PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 15 October, 18:53

PrivataAffärer - 21 sep 18 kl. 13:12

Heta placeringstips och mingel – anmäl dig här
Information: Vad: Stora Placeringskvällen
Var: Umeå Folkets Hus, Vasaplan, Skolgatan 59, Umeå
När: Måndag 22 oktober klockan 18-2130 (cirka). Insläppet öppnar 1730 På scen finns bland annat representanter från DNB, Spiltan Fonder, Alfred Berg, Odin Fonder, Xcent och IKC Fonder som tipsar om intressanta placeringar. På scen finns också Privata Affärers fondexpert Sofia Ullerstam. Du kan också
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
PlaceringskvällenVar, Folkets Hus, DNB, Fonder, Berg, IKC Fonder, Privata Affärers, Sofia Ullerstam, Weje Sandén

Dela artikeln

43 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Heta, placeringstipsoch , mingel, anmäldig här
PrivataAffärer - 16 apr 15 kl. 12:28

TV: Heta tips från råvarukvällen i Stockholm

Experter från Handelsbanken, SEB och United Bankers bjöd på placeringstips inför ett fullsatt Bonnier Conference Center. Här kan du se ett videoklipp från Privata Affärers temakväll om råvaror och fastigheter....

PrivataAffärer - 16 apr 15 kl. 12:28

Heta tips från råvarukvällen i Stockholm

Experter från Handelsbanken, SEB och United Bankers bjöd på placeringstips inför ett fullsatt Bonnier Conference Center. Här kan du se ett videoklipp från Privata Affärers temakväll om råvaror och fastigheter....

PrivataAffärer - 17 sep 18 kl. 11:20

Placeringstips och intressanta föredrag – anmäl dig här

Information: Vad: Stora Placeringskvällen 
Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
När: Måndag 15 oktober 18-2130 (cirka). Insläppet öppnar 1730. På scen finns bland annat representanter från Svenska Bostadsfonden, DNB, Spiltan Fonder, DNB, Alfred Berg, Xcent, Norron och IKC Fonder som tipsar om intressanta placeringar.

DI - 03 jul 16 kl. 21:00

Här är veckans heta mingel

Årets mest efterlängtade vimmelvecka är här. Almedalen är ett gyllene tillfälle att knyta kontakter – Di guidar dig till veckans bästa mingel..

PrivataAffärer - 20 maj 14 kl. 10:52

En helkväll med placeringstips i Malmö

På tisdag nästa vecka är det dags för Stora Placeringskvällen i Malmö. Programmet är fullspäckat med intressanta talare. Nu släpper vi några extra biljetter för dig som ännu inte anmält dig!

Dagens Media - 06 okt 17 kl. 13:27

Välkommen på mingel

Dagens Media bjuder in till mingel i anslutning till Mediedagen. Anmäl dig här..

BT - 05 jan 15 kl. 08:15

Lättare att byta namn när allt fler vill heta något unikt

Förra året ville över 8 000 svenskar byta namn. Nu är en ny lag på väg som förenklar processen ytterligare. – Ansökningarna till oss har varit stigande i många år och 2014 blev rekordår igen.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 15 kl. 23:45

Almedalenarrangörer DO-anmälda

Höga trappsteg och branta ramper stoppar rörelsehindrade från att möta politiker och makthavare i Almedalen. Rullstolsburne Lars-Göran Wadén har därför anmält arrangörerna — de politiska partierna och Region Gotland — till diskrimineringsombudsmannen (DO), rapporterar Svenska Dagbladet.— Jag har velat gå på en massa seminarier, besöka montrar och gå på mingel — till och med sådant som har med mänskliga rättigheter att göra.

Sydsvenskan - 30 jun 15 kl. 23:45

Almedalenarrangörer DO-anmälda

Höga trappsteg och branta ramper stoppar rörelsehindrade från att möta politiker och makthavare i Almedalen. Rullstolsburne Lars-Göran Wadén har därför anmält arrangörerna — de politiska partierna och Region Gotland — till diskrimineringsombudsmannen (DO), rapporterar Svenska Dagbladet.— Jag har velat gå på en massa seminarier, besöka montrar och gå på mingel — till och med sådant som har med mänskliga rättigheter att göra.

