DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 09:16

Liknande nyheter

Taggar: Dj-stjärnornaöppnar , krogmed , nyttiga, förtecken
Sydsvenskan - 04 dec 12 kl. 06:30

När bankpalatsen har rasat finns litteraturen kvar.

Jag cyklar förbi Stadshuset i Malmö och sneglar upp mot EU-flaggan. Stjärnorna som symboliserar enhet, solidaritet och harmoni mellan Europas folk, ser den här hösten ovanligt bleka ut. Från Lissabon i väster till Aten i öster växer de folkliga protesterna, och det talas mer än på länge om ett avgörande skede för EU och Europa.

ÖstersundsPosten - 09 jan 16 kl. 08:25

Livet är det som pågår medan vi tänker på annat

Nu är det nytt år igen, vi har vänt blad, från förra årets inledning med attacken mot tryckfriheten och yttrandefriheten och mot alla som heter Charlie, och Paris kom att bli en stad i kaos, precis som flyktingströmmen också beskrevs under året, fast det inte är någon ström, för en ström kommer och går och ser rätt likadan ut när den pågår, men en flyktingström, det är människor och alla människor bär på olika öden, vi är lika men ändå olika och alla ska behandlas med respekt, men det förstår inte de ljusskygga typerna som kastat in brandfacklor i förläggningarna på ställen som Oskarshamn och Tjörnarp, men medan det brinner ser vi på Melodifestivalen och röstar på låtar som kanske inte blir vinnare, och vinnare vill man ju vara, fråga simme

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Stora Enso investerar 232 miljoner i Skoghalls Bruk

Skogskoncernen Stora Enso har beslutat sig för att investera 232 miljoner kronor i en utbyggnad av den befintliga reningsanläggningen på Skoghalls bruk. .

DI - 15 minuter sedan

Bundesbank skriver ned förväntningarna på den tyska tillväxten

Den tyska centralbanken skriver ned prognoserna för landets tillväxt både i år och nästa år. Nu väntas Tysklands ekonomi växa 1,5 procent i år och 1,6 procent 2019..

DI - 15 minuter sedan

Svag börs gav mindre substans i Svolder

Investmentbolaget Svolder redovisar ett resultat efter skatt på -441 miljoner kronor (44,2) för det första kvartalet 2019, som avser perioden september-november. Resultatet per aktie uppgick till -17:20 kronor (-1:70)..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna nedåt

Stockholmsbörsen ser ut att öppna nedåt på fredagen. .

DI - 30 minuter sedan

Wallenstam vill öka substansvärdet med 50 procent på fem år

Fastighetsbolaget Wallenstam vill höja substansvärdet med 40 kronor i en ny femårig affärsplan. Det motsvarar en ökning med drygt 50 procent från dagens nivåer..

DI - 30 minuter sedan

Rekar: Deutsche Bank sätter sälj på Autoliv och Veoneer

Både Autoliv och avknoppningen Veoneer får säljrekommendationer när Deutsche Bank inleder bevakningen av aktierna. SEB och H&M får sänkta riktkurser..

DI - 45 minuter sedan

Swedols försäljning steg med 4 procent i november

Järnhandelskedjan Swedols försäljning i november uppgick till 344 miljoner kronor, en ökning med 4,0 procent jämfört med motsvarande period föregående år (331). .

DI - 45 minuter sedan

Följ fredagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45. I dag får programledaren Anna Ekelund sällskap av Anders Borg, investerare och före detta finansminister, Johan Thorén, förvaltare på Strand kapitalförvaltning, och Johan Wendel, analytiker på Di..

DI - 45 minuter sedan

Riksdagen röstar om Löfven

I dag, fredag, ska riksdagen rösta om Stefan Löfven som statsminister – en omröstning han sannolikt kommer att förlora eftersom de borgerliga partierna och SD tänker rösta nej. Följ direktrapporteringen här.

DI - 45 minuter sedan

Fraktkostnaden mellan USA och Kina har mer än fördubblats

Det har blivit dyrare att skeppa containrar mellan Kina och USA. Fraktpriserna har mer än fördubblats på ett år enligt siffror från Freightos som refereras av CNBC. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.