SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 23 October, 18:27

Liknande nyheter

Taggar: Ny ägaresamma , koncept
YLE - 12 sep 13 kl. 13:52

"Ett koncept både lyssnarna och jag tror på"

Radio Helsinki är ett koncept både jag och lyssnarna tror på, kommenterar journalisten Paula Salovaara beslutet att gå med som minoritetsägare i Radio Helsinki och ansöka om ny koncession. Salovaara berättar om att saken mognat efter tt hon slutade som redaktionschef på Helsingin Sanomat för en tid sedan. Då kunde jag se på allt från ett helt annat perspektiv, säger hon.

Dalarnas tidningar - 08 mar 17 kl. 10:00

Nya ägare till En & En Halv – men restaurangen fortsätter med samma koncept

En & En Halv kök och bar i Hedemora har nya ägare sedan den 1 mars. Men planerna är att fortsätta med precis samma koncept som tidigare..

DalaDemokraten - 08 mar 17 kl. 10:00

Nya ägare till En & En Halv – men restaurangen fortsätter med samma koncept

En & En Halv kök och bar i Hedemora har nya ägare sedan den 1 mars. Men planerna är att fortsätta med precis samma koncept som tidigare..

Kristianstadsbladet - 25 feb 14 kl. 07:00

Thai Kongs ägare satsar på asiatisk snabbmat

På andra sidan Pasha Palace lever Thai Kong alltjämt. Men ägarna håller som bäst på att starta en ny asiatisk snabbmatsrestaurang.
Kristianstads första thaimatställe, kallar Ponsinh Kong sin och broderns restaurang.

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 08:01

Nytt koncept ska öka de små butikernas lönsamhet

Arkivfoto: Bosse Nilsson

Gallerior fulla av franchise- och butikskedjor sväljer marknaden för små etablerade rörelser. I går anslöt sig fyra av stadens näringsidkare till konceptet Unika Butiker: lokal butikssamverkan för ökad lönsamhet gentemot stordrift.– Det är ett koncept för att samla unika fristående butiker, säger Evelina Klaar butikschef på Duvanders.

Skånskan - 16 apr 16 kl. 20:51

Många plagg bytte ägare på Möllegården

ÅKARP Mer än 140 plagg bytte ägare på lördagens klädbytardag på Möllegården i Åkarp.Konceptet är enkelt. Folk kommer hit och lämnar in plagg (högst fem stycken) och får ta lika många med sig hem.

Sydsvenskan - 31 maj 13 kl. 06:30

Nordström har ett eget koncept

All inclusive.Gratis käk och dricka på charterresor. Nu finns det hästar ?

DN - 25 feb 17 kl. 22:11

Lindelöw: ”Travet har ett intressant koncept”

Göteborg. Hoppryttaren Douglas Lindelöw hoppas kvala in till världscupfinalen men säsongens viktigaste mål är EM. 26-åringen vet hur tufft och dyrt det är att elitsatsa och välkomnar alla initiativ för att locka nya sponsorer och hästägare.

BT - 04 jul 18 kl. 06:04

Klassiska Boråskrogen såld – de tar över: ”Blir ett nytt koncept”

Stockholmskrögare på väg in i Lilla Bränneriet. Nu väntar ett helt nytt koncept de klassiska restauranglokalerna. .

BT - 05 jan 15 kl. 18:43

Harrys i Borås byter ägare - renoverar och får nytt namn

Harrys på Allégatan har bytt ägare. Inom kort öppnar istället King’s hill. På dörren till Harrys sitter en lapp där det står att det är stängt på grund av ägarbyte.

Expressen - 19 maj 15 kl. 17:08

Motvillig krögare får 'kniven mot strupen'

En motvillig krögare som hellre spelar kort än att laga mat – och som samtidigt drömmer om att föda upp vildsvin. Johnnie Björklunds krog Peder Hans saknar både gäster, ett koncept och en driven krögare. – Min sambo och mina grannar drog i gång det och jag skulle egentligen bara coacha men sen drogs jag in, säger Johnnie till Kvällsposten.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Historisk HD-domare dement

Den amerikanska tidigare HD-domare Sandra Day O'Connor lider av demens, skriver hon själv i ett brev som domstolen offentliggjort. "För en tid sedan diagnostiserade läkare mig med ett tidigt stadium av demens, förmodligen alzheimer," skriver 88-åriga O'Connor.(TT).

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Affärsliv: Här är Kronobergs gasellföretag

Daniel Sjöstrand blev uppringd av någon som pratade om gasell. – Jag tänkte det är väl någon som vill sälja något. På tisdagskvällen tar han emot priset till årets gasellföretag i Kronobergs län..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Kritik sedan omstridd skola godkänts

Experter ifrågasätter om Skolinspektionen har rätt verktyg för att komma åt friskolor som återkommande fått kritik för religiösa inslag. - Har de tillräckliga metoder för att kunna upptäcka och hantera den här problematiken? säger Magnus Ranstorp, forskare och terrorismexpert vid Försvarshögskolan.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Handelsbankens vd går i pension

Handelsbankens vd och koncernchef Anders Bouvin har meddelat bankens styrelse att han vill gå i pension den sista augusti nästa år, skriver banken i ett pressmeddelande. Styrelsen har accepterat hans önskemål. Arbetet med att rekrytera hans efterträdare inleds omedelbart.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kommunalrådet rasar mot Växjöbostäders hyreshöjning

Att hyresgäster dubbelfinansierar kommunal verksamhet är orättvist. Det är Malin Laubers (S) principiella kritik. Men hon reagerar även starkt på att Växjöbostäders förslag om sju procents hyreshöjning är för stor och kommer att slå hårt mot utsatta hushåll..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svenskar mest skeptiska till vaccin i EU

Förtroendet för vaccinationer mot röda hund, mässling och påssjuka i EU är absolut lägst bland svenskarna, enligt en ny studie från EU-kommissionen.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tonårsflicka döms för hot om nakenbilder

En 17-årig tjej påstod sig ha nakenbilder på sju andra minderåriga flickor. Om de inte betalade henne skulle bilderna spridas vidare, hotade 17-åringen.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

20 miljoner euro till ny färja Vasa-Umeå

Finlands regering skjuter till tio miljoner euro till Kvarkenprojektet i sin tilläggsbudget. Dessutom föreslås att en ny färja mellan Vasa och Umeå ska få tio miljoner i innovationsstöd, rapporterar Yle. Det innebär att den nya färjan nu kan beställas, enligt Vasas stadsdirektör Tomas Häyry.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kidnappad japan kan vara släppt

En man som tros vara en japansk journalist som kidnappats i Syrien har frigivits, enligt en talesperson för den japanska regeringen som hänvisar till uppgifter från Qatar.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Blekinge: Dejtandet gjorde man 300 000 kronor fattigare

Det unga paret möttes via Mötesplatsen. Snart började kvinnan begära pengar – och fick över 300 000 kronor i slutänden. Men hon frias nu från utpressning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.