Sydsvenskan > Opinion

Friday, 14 December, 05:13

Sydsvenskan - 21 sep 18 kl. 17:30

Hyllie kan få vindtunnel och padelbanorEn ny sportanläggning ska planeras vid Hyllie Boulevard..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Hyllie Boulevard

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hylliekan , , vindtunneloch , padelbanor
Skånskan - 20 sep 18 kl. 05:00

Vindtunnel planeras vid Emporia

MALMÖ Att prova på att sväva fritt i luften utan att behöva kasta sig ut i en fallskärm kan bli möjligt i Malmö.
Det finns planer på att bygga en vertikal vindtunnel nära köpcentrumet Emporia.Fastighetskontoret vill undersöka möjligheten att bygga en tunnel i området och i kombination med en mindre sportanläggning med fyra padelbanor.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Nytt utspel om transsexuella i militären

Vita huset uppmanar landets högsta domstol att tillfälligt sätta stopp för rekrytering av transsexuella till den amerikanska militären, i väntan på en pågående rättslig prövning. Det är, enligt uppmaningen, "för stor risk för den militära effektiviteten.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Tusen spelare möts i "Planetside arena"

Amerikanska Daybreak Game Company, som bland annat ligger bakom "Planetside" och "Everquest", släpper flerspelarspelet "Planetside arena" i början av nästa år. Spelaren spelar som en av tre klasser, med unika fordon och egenskaper som ska kunna uppgrade.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Demonstration mot lagändringar i Ungern

Tusentals ungrare tog även på torsdagen till gatorna i huvudstaden Budapest för att protestera mot nya lagar som antagits av premiärminister Viktor Orbán och hans styrande högerpopulistiska parti Fidesz. Demonstranterna har retat upp sig på en lag som g.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Bilist körde ner skyltar

En trafikolycka slutade med nedmejade skyltar och oljeläckage..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Abortförbudet upphävt i Irland

Irlands parlament har antagit en ny lag som för första gången ger kvinnor möjlighet till legal abort. Premiärminister Leo Varadkar beskriver beslutet som "en historisk stund för kvinnorna". Lagändringen sker sedan irländarna i en folkomröstning i maj me.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

WSJ: Utredning öppnad om Trumps installation

Federala åklagare i USA har öppnat en brottsutredning om den kommitté som ansvarade för president Donald Trumps installation i januari 2017. Enligt Wall Street Journal rör utredningen frågor hur medel som samlats in använts av kommittén. Utredningen som.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Chelsea fördömer antisemitiska ramsor

Chelsea har kraftfullt tagit avstånd till de av lagets supportrar som enligt rapporter i brittisk media ska ha ropat antisemitiska ramsor i samband med bortamötet med ungerska Vidi i Europa League-fotbollen. "Antisemitism och alla andra sorters hat base.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Magisk "Bach" startade motorn och sen kunde inget stoppa MFF

Kvällen inramades av hur den hedrade avlidne Håkan Jeppsson..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

SJ-system hackat – samtliga lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Många bostadsrätter under utgångspris

I november såldes 1 796 bostadsrätter under utgångspris i Sverige. Det är den högsta nivån för månaden sedan 2013. – Det här kan vara ett tecken på att fler anpassar sina förväntningar till marknadsläget, säger Staffan Tell, talesperson på Hemnet, som s.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.