DN > Ekonomi

Thursday, 18 October, 04:31

DN - 21 sep 18 kl. 20:13

Paypal stoppar samarbete med högerextrema InfowarsDen populära betaltjänsten Paypal bryter sitt samarbete med den högerextrema sajten Infowars, rapporterar tekniksajten The Verge. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Infowars, Paypal, The Verge

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paypal, stoppar, samarbetemed , högerextrema, Infowars
Kristianstadsbladet - 24 nov 13 kl. 12:21

Varnar SD samarbeta med högerextrema

Sverigedemokraternas förebild i Danmark, Dansk Folkeparti (DF) varnar SD för samarbete med franska Front National och belgiska Vlaams Belang i EU-parlamentet om SD skulle få plats där efter valet i maj.
Ett sådant samarbete skulle kunna slå tillbaka i inrikespolitiken i valet till riksdagen i september, enligt Karsten Lorentzen, EU-rådgivare i DF. - Det har stor betydelse i inrikespolitiken vem man samarbetar med i EU, sade Lorentzen, som ersatte den vice partiledaren Sören Espersen, i ett tal till ombuden på SD:s landsdagar.

BT - 24 nov 13 kl. 12:23

Varnar SD samarbeta med högerextrema

Sverigedemokraternas förebild i Danmark, Dansk Folkeparti (DF) varnar SD för samarbete med franska Front National och belgiska Vlaams Belang i EU-parlamentet om SD skulle få plats där efter valet i maj. Ett sådant samarbete skulle kunna slå tillbaka i inrikespolitiken i valet till riksdagen i september, enligt Karsten Lorentzen, EU-rådgivare i DF.- Det har stor betydelse i inrikespolitiken vem man samarbetar med i EU, sade Lorentzen, som ersatte den vice partiledaren Sören Espersen, i ett tal till ombuden på SD:s landsdagar.

DN - 09 mar 17 kl. 16:50

Nacka-bibliotek stoppar högerextrema Nya Tider

Den högerextrema tidningen Nya Tider tillåts inte på biblioteken i Nacka, rapporterar Mitt i Stockholm. Anledningen sägs vara att tidningen inte följer kommunens värdegrund..

DN - 03 sep 18 kl. 14:54

Stockholm stad stoppar högerextrema AFS från att hyra Kungsträdgården

På fredag skulle högerextrema Alternativ för Sverige, AFS, ha haft ett evenemang i Kungsträdgården. Nu har Stockholm stad beslutat att avboka partiet – efter helgens anmälan om hets mot folkgrupp vid AFS-möte i Malmö..

BT - 13 dec 14 kl. 06:34

Vapenbeslag hos högerextrema

Norsk polis har den gångna veckan slagit till mot en grupp högerextrema i Stavanger. Flera automatvapen och uzi kulsprutepistoler togs i beslag, liksom två kilo hasch och 30 gram amfetamin. Insatsen som gjordes i samarbete med säkerhetspolisen PST riktades mot fem män i åldern 20-40 år som tillhör Norske Motstandsbevegelsen.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 14 kl. 06:36

Vapenbeslag hos högerextrema

Norsk polis har den gångna veckan slagit till mot en grupp högerextrema i Stavanger. Flera automatvapen och uzi kulsprutepistoler togs i beslag, liksom två kilo hasch och 30 gram amfetamin. Insatsen som gjordes i samarbete med säkerhetspolisen PST riktades mot fem män i åldern 20-40 år som tillhör Norske Motstandsbevegelsen..

GT - 25 sep 18 kl. 16:17

Göteborgs stad stoppar alternativ bokmässa

Göteborgs stad stoppar den alternativa bokmässa som skulle ha hållits i helgen där högerextrema tidskriften Nya Tider är huvudsponsor.– Vi väljer att dra tillbaka bokningen efter samråd med polisen, säger Carola Helthén, tillförordnad enhetschef på idrotts- och föreningsförvaltningen, i ett pressmeddelande..

Expressen - 18 okt 13 kl. 19:25

SD pratar samarbete med Front National

Sverigedemokraterna överväger samarbete med högerextrema Front National från Frankrike och belgiska Vlaams Belang i EU-parlamentet. SD-ledaren Jimmie Åkesson har träffat Front Nationals ledare Marine Le Pen..

