DN > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 05:57

DN - 21 sep 18 kl. 20:13

Paypal stoppar samarbete med högerextrema InfowarsDen populära betaltjänsten Paypal bryter sitt samarbete med den högerextrema sajten Infowars, rapporterar tekniksajten The Verge. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Infowars, Paypal, The Verge

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paypal, stoppar, samarbetemed , högerextrema, Infowars
Kristianstadsbladet - 24 nov 13 kl. 12:21

Varnar SD samarbeta med högerextrema

Sverigedemokraternas förebild i Danmark, Dansk Folkeparti (DF) varnar SD för samarbete med franska Front National och belgiska Vlaams Belang i EU-parlamentet om SD skulle få plats där efter valet i maj.
Ett sådant samarbete skulle kunna slå tillbaka i inrikespolitiken i valet till riksdagen i september, enligt Karsten Lorentzen, EU-rådgivare i DF. - Det har stor betydelse i inrikespolitiken vem man samarbetar med i EU, sade Lorentzen, som ersatte den vice partiledaren Sören Espersen, i ett tal till ombuden på SD:s landsdagar.

BT - 24 nov 13 kl. 12:23

Varnar SD samarbeta med högerextrema

Sverigedemokraternas förebild i Danmark, Dansk Folkeparti (DF) varnar SD för samarbete med franska Front National och belgiska Vlaams Belang i EU-parlamentet om SD skulle få plats där efter valet i maj. Ett sådant samarbete skulle kunna slå tillbaka i inrikespolitiken i valet till riksdagen i september, enligt Karsten Lorentzen, EU-rådgivare i DF.- Det har stor betydelse i inrikespolitiken vem man samarbetar med i EU, sade Lorentzen, som ersatte den vice partiledaren Sören Espersen, i ett tal till ombuden på SD:s landsdagar.

DN - 09 mar 17 kl. 16:50

Nacka-bibliotek stoppar högerextrema Nya Tider

Den högerextrema tidningen Nya Tider tillåts inte på biblioteken i Nacka, rapporterar Mitt i Stockholm. Anledningen sägs vara att tidningen inte följer kommunens värdegrund..

DN - 03 sep 18 kl. 14:54

Stockholm stad stoppar högerextrema AFS från att hyra Kungsträdgården

På fredag skulle högerextrema Alternativ för Sverige, AFS, ha haft ett evenemang i Kungsträdgården. Nu har Stockholm stad beslutat att avboka partiet – efter helgens anmälan om hets mot folkgrupp vid AFS-möte i Malmö..

BT - 13 dec 14 kl. 06:34

Vapenbeslag hos högerextrema

Norsk polis har den gångna veckan slagit till mot en grupp högerextrema i Stavanger. Flera automatvapen och uzi kulsprutepistoler togs i beslag, liksom två kilo hasch och 30 gram amfetamin. Insatsen som gjordes i samarbete med säkerhetspolisen PST riktades mot fem män i åldern 20-40 år som tillhör Norske Motstandsbevegelsen.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 14 kl. 06:36

Vapenbeslag hos högerextrema

Norsk polis har den gångna veckan slagit till mot en grupp högerextrema i Stavanger. Flera automatvapen och uzi kulsprutepistoler togs i beslag, liksom två kilo hasch och 30 gram amfetamin. Insatsen som gjordes i samarbete med säkerhetspolisen PST riktades mot fem män i åldern 20-40 år som tillhör Norske Motstandsbevegelsen..

GT - 25 sep 18 kl. 16:17

Göteborgs stad stoppar alternativ bokmässa

Göteborgs stad stoppar den alternativa bokmässa som skulle ha hållits i helgen där högerextrema tidskriften Nya Tider är huvudsponsor.– Vi väljer att dra tillbaka bokningen efter samråd med polisen, säger Carola Helthén, tillförordnad enhetschef på idrotts- och föreningsförvaltningen, i ett pressmeddelande..

