GT > Nyheter

Monday, 15 October, 12:31

GT - 21 sep 18 kl. 19:40

Föräldrarnas stöd till våldtäktshäktad elevDeras son anklagas för att ha våldtagit sin gymnasielärare.Nu försvarar hans föräldrar honom: – Vi är en traditionell familj och han skulle aldrig göra något sådant, säger hans mamma.Samtidigt sitter han häktad misstänkt på sannolika skäl – den högre misstänkesgraden. .
Läs mer på GT

Dela artikeln

2936 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föräldrarnas, stödtill , våldtäktshäktad, elev

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Nobbades i Sverige – klar för ny klubb

GÖTEBORG. Han fick inget nytt kontrakt av Brynäs i våras.Nu har Elias Fälth, 37, skrivit på för en ny klubb.

GT - 3 timmar sedan

Fejkade cancerdiagnos – lurade till sig 730 000 kronor

En kvinna i Norge lyckades lura läkare och myndigheter om att hon var sjuk i cancer – och fick på så vis ut hundratusentals kronor i olika ersättningar.Nu har hon dömts för bedrägeri, rapporterar norska TV2 som har kartlagt kvinnans svindleri. .

GT - 7 timmar sedan

Vad ska förbjudas härnäst, kött i kylskåpet?

Vad kommer efter rökförbudet i människors egna hem? Förbud mot att ha kött i kylskåpet och prickig korv på morgonsmörgåsen?.

GT - 7 timmar sedan

Satsa på de funktionshinderstöden som redan finns

I stället för Kristdemokraternas förslag om att inrätta en Funktionshinderombudsman bör vi vidareutveckla det stödet som redan finns, skriver kommunalrådet Ingrid Andreae (S) i en replik. .

GT - 15 timmar sedan

Ny succé för GT – sporten ökar mest

GT-sporten växer!Samtidigt som stora delar av branschen tappar läsare har sporten på GT en räckviddsökning på 12,12 procent från maj till augusti i år.– Det är otroligt glädjande att fler och fler vill läsa det vi skriver.

GT - 16 timmar sedan

Utpekade bröderna mötte den ansvarige polisen – i innebandy

Christian Karlsson, 27, och Robin Dahlén, 25, pekades ut som skyldiga till lekkamraten Kevins död – en anklagelse som förföljt dem under hela deras uppväxt. När allt var som mörkast, blev innebandyn deras räddning. Det berättar bröderna i ”Lirarnas sport”, som sänds i Eurosport.

GT - 18 timmar sedan

Rolf, 77, larmade polisen – hade inte tid att komma

Båtmotorer till ett värde av hundratusentals kronor har stulits från en småbåtshamn i Steninge. Men när Rolf Bergkvist, 77, larmade polisen om stölden, hade de inte tid att komma.– Det fanns bara en bil i hela kommunen.

GT - 18 timmar sedan

Krossade AIK borta – nu hyllas talangen

Alingsås krossade AIK med 31-22 och hakar på i toppen. Efteråt lyfte Mikael Franzén fram talangen Alexander Regen, 18. – Väldigt kul att se honom i dag, säger AHK-tränaren.

GT - 21 timmar sedan

Anställd filmade dement på äldreboende – anmäls

En anställd på ett äldreboende för dementa i Borås kommun använde en mobiltelefon för att filma en av de boende."I filmsekvensen framträder brukarens reaktion och denne ropar, visar stora tecken på oro, otrygghet och ångest”, skriver en ansvarig i en Lex Sarah-anmälan..

GT - Igår: 10:00

”Man kan inte byta laget varje fönster”

Från en anonym tillvaro i akademin till hetluften i en krisande storklubb. Nye sportchefen Jonas Olssons filosofi är tydlig. – Man kan inte byta ut laget varje fönster, säger 48-åringen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.