DI > Ekonomi

Sunday, 24 February, 02:54

DI - 21 sep 18 kl. 14:55

HSB varnar för chockhöjda avgifterSkulderna stiger hos HSB:s bostadsägare. Ändå har avgiftsnivån inte rört sig på fyra år. Något som oroar HSB Stockholms finansspecialist, enligt DN. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
HSB, HSB Stockholms, DN

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HSB, varnarför , chockhöjda, avgifter
GöteborgsPosten - 30 maj 18 kl. 14:43

Chockhöjda avgifter drabbar tiotusentals göteborgare

Tusentals kronor i ökade månadsavgifter väntar boende i bostadsrättsfastigheter byggda på mark som upplåts med tomträtt. Det är dags att kommunen slutar att chockhöja tomträttsavgälder och inför en rättvis modell, skriver bland andra Lars Göran Andersson, vd HSB Göteborg..

DI - 08 jun 12 kl. 08:38

Chockhöjda avgifter väntas hos Alecta

Tjänstepensionsföretaget Alecta kan tvingas chockhöja sina premier för kunderna med uppemot 40 procent, skriver Dagens industri..

Nerikes Allehanda - 16 dec 15 kl. 06:32

Starka reaktioner på chockhöjda avgifter

Medborgarskolans höjda kursavgifter har fått deltagare att reagera. Örebroaren Margret Pettersson och några av hennes yoga-kursare lämnar skolan då vårterminsavgiften höjs med 700 kronor..

GöteborgsPosten - 02 okt 16 kl. 17:18

Chockhöjda p-avgifter slår hårt mot idrottsrörelsen

Sex av Göteborgs idrottsförbund kräver nu i ett brev till idrotts- och föreningsnämnden att den chockhöjda p-avgiften omprövas..

Skånskan - 27 jan 16 kl. 12:14

Förslag om höjda avgifter kan ge minskad öppenhet

HÖRBY Hörby kommun vill driva igenom kraftigt höjda avgifter för den som vill ha kopior på allmänna handlingar.
Ett hot mot öppenheten i kommunen, varnar M och drar paralleller till diskussionerna i Höör om att vissa politiker vill ha ”arbetsro”.När ärendet om avgiftshöjningen togs upp i fullmäktige på måndagskvällen tvingades koalitionsstyret i Hörby att backa.

VA - 18 nov 16 kl. 08:03

Storbanken varnar: Ni som bor i bostadsrätt riskerar kraftigt höjda avgifter

Här är VA:s viktigaste på 3 minuter: Swedbank varnar för höjda avgifter i bostadsrättsföreningar, TTIP blir inte av enligt Merkel och EU ska granska Intrum-affär. .

SvD - 02 aug 16 kl. 22:40

Osäkerhet för EU-studenter efter brexit – kan få höjda avgifter

För Storbritanniens 125 000 studenter från EU är framtiden oviss efter Brexitomröstningen. Universitetsrektorn Dominic Shellard hoppas att den brittiska regeringen sätter ett stopp för chockhöjda studieavgifter för europeiska studenter..

Cornucopia - 21 nov 16 kl. 15:06

Centerpartiet och Sverigedemokraterna svarar om den chockhöjda skatten för egenföretagare

Bland de fem oppositionspartierna har nu två partier svarat på hur de ställer sig till den med ca 30% chockhöjda skatten för egenföretagare och vad de avser att göra för att stoppa förslaget. Endast Centerpartiet och Sverigedemokraternas  behagade svara på detta, medan de övriga partiernas talesmän, dvs Moderaterna och Folkpartiet, inte verkar prioritera det hela. Inte heller regeringspartiet Miljöpartiets ekonomisk-politiska talesman ville svara.

PrivataAffärer - 19 sep 14 kl. 09:24

Borättsägare slipper chockhöjda avgifter

Föreningarna kommer inte tvingas höja avgifterna på grund av de nya reglerna för avskrivningar....

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Moderaterna vill ha nya lagar och skärpta straff mot terrorism

Moderaterna vill ha hårdare tag mot terrorism. I en debattartikel i Svenska Dagbladet föreslår Moderatledaren Ulf Kristersson och partiets rättspolitiske talesperson Johan Forssell en rad åtgärder och nya lagar..

DI - 5 timmar sedan

Ny press på Sobi – konkurrenten nära miljardköp

Den schweiziska läkemedelsbjässen Roche uppges vara nära att köpa bioteknikbolaget Spark Therapeutics. Det rapporterar Wall Street Journal.  Affären kan sätta ny press på svenska läkemedelsbolaget Sobi..

DI - 5 timmar sedan

Biltest: Nya Porsche 911 – den perfekta bilen

Di:s Carl-Johan Lejland har testkört den uppdaterade versionen av Porsches klassiker 911 – och hyllningarna låter inte vänta på sig..

DI - 6 timmar sedan

FI är självkritisk – vill se tätare samarbete med Baltikum

Finansinspektionen (FI) är självkritisk efter Uppdrag gransknings avslöjande om misstänkt penningtvätt i Swedbanks verksamhet i Baltikum. Samarbetet med baltiska myndigheter måste bli bättre. ”Här borde vi gjort mer”, konstaterar Martin Noréus, biträdande generaldirektör på FI..

DI - 6 timmar sedan

Polischef: Frånta IS-terrorister medborgarskap

Polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, gör på Twitter ett utspel om behandling av de så kallade återvändarna som stridit för terrorsekten IS. De ska inte få komma tillbaka till Sverige. ”Vi är för mjuka mot de här terroristerna”, säger han till GT..

DI - 6 timmar sedan

Maduro klipper alla band med Colombia

Venezuelas sittande ledare Nicolás Maduro klipper alla band med grannlandet Colombia. All personal vid den colombianska ambassaden i Caracas skickas ut från landet..

DI - 6 timmar sedan

Kim Jong-un på väg till Vietnam inför toppmötet

Den nordkoreanske ledaren Kim Jong-un kommer inom kort att avlägga ett statsbesök i Vietnam, meddelar det vietnamesiska utrikesdepartementet på sin Facebooksida..

DI - 6 timmar sedan

Proteinkakorna rena guldet för tillverkarna

Proteinbarer har blivit svenska folkets nya mellanmål, och pengarna rullar in, samtidigt som fler vill ha en del av den växande kakan. Ändå är det en produkt som för de flesta är helt onödig..

DI - 6 timmar sedan

Uppsving för krisprylar efter SVT:s serie: ”Stor skillnad”

Hjälp, det kan bli strömavbrott. Hit med en vevradio, ett gasolkök och en vattenrenare tänker svensken, och köper krisberedskapsprylar som aldrig förr. Efter SVT:s serie Nedsläckt land får krisbranschen ett uppsving..

DI - 7 timmar sedan

Sommarjobbet som ger dig 100.000 kronor i månaden

Det är dags att skicka in ansökan till Sveriges bäst betalda sommarjobb. Tusentals ungdomar har tidigare sökt tjänsten som vd för en månad. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.