SVT > Inrikes

Monday, 10 December, 22:38

Liknande nyheter

Taggar: Socialdemokraterna, kallartill , presskonferens
SVT - 23 jan 12 kl. 14:36

Socialdemokraterna håller presskonferens

Socialdemokraterna håller presskonferens på partihögkvarteret på Sveavägen 68, med anledning av situationen efter partiledaren Håkan Juholts avgång..

Newsmill - 07 apr 13 kl. 14:03

Att Socialdemokraterna kallar Fatah "kära systerparti" är upprörande

http://www.newsmill.se/trackback/50067Svensk-judisk dialog: Det är verkligen bekymmersamt för Socialdemokraterna att de till sin årliga partikongress under den gångna veckan bjöd in Husam Zomlot från palestinska partiet Fatah.

Jmini.se - 02 jan 17 kl. 19:46

J-Södra kallar till presskonferens

På måndagskvällen skickade Jönköpings Södra ut ett pressmeddelande.  Klubben kallar presskonferens i morgon, tisdag, klockan 14. Anledningen är att J-Södra ska presentera en ny spelare.

UNT - 20 jan 12 kl. 16:45

S-ledningen håller presskonferens

Socialdemokraterna håller presskonferens på partihögkvarteret på Sveavägen. Socialdemokraternas verkställande utskott (VU) har i dag fortsatt sitt möte om krisen i partiet..

NSD - 24 nov 14 kl. 09:40

Bengt Niska kallar till presskonferens

Socialdemokraterna Bengt Niska och Bengt Westman kallar till presskonferens..

Västerbottens Folkblad - 22 okt 15 kl. 18:15

S kallar till presskonferens om Holmlund

Partiet har inte gett några tydliga besked på flera dagar. Nu kallar Socialdemokraterna i Umeå till presskonferens med anledning av Lennart Holmlunds uttalanden. Efter Lennart Holmlunds uppmärksammade skriverier om romer meddelade Umeå arbetarkommun att hans utspel skulle diskuteras.

Jmini.se - 16 nov 16 kl. 08:41

C och KD kallar till ny presskonferens om arenan

Under tisdagen stod det klart att Moderaterna och Socialdemokraterna är överens i frågan om att fullfölja beslutet kring att bygga den nya arena på Jordbrovallen i Jönköping. Att Moderaterna och Socialdemokraterna höll presskonferens tillsammans.....

SmålandsPosten - 22 okt 14 kl. 23:11

Alvestapolitiker kallar till presskonferens

Till klockan 15 torsdag 23 oktober har politikerna från tre partier i Alvesta kallat till presskonferens. "Vi har idag valt att kalla till presskonferens angående det politiska läget i Alvesta kommun. Vi kommer att presentera hur vi tänker oss kommande mandatperiod" skrivs i en pressinbjudan som kom sent på onsdagskvällen.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 12 kl. 16:40

JUST NU: S kallar till presskonferens

Socialdemokraterna har kallat till presskonferens strax efter klockan 16.35 i partihögkvarteret, Sveavägen 68 i Stockholm..

Västerbottens Folkblad - 22 maj 17 kl. 13:19

Kommunen har kallat till ”högintressant” presskonferens

Skellefteå kommun har kallat till en presskonferens som de kallar högaktuell. Det har hintats om från oppositionens sida om att det kan innebära att centrumbron byggs. Presskonferensen handlar om hur Skellefteå centrum ska utvecklas.

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 minuter sedan

Förklaringen till att du inte tar till dig klimathotet: De fem D:na

Domedagsrapportering kring klimatet triggar känslor av skuld, vilket leder till flykt. Det är anledningen till att vi människor inte tar till oss budskapet om klimathotet, menar psykologen Per Espen Stoknes som listar fem psykologiska barriärer – alla innehållande bokstaven D..

SVT - 45 minuter sedan

Därför agerar vi inte – trots att vi känner till klimathotet

Vi har sett larmrapporterna, vi vet att vi borde agera – ändå gör vi det inte. Varför? Enligt forskarna finns det psykologiska barriärer som hindras oss från att bete oss miljövänligt.

SVT - 4 timmar sedan

Källor till SVT: Frågorna där Löfven var beredd att vika sig

Socialdemokraterna var beredda att helt slopa värnskatten nästa år, utöka rut-avdraget och avskaffa arbetsgivaravgifterna för sommarjobbande ungdomar, erfar SVT. Fri hyressättning i nyproduktion, familjeåterförening och en utredning för att förändra LAS fanns också med i budet till Centerpartiet och Liberalerna. Men allt stupade när Annie Lööf ( C) sa nej..

SVT - 6 timmar sedan

Nu börjar Nobelfesten – följ den här

Snacket har länge pågått om Nobelfesten – och nu är det dags på riktigt. SVT Nyheter direktrapporterar från både prisutdelning och fest..

SVT - 7 timmar sedan

Partiledarna reagerar på C-beskedet

Planerna på en överenskommelse mellan S och C gick i stöpet på måndagen. Reaktionerna från övriga partiledare har inte låtit vänta på sig. – Annie Lööfs agerande blir mer och mer obegripligt, säger Jimmie Åkesson (SD)..

SVT - 7 timmar sedan

Liberalerna ställer in partiråd

Liberalerna har ställt in morgondagens planerade partiråd om regeringsfrågan, rapporterar Ekot..

SVT - 7 timmar sedan

Stefan Löfven: ”Redo att göra eftergifter”

Stefan Löfven stänger inte dörren för ett samarbete i mitten, trots att han fick nobben av Annie Lööf (C) på måndagen. Hon menar att S-ledaren inte går deras krav till mötes. – Vi är fortsatt redo att göra eftergifter, säger Löfven..

SVT - 7 timmar sedan

Elisabeth Marmorstein: ”Tillbaka på ruta ett igen”

Vi är tillbaka på ruta ett igen i regeringsförhandlingarna, enligt SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein. – Eftersom talmannen har sagt att han ska föreslå Stefan Löfven som statsminister är det rimligt att tro att han också gör det, säger hon..

SVT - 9 timmar sedan

Hållbarhet trend när det svidas om för Nobelfest

Miljö och hållbarhet har varit – och kommer att bli en ännu större – trend när det gäller val av klänning till Nobelfesten, säger modejournalisten Nina Campioni..

SVT - 9 timmar sedan

Talmannen kallar partiledare till informella samtal

Talmannen kommer hålla informella samtal med partiledarna. Samtidigt är det oklart vad nästa steg i regeringsbildning blir efter att Annie Lööfs besked om att C inte har nått en överenskommelse med S..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.