DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 12:05

Liknande nyheter

Taggar: HSB, varnarför , chockhöjda, avgifter
GöteborgsPosten - 30 maj 18 kl. 14:43

Chockhöjda avgifter drabbar tiotusentals göteborgare

Tusentals kronor i ökade månadsavgifter väntar boende i bostadsrättsfastigheter byggda på mark som upplåts med tomträtt. Det är dags att kommunen slutar att chockhöja tomträttsavgälder och inför en rättvis modell, skriver bland andra Lars Göran Andersson, vd HSB Göteborg..

DI - 08 jun 12 kl. 08:38

Chockhöjda avgifter väntas hos Alecta

Tjänstepensionsföretaget Alecta kan tvingas chockhöja sina premier för kunderna med uppemot 40 procent, skriver Dagens industri..

Nerikes Allehanda - 16 dec 15 kl. 06:32

Starka reaktioner på chockhöjda avgifter

Medborgarskolans höjda kursavgifter har fått deltagare att reagera. Örebroaren Margret Pettersson och några av hennes yoga-kursare lämnar skolan då vårterminsavgiften höjs med 700 kronor..

GöteborgsPosten - 02 okt 16 kl. 17:18

Chockhöjda p-avgifter slår hårt mot idrottsrörelsen

Sex av Göteborgs idrottsförbund kräver nu i ett brev till idrotts- och föreningsnämnden att den chockhöjda p-avgiften omprövas..

Skånskan - 27 jan 16 kl. 12:14

Förslag om höjda avgifter kan ge minskad öppenhet

HÖRBY Hörby kommun vill driva igenom kraftigt höjda avgifter för den som vill ha kopior på allmänna handlingar.
Ett hot mot öppenheten i kommunen, varnar M och drar paralleller till diskussionerna i Höör om att vissa politiker vill ha ”arbetsro”.När ärendet om avgiftshöjningen togs upp i fullmäktige på måndagskvällen tvingades koalitionsstyret i Hörby att backa.

VA - 18 nov 16 kl. 08:03

Storbanken varnar: Ni som bor i bostadsrätt riskerar kraftigt höjda avgifter

Här är VA:s viktigaste på 3 minuter: Swedbank varnar för höjda avgifter i bostadsrättsföreningar, TTIP blir inte av enligt Merkel och EU ska granska Intrum-affär. .

SvD - 02 aug 16 kl. 22:40

Osäkerhet för EU-studenter efter brexit – kan få höjda avgifter

För Storbritanniens 125 000 studenter från EU är framtiden oviss efter Brexitomröstningen. Universitetsrektorn Dominic Shellard hoppas att den brittiska regeringen sätter ett stopp för chockhöjda studieavgifter för europeiska studenter..

Cornucopia - 21 nov 16 kl. 15:06

Centerpartiet och Sverigedemokraterna svarar om den chockhöjda skatten för egenföretagare

Bland de fem oppositionspartierna har nu två partier svarat på hur de ställer sig till den med ca 30% chockhöjda skatten för egenföretagare och vad de avser att göra för att stoppa förslaget. Endast Centerpartiet och Sverigedemokraternas  behagade svara på detta, medan de övriga partiernas talesmän, dvs Moderaterna och Folkpartiet, inte verkar prioritera det hela. Inte heller regeringspartiet Miljöpartiets ekonomisk-politiska talesman ville svara.

PrivataAffärer - 19 sep 14 kl. 09:24

Borättsägare slipper chockhöjda avgifter

Föreningarna kommer inte tvingas höja avgifterna på grund av de nya reglerna för avskrivningar....

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Ryska centralbanken höjer styrräntan

Den ryska centralbanken höjde på fredagen styrräntan med 25 punkter till 7,75 procent (7,50)..

DI - 15 minuter sedan

Volkswagens leveranser ned 5,4 procent i november

Volkswagen-koncernen levererade 940.900 fordon i november, vilket är 5,4 procent lägre jämfört med året innan..

DI - 15 minuter sedan

Incoax emission tecknas till 64 procent inför notering

Den nyemission som bredbandsteknikföretaget Incoax gjorde inför sin planerade listning på marknadsplatsen Nasdaq First North tecknades till 64 procent och tillför bolaget 15,3 miljoner kronor före emissionskostnader. Genom erbjudandet har Incoax fått över 200 nya aktieägare..

DI - 15 minuter sedan

New York stämmer varuhus för bly i leksaker

New York stämmer Walmart och Target för att sälja leksaker, smyckeskitet Cra-Z-Jewelz, som innehåller för höga halter bly. Enligt åklagaren har bolagen brutit mot lagen eftersom produkterna innehåller mer än tio gånger den tillåtna nivån. Det rapporterar New York Post.

DI - 15 minuter sedan

InCoax ingår avsiktsförklaring angående avtal med affärspotential på 100 000 – 200 000 lägenheter

InCoax Networks AB ingår avsiktsförklaring, Letter of Intent, med en ledande bredbandsintegratör/distributör..

DI - 30 minuter sedan

Konjunkturoro sänker basmetallpriserna

Basmetallerna tappade mark på veckans sista handelsdag i spåren av kinesiska och europeiska makrodata som spädde på konjunkturoron. Råoljan backade marginellt jämfört med torsdagskvällens nivåer, men handlades fortsatt inom veckans prisintervall..

DI - 45 minuter sedan

Wallenstams vd: Siktar på att behålla produktionsnivån

Fastighetsbolaget Wallenstam har nu nått upp till en takt i byggnation av nya hyresbostäder som bolaget hoppas kunna hålla framöver..

DI - 30 minuter sedan

Analyshuset: Aktierna du ska äga 2019

Med stapplande konjunktur och nerver på helspänn väntar ett tufft börsår 2019. Kepler Cheuvreux har valt ut en portfölj som kombinerar stormskydd med långsiktig potential. Här är analyshusets nordiska favoriter för 2019..

DI - 30 minuter sedan

Pen Concept får order från Gekås Ullared

Spotlight-bolaget Pen Concept Group har fått en order på komplett restauranginredning till GEKÅS Ullared. Affären omfattar design, tillverkning och leverans av möbler och inredning till ett integrerat sportbarskoncept i GEKÅS varuhus..

DI - 1 timme sedan

EMU: Arbetskraftskostnaderna ökar med 2,5 procent

Arbetskraftskostnaderna per timme i euroområdet ökade med 2,5 procent i nominella termer under tredje kvartalet, jämfört med samma kvartal föregående år. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.