IDG > IT

Wednesday, 20 February, 10:08

IDG - 21 sep 18 kl. 16:42

Så skapade Apple de nya urtavlorna till Series 4
Eldslågor, vatten, rök och vätskor – Apple ville visa upp den större, mer heltäckande skärmen i Series 4 och gick handgripligen till väga..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Apple, Series

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , skapade, Applede nya , urtavlornatill , Series4
Nyheter 24 - 07 aug 13 kl. 13:08

Här är apparna som Apple förbjudit

Engelska Telegraph har listat några av de som stoppats.Send me to heavenSpelet går helt enkelt ut på att kasta upp sin iPhone så högt som möjligt i luften för att sedan, förhoppningsvis, fånga den igen. För att få fram ett resultat använder appen sig av telefonens inbyggda accelerationsmätare.

Dagensanalys.se - 22 mar 17 kl. 09:50

Apple buffar upp sin AR-satsning ytterligare

Vi rapporterade nyligen om Apples satsning på Augmented Reality (AR), nu kommer information om att de även anställt flera experter på området, och även rykten om vad det ska leda till har börjat sippra ut. Det var bara en månad sedan Tim Cook gjorde sitt uttalande om storheten med AR, och strax därefter blev flera uppköp inom området kända. Nu visar det sig att Apple även anställt personer med erfarenhet från såväl Oculus Rift som HoloLens och Dolby.

Dagensanalys.se - 31 jan 18 kl. 13:45

Försäljningen av iPhone X rasar – Apple halverar produktionen 2018

Apple planerar att tillverka 20 miljoner iPhone X-enheter under första kvartalet i år, enligt Nikkei-rapport. Apple har meddelat sina leverantörer under måndagen att det sänker sitt produktionsmål för iPhone X första halvåret och de första tre månaderna i år. Apple planerade att tillverka 40 miljoner enheter av iPhone X under första kvartalet men har nu halverat siffran till 20 miljoner, har Nikkei rapporterat utan att citera en källa.

Sydsvenskan - 21 sep 13 kl. 06:30

Varför inte ge Apple fingret?

Ekonomen Micael Dahlén skapade en verklig bästsäljare med sin bok ?Nextopia?, som egentligen bara innehåller en enda bärande idé: att vi inte längre lever lika mycket i en upplevelseekonomi som i en förväntansekonomi.

Dagensanalys.se - 12 jun 17 kl. 10:31

Apple börjar ge data till podcastare

Från att ha varit väldigt sparsmakad med att ge statistik kring podcasts skapade i sin egen app ger Apple nu podcastare en stor uppsättning data kring lyssnarnas aktiviteter. Apples podcast-app har länge varit en av de mest använda för att ladda upp och lyssna på podcasts. Trots det har Apple knappt gett någon data alls till podcastarna om hur lyssnarnas beteenden ser ut.

SR - 29 jan 15 kl. 08:10

Samsungs mobilvinst rasar medan Apple slår rekord

Nu kommer rapporterna tätt från telekombranschen. Apple skapade rubriker häromdagen, inatt kom Samsung och i dag kommer TeliaSonera..

DI - 09 mar 15 kl. 21:13

New York-börserna: Alla blickar på Apple

De ledande amerikanska börserna återhämtade sig på måndagen efter förra veckans sura avslutning. En presentation av Apple stal en hel del uppmärksamhet, samtidigt som en fortsatt hög förvärvsaktivitet skapade rörelser..

SvD - 09 mar 15 kl. 21:21

New york: ÅterhÄmtning, alla blickar pÅ apple, s&p 500 +0,4%

De ledande amerikanska börserna återhämtade sig på måndagen efter förra veckans sura avslutning. En presentation av Apple stal en hel del uppmärksamhet, samtidigt som en fortsatt hög förvärvsaktivitet skapade rörelser..

DN - 10 apr 15 kl. 12:06

Apple Watch drar stor publik


Första tillfället för kläm och känn av Apples smarta klocka, Apple Watch, skapade köer utanför bland annat företagets butik i Omotesando i Tokyo..

ÖstersundsPosten - 06 apr 16 kl. 16:09

Simon Sjödin: FBI drar sig ur fajten med Apple. Men kriget om kryptering har bara börjat

FBI ville komma in i en terrorists Iphone, men eftersom innehållet i den riskerade att förstöras efter 10 misslyckade försök att öppna den, så krävde FBI att Apple skapade en bakdörr in i telefonen för att kunna komma runt telefonens kryptering..

Fler nyheter från IDG

IDG - 11 dec 18 kl. 10:13

Klarna ger stöd för Apple Pay


Klarnas kortkunder kan nu betala med mobilen eller med klockan..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:30

Konverteringsfeber får Knowit att köpa ny digitalbyrå


Konsultbolaget Knowits digitalbyrådel fortsätter att växa med förvärv..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:30

It-jättarna fördömer ny anti-krypteringslag – "underminerar mänskliga rättigheter"


Apple, Google, Microsoft , Facebook och flera andra it-bolag dömer ut Australiens nya lag som ger långtgående befogenheter för polisen att ta del av krypterade data..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:35

Swish ligger nere – går inte att göra betalningar


Betalappen Swish gick ner under tisdagsmorgonen – vilket innebär att kunder inte kan genomföra betalningar..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:02

Google+ läckte data från 52 miljoner användare


En ny API-bugg i Google+ öppnade privata data för 52 miljoner användare. Utvecklare hade tillgång till personuppgifterna under en hel vecka..

IDG - 11 dec 18 kl. 06:02

Inte bara finmekanik – hundra utvecklare krävs för att driva svenska succéklockan


Klockföretaget Daniel Wellington har på bara ett par år vuxit till ett globalt företag som omsätter över tre miljarder kronor. En nyckel i det här har varit en storsatsning på teknik och inte minst på molnet..

IDG - 11 dec 18 kl. 06:06

Webbens viktigaste säkerhetsprotokoll uppgraderat – här är nyheterna i TLS 1.3


Säkerhetsprotokollet TLS är nu officiellt släppt i den nya versionen 1.3. Nyheterna inkluderar flera åtgärder som förbättrar både säkerhet och prestanda..

IDG - 10 dec 18 kl. 16:28

Tre gick lottlöst ur den stora frekvensauktionen


Det första steget av auktionen i 700 MHz-bandet är nu avslutat och det blev ett hårt slag för Tre som inte lyckades ta hem något frekvenstillstånd..

IDG - 10 dec 18 kl. 15:48

Kinesisk domstol går på Qualcomms linje – säljstopp för äldre Iphone i Kina


Qualcomm verkar ha vunnit en åtminstone tillfälligt viktig seger mot Apple i Kina – en domstol har stoppat försäljningen av många Iphone-modeller..

IDG - 10 dec 18 kl. 15:48

Mozilla "djupt oroliga" över att Microsoft dödar Edge


Microsoft överger webbläsaren Edge till förmån för en ny Chromium-baserad webbläsare. Detta oroar Mozilla som blir det enda kvarvarande alternativet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.