DI > Ekonomi

Sunday, 16 December, 23:28

DI - 21 sep 18 kl. 19:37

Tusk: Brittiskt brexitförslag steg i rätt riktningEU:s permanente rådsordförande Donald Tusk skriver i ett uttalande med anledning av Theresa Mays utspel om brexitförhandlingarna att premiärministerns önskan om den så kallade Chequers-överenskommelsen är ett steg framåt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Donald Tusk, Theresa Mays, Chequers

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tusk, Brittiskt, brexitförslag, stegi rätt , riktning
SVT - 20 sep 18 kl. 20:59

EU inte nöjt med brittiskt brexitförslag

EU är inte tillfreds med Storbritanniens senaste förslag till avtal för sitt utträde ur unionen. Men tiden börjar rinna ut. – Vi förväntar oss maximalt möjliga framsteg till oktober, säger EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk om det ordinarie toppmöte som ska hållas då, med brexit som huvudnummer..

GöteborgsPosten - 20 sep 18 kl. 16:36

EU inte nöjt med brittiskt brexitförslag

EU är inte tillfreds med Storbritanniens senaste förslag till avtal för sitt utträde ur unionen. Men tiden börjar rinna ut..

UNT - 20 sep 18 kl. 16:36

EU inte nöjt med brittiskt brexitförslag

EU är inte tillfreds med Storbritanniens senaste förslag till avtal för sitt utträde ur unionen..

DN - 09 jul 17 kl. 21:03

EU till hårt angrepp mot brittiskt Brexitförslag

Om Storbritannien får som landets politiker vill kommer rättigheterna för EU-medborgare som bor i Storbritannien att inskränkas rejält – redan dagen efter Brexit. Det skriver Europaparlamentets styrgrupp för Brexit i en artikel på DN Debatt..

DI - 21 sep 18 kl. 07:31

EU stänger dörren för Mays brexitförslag

Den brittiska premiärministern Theresa Mays brexitförslag avfärdades helt vid toppmötet i Salzburg. Nu har hon fram till mitten av oktober på sig att presentera en ny plan..

DN - 15 nov 18 kl. 08:56

Brittiska Nordirlandministern avgår efter Brexitförslag

Förenade kungadömets minister för Nordirland Shailesh Vara avgår. Skälet är det senaste Brexitförslaget, skriver Irish Examiner..

GöteborgsPosten - 20 sep 18 kl. 17:31

EU ratar Mays brexitförslag – klockan tickar

EU ratar Storbritanniens senaste förslag till avtal för sitt utträde ur unionen. Men tiden börjar rinna ut och britterna lovar återkomma med mer om gränsen mellan Irland och Nordirland..

UNT - 20 sep 18 kl. 17:31

EU ratar Mays brexitförslag – klockan tickar

EU ratar Storbritanniens senaste förslag till avtal för sitt utträde ur unionen..

DI - 22 okt 18 kl. 10:13

Höjd spelskatt väntas i brittiskt budgetförslag

Storbritanniens finansminister Philip Hammond väntas föreslår höjd spelskatt, så kallad Remote Gaming Duty, när han presenterar sitt budgetförslag nästa vecka. Detta i ett försök att få in 1 miljard pund till den brittiska statskassan över en femårsperiod. Det skrev Financial Times i söndags med hänvisning till regeringskällor.

DI - 31 jan 17 kl. 05:50

Brittiskt konsumentförtroende steg oväntat

GfK:s konsumentförtroende i Storbritannien steg till -5 i januari jämfört med -7 föregående månad, enligt Bloomberg News..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Spacex slog rekord igen

Elon Musks Spacex har slagit rekord i flest antal kommersiella uppskjutningar under ett år, vilket landade på 20 stycken under 2018. Det rapporterar Business Insider Nordic.

DI - 45 minuter sedan

Demonstration i Ungern mot Orbáns regering

Omkring 10.000 människor demonstrerade på söndagen i Ungerns huvudstad Budapest mot en ny lag som ger arbetsgivarna rätt att kräva 400 övertidstimmar per år av anställda..

DI - 1 timme sedan

Vd:n om H&M-prognosen: Låter optimistiskt

På måndagen presenterar H&M nya försäljningssiffror, ett år efter mardrömsdagen då klädjätten rasade på börsen efter missad prognos. 6,5 procent väntas ökningen bli för kvartalet.  ”Det låter optimistiskt”, säger Andreas Jonason på Simon Kucher.

DI - 1 timme sedan

Fjärrvärmeverk redovisade för låga utsläpp

Straffavgifter på flera miljoner kronor – det kan Värtaverket i Stockholm, landets största koleldade fjärrvärmeverk, ha att vänta efter att ha lämnat felaktiga siffror rörande utsläpp av växthusgaser till Naturvårdsverket..

DI - 1 timme sedan

Gaming Corps petar vd:n

Den krisande spelutvecklaren Gaming Corps vd får gå på dagen. .

DI - 2 timmar sedan

Gabriel Forss sjunger lönsamhetens lov

Få människor kan leva på sin sång. Gabriel Forss lever på att leda andras.  Omsättningen i hans bolag Piece of Me ökar varje år med fantastiska marginaler: "På sikt skulle jag vilja exportera konceptet utomlands.

DI - 3 timmar sedan

Minskat förtroende för USA:s ekonomi

Inte sedan 2013 har så många amerikaner trott att det kommande året blir sämre.  Det visar en opinionsundersökning som tidningen Wall Street Journal och tv-kanalen NBC låtit göra..

DI - 3 timmar sedan

Det gör ont när skuldbubblor brister

Nytt år, nya möjligheter. Hurtigt i överkant? Kanske det, men världen brukar växa och trotsa politiker, väder och vind.

DI - 4 timmar sedan

Uppgifter: 5.000 jobb bort på Jaguar Land Rover

Brittiska biltillverkaren Jaguar Land Rover kommer skära bort tusentals jobb under nästa år. Det skriver The Guardian..

DI - 3 timmar sedan

Kärnkraften är olönsam

DEBATT. Nyligen skrev tre kristdemokrater, bland andra Ebba Busch Thor, på Di Debatt att Sverige bör nyinvestera i modern kärnkraft. Att föreslå moderna kärnkraftverk är ungefär som att kräva att Volvo skulle skapa en modern Volvo Amazon, skriver författaren Åsa Moberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.