DN > Nyheter

Wednesday, 19 December, 01:23

DN - 22 sep 18 kl. 07:00

Så hjälpte fotbollsklubben Leila Ali Elmi till riksdagenMed hjälp av fotbollsklubben Bergsjöns SK:s dörrknackningskampanj i Göteborgs förorter kryssades den 30-åriga miljöpartisten Leila Ali Elmi in i riksdagen. De som röstat fram henne ser henne som en modern representant för förorten, en ungdomlig somalisvensk politiker fjärran från klanvälde och islamism..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Leila Ali Elmi, Bergsjöns SK, Göteborgs

Dela artikeln

7718 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , hjälpte, fotbollsklubben, Leila, Ali, Elmitill , riksdagen
Expressen - 28 jan 15 kl. 20:59

Leila Dahlborg: Han var väldigt peppande

Efter tårarna - Leif Mannerström räddade Leila Dahlborg i "Sveriges mästerkock". Nu berättar hon om stödet från jurymedlemmen. – Han hjälpte mig, det gjorde han verkligen, säger Leila Dahlborg..

YLE - 25 okt 16 kl. 14:55

Kvinnan som åtalas för att ha mutat Peltomäki: Min djupa tro orsak till att jag hjälpte

Leila Tuominen som står åtalad för att ha mutat Jukka Peltomäki hördes i Helsingfors tingsrätt på tisdagen. Hon berättade hur hon som djupt troende ville hjälpa sina kära vän Peltomäki, som varit biträdande stadsdirektör och stadsdirektör i Vanda. - Vi är nära vänner och har haft ett förhållande.

GT - 11 mar 16 kl. 15:21

Så hjälpte Leila flyktingarna i lägret

Leila Berjaoui, 22, vägrade vara en åskådare till den pågående flyktingkrisen. Tillsammans med fyra andra åkte hon till Libanon för att dela ut 300 kilo kläder och drygt 78 000 kronor som samlats in via Facebookgruppen "Flyktinghjälp i Libanon". – Jag är glad över att så många var med och skänkte pengar och kläder.

BT - 14 okt 13 kl. 09:01

Jakten på den gåtfulla Leila K

För den som till äventyrs inte minns exakt: Leila K blev berömd över en natt när hon i början av 90-talet slutade hänga i Kangolkeps i Femman och i stället rappade Got to get med DJ-duon Rob?n?Raz.

SmålandsPosten - 22 okt 13 kl. 07:30

Petter Wallenberg: Historien om Leila K

För den som till äventyrs inte minns exakt: Leila­ K blev berömd över en natt när hon i början av 1990-talet slutade hänga i Kangolkeps i Femman­ och i?stället rappade Got to get med dj-duon Rob?n?

HBL - 13 maj 14 kl. 18:47

Leila Mattfolk vårdar våra namn

– Namn kan vara trendiga, men namn ska också upprätthålla traditioner och följa rättskrivningsnormer. De får inte vara lagstridiga.De orden kommer från Leila Mattfolk som tar över ansvaret för namnsdagslängden efter professor emerita Marianne Blomqvist.

Nyheter 24 - 28 sep 11 kl. 18:59

Leila bakar slut på Sveriges smör


Leilas smöriga bakverk har bidragit till tomma mejerihyllor i svenska butiker. Leila Lindholm anklagas för att orsaka akut brist på smör i Sverige. Leila - hela svenska folkets bullmamma är knappast känd för att spara in på smöret.

YA - 08 sep 13 kl. 20:33

Leila Ekman visar upp sitt Ystad

Foto: Sprisse Nilsson
Det historiska Ystad som bör bevaras såväl som områden som kan utvecklas och det nya Ystad. Allt finns med när nya stadsarkitekten Leila Ekman efter en vecka på nya jobbet visar sitt Ystad.
När Leila Ekman fick jobbet som stadsarkitekt i Ystad gick en gammal dröm från studietiden i uppfyllelse.?

Sydsvenskan - 05 maj 15 kl. 14:28

Legendariska Leila K är tillbaka

Leila K in da house! Tillsammans med Rob'n'Raz intar rapparen Leila K scenen på Berns i juni, då Denniz Pop Awards bjuder på gratiskonsert efter prisutdelningarna och middagen."Jag jobbade med Denniz Pop och de andra på Cheiron på 90-talet så det var självklart att ställa upp när de frågade mig.

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 15 kl. 14:28

Legendariska Leila K är tillbaka

Leila K in da house! Tillsammans med Rob'n'Raz intar rapparen Leila K scenen på Berns i juni, då Denniz Pop Awards bjuder på gratiskonsert efter prisutdelningarna och middagen."Jag jobbade med Denniz Pop och de andra på Cheiron på 90-talet så det var självklart att ställa upp när de frågade mig.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Göteborgs minsta staty förstörd

Den var inte särskilt stor och inte heller särskilt gammal. Nu är den lilla regnbågsstatyn i Göteborg, som invigdes som stadens minsta staty på luciadagen, förstörd, rapporterar Göteborgs-Posten..

DN - 1 timme sedan

Las Vegas-mördarens vapentyp nu olaglig i USA

Trumpadministrationen införde på tisdagen en ny regel som förbjuder så kallade ”bump stocks”, ett tillbehör som gör att skott från halvautomatiska vapen avlossas snabbare. Den 64-åring som hösten 2017 dödade 58 countryentusiaster i Las Vegas använde sig av den vapentypen..

DN - 2 timmar sedan

Trump beordrar Pentagon skapa rymdkommando

USA:s president Donald Trump har beordrat det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon att skapa ett rymdkommando..

DN - 3 timmar sedan

Skottskadad man tog sig till sjukhus

En man har kommit in till ett akutsjukhus i Stockholms med en skottskada.  – Han tog sig till sjukhuset på egen hand, säger Eva Nilsson, polisens presstalesperson i Stockholm..

DN - 4 timmar sedan

Polisbil voltade under biljakt

En polisbil har voltat under en biljakt i Malmö, skriver Sydsvenskan..

DN - 5 timmar sedan

Det ska du tänka på när du cyklar på vintern

Cykelentusiastens fem tips för att ta cykeln året om..

DN - 6 timmar sedan

DN/Ipsos: Stort tapp för Centerpartiet

Centern tappar var tredje väljare och landar på 7 procent i DN/Ipsos decembermätning. Socialdemokraterna hör till vinnarna med ett väljarstöd på 32 procent. Samtidigt som ett extraval rycker närmare har de rödgröna skaffat sig ett tydligt övertag på de borgerliga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.