Expressen - 18 okt 13 kl. 19:25

SD pratar samarbete med Front National

Sverigedemokraterna överväger samarbete med högerextrema Front National från Frankrike och belgiska Vlaams Belang i EU-parlamentet. SD-ledaren Jimmie Åkesson har träffat Front Nationals ledare Marine Le Pen..

SR - 23 mar 15 kl. 05:00

Sarkozy: Inget samarbete med Le Pen

I Frankrike leder högerblocket efter den första omgången i departementsvalen i regionerna. Högerpartiet UMP får 32,5 procent och högerextrema Nationella Fronten har gjort sitt historiskt bästa val med 25,35 procent medan regerande Socialistpartiet får 22 procent av rösterna. Men något samarbete är inte aktuellt..

SR - 15 maj 17 kl. 11:51

TV4 avbryter samarbete med Metro

TV4 avbryter nu sitt samarbete med Metros redaktion Viralgranskaren, skriver Dagens Nyheter. Skälet ska ha varit Metros nya ägare Mats Qvibergs intervju med högerextrema sajten Nyheter idag..

Fler nyheter från DN

DN - 6 timmar sedan

1177-skandalen: Detta har hänt

Den största it-skandalen i den svenska sjukvårdshistorien, förtroendet för 1177 vårdguiden är skadat och ett oräkneligt antal personliga uppgifter har läckt ut.  Här är turerna i skandalen. .

DN - 8 timmar sedan

Bostadsexperten: ”Lind betonar utbudsfrågan för mycket”

Hans Lind pekar ut avsaknaden av hårdare krav på kommunerna som den största luckan i januariöverenskommelsens bostadspolitik. Delvis rätt, menar andra bostadsexperter, men han missar den stora problematiken..

DN - 14 timmar sedan

Volvo och Scania om målen: Samhället måste följa efter med stöd och laddinfrastruktur

Fordonstillverkarna Volvo Lastvagnar och Scania säger att de kan möta EU:s beslut om minskade utsläpp från tunga lastbilar och bussar, men att det krävs insatser från hela samhället. – Ökad elektrifiering kräver betydande investeringar i laddinfrastruktur, säger Scanias vd Henrik Henriksson..

DN - 22 timmar sedan

Tio framtidsyrken när artificiell intelligens tar över jobben

För de som varit förutseende nog att utbilda sig till DNA-coacher, molnväktare eller vertikalodlare ser framtiden ljus ut när artificiell intelligens, klimathotet och globalisering kommer definiera arbetsmarknaden, enligt en undersökning från Trygghetsrådet TRR..

DN - 10 jan 19 kl. 09:37

Ericsson redovisar miljardkostnader

Telekomjätten Ericsson tar stora omstruktureringskostnader som kommer att sänka kvartalsresultatet med mångmiljardbelopp..

DN - 10 jan 19 kl. 09:19

Grupptalan mot Danske Bank för penningtvätt

En amerikansk pensionsfond har lämnat in en gruppstämning mot Danske Bank och fyra av dess toppchefer för att ha underlåtit att ha informerat om den gigantiska penningtvättskandalen som briserade på allvar i fjol..

DN - 09 jan 19 kl. 14:36

Huvudmisstänkt i pensionshärva gripen

En svensk affärsman som är huvudmisstänkt i pensionshärvan kring Falcon Funds har gripits av brittisk polis..

DN - 09 jan 19 kl. 14:26

Färre flög med SAS i december

SAS följer trenden och tappar passagerare i decembersiffrorna. Trots det, och det faktum att planen är långt ifrån fulla, lyckas de hålla lönsamheten. .

DN - 09 jan 19 kl. 10:23

Mötet om handelskriget avslutat – försiktig optimism

Kina och USA avslutade efter en extra dag av förhandlingar på onsdagen samtalen i Peking om hur handelskriget mellan länderna ska lösas. Kina tycks till stor del uppfyllt kraven från USA på att öka importen av amerikanska varor, medan mer strukturella frågor fortfarande väntar på mer detaljerade lösningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.