DN > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 21:48

Liknande nyheter

Taggar: Paypal, stoppar, samarbetemed , högerextrema, Infowars
Kristianstadsbladet - 24 nov 13 kl. 12:21

Varnar SD samarbeta med högerextrema

Sverigedemokraternas förebild i Danmark, Dansk Folkeparti (DF) varnar SD för samarbete med franska Front National och belgiska Vlaams Belang i EU-parlamentet om SD skulle få plats där efter valet i maj.
Ett sådant samarbete skulle kunna slå tillbaka i inrikespolitiken i valet till riksdagen i september, enligt Karsten Lorentzen, EU-rådgivare i DF. - Det har stor betydelse i inrikespolitiken vem man samarbetar med i EU, sade Lorentzen, som ersatte den vice partiledaren Sören Espersen, i ett tal till ombuden på SD:s landsdagar.

BT - 24 nov 13 kl. 12:23

Varnar SD samarbeta med högerextrema

Sverigedemokraternas förebild i Danmark, Dansk Folkeparti (DF) varnar SD för samarbete med franska Front National och belgiska Vlaams Belang i EU-parlamentet om SD skulle få plats där efter valet i maj. Ett sådant samarbete skulle kunna slå tillbaka i inrikespolitiken i valet till riksdagen i september, enligt Karsten Lorentzen, EU-rådgivare i DF.- Det har stor betydelse i inrikespolitiken vem man samarbetar med i EU, sade Lorentzen, som ersatte den vice partiledaren Sören Espersen, i ett tal till ombuden på SD:s landsdagar.

DN - 09 mar 17 kl. 16:50

Nacka-bibliotek stoppar högerextrema Nya Tider

Den högerextrema tidningen Nya Tider tillåts inte på biblioteken i Nacka, rapporterar Mitt i Stockholm. Anledningen sägs vara att tidningen inte följer kommunens värdegrund..

DN - 03 sep 18 kl. 14:54

Stockholm stad stoppar högerextrema AFS från att hyra Kungsträdgården

På fredag skulle högerextrema Alternativ för Sverige, AFS, ha haft ett evenemang i Kungsträdgården. Nu har Stockholm stad beslutat att avboka partiet – efter helgens anmälan om hets mot folkgrupp vid AFS-möte i Malmö..

BT - 13 dec 14 kl. 06:34

Vapenbeslag hos högerextrema

Norsk polis har den gångna veckan slagit till mot en grupp högerextrema i Stavanger. Flera automatvapen och uzi kulsprutepistoler togs i beslag, liksom två kilo hasch och 30 gram amfetamin. Insatsen som gjordes i samarbete med säkerhetspolisen PST riktades mot fem män i åldern 20-40 år som tillhör Norske Motstandsbevegelsen.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 14 kl. 06:36

Vapenbeslag hos högerextrema

Norsk polis har den gångna veckan slagit till mot en grupp högerextrema i Stavanger. Flera automatvapen och uzi kulsprutepistoler togs i beslag, liksom två kilo hasch och 30 gram amfetamin. Insatsen som gjordes i samarbete med säkerhetspolisen PST riktades mot fem män i åldern 20-40 år som tillhör Norske Motstandsbevegelsen..

GT - 25 sep 18 kl. 16:17

Göteborgs stad stoppar alternativ bokmässa

Göteborgs stad stoppar den alternativa bokmässa som skulle ha hållits i helgen där högerextrema tidskriften Nya Tider är huvudsponsor.– Vi väljer att dra tillbaka bokningen efter samråd med polisen, säger Carola Helthén, tillförordnad enhetschef på idrotts- och föreningsförvaltningen, i ett pressmeddelande..

Expressen - 18 okt 13 kl. 19:25

SD pratar samarbete med Front National

Sverigedemokraterna överväger samarbete med högerextrema Front National från Frankrike och belgiska Vlaams Belang i EU-parlamentet. SD-ledaren Jimmie Åkesson har träffat Front Nationals ledare Marine Le Pen..

