DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 06:28

DI - 21 sep 18 kl. 22:00

USA-börser: Oregelbundet veckoslut – nytt rekord för Dow JonesDet blev ett spretigt avslut på börsveckan i New York. Dow Jones industriindex nådde en ny rekordnivå, liksom på torsdagen, medan tekniktunga Nasdaq tappade mark..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Dow Jones, New York, Jones, Nasdaq

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Oregelbundet, veckoslut, nytt, rekordför , Dow, Jones
DI - 30 jun 17 kl. 21:35

USA-börser: Handlarna repar nytt mod efter torsdagens kursfall

USA-börserna återhämtade delar av torsdagens skarpa nedgångar under fredagens handel..

DI - 17 sep 13 kl. 17:10

USA-börser: Nära nytt rekord direkt i starten

De amerikanska börserna handlades uppåt i den inledande handeln på tisdagen, med S&P 500 strax under sin högsta nivån någonsin, medan investerarna avvaktade onsdagskvällens policybesked från Federal Reserve. Microsoft gav stöd från bolagshåll med besked om ökad kvartalsutdelning..

DI - 14 nov 13 kl. 16:20

USA-börser: Avvaktande efter nytt rekord

De amerikanska börserna öppnade i avvaktande manér på torsdagen, efter att ha stängt på nya rekordnivåer på onsdagen. Cisco Systems och Wal-Mart handlades ned efter svaga kvartalsrapporter, samtidigt som marknaden väntade på utfrågningen av Janet Yellen i senatens bankkommitté..

DI - 25 apr 14 kl. 18:31

USA-börser: Trio jättar går nedåt

Tilltagen oro kring situationen i Ukraina och några mindre imponerande bolagsrapporter fick riskaptiten bland investerarna på fredagens USA-börser att minska. Visa, Ford och Amazon.com hittades bland förlorarna..

DI - 13 okt 15 kl. 15:07

USA-börser: Väntas inleda på minus

Tisdagens USA-börser ser ut att inleda nedåt, efter en handelssejour på måndagen med små rörelser och till slut en stängning på lätt plus. Svaga importsiffror från Kina har satt press och Europabörserna har visat på breda tapp under dagen..

DI - 20 sep 18 kl. 16:40

USA-börser: Tekniksektorn ger nytt rekord – då jublar Trump

De ledande amerikanska börserna noterades uppåt under torsdagens tidiga handel. Dow Jones och S&P 500 handlades på nya rekordnivåer, med indextunga bolagen Apple och Microsoft som draghjälp. .

DI - 16 okt 14 kl. 18:03

Nordenbörser: Oregelbundet slut

De nordiska börserna stängde torsdagens handel oregelbundet, efter en dag med kraftiga rörelser fram och tillbaka. Stärkt av uppgångar på USA-börserna under eftermiddagen lyckades Helsingforsbörsen, precis som OMXS30, ta sig över nollstrecket, medan storbolagsindexen i Oslo och Köpenhamn noterades klart lägre..

DI - 06 mar 18 kl. 18:24

USA-börser: Fiat Chrysler lyfter

New York-börserna utvecklades oregelbundet under tisdagens första handelstimmar och konsoliderade därmed överlag måndagens uppgångar. Nedtrappad retorik på Koreahalvön gav stöd till måndagens börser världen över. Klockan 18.

DI - 19 jul 13 kl. 22:18

USA-börser: Microsoft rasade i New York

USA-börserna stängde oregelbundet på fredagen, där investerarna tog ställning till en rad bolagsrapporter..

DI - 28 aug 15 kl. 16:50

USA-börser: Slagig handel kring nollstrecket

USA-börserna handlades oregelbundet på fredagen efter torsdagens uppställ. Inflationen som har förblivit under Federal Reserves mål kommer troligen påverka beslutsfattarnas räntebesked under året. Investerarna riktar i dag sina blickar mot Fed-ledamöternas pågående konferens..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Molnen tilltar över brittisk bilindustri

Japanska Honda stänger sin brittiska fabrik. Det är den fjärde biltillverkaren som drar ned i landet efter brexitbeslutet. ”Det är en perfekt storm i bilbranschen, och den är värst över de brittiska öarna”, säger fordonsexperten Christian Stadler..

DI - 30 minuter sedan

Miljarder in i svensk kärnkraft – energijätten öppnar för nya reaktorer

Krisen för den svenska kärnkraften är över och mångmiljardbelopp investeras för att reaktorerna ska kunna producera el i ytterligare flera decennier. Tyska Uniper utesluter inte 80 års drift eller på sikt nya reaktorer i Sverige. Statliga Vattenfall avfärdar däremot såväl kraven på att ompröva stängningsbesluten som ny kärnkraft..

DI - 45 minuter sedan

Detta händer onsdag den 20 februari

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Scandi Standard (kl 7.30), Raysearch (kl 7.45), GHP Specialty Care (kl 8.

DI - 45 minuter sedan

Japans export minskar

Den japanska exporten minskade med 8,4 procent i januari jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Tuff höst för pensionerna – men jättens reträtt räddade spararnas pengar

Vinterstormarna på världens börser slog mot svenska pensionssparare. Flera pensionsjättar såg kapitalet krympa under fjolåret – men några lyckades trots allt generera avkastning..

DI - 1 timme sedan

Telenors nya chef träffas på gymmet

Kaaren Hilsen gör comeback i telekomgiganten Telenor och blir bolagets första kvinnliga Sverigechef. I ett halvår har vd-bytet varit klart och hon har haft gott om tid på sig att fundera på framtiden. Ett av de första besluten var att ställa ledningsgruppen inför en utmaning..

DI - 1 timme sedan

Asienbörserna tuffar på uppåt

Börserna i Kina och Japan inledde onsdagshandeln i dur, till följd av uppgångar i USA på tisdagen och förhoppningarna om att handelssamtalen mellan Kina och USA ska leda framåt..

DI - 7 timmar sedan

Trump: Ingen brådska med nedrustning

USA:s president Donald Trump meddelar en vecka före mötet med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un att slutmålet är att diktaturen avvecklar sina kärnvapen, men att det inte är någon brådska..

DI - 7 timmar sedan

Trump antyder förlängda handelsförhandlingar

USA och Kina inledde en ny samtalsrunda på tisdagen för att försöka att hitta en lösning på handelskonflikten. Senare i veckan kommer uppföljande samtal att hållas på en högre nivå, uppger Vita huset..

DI - 8 timmar sedan

Danmark klår Sverige i matkriget

Köpenhamn går nu förbi Stockholm på krogscenen. Och kanske får vi vänja oss vid årliga antiklimax när Guide Michelin presenterar de nya stjärnkrogarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.