PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 24 February, 01:50

PrivataAffärer - 21 sep 18 kl. 13:12

Heta placeringstips och mingel – anmäl dig här
Information: Vad: Stora Placeringskvällen
Var: Umeå Folkets Hus, Vasaplan, Skolgatan 59, Umeå
När: Måndag 22 oktober klockan 18-2130 (cirka). Insläppet öppnar 1730 På scen finns bland annat representanter från DNB, Spiltan Fonder, Alfred Berg, Odin Fonder, Xcent och IKC Fonder som tipsar om intressanta placeringar. På scen finns också Privata Affärers fondexpert Sofia Ullerstam. Du kan också
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
PlaceringskvällenVar, Folkets Hus, DNB, Fonder, Berg, IKC Fonder, Privata Affärers, Sofia Ullerstam, Weje Sandén

Dela artikeln

55 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Heta, placeringstipsoch , mingel, anmäldig här
PrivataAffärer - 16 apr 15 kl. 12:28

TV: Heta tips från råvarukvällen i Stockholm

Experter från Handelsbanken, SEB och United Bankers bjöd på placeringstips inför ett fullsatt Bonnier Conference Center. Här kan du se ett videoklipp från Privata Affärers temakväll om råvaror och fastigheter....

PrivataAffärer - 16 apr 15 kl. 12:28

Heta tips från råvarukvällen i Stockholm

Experter från Handelsbanken, SEB och United Bankers bjöd på placeringstips inför ett fullsatt Bonnier Conference Center. Här kan du se ett videoklipp från Privata Affärers temakväll om råvaror och fastigheter....

PrivataAffärer - 17 sep 18 kl. 11:20

Placeringstips och intressanta föredrag – anmäl dig här

Information: Vad: Stora Placeringskvällen 
Var: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
När: Måndag 15 oktober 18-2130 (cirka). Insläppet öppnar 1730. På scen finns bland annat representanter från Svenska Bostadsfonden, DNB, Spiltan Fonder, DNB, Alfred Berg, Xcent, Norron och IKC Fonder som tipsar om intressanta placeringar.

PrivataAffärer - 19 okt 18 kl. 10:12

En helkväll med placeringstips i Göteborg

Information: Vad: Stora Placeringskvällen i Göteborg
Var: Gothia Towers, Mässans Gata 24, Göteborg
När: 19 november 2018 klockan 1800-2200 (cirka). Insläppet öppnar klockan 1730. På scen finns bland annat representanter från Norron, Spiltan Fonder, DNB, Alfred Berg,  Catella, Xcent, Danske Invest och IKC Fonder som tipsar om intressanta placeringar.

DI - 03 jul 16 kl. 21:00

Här är veckans heta mingel

Årets mest efterlängtade vimmelvecka är här. Almedalen är ett gyllene tillfälle att knyta kontakter – Di guidar dig till veckans bästa mingel..

PrivataAffärer - 20 maj 14 kl. 10:52

En helkväll med placeringstips i Malmö

På tisdag nästa vecka är det dags för Stora Placeringskvällen i Malmö. Programmet är fullspäckat med intressanta talare. Nu släpper vi några extra biljetter för dig som ännu inte anmält dig!

Dagens Media - 06 okt 17 kl. 13:27

Välkommen på mingel

Dagens Media bjuder in till mingel i anslutning till Mediedagen. Anmäl dig här..

BT - 05 jan 15 kl. 08:15

Lättare att byta namn när allt fler vill heta något unikt

Förra året ville över 8 000 svenskar byta namn. Nu är en ny lag på väg som förenklar processen ytterligare. – Ansökningarna till oss har varit stigande i många år och 2014 blev rekordår igen.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 15 kl. 23:45

Almedalenarrangörer DO-anmälda

Höga trappsteg och branta ramper stoppar rörelsehindrade från att möta politiker och makthavare i Almedalen. Rullstolsburne Lars-Göran Wadén har därför anmält arrangörerna — de politiska partierna och Region Gotland — till diskrimineringsombudsmannen (DO), rapporterar Svenska Dagbladet.— Jag har velat gå på en massa seminarier, besöka montrar och gå på mingel — till och med sådant som har med mänskliga rättigheter att göra.

