Expressen > Nyheter

Thursday, 18 October, 05:33

Expressen - 21 sep 18 kl. 21:16

Bilen blockerar Marias infart: ”Blir förbannad”En felparkerad bil ställer sedan tre veckor tillbaka till stora problem för Maria Sundén, då den blockerar hennes infart.Fastighetsbolaget HFAB har lagt ansvaret på Securitas – som i sin tur har bollat tillbaka frågan till HFAB.– Jag blir förbannad och vet inte vart jag ska vända mig, säger Maria..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Marias, Maria Sundén, HFAB, Securitas, Maria

Dela artikeln

92 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilen, blockerar, Marias, infartBlir , förbannad
NT - 25 okt 11 kl. 09:52

Krockad bil blockerar spårväg

Två personbilar krockade med varandra på Odalgatan i Knieppen på tisdagsmorgonen. Den ena bilen blockerar nu spårvägstrafiken..

Trelleborgs Allehanda - 21 maj 12 kl. 07:53

Bil blockerar körfält

Bilen snurrade runt och blockerar ett körfält. På måndagsmorgonen är det rörigt i trafiken på E 6 i höjd med Vellinge Ängar.
Larmet om olyckan kom vid klockan 07.

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 11 kl. 14:34

Tre påträffades med datorer i bilen

Polisen följde tidigt på söndagsmorgonen efter en bil på E6:an norrut. I höjd med Landskronas södra infart stoppade de bilen, klockan 04.20.

Cornucopia - 15 jun 18 kl. 18:26

Fredagsmys: Glöm bilen till Volvo Ocean Race

Dags för lite fredagsmys i sommarsolens Göteborg. Volvo Ocean Races deletapp har nått Göteborg och maxiklassens tävlingsbåtar finns att beskåda i Frihamnen i Göteborg, som i sedvanlig ordning förvandlats till ett festivalområde. Men glöm att som utomsocknes ta bilen - i sann Volvo-anda har man spärrat av alla parkeringsmöjligheter.

YLE - 02 maj 17 kl. 07:21

Frånskilda Marias dagvårdsavgift chockhöjdes

Vasabon Maria betalar en sju gånger högre avgift för sina två barns dagvård från och med mars. Föräldrar med delad vårdnad får inte längre separata dagvårdsräkningar. Vasabon Maria och hennes exman har delad vårdnad om två barn i dagisålder.

LV - 01 mar 18 kl. 11:28

Kommunen uppmanar att lämna bilen hemma

Totalt har tre trafikolyckor inträffat runt Mörlunda inom loppet av ett par timmar. Två av dom innebär avstängda vägar och infart under en stor del av dagen. Därför uppmanar kommunen och räddningstjänsten att lämna bilen hemma..

Dagen - 13 jan 11 kl. 03:00

Ny pilgrimsrutt lanseras i Israel: Följ i Marias fotspår

JERUSALEM. Jesu rejält upptrampade fotspår får konkurrens. Israel lanserar en ny pilgrimsrutt till platser där hans mamma satt ned foten.

Kristianstadsbladet - 22 sep 11 kl. 04:00

Länsstyrelsen underkänner plan för infart

Arkivfoto: Jörgen Johansson
Området är utsatt för stora risker som måste utredas bättre.
Det finns ingen redovisning för hur invånarnas säkerhet skulle påverkas av Infart Kristianstad när det gäller risken för olyckor och översvämning. Det finns inte heller redovisat hur människors hälsa i området kommer att påverkas av lukten från reningsverket.

Kristianstadsbladet - 26 okt 11 kl. 14:30

Beslut om fler utredningar om "Infart Kristianstad"

"Infart Kristianstad" skjuts upp. Byggnadsnämnden ställer sig bakom förslaget att avvakta detaljplanen för reningsverket och om fler utredningar.
Bakgrunden till beslutet är att planerna för "Infart Kristianstad" har stött på patrull i flera kommunala nämnder.

Kristianstadsbladet - 18 jan 12 kl. 16:17

Bil blockerar på väg 21

En bil har havererat och blockerar väg 21 mellan trafikplats Vankiva och trafikplats Stoby.
Bilen står i riktning mot Kristianstad och störningen i trafiken beräknas pågå fram till klockan 17, enligt Trafikverket. Följ utvecklingen på trafiken.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Trumps rådgivare slutar – källa: Trötta på varandra

Donald Trumps rådgivare Don McGahn gjorde sin sista dag i Vita huset på onsdagen, berättar anonyma källor för CNN.– McGahn var trött på presidenten och presidenten var trött på McGahn, säger källan till kanalen..

Expressen - 2 timmar sedan

Polisen utreder misstänkt överfall i Sollefteå

Ett misstänkt överfall på en person har skett i stadsparken i Sollefteå, skriver polisen på sin hemsida.Polisen utreder händelsen och har undersökt platsen.Polisen är för tillfället mycket förtegen om händelsen..

Expressen - 4 timmar sedan

Sverige med i EU:s stora krisövning: "Drar erfarenheter"

Svåra kriser hanteras bäst i samarbete med andra. Nu har EU:s hittills största övning i krishantering precis avslutats i Rumänien – där deltagare från Sverige och 33 andra länder deltog. – Vi drar mycket erfarenheter av detta, säger Peter Holmström, samverkansofficer vid MSB.

Expressen - 9 timmar sedan

TV: Se Brottscentralen 17 oktober

 .

Expressen - 5 timmar sedan

En gripen för grovt brott i Östersund

Polisen utreder ett grovt brott utanför Östersund, skriver myndigheten på sin hemsida.En person är gripen.Polisen är förtegen kring händelsen..

Expressen - 5 timmar sedan

Sigrid Rausing om sin brors tystnad – efter Evas död

Hans Kristian Rausing blev fri från droger efter hustrun Evas död. Nu berättar systern, Sigrid Rausing, om sin brors missbruk och hur det förändrade hans personlighet.  – Efter hennes död blev det en otrevlig tystnad, säger hon under sitt framträdande på Internationella författarscenen på Kulturhuset i Stockholm.

Expressen - 5 timmar sedan

Nytt värmerekord: Aldrig varit varmare så sent på året

Värmen som kom in under helgen har fortsatt på onsdagen. I småländska Målilla uppmättes hela 21,4 grader på eftermiddagen. Något som är rekord – aldrig tidigare har det varit så varmt så långt in på hösten, skriver SVT.

Expressen - 6 timmar sedan

Två bilar i allvarlig krock – kvinna svårt skadad

En allvarlig trafikolycka har inträffat i Sandviken på onsdagskvällen. – Två bilar är inblandade i en våldsam kollision. En är svårt skadad, säger Ivan Åslund, RLC-befäl på polisen i region Mitt.

Expressen - 6 timmar sedan

Systern om Hans Rausings tystnad efter fruns död

Hans Rausing blev fri från droger efter hustrun Evas död. Nu berättar systern, Sigrid Rausing, om sin brors missbruk och hur det förändrade hans personlighet.  – Efter hennes död blev det en otrevlig tystnad, säger hon under sitt framträdande på Internationella författarscenen på Kulturhuset i Stockholm.

Expressen - 6 timmar sedan

Kronprinsessans möte med tre av ledarna i Mellanöstern

AMMAN/BEIRUT. Kronprinsessan Victoria träffar tre viktiga ledare i Mellanöstern på en och samma dag. Jordaniens kung Abdullah, Libanons president Michel Aoun och Libanons premiärminister Saad Hariri.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.