DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 11:19

Liknande nyheter

Taggar: Tesla, uppges, erbjuda, gratis, Supercharging
YLE - 26 sep 18 kl. 21:31

Helsingfors ska erbjuda gratis studiematerial i andra stadiet: "Kostar som årslönen för 400 lärare och årsbudgeten för fem gymnasier"

Helsingfors stad ska erbjuda gratis studiematerial till alla studerande på andra stadiet. Det här beslöt Helsingforsfullmäktige efter omröstning som slutade 48-32. Sannfinländare kallar förslaget populistiskt och inom Samlingspartiet vill man inte att de som har pengar ska få läroböcker gratis..

DI - 16 jul 15 kl. 10:23

Google kommer erbjuda gratis internet

Google kommer att erbjuda gratis internetanslutning till boende i kommunala bostäder på 28 platser i USA..

Nyteknik - 17 nov 16 kl. 10:32

Tesla: Slut med gratis laddning

Hittills har det varit gratis för Teslaägare att ladda vid deras Superchargers. Vid årsskiftet blir det slut med det..

NSD - 19 nov 17 kl. 14:01

Vill erbjuda gratis fiberanslutning

I och med bredbandsutbyggnaden i kommunen bör kommunen erbjuda byaföreningar gratis anslutning till bredbandet..

YLE - 01 okt 18 kl. 05:20

Åbo kan erbjuda gratis p-piller åt unga nästa år – "ganska liten kostnad med tanke på nyttan"

I Åbo kan unga under 25 år få gratis preventivmedel från och med 2019. Enligt de studenter som Yle Åboland pratar med, är det en god idé att dela ut gratis preventivmedel åt unga..

DI - 01 aug 18 kl. 11:31

Tesla uppges satsa 44 miljarder i kinesisk fabrik

Elbilstillverkaren Tesla planerar att investera 5 miljarder dollar, motsvarande 44 miljarder kronor, för att uppföra en fabrik i Kina. Produktionsstart i fabriken, som ska ligga nära Shanghai, väntas ske under 2020. .

IDG - 05 maj 11 kl. 13:14

Kinesisk sökjätte vill erbjuda gratis nedladdning av musik

Kinas största söktjänst, Baidu, förbereder att släppa en musiktjänst som erbjuder gratis musik för nedladdning..

SVT - 29 sep 14 kl. 18:57

Vill erbjuda gratis wifi – mot personliga data

Förutom att anonymt följa besökarnas väg genom staden med hjälp av mobilernas wifi-signaler erbjuder företaget Bumbee Labs också en utvecklad tjänst till intresserade stadskärnor. Genom att locka med ett gratis wifi kan staden få sina besökare att lämna ifrån sig värdefull information om sig själva..

Nyteknik - 04 nov 14 kl. 10:53

Ska kommuner få erbjuda gratis wifi?

Konkurrensverket ska granska om Helsingborgs tjänst med gratis wifi är okej, eller om det snedvrider marknaden..

DN - 14 dec 15 kl. 13:57

Kommuner får erbjuda gratis wifi

Gratis wifi på centrala platser som torg och parker i städer – det får kommuner ha utan att det räknas som illegal konkurrens med operatörer på marknaden. Men bara i begränsad omfattning, menar PTS och Konkurrensverket..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Brittiska huspriser upp, bostadsaktier faller efter varning om tuff marknad

De brittiska huspriserna steg 3,2 procent i augusti jämfört med samma månad föregående år. Det rapporterar det brittiska statistikkontoret, ONS. Bostadsbolagen faller brett på Londonbörsen efter en varning från jätten Crest Nichols.

DI - 5 minuter sedan

Svagare pund efter lägre brittisk inflation

Europaräntorna sjunker på onsdagen och dollarn har stärkts mot yenen efter att amerikanska börser återhämtat sig på tisdagen. Även Europabörserna handlades högre på onsdagsförmiddagen, även om uppgångarna var mindre än i Nordamerika. .

DI - 15 minuter sedan

Analytiker: Tuffare svensk marknad väntar Telia

Utvecklingen för Telias svenska verksamhet väntas hamna i fokus när bolaget lägger fram siffrorna för det tredje kvartalet. Här flaggar flera analytiker för något tuffare trender andra halvåret. Det framgår av en rad analyser..

DI - 15 minuter sedan

Lönsamhet för riskkapitalbolag minskar för tredje kvartalet i rad

Efter nära ett decennium av stadigt ökande avkastning minskar lönsamheten för världens riskkapitalbolag för tredje kvartalet i rad, enligt researchföretaget Efront..

DI - 30 minuter sedan

Gustaf Douglas och Didner & Gerge säljer i plastraketen

Två tunga investerare har fattat samma beslut – samtidigt. Både finansmannen Gustaf Douglas och Didner & Gerges aktiefond har sålt stora poster i en av förra årets kursrusare..

DI - 30 minuter sedan

Max Mitteregger stänger Gladiator för nya insättningar

Hedgefonden Gladiator, som förvaltas av Max Mitteregger Kapitalförvaltning, har enligt ett styrelsebeslut beslutat att stänga fonden för nyteckning från och med den 1 december 2018. Det framgår av en nyhet på fondbolagets hemsida..

DI - 30 minuter sedan

Danske Bank drar tillbaka nomineringen av Jacob Aarup-Andersen

Danske Bank drar tillbaka nomineringen av Jacob Aarup-Andersen som ny vd. Annledningen är att den danska finansinspektionen anser att han inte har tillräckligt med erfarenhet. .

DI - 45 minuter sedan

Brittiska inflationen under förväntan i september

Den brittiska inflationen landade på 2,4 procent i september. Analytikerna hade räknat med 2,6 procent enligt en sammanställning från Reuters..

DI - 1 timme sedan

Kronan fortsätter att stärkas mot dollarn och euron

Den svenska kronan forsätter uppåtresan och stärks mot euron, dollarn och det brittiska pundet på onsdagen. Någon specifik förklaring ligger inte i korten utan stärkningen är en fortsättning på förra veckans trend, uppger Richard Falkenhäll, valutastrateg på SEB för Di..

DI - 1 timme sedan

Nu är krisrean total

De sex nordiska storbankerna förväntas dela ut 300 miljarder kronor de tre närmsta åren.  Allra högst direktavkastning väntas Danske Bank generera, men banken riskerar mastodontböter i spåren av penningtvättshärvan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.