DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 17:21

DI - 22 sep 18 kl. 10:37

Putins plan: Kan bygga Nordstream 2 med bara ryska pengarDen ryska presidenten Vladimir Putin kan finansiera pipelineprojektet Nordstream 2 helt med ryska medel om det blir sanktioner på konsortiet som står bakom projektet. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till den tyska tidningen Sueddeutsche Zeitung. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nordstream, Vladimir Putin, Bloomberg News, Sueddeutsche Zeitung

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Putins, planKan , bygga, Nordstream2 med , bara, ryska, pengar
Expressen - 28 nov 16 kl. 14:26

Putins plan: Sjösätta jätteraket till månen

Ryssland inleder snart ett nytt raketprojekt som i längden ska göra det möjligt att bygga en forskningsstation på månen. – Det kommer att lägga grunden för ett förverkligande av tanken om en forskningsstation på månen, säger biträdande premiärministern Dmitrij Rogozin till statliga medier..

EU-Bloggen - 03 nov 15 kl. 21:30

Kraftigt politiskt motstånd mot Nordstream 3 & 4

I två ledarartiklar på HelaHälsingland.se skriver jag om Gazproms planer att bygga Nordstream 3 och 4. I den första går jag igenom argumenten emot nya ledningar samt intervjuar Anke Schmidt Felzmann på Utrikespolitiska institutet.

DI - 30 jul 15 kl. 15:21

Putins nya rutt till Europa

Gazproms nya ledning genom Svarta havet ska leverera mer gas till Turkiet. Men Putins plan går längre än så: Förhoppningen är att Europa ska ansluta sig. Därmed skulle Ukraina förlora sin roll som mellanhand.

SvD - 16 apr 14 kl. 19:59

”Allt går enligt Putins plan”

Ukrainska armén gick in i östra Ukraina på onsdagen. En flygplats återtogs men för övrigt var operationen ett misslyckande då flera soldater bytte sida. Det här var vad Putin hade räknat med, säger Sergej Markov, Kreml närstående analytiker, till SvD..

SvD - 24 jun 14 kl. 15:25

”Beskedet ett till steg i Putins plan”

Rysslands president Vladimir Putin begär att parlamentets överhus återkallar tillståndet att ingripa militärt i Ukraina. – Ryssland intar förhandlingsposition, men Putin kommer inte att ge upp planen om att få större inflytande i Ukraina, säger SvD:s utrikesreporter Anna-Lena Laurén..

DI - 19 sep 14 kl. 13:41

Putins plan: stänga utländska sajter

Ryssland överväger åtgärder som kan komma att innebära restriktioner för internet i landet..

DN - 06 feb 15 kl. 11:55

”Putins plan leder inte till fred”

Angela Merkel och Francois Hollande väntas landa i Moskva på fredagseftermiddagen. Men chansen att de kan övertala president Vladimir Putin till en fredsöverenskommelse om Ukraina är mycket små..

Aftonbladet - 16 mar 15 kl. 08:01

Är det här Putins plan?

DN - 16 mar 15 kl. 10:29

Putins plan har landat

Två ryska regeringsplan har landat i Sant Petersburg. Vladimir Putin väntas ha ett möte i staden på måndagen, men han har ännu inte siktats vid flygplatsen. .

SVT - 28 sep 15 kl. 19:31

Inga detaljer om Putins plan för Syrien

Det intressanta med Barack Obamas tal var att han inte upprepade USA:s tidigare inställning att den syriske diktatorn al-Assad måste bort fortast möjligt. Vladimir Putin vädjade om en bred internationell koalition mot IS – men kom inte med några detaljer..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Need Invest nyttjar sina teckningsoptioner i Bublar Group

Bublar Group AB (publ), noterat på NGM Nordic MTF, har idag blivit informerade av Need Invest att de har nyttjat sina teckningsoptioner av serie BUBL TO1 genom en bindande teckningsanmälan. Peter Engdahl, VD i Need Invest, sitter i styrelsen i Bublar Group sedan 2017 och är därmed en insynsperson som rapporterar egna och närståendes transaktioner i Bublar Groups aktie..

DI - 15 minuter sedan

CVC räddar ansiktet i Ahlsell

När CVC köper tillbaka Ahlsell från börsen är den potentiella förlusten 860 miljoner kronor för det två år långa börsäventyret. För riskkapitalbolaget är det ett nödvändigt offer för att behålla ansiktet inför kommande försäljningar..

DI - 15 minuter sedan

Följ börsstängningen i Closing Bell

Gårdagens dystra siffror är nu ett minne blott. Under tisdagen var det rejält uppåt på Stockholmsbörsen – med flera storbolag i topp. Missa inte börsstängningen i Di TV:s Closing Bell.

DI - 45 minuter sedan

USA-räntor och dollarn stärks – Europaräntor backar

Europaräntorna var något ned på tisdagen, med tyska räntor 1-2 punkter lägre, samtidigt som börserna överlag stod på ett rejält plus. .

DI - 45 minuter sedan

Rekyl för fordonssektorn på stigande USA-börser

New York-börserna inledde positivt på tisdagen. Uppgifter om att Kinas vice premiärminister Liu He har talat med USA:s finansminister Steven Mnuchin om den fortsatta tidtabellen för handelssamtal gav stöd. .

DI - 30 minuter sedan

Välkommen återgång till alliansens arbetslinje

LEDARE. Den här onsdagen får Sverige en statsbudget. Eftersom C och L gett besked att de ska lägga ned sina röster i slutvoteringen kommer Moderaternas och Kristdemokraternas budgetalternativ att vinna.

DI - 45 minuter sedan

Audi A6 – lugnt, rent, funktionellt

Ingenting talar emot att nya Audi A6 Avant blir en populär tjänstebil. Bra har blivit bättre, igen, och förarmiljön är uppdaterad och rensad på onödiga knappar. Det är lugnt, rent och funktionellt.

DI - 1 timme sedan

Wärtsilä tar mångmiljonsmäll efter dyrt kärnkraftsprojekt

Den finländska verkstadsgruppen Wärtsilä har beslutat att reservera cirka 70 miljoner euro, motsvarande cirka 720 miljoner kronor, relaterat till två kärnkraftsprojekt "för att täcka kostnadsöverskridningar och förseningar"..

DI - 1 timme sedan

Finansinspektionen bemöter kritik i media

Finansinspektionen kommenterar i ett pressmeddelande den kritik som Svenska Dagbladet i rad artiklar har framfört mot myndighetens tillsyn av penningtvätt. .

DI - 1 timme sedan

Spotlight-bolaget CGIT får order

CGIT, vars aktie handlas på Spotlight, har tecknat ett nytt avtal med en befintlig kund som verkar inom mjukvarubranschen avseende lösningar för transportsektorn. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.