DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 10:49

Liknande nyheter

Taggar: Putins, planKan , bygga, Nordstream2 med , bara, ryska, pengar
Expressen - 28 nov 16 kl. 14:26

Putins plan: Sjösätta jätteraket till månen

Ryssland inleder snart ett nytt raketprojekt som i längden ska göra det möjligt att bygga en forskningsstation på månen. – Det kommer att lägga grunden för ett förverkligande av tanken om en forskningsstation på månen, säger biträdande premiärministern Dmitrij Rogozin till statliga medier..

EU-Bloggen - 03 nov 15 kl. 21:30

Kraftigt politiskt motstånd mot Nordstream 3 & 4

I två ledarartiklar på HelaHälsingland.se skriver jag om Gazproms planer att bygga Nordstream 3 och 4. I den första går jag igenom argumenten emot nya ledningar samt intervjuar Anke Schmidt Felzmann på Utrikespolitiska institutet.

DI - 30 jul 15 kl. 15:21

Putins nya rutt till Europa

Gazproms nya ledning genom Svarta havet ska leverera mer gas till Turkiet. Men Putins plan går längre än så: Förhoppningen är att Europa ska ansluta sig. Därmed skulle Ukraina förlora sin roll som mellanhand.

SvD - 16 apr 14 kl. 19:59

”Allt går enligt Putins plan”

Ukrainska armén gick in i östra Ukraina på onsdagen. En flygplats återtogs men för övrigt var operationen ett misslyckande då flera soldater bytte sida. Det här var vad Putin hade räknat med, säger Sergej Markov, Kreml närstående analytiker, till SvD..

SvD - 24 jun 14 kl. 15:25

”Beskedet ett till steg i Putins plan”

Rysslands president Vladimir Putin begär att parlamentets överhus återkallar tillståndet att ingripa militärt i Ukraina. – Ryssland intar förhandlingsposition, men Putin kommer inte att ge upp planen om att få större inflytande i Ukraina, säger SvD:s utrikesreporter Anna-Lena Laurén..

DI - 19 sep 14 kl. 13:41

Putins plan: stänga utländska sajter

Ryssland överväger åtgärder som kan komma att innebära restriktioner för internet i landet..

DN - 06 feb 15 kl. 11:55

”Putins plan leder inte till fred”

Angela Merkel och Francois Hollande väntas landa i Moskva på fredagseftermiddagen. Men chansen att de kan övertala president Vladimir Putin till en fredsöverenskommelse om Ukraina är mycket små..

Aftonbladet - 16 mar 15 kl. 08:01

Är det här Putins plan?

DN - 16 mar 15 kl. 10:29

Putins plan har landat

Två ryska regeringsplan har landat i Sant Petersburg. Vladimir Putin väntas ha ett möte i staden på måndagen, men han har ännu inte siktats vid flygplatsen. .

SVT - 28 sep 15 kl. 19:31

Inga detaljer om Putins plan för Syrien

Det intressanta med Barack Obamas tal var att han inte upprepade USA:s tidigare inställning att den syriske diktatorn al-Assad måste bort fortast möjligt. Vladimir Putin vädjade om en bred internationell koalition mot IS – men kom inte med några detaljer..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Pinsamt arrogant – nu är Bonnesen nere för räkning

Det säkraste sättet att inte hitta några spår av misstänkt penningtvätt är att inte leta. Risken är då bara att någon annan gör jobbet åt dig – och att du åker på en dubbelsmäll.  Aktien faller som en sten efter Uppdrag gransknings rapportering och vd Birgitte Bonnesens förtroende är nu nere för räkning..

DI - 10 minuter sedan

Microsoft: Ryska hackare har gjort intrång mot europeiska tankesmedjor

Det ryska hackningsnätverket Strontium, som har kopplingar till Kreml, har gjort intrång mot flera europeiska tankesmedjor. Det skriver Microsofts säkerhetschef Tom Burt i en blogguppdatering inför kommande valrörelser i regionen..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan stabil på svaga nivåer

Svenska räntor sjunker lite mer än övriga europeiska räntor samtidigt som kronan handlas stabilt på svaga nivåer i onsdagens förmiddagshandel..

DI - 15 minuter sedan

Avanzas vd: ”Våra kunder har aldrig varit utsatta för någon risk”

Nischbanken Avanzas pensionsbolag har brustit vid hanteringen av avsättningar och rapportering. Det konstaterar Finansinspektionen och utfärdar en varning och sanktionsavgift om 35 miljoner kronor. ”Våra kunder har aldrig varit utsatta för någon typ av risk”, säger Avanza-chefen Rikard Josefson..

DI - 15 minuter sedan

Ahlsell avnoteras den 6 mars

Industridistributören Ahlsell meddelar att bolagets sista handelsdag på Stockholmsbörsen är satt till onsdagen den 6 mars 2019. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Penningtvätt i Swedbank kopplad till rysk skattehärva

Motsvarande 150 miljoner kronor i stulna ryska skattemedel ska ha slussat genom Swedbank i Baltikum. Det uppger Uppdrag Granskning..

DI - 30 minuter sedan

KI: Åldrande befolkning sätter press på offentliga finanser

Den demografiska utvecklingen med en åldrande befolkning sätter press på de offentliga finanserna under kommande årtionden och det kommer att krävas finanspolitiska prioriteringar. Det skriver Konjunkturinstitutet, KI, i sin rapport om den långsiktiga hållbarheten i de offentliga finanserna..

DI - 45 minuter sedan

Hela listan: De gjorde största bostadsvinsterna

Bostadsmarknaden har kallnat men det senaste decenniets prisrally pumpar upp vinsterna. Här är orterna där säljarna tjänat mest på att sälja. Di har listan kommun för kommun..

DI - 45 minuter sedan

Riksgälden: Statsfinanserna försvagas de kommande åren

Sveriges statsfinanser försvagas de kommande åren när tillväxten bromsar in. Det skriver Riksgälden i en färsk prognos där myndigheten räknar med ett sjunkande budgetsaldo och ett mindre finansiellt sparande. .

DI - 45 minuter sedan

DNB ser fortsatt styrka i Betsson men oroas av utvecklingen i Holland

Betssons resultat för det fjärde kvartalet uppvisar styrka i den operationella driften av bolaget, men framtidsutsikterna grumlas av det holländska förslaget om en "cooling off"-period på två år i samband med licensansökan under den nyligen godkända spellagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.