SVT > Inrikes

Saturday, 16 February, 16:11

Liknande nyheter

Taggar: Socialdemokraterna, kallartill , presskonferens
SVT - 23 jan 12 kl. 14:36

Socialdemokraterna håller presskonferens

Socialdemokraterna håller presskonferens på partihögkvarteret på Sveavägen 68, med anledning av situationen efter partiledaren Håkan Juholts avgång..

Newsmill - 07 apr 13 kl. 14:03

Att Socialdemokraterna kallar Fatah "kära systerparti" är upprörande

http://www.newsmill.se/trackback/50067Svensk-judisk dialog: Det är verkligen bekymmersamt för Socialdemokraterna att de till sin årliga partikongress under den gångna veckan bjöd in Husam Zomlot från palestinska partiet Fatah.

Jmini.se - 02 jan 17 kl. 19:46

J-Södra kallar till presskonferens

På måndagskvällen skickade Jönköpings Södra ut ett pressmeddelande.  Klubben kallar presskonferens i morgon, tisdag, klockan 14. Anledningen är att J-Södra ska presentera en ny spelare.

UNT - 20 jan 12 kl. 16:45

S-ledningen håller presskonferens

Socialdemokraterna håller presskonferens på partihögkvarteret på Sveavägen. Socialdemokraternas verkställande utskott (VU) har i dag fortsatt sitt möte om krisen i partiet..

NSD - 24 nov 14 kl. 09:40

Bengt Niska kallar till presskonferens

Socialdemokraterna Bengt Niska och Bengt Westman kallar till presskonferens..

Västerbottens Folkblad - 22 okt 15 kl. 18:15

S kallar till presskonferens om Holmlund

Partiet har inte gett några tydliga besked på flera dagar. Nu kallar Socialdemokraterna i Umeå till presskonferens med anledning av Lennart Holmlunds uttalanden. Efter Lennart Holmlunds uppmärksammade skriverier om romer meddelade Umeå arbetarkommun att hans utspel skulle diskuteras.

Jmini.se - 16 nov 16 kl. 08:41

C och KD kallar till ny presskonferens om arenan

Under tisdagen stod det klart att Moderaterna och Socialdemokraterna är överens i frågan om att fullfölja beslutet kring att bygga den nya arena på Jordbrovallen i Jönköping. Att Moderaterna och Socialdemokraterna höll presskonferens tillsammans.....

SmålandsPosten - 22 okt 14 kl. 23:11

Alvestapolitiker kallar till presskonferens

Till klockan 15 torsdag 23 oktober har politikerna från tre partier i Alvesta kallat till presskonferens. "Vi har idag valt att kalla till presskonferens angående det politiska läget i Alvesta kommun. Vi kommer att presentera hur vi tänker oss kommande mandatperiod" skrivs i en pressinbjudan som kom sent på onsdagskvällen.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 12 kl. 16:40

JUST NU: S kallar till presskonferens

Socialdemokraterna har kallat till presskonferens strax efter klockan 16.35 i partihögkvarteret, Sveavägen 68 i Stockholm..

Västerbottens Folkblad - 22 maj 17 kl. 13:19

Kommunen har kallat till ”högintressant” presskonferens

Skellefteå kommun har kallat till en presskonferens som de kallar högaktuell. Det har hintats om från oppositionens sida om att det kan innebära att centrumbron byggs. Presskonferensen handlar om hur Skellefteå centrum ska utvecklas.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Ställ dina frågor om vädret till SVT:s meteorolog

Orkan i norr och solsken i söder. När kommer våren? Och hur bli sportlovet?

SVT - 4 timmar sedan

Salmonella i nötfärs från Lidl – återkallas

Livsmedelskedjan Lidl återkallar nötfärs av märket Guldgrytan med 6 procents fetthalt. Förpackningarna är på 500 gram med bäst före-datum 12 februari..

SVT - 8 timmar sedan

Stormen har tagit fart i fjällen – sportlovslediga varnas

En ny storm är på väg över norra Sverige. SMHI varnar för orkanvindar och stora mängder snö. – Det har börjat blåsa i fjällen nu under natten, säger meteorologen Jon Jörpeland..

SVT - 17 timmar sedan

Kärnvapenexperter: Kinas robotar skulle förbjudas om de gick med i avtalet

Det brittiska säkerhetsinstitutet IISS uppger att en stor del av Kinas robotar skulle förbjudas om Kina gick med i nedrustningsavtalet INF som förbjuder landbaserade medeldistansrobotar. Uppgiften kommer på säkerhetskonferensen i München, efter att Tysklands försvarsminister sagt att hon vill se ett nytt avtal som omfattar fler länder än USA och Ryssland – som sagt att de lämnar avtalet..

SVT - 22 timmar sedan

Digitaliseringen kraschade – nu vinner Arbetsförmedlingen

Systemet ELDA skulle spara mångmiljonbelopp åt Arbetsförmedlingen. Men det totalkraschade och hamnade i domstol. För två år sedan förlorade Arbetsförmedlingen i tingsrätten – men nu har man vunnit i hovrätten..

SVT - 23 timmar sedan

Åklagaren: Fanns en betydande risk för ett terrorattentat

Det stora terrormålet är nu avslutat och under fredagen kommenterade åklagare David Lindqvist för första gången fallet. – Jag tycker att jag har kunnat bevisa att de har förberett ett terroristbrott, säger han..

SVT - Igår: 15:14

Liberalerna: Allan Widman petas från EU-lista

Riksdagsledamoten Allan Widman petas från den föreslagna placeringen som tvåa på Liberalernas lista i valet till EU-parlamentet. Istället tar den tidigare riksdagsledamoten Said Abdu andraplatsen på listan, efter den nuvarande EU-parlamentarikern Cecilia Wikström som toppar listan, skriver nyhetsbyrån TT..

SVT - Igår: 13:43

Generalsekreteraren: ”Det är en gammal och dålig lag”

Generalsekreteraren för Institutet mot mutor, Natali Phalén, är kritisk mot den före detta lagen som de tidigare Telia-cheferna döms enligt. – Det man kan konstatera är att det är en gammal och dålig lag, säger Natali Phalén till SVT. Om brottet skulle dömas enligt den nya lagen skulle domslutet eventuellt kunna se annorlunda ut, enligt generalsekreteraren..

SVT - Igår: 13:52

Fetma fortsatt hälsoproblem i Sverige – ”Siffrorna är alarmerande”

51 procent av den svenska befolkningen i åldern 16-84 lider av fetma eller övervikt, det visar en rapport från Folkhälsomyndigheten. – Siffrorna är oroväckande och måste minska, säger Marlene Makenzius, utredare på Folkhälsomyndigheten..

SVT - Igår: 12:11

Advokat: ”Taffligt men mediavänligt försök av åklagaren”

Åklagarens bevisning bygger på ogrundade påståenden. Det sa advokat Kristoffer Stahre under slutpläderingen av det stora terrormålet. – Försvaret väntar fortfarande på att åklagaren ska komplettera utredningen med någonting av substans, sa han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.