SR - 23 mar 15 kl. 05:00

Sarkozy: Inget samarbete med Le Pen

I Frankrike leder högerblocket efter den första omgången i departementsvalen i regionerna. Högerpartiet UMP får 32,5 procent och högerextrema Nationella Fronten har gjort sitt historiskt bästa val med 25,35 procent medan regerande Socialistpartiet får 22 procent av rösterna. Men något samarbete är inte aktuellt..

SR - 15 maj 17 kl. 11:51

TV4 avbryter samarbete med Metro

TV4 avbryter nu sitt samarbete med Metros redaktion Viralgranskaren, skriver Dagens Nyheter. Skälet ska ha varit Metros nya ägare Mats Qvibergs intervju med högerextrema sajten Nyheter idag..

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Tunga aktieägare i Facebook: Avgå Zuckerberg

Representanter för flera tunga fonder med aktier i Facebook kräver nu Mark Zuckerbergs avgång. Istället vill man ersätta Facebookgrundaren med en oberoende ordförande..

DN - 5 timmar sedan

Inget nytt toppmöte om Brexit – kanske

Det blir inget nytt toppmöte om Storbritanniens utträde ur EU den 17–18 november. Beskedet kom sent på onsdagskvällen..

DN - 11 timmar sedan

Svenska företag pekas ut i Nordeahärvan

Flera svenska företag pekas ut som mottagare av smutsiga transaktioner i penningtvättsanklagelserna mot Nordea. Företagen ska ha tagit emot hundratusentals dollar från suspekta avsändare för tjänster som inte alls har med deras verksamhet att göra.  Härvan utreds nu av Ekobrottsmyndigheten..

DN - 12 timmar sedan

Sverige mest konkurrenskraftiga ekonomin i Norden

Stark digital dynamik och ekonomisk stabilitet placerar Sverige på plats nio i Världsekonomiskt Forums nya globala konkurrensindex.  – Men nästa regering måste ta ett grepp om skatterna och kompetensförsörjningen, säger ekonomiprofessor Thomas Andersson..

DN - 12 timmar sedan

Musk köper Tesla-aktier för 178 miljoner

Elbilstillverkaren Tesla bekräftar att bolaget kommer att ge ut och sälja Tesla-aktier för 20 miljoner dollar, motsvarande cirka 178 miljoner kronor, till bolagets grundare och storägare Elon Musk..

DN - 13 timmar sedan

Investors vd om metoo: Företagen har sett över viktiga processer

Efter onsdagens positiva kvartalssläpp kommenterar Investors vd Johan Forsell den mer osäkra konjunktursutvecklingen och den utdragna regeringsbildningen. – Det skapar osäkerhet och försenar viktiga politiska åtgärder, säger han till DN..

DN - 14 timmar sedan

Strandhäll: Kritiken är rättmätig

”Kritiken är rättmätig”, säger socialminister Annika Strandhäll om den nya rapport som sågar de drastiska bytena av mål för Försäkringskassan. Fokus ändrades från att öka förtroendet till att nå ett siffermål. ”Vi kunde konstatera att det kantrade”, säger Strandhäll, som hoppas på större politisk enighet om sjukförsäkringen..

DN - 20 timmar sedan

Arbetsförmedlingen hjälper företagen med ny videotjänst

För småföretag är det en stor utmaning att rekrytera arbetskraft med rätt kompetens. Arbetsförmedlingens nya videorekryteringsverktyg hjälper företagen att hitta rätt personal. Men samtidigt varnar forskare för att ytlighet går före kompetens.

DN - Igår: 21:58

Fiberbolag skadade 48 fornlämningar

Fiberbolaget IP Only har anmälts av länsstyrelsen i Sörmland för att ha skadat 48 fornlämningar medan de grävt för att lägga fiberkablar, skriver SVT Nyheter Sörmland..

DN - Igår: 20:09

Uppgift: Nordea kopplas tillpenningtvätt

Ekobrottsmyndigheten i Sverige har fått dokument som påstås visa att banken Nordea kan ha brutit mot reglerna för penningtvätt. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters med hänvisning till en talesman för myndigheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.