Dagens PS - 11 apr 17 kl. 13:10

Så lyckas du på mingel och i sociala medier

Enligt mig är den bästa kombinationen att nätverka både på och utanför sociala medier. Då får du ut mest av tiden på att bygga nätverk. Att bara sitta på nätet och nätverka gör att du missar en del av den energi som uppstår vid fysiska möten, och när du bara satsar på live-mingel missar du många bra möjligheter att kunna fördjupa regelbundna kontakter i sociala medier och att nätverka med ännu fler samtidigt – oberoende var de befinner sig i världen.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Danske tror på två räntehöjningar fram till sommaren

Det skriver de i ett marknadsbrev på måndagen. Efter att livsmedelsindustrin signalerat ett behov att höja priserna första halvåret 2019 på grund av torkan i Sverige och övriga Europa, så har de höjt sin inflationsprognos med 0,3 procentenheter under 2019. Nu antas livsmedelspriserna öka med 4 procent i årstakt i mitten av 2019, den högsta takten sedan 2009-2009.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Analys: Överdriven oro för penningtvätt i Estland

Handelsbanken hoppas att ytterligare information rörande Swedbanks verksamhet i Estland, i samband med kvartalsrapporten den 23 oktober, kommer ”att ge viss lättnad på marknaden”. Samtidigt är Swedbank ”en tydlig vinnare vid högre räntor i Sverige”, fortsätter Handelsbanken. Swedbank är på måndagen bäst presterande bankaktie inom OMXS30 med 1,4 procents uppgång.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Snart kan du investera i tv-serier

Bakom idén står det nystartade brittiska företaget Bombay Sour, som enligt Telegraph i denna vecka väntas lansera en ny plattform för strömmad video. Plattformen, som får namnet Zest och ska ha fokus på mobilt tittande, beskrivs av företaget som ett ”crowdfundat Netflix”. Tjänsten ska använda sig av blockkedjeteknik för att låta sina abonnenter köpa ägarandelar i nyproducerat innehåll, innan det visas på andra plattformar som tv, film eller andra strömningstjänster.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Köpläge i Lundin Mining efter kurstapp

Samtidigt höjs riktkursen till 52 från 50 kronor, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterade på måndagsmorgonen. ”Då värderingen blivit mer attraktiv och de långsiktiga utsikterna är ljusa, bedömer vi att det är dags att inta en positiv ställning till aktien”, konstaterar banken. Det tredje kvartalet bedöms förvisso bli tämligen klent men en ljusning i gruvan väntas därefter.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

”Bra bottenfiske just nu”

Trots att New York-börserna vände uppåt på fredagen fortsätter Stockholmsbörsen sin resa söderut. Oron efter den senaste tidens börsfall med över 7 procent har nu sannolikt spridit sig så mycket i placerarkollektivet att nya säljbeslut fattats under helgen – och därför är det ännu inte dags för något rekylläge som kan uppstå när ”fyndköparna” strömmar till i tillräckligt antal. Vi hade ju faktiskt all-time-high för mindre än två veckor sedan, men redan då hade många tidigare populära aktier sjunkit kraftigt från sina tidigare toppnivåer – och nu har åtta, nio dagars börsfall bidragit till att sänka dessa aktier ytterligare.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Vd-byte sänker Medivir

Vd-bytet motiveras med att bolaget planerar att koncentrera verksamheten till den kliniska utvecklingen av bolagets läkemedelskandidater. ”Medivir har en mycket stark klinisk portfölj med flera närliggande milstolpar som är avgörande för att kunna realisera dess värde. Det kräver en stark ledning för att försäkra att bolagets fokus rakt igenom ligger på den kliniska utvecklingen, säger Medivirs styrelseordförande Anna Malm Bernsten i pressmeddelandet.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Handelsbanken sänker bostadsutvecklare

Det skriver Handelsbanken Capital Markets som en huvudanledning till varför rekommendationen för JM sänks till minska (köp) och riktkursen dras ned till 160 kronor (210), en sänkning Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat om tidigare på måndagen. ”Vi förväntar oss att utbudet av färdigställda bostäder toppar under 2019 och att det krävs prissänkningar för att sälja ut lagret av osålda bostäder”, fortsätter banken. Ett fortsatt överutbud på den svenska bostadsmarknaden förväntas leda till få byggstarter och sålda enheter för JM.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Electrolux kan påverkas av Sears ekonomiska kollaps

”Det är dock svårt att förutsäga slutresultatet av Sears försök att rekonstruera sin verksamhet, med de olika scenarier som det kan medföra. Det kan därför inte uteslutas att utvecklingen kan komma att få en väsentlig inverkan på framtida försäljning och resultat inom Electrolux affärsområde Vitvaror Nordamerika”, skriver bolaget. Electrolux affärsområde Vitvaror Nordamerikas exponering mot Sears är för närvarande omkring 10 procent av dess intäkter.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Nytt kaos på SAS – så får du ersättning för inställt flyg

SAS tvingades ställa in en mängd flygningar under sommaren, främst på grund av personalbrist i bolagets irländska dotterbolaget. Denna gång är problemen relaterade till den skandinaviska delen. – Orsaken till de inställda flygningarna är en kombination av flera faktorer, såsom personalbrist, teknik och väder.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Här är måndagens färska analyser

Citi Investment Research höjer sin rekommendation för Lundin Petroleum till neutral från sälj. Det framgår av Bloomberg. SEB Equities höjer sin rekommendation för Thule till behåll från sälj.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.