Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Saturday, 23 February, 15:38

Liknande nyheter

Taggar: Cannabisodlare, greps, bar, gärning
Skånskan - 05 jul 16 kl. 14:31

Skulle länsa lastbil – greps bar gärning

BILLEBERGA De två tjuvarnas mål var att länsa lastbilen på värdesaker, men deras planer gick inte riktigt som man tänkt sig.Nu sitter två 34-åriga män misstänkta för skadegörelse på lastbil, grov misshandel, brott mot vapenlagen och narkotikabrott.
I måndags kväll stannade en utländsk förare för att sova över natten på Fabriksgatan i Billeberga, men vid midnatt vaknade han av oväsen utanför lastbilen och när han tittade ut stod två män på huk i färd med att bryta sig in på lastbilsflaket.

YA - 22 sep 18 kl. 09:43

Cannabisodlare greps på bar gärning

En man i 50-årsåldern misstänks ha odlat cannabis i en källare i Trelleborg. Han greps på bar gärning natten mot lördagen..

SmålandsPosten - 12 sep 17 kl. 05:49

I natt: Bar på stöldgods – greps på bar gärning

Två män greps sent på måndagskvällen på bar gärning när de bar ut gods från ett sågverk i Kalvsvik söder om Växjö..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Pyroman greps på bar gärning

Vid fyratiden natten mot söndag greps en man när han var i färd med att anlägga en brand i Hamncaféet i Ystad, uppger SR Malmöhus. Den gripna mannen är en 62-årig tysk medborgare.Under senare tid har Ystad och närområdet på sydkusten drabbats av flera anlagda bränder.

Skånskan - 23 aug 16 kl. 15:34

30-åring satte eld på bil – greps på bar gärning

MALMÖ På måndagskvällen greps en 30-årig man på bar gärning när han tände eld på en parkerad bil. Men trots den senaste tidens våg av bilbränder visar statistiken att de snarare blir färre än fler.Under sommarmånaderna, från juni och framåt, har mellan 115 och 120 bilar brunnit i Malmö.

Nyan - 23 maj 18 kl. 19:44

Snattare greps på bar gärning

En person greps på bar gärning för snatteri i en butik i Jomala på onsdagen, enligt ett pressmeddelande från polisen. Efter personalens ingripande och efter att varorna återlämnats så delgav polisen den ertappade personen en böteslapp för snatteri. I en butik i Mariehamn greps på onsdagen en annan person.

Skånskan - 24 sep 18 kl. 10:53

Tjuvar greps på bar gärning

SVEDALA Ett uppmärksamt vittne bidrog till att två män på bar gärning kunde gripas misstänkta för ett inbrott på Körvelgatan i Svedala mitt på dagen i söndags.– Det är bra med vaksamma grannar, det är oerhört värdefullt för att lösa den här typen av brott.
Det säger Jan-Ingvar Nilsson, Svedalas kommunpolis, efter att två män hemmahörande i Malmö kunde gripas på bar gärning misstänkta för ett inbrott i en villa på Körvelgatan i Svedala.

UNT - 06 jun 12 kl. 06:02

Inbrottstjuv greps på bar gärning

På onsdagsmorgonen greps en 32-årig man på bar gärning när han försökte bryta sig in i ett radhus i centrala Uppsala..

NT - 08 jun 12 kl. 05:27

Klottrare greps på bar gärning

Sent på torsdagskvällen greps en 23-årig man på bar gärning när han klottrade på husfasader..

Nya Wermlands Tidningen - 05 jul 12 kl. 08:24

Klottrare greps på bar gärning i centrum

Under tisdagskvällen greps en misstänkt klottrare på bar gärning i centrum. En utredning ska visa om mannen kan knytas till annan skadegörelse..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Trelleborgstalang ska spela för Bosnien

Raida Biberic från Trelleborg har möjlighet att spela för tre olika länder. Nu har hon blivit uttagen till ett läger med Bosniens landslag..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Parken: Loppisdiamanten igång igen!

På söndag är Loppisdiamanten igång igen. Mia Olin som har hållit i den sen det började, är entusiastisk inför den kommande loppisdagen. Evenemanget kommer att hållas på sitt vanliga ställe i Parken i Trelleborg.

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Vägval: Jonna tog sig ur sitt heroinberoende

Jonna Sohlmér var 15 år första gången hon testade heroin. – Fysiskt var det fruktansvärt, men psykiskt älskade jag det från första stund, säger hon. Nu är Jonna drogfri och aktiv i den drogpolitiska debatten..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Containerbrand vid Folkets park i Trelleborg. Ung man omhändertagen efter stök på buss utanför Kristianstad..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Förälder: ”Stänger nattis kan jag inte jobba kvar”

Jobbar man natt inom vården och omsorgen är det en förutsättning att det finns en nattöppen förskola. Föräldrar till barn på nattis oroar sig över framtiden..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Förskolechef ifrågasätter förslag om nattstängning

Behovet av en nattöppen förskola växer för varje år i Trelleborg. Trots det kan nattis på Gertrudsgården tvingas stänga mellan 22.30 och 5.

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Debatt: Vi tror fortfarande på Alstad

Svar till Patrik Holmberg (C) (den 19 februari)..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Debatt: Vart är Trelleborg på väg i elevernas och barnens värld?

Då bildningsnämnden skall spara ett stort antal kronor så väljer politikerna bland annat att avyttra enheter för de elever som går på gymnasiet som behöver extra stöd på studietorget. De besöker studietorget för att lyckas med sin gymnasieutbildning..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Debatt: Höj pensionerna, inte pensionsåldern!

Först kom det nya pensionssystemet som gick från trygga och stabila pensioner som användes i samhällets tjänst till ”sköt dig själv”-pensioner som seglar runt på börsen till gagn för slipsnissarna. Och nu vill Pensionsgruppen i riksdagen höja pensionsåldern..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Debatt: Detta är klassisk populism

Inför valet 2018 fick vi i Centerpartiet mycket kritik för att vi inte ville prioritera att införa gratis busskort för äldre under kommande mandatperiod. Detta ställningstagande gjorde partiet för att vi ansåg att detta var en regional fråga samt då vi ville prioritera de övriga kommunala verksamheterna så som en bra skola, en kvalitativ vård och en god omsorg. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.