SVT > Inrikes

Tuesday, 16 October, 07:26

Liknande nyheter

Taggar: Socialdemokraterna, kallartill , presskonferens
SVT - 23 jan 12 kl. 14:36

Socialdemokraterna håller presskonferens

Socialdemokraterna håller presskonferens på partihögkvarteret på Sveavägen 68, med anledning av situationen efter partiledaren Håkan Juholts avgång..

Newsmill - 07 apr 13 kl. 14:03

Att Socialdemokraterna kallar Fatah "kära systerparti" är upprörande

http://www.newsmill.se/trackback/50067Svensk-judisk dialog: Det är verkligen bekymmersamt för Socialdemokraterna att de till sin årliga partikongress under den gångna veckan bjöd in Husam Zomlot från palestinska partiet Fatah.

Jmini.se - 02 jan 17 kl. 19:46

J-Södra kallar till presskonferens

På måndagskvällen skickade Jönköpings Södra ut ett pressmeddelande.  Klubben kallar presskonferens i morgon, tisdag, klockan 14. Anledningen är att J-Södra ska presentera en ny spelare.

UNT - 20 jan 12 kl. 16:45

S-ledningen håller presskonferens

Socialdemokraterna håller presskonferens på partihögkvarteret på Sveavägen. Socialdemokraternas verkställande utskott (VU) har i dag fortsatt sitt möte om krisen i partiet..

NSD - 24 nov 14 kl. 09:40

Bengt Niska kallar till presskonferens

Socialdemokraterna Bengt Niska och Bengt Westman kallar till presskonferens..

Västerbottens Folkblad - 22 okt 15 kl. 18:15

S kallar till presskonferens om Holmlund

Partiet har inte gett några tydliga besked på flera dagar. Nu kallar Socialdemokraterna i Umeå till presskonferens med anledning av Lennart Holmlunds uttalanden. Efter Lennart Holmlunds uppmärksammade skriverier om romer meddelade Umeå arbetarkommun att hans utspel skulle diskuteras.

Jmini.se - 16 nov 16 kl. 08:41

C och KD kallar till ny presskonferens om arenan

Under tisdagen stod det klart att Moderaterna och Socialdemokraterna är överens i frågan om att fullfölja beslutet kring att bygga den nya arena på Jordbrovallen i Jönköping. Att Moderaterna och Socialdemokraterna höll presskonferens tillsammans.....

SmålandsPosten - 22 okt 14 kl. 23:11

Alvestapolitiker kallar till presskonferens

Till klockan 15 torsdag 23 oktober har politikerna från tre partier i Alvesta kallat till presskonferens. "Vi har idag valt att kalla till presskonferens angående det politiska läget i Alvesta kommun. Vi kommer att presentera hur vi tänker oss kommande mandatperiod" skrivs i en pressinbjudan som kom sent på onsdagskvällen.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 12 kl. 16:40

JUST NU: S kallar till presskonferens

Socialdemokraterna har kallat till presskonferens strax efter klockan 16.35 i partihögkvarteret, Sveavägen 68 i Stockholm..

Västerbottens Folkblad - 22 maj 17 kl. 13:19

Kommunen har kallat till ”högintressant” presskonferens

Skellefteå kommun har kallat till en presskonferens som de kallar högaktuell. Det har hintats om från oppositionens sida om att det kan innebära att centrumbron byggs. Presskonferensen handlar om hur Skellefteå centrum ska utvecklas.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Regeringsbildningen drar ut på tiden – nu höjs röster för grundlagsändring

Fem veckor efter valet finns ännu ingen ny regering i sikte. Och att bilda en ny regering kan i praktiken ta hur lång tid som helst. Nu höjs röster för att grundlagen borde ändras och en maxgräns införas.

SVT - 6 timmar sedan

Ny rapport: Unga som återvänder till Afghanistan blir utstötta

Barn och unga från Afghanistan, som varit i Europa men återvänt till sitt hemland, tvingas ofta till ett farligt liv i rädsla och utsatthet. Det hävdar hjälporganisationen Rädda Barnen som i en ny rapport kritiserar återvändarprocessen..

SVT - 9 timmar sedan

Lövin (MP) om Kristerssons sista-minuten flört: ”Inte seriöst”

Bara någon timme innan Ulf Kristersson publicerade sitt uppmärksammade Facebook-inlägg så sträckte han ut en hand till Miljöpartiet. I SVT:s Aktuellt på måndagen kommenterade Isabella Lövin M-inviten: – Vi upplevde inte att det var seriösa förhandlingar, säger MP:s språkröret..

SVT - 13 timmar sedan

Tågstrulen har blivit en vana för pendlaren May

Tågstörningarna mellan Stockholm och Göteborg väntas pågå i flera dagar. Men förseningar i tågtrafiken är inget konstigt för May Jägerland som under många år pendlat mellan de två storstäderna..

SVT - 16 timmar sedan

Talmannen ger Löfven sonderingsuppdraget

Det blir Stefan Löfven som får uppdraget att sondera möjligheterna att bilda ny regering, det sade talmannen Andreas Norlén på en pressträff i dag..

SVT - 18 timmar sedan

Skolverket: Rektorer tror mer på samtal än kvarsittning

Rektorer är mycket väl medvetna om vilka disciplinära åtgärder de kan ta till mot elever. Men de väljer oftast bort åtgärderna och tycker att samtal och stöd har bättre effekt, visar Skolverkets undersökning..

SVT - 19 timmar sedan

Annie Lööf: S och M måste börja prata med varandra

En blocköverskridande lösning där både Socialdemokraterna och Moderaterna ingår. Det är vad C-ledaren Annie Lööf vill se, sade hon efter mötet med talmannen i dag. – Centerpartiets statsministerkandidat är fortfarande Ulf Kristersson, sade hon..

SVT - 19 timmar sedan

Tågstörningar väntas pågå i flera dygn – ”förtroendesmäll för tågen”

Tågförseningarna som återigen drabbar tusentals resenärer kommer att pågå i flera dagar. Nu har ytterligare problem tillstött, eftersom en kontaktledning rivits ned i Kumla. En förtroendesmäll för tåg som transportmedel, enligt MTR Express..

SVT - 20 timmar sedan

Jimmie Åkesson efter mötet med talmannen: Dags att pröva skarpt

Det är inte orimligt att Stefan Löfven nu får uppdraget att sondera för en ny regering. Det sade SD:s partiledare Jimmie Åkesson när han mötte pressen efter sitt möte med talmannen. Men han tillade att han tycker att det är dags att pröva förtroendet för en statsministerkandidat i kammaren.

SVT - 20 timmar sedan

Stefan Löfven: ”Det handlar om att ge och ta”

Socialdemokraternas Stefan Löfven var först ut i den tredje talmansrundan. – Det enda sättet att komma ifrån dagens låsning i svensk politik är att bryta blockpolitiken, sa han på presskonferensen efter samtalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.