Expressen > Nyheter

Sunday, 16 December, 23:51

Expressen - 21 sep 18 kl. 21:16

Bilen blockerar Marias infart: ”Blir förbannad”En felparkerad bil ställer sedan tre veckor tillbaka till stora problem för Maria Sundén, då den blockerar hennes infart.Fastighetsbolaget HFAB har lagt ansvaret på Securitas – som i sin tur har bollat tillbaka frågan till HFAB.– Jag blir förbannad och vet inte vart jag ska vända mig, säger Maria..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Marias, Maria Sundén, HFAB, Securitas, Maria

Dela artikeln

93 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilen, blockerar, Marias, infartBlir , förbannad
NT - 25 okt 11 kl. 09:52

Krockad bil blockerar spårväg

Två personbilar krockade med varandra på Odalgatan i Knieppen på tisdagsmorgonen. Den ena bilen blockerar nu spårvägstrafiken..

Trelleborgs Allehanda - 21 maj 12 kl. 07:53

Bil blockerar körfält

Bilen snurrade runt och blockerar ett körfält. På måndagsmorgonen är det rörigt i trafiken på E 6 i höjd med Vellinge Ängar.
Larmet om olyckan kom vid klockan 07.

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 11 kl. 14:34

Tre påträffades med datorer i bilen

Polisen följde tidigt på söndagsmorgonen efter en bil på E6:an norrut. I höjd med Landskronas södra infart stoppade de bilen, klockan 04.20.

Cornucopia - 15 jun 18 kl. 18:26

Fredagsmys: Glöm bilen till Volvo Ocean Race

Dags för lite fredagsmys i sommarsolens Göteborg. Volvo Ocean Races deletapp har nått Göteborg och maxiklassens tävlingsbåtar finns att beskåda i Frihamnen i Göteborg, som i sedvanlig ordning förvandlats till ett festivalområde. Men glöm att som utomsocknes ta bilen - i sann Volvo-anda har man spärrat av alla parkeringsmöjligheter.

YLE - 02 maj 17 kl. 07:21

Frånskilda Marias dagvårdsavgift chockhöjdes

Vasabon Maria betalar en sju gånger högre avgift för sina två barns dagvård från och med mars. Föräldrar med delad vårdnad får inte längre separata dagvårdsräkningar. Vasabon Maria och hennes exman har delad vårdnad om två barn i dagisålder.

LV - 01 mar 18 kl. 11:28

Kommunen uppmanar att lämna bilen hemma

Totalt har tre trafikolyckor inträffat runt Mörlunda inom loppet av ett par timmar. Två av dom innebär avstängda vägar och infart under en stor del av dagen. Därför uppmanar kommunen och räddningstjänsten att lämna bilen hemma..

Dagen - 13 jan 11 kl. 03:00

Ny pilgrimsrutt lanseras i Israel: Följ i Marias fotspår

JERUSALEM. Jesu rejält upptrampade fotspår får konkurrens. Israel lanserar en ny pilgrimsrutt till platser där hans mamma satt ned foten.

Kristianstadsbladet - 22 sep 11 kl. 04:00

Länsstyrelsen underkänner plan för infart

Arkivfoto: Jörgen Johansson
Området är utsatt för stora risker som måste utredas bättre.
Det finns ingen redovisning för hur invånarnas säkerhet skulle påverkas av Infart Kristianstad när det gäller risken för olyckor och översvämning. Det finns inte heller redovisat hur människors hälsa i området kommer att påverkas av lukten från reningsverket.

Kristianstadsbladet - 26 okt 11 kl. 14:30

Beslut om fler utredningar om "Infart Kristianstad"

"Infart Kristianstad" skjuts upp. Byggnadsnämnden ställer sig bakom förslaget att avvakta detaljplanen för reningsverket och om fler utredningar.
Bakgrunden till beslutet är att planerna för "Infart Kristianstad" har stött på patrull i flera kommunala nämnder.

Kristianstadsbladet - 18 jan 12 kl. 16:17

Bil blockerar på väg 21

En bil har havererat och blockerar väg 21 mellan trafikplats Vankiva och trafikplats Stoby.
Bilen står i riktning mot Kristianstad och störningen i trafiken beräknas pågå fram till klockan 17, enligt Trafikverket. Följ utvecklingen på trafiken.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Explosion i trapphus

Sent på söndagskvällen kom larm om en explosion i ett trapphus i den södra delen av Malmö, enligt Sydsvenskan..

Expressen - 2 timmar sedan

Iron Maiden-sångarens hyllning till ABBA – inför Malmö-besöket

För fyra år sedan fick Bruce Dickinson, 60, diagnosen tungcancer.Efter fem månaders intensiv behandling var han snabbt tillbaka på scenen med Iron Maiden.Kanske var det hans otåliga livsstil som räddade livet på den populära metal-ikonen som snart kommer till Sverige med sin enmanshow.

Expressen - 2 timmar sedan

Henry, 26, våldtog sin treåriga dotter: "Olyckshändelse"

Det tog bara juryn 30 minuter att komma fram till att Henry Vincent Bennett gjort sig skyldig till våldtäkt på sin treåriga dotter.De köpte inte hans försvar: Att han trodde flickan var hans fru, April Bennett.– Jag låg på rygg...

Expressen - 2 timmar sedan

Efter omröstningen – nu gästar talmannen Agenda

Stefan Löfven blev i fredags nerröstad som statsminister i riksdagen.I kväll gästar talmannen Andreas Norlén SVT:s "Agenda" om regeringsbildningen.Även rikspolischef Anders Thornberg och socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman medverkar i kvällens program.

Expressen - 3 timmar sedan

Lastbil i diket – svår halka på många håll

Strax efter klockan 20 körde en lastbil i diket på E4 vid Skånes Fagerhult.Många olyckor har inträffat i halkan under söndagskvällen..

Expressen - 3 timmar sedan

Skjutningarna måste stoppas – och polisen ställas till svars

Mord föder mord i ett skuggsamhälle med egna utredningar och dödsdomar – avfärda inte det som ”självsanering” och glöm inte att bödlarna ibland skjuter i blindo.Polisen har tappat greppet om den spiral av dödligt våld som pågår i Sverige och nu krävs handling – även från politiskt håll där ”skjutningarna” blivit en klyscha..

Expressen - 3 timmar sedan

Haidie, 46, skämdes för sin ensamhet – nu har allt vänt

Haidie Adolfsson, 46, har brottats med ofrivillig ensamhet under stora delar av sitt liv. Under 2015 bröt hon ihop och med det kom också den vändningen som hon behövde genom ett inlägg på Facebook.I dag har hon slutat att skämmas.

Expressen - 4 timmar sedan

Jakelin, 7, dog i förvar hos gränspolisen

Sjuåriga Jakelin Caal dog när hon var i förvar hos amerikanska gränspolisen.Nu växer kritiken mot hur USA behandlar illegala invandrare – samtidigt som den döda flickans pappa förnekar att hans dotter gått utan mat och vatten när de korsade gränsen.– Han är väldigt tydlig med att hans dotter mådde bra, säger pappans advokat Ruben Garcia till Washington Post..

Expressen - 4 timmar sedan

Rikspolischefen vill inte veta av kritiska rapporten

Sex ihjälskjutna av polis på bara sju månader. Vid två av årets dödsskjutningar var poliserna nyutbildade.Men när Stefan Holgersson, professor och polis, erbjöd sig att undersöka polisens våldsanvändning gav rikspolischef Anders Thornberg kalla handen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.