Sydsvenskan - 30 jun 15 kl. 23:45

Almedalenarrangörer DO-anmälda

Höga trappsteg och branta ramper stoppar rörelsehindrade från att möta politiker och makthavare i Almedalen. Rullstolsburne Lars-Göran Wadén har därför anmält arrangörerna — de politiska partierna och Region Gotland — till diskrimineringsombudsmannen (DO), rapporterar Svenska Dagbladet.— Jag har velat gå på en massa seminarier, besöka montrar och gå på mingel — till och med sådant som har med mänskliga rättigheter att göra.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - Igår: 17:40

Avanza drar tillbaka årsredovisningen

”Anledningen är sanktionsavgiften från Finansinspektionen som kommer att inkluderas i resultatet för 2018, i enlighet med redovisningsprinciperna i IAS 10 Händelser efter rapportperioden”, uppger Avanza Bank i ett pressmeddelande. Ny publicering kommer att ske den 26 februari 2019, med någon dags fördröjning av den engelska översättningen. Den föreslagna utdelningen för 2018 förändras inte, betonar Avanza Bank.

PrivataAffärer - Igår: 15:00

Ny boom för europeiska ETF:er

Det visar en analys av de europeiska kapitalflödena som gjorts av Lyxor, den franska banken Société Générales kapitalförvaltning. – Ser vi till aktiesidan generellt så har inflödet ökat kraftigt och motsvarar cirka 1,6 miljarder euro i januari. Om vi bryter upp detta i geografisk exponering så noterar vi störst intresse för tillväxtmarknads-ETF:er, säger Adam Laird, chef ETF strategi Norra Europa på Lyxor.

PrivataAffärer - Igår: 11:38

Trading Direkt: Bornold om Swedbankskandalen

Makrochefen Mikael Sandbladh gästade också studion för att bland annat prata om handelskonflikten mellan USA-Kina. I teknisk analys fanns Tobbe Rosén som bland annat analyserade tittarönskemålen Sampo, Enquest och Nobina. Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser: Swedbank Tobbe Roséns tekniska analyser: Index: OMXS30, DAX, S&P500 Aktier: Assa Abloy, Swedbank, Ericsson, Crunchfish, Fingerprint Valutor: USD/SEK, EUR/SEK Råvaror: Koppar, guld, råolja (Brent) Tittarönskemål: H+H International, Arctic Paper, Sampo, Xintela, Oncopeptides, Enquest, Dustin Group, Mycronic, Nobina, Bayn Europe, Minesto, G5 Entertainment, Stillfront Group, Itab  .

PrivataAffärer - Igår: 11:19

Hernhag: En bra tillväxtaktie

Anita: Hej ! Vad tror du Evolution Gaming? De hade en mycket bra rapport och till och med Börsveckan var imponerade.

PrivataAffärer - Igår: 11:00

Här är fredagens färska analyser

Barclays Capital sänker riktkursen för Net Ent till 37 kr från 41 kr. Rekommendationen jämvikt upprepas. Det framgår av Bloomberg.

PrivataAffärer - Igår: 10:05

Riksbankschef öppnar för räntehöjning i april

Läs även: Ingen anledning ändra räntan ”Men allt tyder än så länge på att det är klokt att avvakta till andra halvåret i år innan räntan höjs nästa gång”, fortsatte han. Martin Flodén påpekade att kronans försvagning efter räntehöjningen i december ”är överraskande eftersom förväntningarna på omvärldens penningpolitik har skiftat i mer expansiv riktning under den här periodens

PrivataAffärer - Igår: 09:42

Bomarknaden: För få har råd med nyproducerat

Det visar Svensk Nyproduktions årsrapport över Stockholms nyproduktionsmarknad 2018, som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av. ”Vår sammanställning visar att det finns en påtaglig skillnad mellan betalningsförmåga och pris för de bostäder som säljstartat i Stockholms län. Detta är en av många aspekter som är del av förklaringen till den avtagande försäljning som präglade 2018 på flera håll i länet”, säger Jesper Höök, analysansvarig vid Svensk Nyproduktion, till Nyhetsbyrån Direkt.

PrivataAffärer - Igår: 09:47

Riksbanken: Ingen anledning ändra räntan

Det noterades vid Riksbankens penningpolitiska möte den 12 februari, enligt en sammanfattning av protokollet i ett pressmeddelande. Även om det finns en del blandade signaler kvarstår bilden av en stark svensk konjunktur och förutsättningarna för att inflationen ska vara kvar nära 2 procent kommande år har inte förändrats i någon större utsträckning. Det var därför lämpligt att lämna räntan oförändrad och liksom i december indikera att nästa höjning sker under andra halvåret 2019.

PrivataAffärer - Igår: 08:14

Starkt uppåt för hissbolaget

Resultatet per aktie uppgick till 2,65 kr. Här väntades 1,82 kr. Nettoomsättningen uppgick till 1.

PrivataAffärer - Igår: 07:44

Klart sämre än väntat för Elekta

Omsättningen uppgick till 3.320 miljoner kr (2.756).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.