GT > Nyheter

Friday, 14 December, 15:36

GT - 21 sep 18 kl. 19:40

Föräldrarnas stöd till våldtäktshäktad elevDeras son anklagas för att ha våldtagit sin gymnasielärare.Nu försvarar hans föräldrar honom: – Vi är en traditionell familj och han skulle aldrig göra något sådant, säger hans mamma.Samtidigt sitter han häktad misstänkt på sannolika skäl – den högre misstänkesgraden. .
Läs mer på GT

Dela artikeln

2939 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föräldrarnas, stödtill , våldtäktshäktad, elev

Fler nyheter från GT

GT - 3 timmar sedan

Bjuder alla på gratis entré hela säsongen

Göteborg kom tvåa i damallsvenskan och trea i publikligan..

GT - 4 timmar sedan

Bil har voltat på E6 – ligger i diket

En personbil har kört av vägen och voltat på E6 i höjd med Frillesås, mellan Kungsbacka och Varberg.Olyckan har inträffat i södergående riktning..

GT - 4 timmar sedan

”Det var det svåraste beslutet i hela mitt liv”

Johan Larsson, 28, har gjort sitt i Bröndby.Efter fyra år i danska klubben har den förre Elfsborgsbacken meddelat klubbledningen att han lämnar.– Det var det svåraste beslutet i mitt liv att tacka nej till en förlängning, säger Johan Larsson till klubbens hemsida..

GT - 7 timmar sedan

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Förutom stenhård hårdrock från Graveyard på Pustervik och Nationalteaterns Rockorkester på Konserthuset är det julbonanza på Göteborgs konsertscener så här veckan innan jul. .

GT - 8 timmar sedan

Skänk en tanke till de ensamma på julafton

Jag har turen att få fira jul med min familj.Men vissa blir tyvärr sittande i sin ensamhet.Vet du med dig att någon bekant inte har nånstans att vara är det minsta du kan göra att skicka ett sms.

GT - 10 timmar sedan

Stärk besöksnäringen på Västkusten

Besöksnäringen är en av Västkustens viktigaste näringar. Prognoserna pekar på fortsatt global tillväxt, vilket innebär att turismen växer än mer. Nu måste vi politiker se till att underlätta för entreprenörerna här i Västsverige, skriver Mats Wiking (S) och Lars Mejern Larsson (S)..

GT - 13 timmar sedan

Tre bröder döms till fängelse för narkotikabrott

Tre bröder döms till flera års fängelsestraff för narkotikabrott i Göteborg, rapporterar Göteborgs-Posten..

GT - 18 timmar sedan

Matilda, 17, tvingades till akuten efter behandlingen

Matilda Wallin, 17, ville ha finare hy och bestämde sig för att göra något åt saken.Det hela slutade dock i katastrof – på sjukhuset.– Mitt ansikte svullnade upp och jag kunde inte ens öppna ögonen.

GT - 22 timmar sedan

Åklagare yrkar på sluten ungdomsvård för 16-åring

I dag avslutades rättegången i Jönköpings tingsrätt mot de tonårspojkar som misstänks för att ha mördat hemlösa Gica. Åklagaren yrkar på sluten ungdomsvård i tre år för den 16-årige pojke som misstänks för mordet i Huskvarna, rapporterar SVT. – Det motsvarar 16 år i fängelse för en vuxen person, säger åklagare Linda Schön till Jönköpings-posten.

GT - Igår: 15:04

Terrorexperten: ”Är inte förvånad”

Terrorexperten Magnus Ranstorp är inte förvånad av Säpos insats mot personer med kopplingar till terrorism.Enligt honom är Västsverige, och Göteborg i synnerhet, den plats i Sverige där flest extremister finns.– Göteborg har en högre koncentration av våldsbenägna extremister än andra platser i Sverige, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.