SR - 23 mar 15 kl. 05:00

Sarkozy: Inget samarbete med Le Pen

I Frankrike leder högerblocket efter den första omgången i departementsvalen i regionerna. Högerpartiet UMP får 32,5 procent och högerextrema Nationella Fronten har gjort sitt historiskt bästa val med 25,35 procent medan regerande Socialistpartiet får 22 procent av rösterna. Men något samarbete är inte aktuellt..

SR - 15 maj 17 kl. 11:51

TV4 avbryter samarbete med Metro

TV4 avbryter nu sitt samarbete med Metros redaktion Viralgranskaren, skriver Dagens Nyheter. Skälet ska ha varit Metros nya ägare Mats Qvibergs intervju med högerextrema sajten Nyheter idag..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Bedragare utnyttjar ungas Swish-appar

Trots en nationell satsning får polisen inte stopp på bankbedrägerierna. Kriminella utnyttjar ungdomars konton och kommer fortfarande över tiotals miljoner varje månad. – Det här anses inom polisen vara en större händelse, någonting utöver det vanliga, säger Lotta Mauritzson på polisens nationella bedrägericenter (NBC)..

DN - 4 timmar sedan

Sänkt skatt för 10 miljarder i förhandlingen som sprack

Skattesänkningar på 10 miljarder kronor låg på bordet när förhandlingarna mellan S, C, L och MP avslutades i helgen, erfar DN. Det handlade om sänkt värnskatt, ytterligare sänkningar av pensionärsskatten och sänkta arbetsgivaravgifter. Enligt Centern var det otillräckligt..

DN - 5 timmar sedan

Lena Herder ny Sverigechef för Ikea

Från landschef för Ikea i Nederländerna till landschef på hemmaplan – Lena Herder tillträder som möbelföretagets nya Sverigechef i februari. Efter 25 år på Ikea och sex år på posten lämnar Håkan Svedman företaget..

DN - 6 timmar sedan

Just nu: Riksdagen röstar om budgeten

Riksdagen kommer att rösta om budgeten. Allt tyder just nu på att övergångsbudgeten kommer att falla till förmån för Moderaternas och Kristdemokraternas budgetmotion.  DN rapporterar direkt.

DN - 8 timmar sedan

Tove Nandorf: Kommunerna behöver bli bättre på att planera sin vuxenutbildning

Tre frågor till DN:s arbetsmarknadsreporter Tove Nandorf om Arbetsförmedlingens nya prognos för 2019 och 2020. .

DN - 10 timmar sedan

Donald Trump lovar ingripa för att inte försämra relationerna

En tidigare kanadensisk diplomat har gripits i Peking av kinesisk säkerhetstjänst. Det skedde nio dagar efter att kinesiska telekombolaget Huaweis finanschef Meng Wanzhou greps i Kanada. I Kina arrangeras försök att få till en bojkott mot amerikanska mobiltelefoner.

DN - 10 timmar sedan

Johan Schück: Riksbankens räntehöjning kan flyttas fram till februari

Tre frågor om de nya inflationssiffrorna och vad de betyder för räntorna till DN:s samhällsekonomiske krönikör Johan Schück:.

DN - 11 timmar sedan

Katrine Marçal: Förlorar Theresa May kvällens omröstning måste hon avgå både som partiledare och premiärminister

ANALYS. Politik handlar ofta om siffror. Och för Theresa May var siffran alltid 48.

DN - 11 timmar sedan

Stark jobbprognos de närmsta två åren

Arbetsmarknaden ropar efter folk de närmaste två åren, enligt Arbetsförmedlingen. Över 100.000 nya jobb tillkommer till 2020..

DN - 11 timmar sedan

Amazon Web Services öppnar center för molntjänster

Förväntningarna var höga inför pressträffen på Kungsgatan i Stockholm. Men det var ingen storskalig Sverigelansering av Amazon som tillkännagavs. I stället meddelade nätjätten att serverhallarna för molntjänster i Mälardalen öppnar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.