DI > Ekonomi

Monday, 15 October, 13:38

DI - 21 sep 18 kl. 15:01

Nina Ekelund: Storbolagens löfte klingar ihåligtSvenska storbolag har ett särkilt ansvar att minska utsläppen av växthusgaser snabbt. Det säger Hagainitiativets generalsekreterare Nina Ekelund..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ekelund, Hagainitiativets, Nina Ekelund

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nina, Ekelund, Storbolagens, löfte, klingar, ihåligt
GöteborgsPosten - 29 jun 13 kl. 18:15

Än hör Ekelund hemma bland sina jämnåriga

Irene Ekelund är Sveriges nya stora friidrottslöfte. Ingen 16-åring i världen är snabbare än hon, men skriverier om att hon borde få vara med i stora VM bryr hon sig inte om..

GöteborgsPosten - 29 jun 13 kl. 18:15

Ekelund överlägsen bland sina jämnåriga

Irene Ekelund är Sveriges nya stora friidrottslöfte. Ingen 16-åring i världen är snabbare än hon, men skriverier om att hon borde få vara med i stora VM bryr hon sig inte om..

Sydsvenskan - 12 okt 13 kl. 11:38

Irene Ekelund till MAI

Svensk friidrotts största löfte blir MAI:are. Irene Ekelund är klar för Malmöklubben. 17-åringen blev tidigare i år ungdomsvärldsmästare på 200 meter..

Sydsvenskan - 21 feb 14 kl. 16:09

MAI:s Ekelund avbryter innesäsongen

Malmö AI:s stora sprinterlöfte Irene Ekelund har beslutat att inte tävla mer under inomhussäsongen. Hon ställer inte upp i helgens inomhus-SM i Göteborg."Jag har aldrig riktigt hämtat mig från en förkylning som jag ådrog mig för en dryg månad sedan.

Sydsvenskan - 22 feb 14 kl. 05:30

Ekelund avbryter inomhussäsongen

MAI:s sprinterlöfte Irene Ekelund har beslutat att inte tävla mer under inomhussäsongen och ställer därför inte upp i helgens inomhus-SM i Göteborg..

DN - 13 maj 14 kl. 15:31

Irene Ekelund har bestämt sig för att starta i EM

Sveriges stora kvinnliga sprinterlöfte – 17-åriga Irene Ekelund – kommer att springa vid EM i Zürich i augusti.”Det är väl kvaltider och så, men om det känns bra så kan jag gärna springa där”, säger hon till DN..

Expressen - 05 sep 13 kl. 01:16

Obamas löfte om Raoul Wallenberg

President Barack Obama besökte under onsdagen Stockholms synagoga, där han skulle hedra minnet av Raoul Wallenberg. På plats var bland annat Wallenbergs halvsyster Nina Lagergren, 92 - som berättade om presidentens engagemang i mysteriet kring den svenska krigshjälten. ?

Trelleborgs Allehanda - 30 jun 14 kl. 10:25

Omsusat framtidslöfte intar Skansen

Debutsingeln "Younger" gjorde internationell succé och toppade kritikernas årsbästalistor. Nu väntar USA för Sveriges nya soulhopp - men först gästar den 23-åriga sångerskan Seinabo Sey "Allsång på Skansen".
"En av svensk musiks starkaste debuter genom alla tider.

Kristianstadsbladet - 30 jun 14 kl. 10:25

Omsusat framtidslöfte intar Skansen

Debutsingeln "Younger" gjorde internationell succé och toppade kritikernas årsbästalistor. Nu väntar USA för Sveriges nya soulhopp - men först gästar den 23-åriga sångerskan Seinabo Sey "Allsång på Skansen".
"En av svensk musiks starkaste debuter genom alla tider.

NSD - 11 aug 15 kl. 22:27

"Det är olyckligt att man ger ett löfte"

"Det är inte avgjort att de ska flytta, utan vad man har pratat om är att det finns möjlighet att flytta Höjden till Hemvägen, däri skillnaden," säger Nina Jansson, verksamhetschef..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Astra Zeneca stoppar investeringar i Storbritannien inför Brexit

Astra Zeneca stoppar investeringarna i Storbritannien på grund av brexit och förberedelserna för det brittiska utträdet ur EU har hittills kostat bolaget 40 miljoner pund..

DI - 15 minuter sedan

Polisrazzia hos Opel

Tyska åklagare har gjort en razzia hos Opel i Tyskland. Husrannsakan uppges vara en del i förundersökningen kring utläppsfusk, rapporterar Reuters..

DI - 15 minuter sedan

Handelsbanken ser köpläge i Lundin Mining efter kurstapp

Efter Lundin Minings kurstapp under sommaren samt de senaste veckorna har värderingen av gruvbolaget blivit mer attraktivt. Och de långsiktiga utsikterna är ljusa då bland annat en rejäl förbättring väntas på kassaflödesfronten från och med nästa år..

DI - 15 minuter sedan

Busch Thor stänger dörren för Lööfs regeringsalternativ

Kristdemokraterna stänger dörren för en ny storkoaliton och enligt partiledaren Ebba Busch Thor vilar nu ett särskilt stort ansvar på Centern och Liberalerna..

DI - 1 timme sedan

ECB: Phillipskurvan på väg att vakna ur sin koma

Sambandet mellan arbetslöshet och inflation börjar långsamt vakna upp ur sin koma. Det sade ECB-ledamoten och Finlands centralbankschef Olli Rehn i en intervju med Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Bank of America klår förväntningarna

Den amerikanska storbanken Bank of America rapporterar att resultat per aktie på 0,66 dollar för det tredje kvartalet – 29 procent högre än motsvarande kvartal i fjol. Analytikerna hade väntat sig ett resultat på 0,62 dollar..

DI - 30 minuter sedan

Annie Lööf nobbar Löfvens invit - "Det här kommer ta tid"

Annie Lööf håller fast vid sitt nej till både Ulf Kristersson och Stefan Löfven, och vill i stället tvinga fram en storkoalition mellan S och M.  Beskedet innebär att låsningarna består och att det lär dröja ett bra tag innan Sverige får en ny regering. .

DI - 30 minuter sedan

Sig invest ab (publ) fÖrvÄrvar industrifastighet i kalmar - och planerar att uppfÖra nya toppmoderna bostÄder

SIG Invest har den 11 oktober 2018 ingått avtal med Incita Fastigheter AB om förvärv av fastigheten Kalmar Palmen 6. Bolaget beräknas tillträda Fastigheten under mars 2019. Genom transaktionen tar SIG Invest steget att etablera sig som en betydande aktör i Kalmar.

DI - 45 minuter sedan

Gunvor tecknar finansieringsavtal kopplat till hållbarhet

Oljehandelsbolaget Gunvor Group har tecknat en kreditfacilitet på 745 miljoner dollar, motsvarande 6,7 miljarder kronor, kopplad till bolaget hållbarhetsmål. Konkret innebär avtalet att bolagets ränta beror på väl hur Gunvor Group levererar på sina hållbarhetsmål. .

DI - 45 minuter sedan

Danske Bank: Volatiliteten är här för att stanna – men börsen ska upp

Danske Bank tror att volatiliteten på marknaden är sannolikt här för att stanna men man förväntar sig fortfarande att aktier står högre om tolv månader. Det framgår av en artikel från sparekonomen Maria Landeborn på bankens nyhetsportal Nextconomy. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.