa, sjukskrivna, förtidspensionerade eller som lever på försörjningsstöd minskat med över 200 000 personer sedan 2006.

Alliansfritt Sverige - 01 sep 14 kl. 13:34

Alliansens valmanifest for dummies

Inledning Vi i alliansen sätter människan i centrum. Alla behövs i bygget av ett ännu bättre Sverige. Då måste man prata om hur grym man är på jobben, och det gör vi i vårt valmanifest [pdf].

BT - 11 nov 14 kl. 10:38

Lööf tror inte SD röstar ner budget

Centerledaren Annie Lööf tror inte att Sverigedemokraterna kommer att rösta på Alliansens budgetmotion och därmed fälla regeringen. - Nej, det finns ingen anledning. Jag tror att de nu använder den här tiden till att mediespela, säger Lööf på en pressträff med journalister i riksdagen om SD:s ovilja att tala om hur de kommer att ställa sig när riksdagen ska rösta om budgeten.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Stefan Löfven: Avgår om alliansens budget vinner med SD-stöd

Omkring 16 på tisdagseftermiddagen väntas Sverigedemokraterna ge besked om hur de ska rösta i budgeten. Då partiet inte har möjlighet att driva igenom sitt eget budgetförslag står alternativen mellan att lägga ned sina röster eller rösta på alliansens budget.LÄS MER: Så rustar SD för nyval - avslöjas i interna mejlStefan Löfven.

Cornucopia - 02 dec 14 kl. 16:47

Samtiden: (sd) röstar på alliansens budget

Den sverigedemokratiska nättidningen Samtiden uppger att Sverigedemokraterna kommer rösta på allianspartiernas budgetförslag.

Samtidens webplats har gått ner av belastningen, så jag länkar inte för stunden.

Det innebär i så fall att alliansens budget kommer gå igenom och Löfvén synas i sin utsaga att han inte tänker regera på någon annans budget, vilket implicerar att regeringen avgår.

SVT - 02 dec 14 kl. 16:56

SD röstar för Alliansens budget – detta händer nu

Sverigedemokraterna kommer att rösta för Alliansens budget, meddelade partiet under en presskonferens i dag..

BT - 03 dec 14 kl. 16:03

Just nu: riksdagen röstar

Just nu pågår omröstning om budgetförslagen. SD kommer att rösta med Alliansen vilket lämnar Löfven med två alternativ. Att avgå eller utlysa extra val.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Credit Suisse: 4 till 5 gånger högre bot än väntat för UBS

Böteslappen på totalt 4,5 miljarder euro till den schweiziska banken UBS, 3,7 miljarder för att ha hjälpt kunder att fly undan skatt och 800 miljoner euro i skadestånd till franska regeringen, är fyra till fem gånger högre än vad marknaden hade väntat sig..

DI - 15 minuter sedan

Estland undersöker penningtvättsanklagelserna mot Swedbank

Estland utreder anklagelserna om penningtvätt som riktats mot Swedbank. Det uppger Estlands åklagarmyndighet enligt nyhetsbyrån Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Ekonomistudion podd: ”Svårt för Bonnesen att sitta kvar”

Nu finns Di TV:s Ekonomistudion även som podd.  Lyssna på dagens avsnitt i spelaren här intill – och glöm inte att prenumerera på podden här..

DI - 30 minuter sedan

Bolund om Swedbank: “Helt oacceptabelt”

Finansmarknadsminister Per Bolund är allvarligt bekymrad över den skandal som uppdagats i Swedbank. “Det handlar om förtroende”, säger han. .

DI - 30 minuter sedan

EMU: Stigande konfidensindikator för hushållen i februari

EU-kommissionens snabbestimat för konfidensindikatorn för hushåll i euroområdet steg till minus 7,4 i februari, jämfört med oreviderade minus 7,9 föregående månad..

DI - 45 minuter sedan

Irlands premiärminister varnar för ”instabil” brexit-situation

Brexitsituationen är mycket instabil och svår att förutsäga..

DI - 45 minuter sedan

FI: Ser allvarligt på uppgifter om penningtvätt i svenska banker

Det är av högsta vikt att bankernas ledningar och styrelser tar uppgifter om penningtvätt och andra regelöverträdelser i svenska banker på allvar, skriver Finansinspektionen i ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Prime Living: Rörelsekapitalet räcker till slutet av mars

Studentbostadsbolaget Prime Living bedömer att bolagets rörelsekapital räcker hela mars, utan att beakta eventuella framtida lån, tillskott eller emissioner..

DI - 1 timme sedan

1930-talet är DN:s enda argument

Vad anser Dagens Nyheters politiska redaktör Per Svensson om Sveriges inträde i euro-zonen? Vad anser han om svenskt deltagande i bankunionen? Vad tycker han om energiunionens konsekvenser?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.