DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 14:04

DI - 21 sep 18 kl. 19:37

Tusk: Brittiskt brexitförslag steg i rätt riktningEU:s permanente rådsordförande Donald Tusk skriver i ett uttalande med anledning av Theresa Mays utspel om brexitförhandlingarna att premiärministerns önskan om den så kallade Chequers-överenskommelsen är ett steg framåt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Donald Tusk, Theresa Mays, Chequers

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tusk, Brittiskt, brexitförslag, stegi rätt , riktning
SVT - 20 sep 18 kl. 20:59

EU inte nöjt med brittiskt brexitförslag

EU är inte tillfreds med Storbritanniens senaste förslag till avtal för sitt utträde ur unionen. Men tiden börjar rinna ut. – Vi förväntar oss maximalt möjliga framsteg till oktober, säger EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk om det ordinarie toppmöte som ska hållas då, med brexit som huvudnummer..

GöteborgsPosten - 20 sep 18 kl. 16:36

EU inte nöjt med brittiskt brexitförslag

EU är inte tillfreds med Storbritanniens senaste förslag till avtal för sitt utträde ur unionen. Men tiden börjar rinna ut..

UNT - 20 sep 18 kl. 16:36

EU inte nöjt med brittiskt brexitförslag

EU är inte tillfreds med Storbritanniens senaste förslag till avtal för sitt utträde ur unionen..

DN - 09 jul 17 kl. 21:03

EU till hårt angrepp mot brittiskt Brexitförslag

Om Storbritannien får som landets politiker vill kommer rättigheterna för EU-medborgare som bor i Storbritannien att inskränkas rejält – redan dagen efter Brexit. Det skriver Europaparlamentets styrgrupp för Brexit i en artikel på DN Debatt..

DI - 21 sep 18 kl. 07:31

EU stänger dörren för Mays brexitförslag

Den brittiska premiärministern Theresa Mays brexitförslag avfärdades helt vid toppmötet i Salzburg. Nu har hon fram till mitten av oktober på sig att presentera en ny plan..

GöteborgsPosten - 20 sep 18 kl. 17:31

EU ratar Mays brexitförslag – klockan tickar

EU ratar Storbritanniens senaste förslag till avtal för sitt utträde ur unionen. Men tiden börjar rinna ut och britterna lovar återkomma med mer om gränsen mellan Irland och Nordirland..

UNT - 20 sep 18 kl. 17:31

EU ratar Mays brexitförslag – klockan tickar

EU ratar Storbritanniens senaste förslag till avtal för sitt utträde ur unionen..

DI - 31 jan 17 kl. 05:50

Brittiskt konsumentförtroende steg oväntat

GfK:s konsumentförtroende i Storbritannien steg till -5 i januari jämfört med -7 föregående månad, enligt Bloomberg News..

DI - 31 jan 18 kl. 06:02

Brittiskt konsumentförtroende steg mer än väntat

GfK:s konsumentförtroende i Storbritannien steg till -9 i januari jämfört med -13 föregående månad, enligt Bloomberg News..

Nerikes Allehanda - 13 nov 14 kl. 05:15

Brittiskt veto efter kriget 1982

En brittisk bosättning på några karga öar i Sydatlanten år 1690. En desperat militärjunta som brottas med en svår ekonomisk kris. Och så lägger vi till ett krig som inträffade för 32 år sedan.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Enersize marknadslanserar sin patentansökta automatiserade kompressoranalys via SaaS

Enersize Oyj (”Enersize”) marknadslanserar idag sin automatiserade kompressoranalys i sin SaaS (Software as a Service) tjänst. Detta innebär att alla kunder från och med idag kan erbjudas tillgång till analysverktyget online. Analysverktyget nås via en vanlig webläsare och baseras på de två patentansökningar Enersize lämnat in under 2018..

DI - 5 minuter sedan

Malmström: USA följer normal procedur vid handelsförhandlingar

EU ser Trump-administrationens brev till kongressen om handelsavtal med EU som att USA följer den normala proceduren..

DI - 15 minuter sedan

"Sakpolitiskt ligger vägen öppen för mittenregering"

Sakpolitiskt är det fullt möjligt. S och C kan få till en mittenregering, tror bedömare TT talat med. Men strategiskt är det ett högriskspel.

DI - 30 minuter sedan

Tyskland förbereder sig för brexit utan avtal, enligt Angela Merkel

Tyskland har också börjat förbereda sig för ett brexit utan avtal. En överenskommelse som är i tid och genomförbar är dock fortsatt möjlig, men det måste finnas en påtaglig skillnad mellan att vara inne eller ute..

DI - 15 minuter sedan

H&M tar klädvårdskoncept till Sverige nästa år

Klädjätten H&M kommer att lansera sitt klädvårdskoncept Take Care på den svenska marknaden under våren 2019. Det bekräftar bolaget för nyhetssajten Market. .

DI - 30 minuter sedan

Winnebago redovisar starkare resultat

Husbilstillverkaren Winnebago Industries rapporterar en vinst per aktie på 0,94 dollar för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal. .

DI - 30 minuter sedan

SEB ser starkare utveckling för kronan i prognosuppdatering

SEB sänker sin prognos för valutaparet EUR/SEK och ser nu en nivå på 10,15 i både fjärde kvartalet i år och första kvartalet 2019. .

DI - 45 minuter sedan

Bankbaisse på Stockholmsbörsen – Nordea faller 3,9 procent

Det ser att bli en blodig onsdag för de svenska storbankerna. Strax efter att lunchtimmen var över hade sektorindexet OMX Stockholm Banks backat med 2 procent. .

DI - 1 timme sedan

Analytiker spår toppsiffror för Volvo i kvartalsrapporten

Med stark marknadsefterfrågan på lastbilar såväl som anläggningsmaskiner i ryggen, tillsammans med interna effektiviseringar, kan Volvo visa ett rejält ökat resultat och marginaler på toppnivåer för det tredje kvartalet..

DI - 1 timme sedan

Traction tjänade 141 miljoner efter skatt i tredje kvartalet

Investmentbolaget Tractions resultat efter skatt uppgick till 141 miljoner kronor i tredje kvartalet. Resultatet inkluderar värdeförändringar på om 130 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.