DI > Ekonomi

Sunday, 16 December, 01:59

DI - 22 sep 18 kl. 10:21

Tesla uppges erbjuda gratis SuperchargingTesla uppges erbjuda gratis Supercharging i syfte att underlätta bilförsäljningen fram till utgången av månaden. Det rapporterar Electrek med hänvisning till en källa. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Supercharging, Electrek

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tesla, uppges, erbjuda, gratis, Supercharging
YLE - 26 sep 18 kl. 21:31

Helsingfors ska erbjuda gratis studiematerial i andra stadiet: "Kostar som årslönen för 400 lärare och årsbudgeten för fem gymnasier"

Helsingfors stad ska erbjuda gratis studiematerial till alla studerande på andra stadiet. Det här beslöt Helsingforsfullmäktige efter omröstning som slutade 48-32. Sannfinländare kallar förslaget populistiskt och inom Samlingspartiet vill man inte att de som har pengar ska få läroböcker gratis..

DI - 16 jul 15 kl. 10:23

Google kommer erbjuda gratis internet

Google kommer att erbjuda gratis internetanslutning till boende i kommunala bostäder på 28 platser i USA..

Nyteknik - 17 nov 16 kl. 10:32

Tesla: Slut med gratis laddning

Hittills har det varit gratis för Teslaägare att ladda vid deras Superchargers. Vid årsskiftet blir det slut med det..

NSD - 19 nov 17 kl. 14:01

Vill erbjuda gratis fiberanslutning

I och med bredbandsutbyggnaden i kommunen bör kommunen erbjuda byaföreningar gratis anslutning till bredbandet..

DI - 01 aug 18 kl. 11:31

Tesla uppges satsa 44 miljarder i kinesisk fabrik

Elbilstillverkaren Tesla planerar att investera 5 miljarder dollar, motsvarande 44 miljarder kronor, för att uppföra en fabrik i Kina. Produktionsstart i fabriken, som ska ligga nära Shanghai, väntas ske under 2020. .

YLE - 01 okt 18 kl. 05:20

Åbo kan erbjuda gratis p-piller åt unga nästa år – "ganska liten kostnad med tanke på nyttan"

I Åbo kan unga under 25 år få gratis preventivmedel från och med 2019. Enligt de studenter som Yle Åboland pratar med, är det en god idé att dela ut gratis preventivmedel åt unga..

IDG - 05 maj 11 kl. 13:14

Kinesisk sökjätte vill erbjuda gratis nedladdning av musik

Kinas största söktjänst, Baidu, förbereder att släppa en musiktjänst som erbjuder gratis musik för nedladdning..

SVT - 29 sep 14 kl. 18:57

Vill erbjuda gratis wifi – mot personliga data

Förutom att anonymt följa besökarnas väg genom staden med hjälp av mobilernas wifi-signaler erbjuder företaget Bumbee Labs också en utvecklad tjänst till intresserade stadskärnor. Genom att locka med ett gratis wifi kan staden få sina besökare att lämna ifrån sig värdefull information om sig själva..

Nyteknik - 04 nov 14 kl. 10:53

Ska kommuner få erbjuda gratis wifi?

Konkurrensverket ska granska om Helsingborgs tjänst med gratis wifi är okej, eller om det snedvrider marknaden..

DN - 14 dec 15 kl. 13:57

Kommuner får erbjuda gratis wifi

Gratis wifi på centrala platser som torg och parker i städer – det får kommuner ha utan att det räknas som illegal konkurrens med operatörer på marknaden. Men bara i begränsad omfattning, menar PTS och Konkurrensverket..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Audis korsning klarar klumptestet

Det här är en biltyp, lyxcoupé och suv på samma gång, som är svår att få ihop designmässigt. Stora suvar som slimmas ser ofta mest klumpiga ut. Men med Q8 har Audi lyckats ovanligt bra och modellen har fina proportioner trots sin storlek..

DI - 4 timmar sedan

EU ber Turkiet avstå invasion i Syrien

EU:s utrikeschef Federica Mogherini vädjar till Turkiet att inte inleda en militärinsats i områden i nordöstra Syrien som den kurdisk-arabiska alliansen SDF kontrollerar. Även USA har varnat för en intervention..

DI - 5 timmar sedan

Soldater krävde högre lön – fängslas i 14 år

En domstol i Etiopien har dömt 66 soldater till fängelse efter en protest i huvudstaden Addis Abeba i oktober, rapporterar statliga medier. Fängelsestraffens längd varierar från fem till fjorton år..

DI - 5 timmar sedan

Bedragarnas julafton på nätet – se upp

Skor, kläder och leksaker är några av de vanligaste produkterna som piratkopieras. När förfalskningarna blir alltmer förfinade och näthandeln ökar finns många fallgropar att se upp för. ”Standardregeln är att om det är för bra för att vara sant så är det säkert också det”, säger Peter Hedin på Patent- och registreringsverket (PRV)..

DI - 6 timmar sedan

Franska regeringen: 66.000 deltog i protesterna

Inrikesdepartementet ändrar nu antalet deltagare i protesterna under dagen till cirka 66 000, rapporterar AFP..

DI - 6 timmar sedan

Svenskan som ger Renault nya linjer

En intensivt blå Renault Laguna fick Agneta Dahlgren att falla för bildesign.  Som en av de svenskar som klättrat högst i den inter­nationella bilvärlden har hon nått toppjobb inom design hos Renault och prisats som föredöme i branschen. Nu formger hon morgondagens eldrivna bilar.

DI - 7 timmar sedan

Mycket färre deltar i protesterna i Frankrike

Proteströrelsen Gula västarna har samlats i centrala Paris och på andra håll i Frankrike för en femte helg av demonstrationer. Men demonstranterna är mycket färre än vid tidigare protester..

DI - 7 timmar sedan

Danskt tunnelbygge i nytt blåsväder

Efter många förseningar stod hoppet till en byggstart 2019 – men nu ser det ut som att jättebygget från Danmark över Fehmarn Bält till Tyskland kan drabbas av ytterligare förseningar..

DI - 7 timmar sedan

Myskoxar får dela halv miljon i testamente

En kvinna från Halland har testamenterat en del av sina besparingar till myskoxar och fjällrävar i Jämtlands län.  Det är länsstyrelsen och Naturskyddsföreningen i västra Härjedalen som får 270.000 kronor var, skriver SVT Nyheter Jämtland..

DI - 7 timmar sedan

Säpo förhindrade nytt terrordåd i Sverige

Säkerhetspolisen gjorde ett tillslag mot ett uzbekiskt nätverk i våras och förhindrade därmed sannolikt ett nytt terrordåd i Sverige, enligt myndighetschefen Klas Friberg, skriver Svenska Dagbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.