DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 19:36

DI - 22 sep 18 kl. 08:59

Spelutvecklaren avskedar nästan hela personalstyrkanSpelutvecklaren Telltale Games genomför nedskärningar som innebär att cirka 250 anställda får gå, i stort sett hela personalstyrkan. Det rapporterar The Verge. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Telltale Games, The Verge

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spelutvecklaren, avskedarnästan hela , personalstyrkan
SvD - 07 maj 15 kl. 09:56

Var femte anställd tvingas bort från spelutvecklaren Zynga

Spelutvecklaren Zynga kommer att friställa 364 anställda, eller 18 procent av personalstyrkan, som en del av bolagets kostnadsbesparingsprogram på 100 miljoner dollar..

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 11 kl. 10:16

NBA avskedar 114 anställda

NBA har tvingats avskeda 114 anställda på grund av ekonomiska svårigheter. Det är ungefär tio procent av hela personalstyrkan som har fått gå, enligt amerikansk media. Men det är inte bara basketförbundet som har det svårt.

NT - 15 jul 11 kl. 10:13

NBA avskedar 114 anställda

NBA har tvingats avskeda 114 anställda på grund av ekonomiska svårigheter. Det är ungefär tio procent av hela personalstyrkan som har fått gå, enligt amerikansk media..

DI - 20 apr 15 kl. 09:04

Stratasys avskedar runt 20 procent av de anställda på Makerbot

3d-bolaget Stratasys har friställt cirka 20 procent av personalstyrkan på dess enhet MakerBot, skriver MotherBoard..

SvD - 20 apr 15 kl. 09:18

3D-skrivarföretag avskedar 100 personer

3d-bolaget Stratasys har friställt cirka 20 procent av personalstyrkan på dess enhet MakerBot, skriver MotherBoard..

Västerbottens Folkblad - 16 sep 11 kl. 12:37

Air Baltic avskedar 500 och ställer in flyg

UMEÅ Air Baltic, som bland annat trafikerar Umeå-Vasa-Riga, ställer in hundratals flyg och avskedar nästan hälften av de anställda. UMEÅ Air Baltic, som bland annat trafikerar Umeå-Vasa-Riga, ställer in hundratals flyg och avskedar nästan hälften av de anställda. Enligt finska ?

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 11 kl. 09:36

Medvedev avskedar polischefer

Rysslands president Dmitrij Medvedev avskedar tio högt uppsatta regionala polischefer, meddelar Kreml. En källa på inrikesdepartementet säger till Interfax att avskeden är en del i en större översyn av Rysslands omfattande polisväsende och tillade att en del av cheferna nått pensionsålder. De avskedade är alla minst generalmajorer och knutna till inrikesdepartementet..

Skånskan - 15 aug 14 kl. 14:28

Simrishamn avskedar förvaltningschef

Efter att godkänt 28 felaktiga fakturor om cirka 70 000 kronor avskedar nu Simrishamns kommun förvaltningschefen som attesterat fakturorna..

GöteborgsPosten - 31 maj 17 kl. 19:42

CNN avskedar Kathy Griffin

Komikern Kathy Griffin lade upp en bild på sociala medier där det ser ut som att hon håller USA:s president Donald Trumps blodiga avhuggna huvud. Presidenten själv rasar nu mot tilltaget och CNN avskedar komikern..

Sydsvenskan - 12 jun 18 kl. 10:09

MFF avskedar Kingsley Sarfo

På tisdagen meddelade Malmö FF att klubben avskedar Kingsley Sarfo med omedelbar verkan efter tingsrättens fällande dom..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Kinesiska investeringar ger inte mindre kritik

DEBATT. Det sägs ibland att länder inte vill kritisera kinesiska brott mot mänskliga rättigheter av rädsla att förlora investeringar. En jämförelsevis liten del av de kinesiska investeringarna går till Europas ”Kina-vänliga” länder, skriver Utrikespolitiska institutets Björn Jerdén och Viking Bohman..

DI - 15 minuter sedan

Komfort i toppklass

Intrycken från den första presskörningen i Sydafrika tidigare i år består, även i det betydligt bistrare klimatet i norra Danmark, Audi A7 är en långfärdsdröm.  Och bland övriga nya Audimodeller finns det ingen där insida och utsida spelar så väl tillsammans som i A7..

DI - 15 minuter sedan

Handelslättnad: Kina miljardköper sojabönor från USA igen

Kina gjorde under onsdagen sitt första stora köp av amerikanska sojabönor på över ett halvår. Det är tecken på att den bittra handelsstriden mellan länderna är på väg att tina upp i spåren av G20-mötet, skriver Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Experterna synar budgeten: Fler skarpa företagarreformer behövs

Bättre skattevillkor för generationsväxlingar och slopad löneskatt för äldre. Däremot inga satsningar för att tackla näringslivets akuta kompetensbehov. Tre experter synar budgeten som lämnar en del att önska på företagarområdet.

DI - 1 timme sedan

Theresa May ställer inte upp för omval 2022

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer inte att ställa upp för omval vid nästa val. .

DI - 1 timme sedan

Europabörser: BRETT UPPÅT, KLÄDBOLAG RASADE, STOXX 600 +1,7%

Europabörserna handlades uppåt på onsdagen. En stark börsöppning i New York bidrog till det positiva sentimentet. .

DI - 1 timme sedan

Fastighetsexperter tror på starkt 2019

Det mesta pekar mot att 2019 blir ännu ett starkt fastighetsår, enligt experter som Di har talat med. Men orosmolnen hopar sig vid horisonten. ”Centralbankernas stödköp av statsobligationer är något av en dark horse”, säger Joacim Sjöberg, transaktionschef på fastighetsrådgivaren JLL..

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Ny kursslakt på Pandora i Köpenhamn

De nordiska börserna steg på onsdagen då framförallt Helsingfors gick starkt med Stora Enso, Mestä Board och Nokia bland vinnarna. Desto sämre gick det för Pandora som rasade i Köpenhamn. .

DI - 1 timme sedan

Trumps tidigare advokat Michael Cohen döms till fängelse

Domaren dömer Michael Cohen till totalt tre års fängelse för de olika brott han åtalats för, rapporterar Reuters och AFP..

DI - 1 timme sedan

SEB släpper affärsuppdatering för 2019-2021

SEB har fattat beslut om affärsplanen för 2019-2021. Bolaget har samtidigt satt ett nytt kostnadsmål för 2021..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.