Skånskan > Opinion

Wednesday, 17 October, 12:42

Skånskan - 21 sep 18 kl. 13:15

Toabesök kan ge böterMALMÖ En lägenhetsinnehavare på Sallerupsvägen misstänks för allmänfarlig vårdslöshet efter en brand och riskera att få böter.Mannen lämnade en kastrull eller en stekpanna med olja på spisen och gick på toaletten. Besöket på bekvämlighetsinrättningen varade så pass länge att oljan tog eld och orsakade en brand som spred sig till fläkten.
Räddningstjänsten larmades till platsen för att släcka branden. Det uppstod rök- och sotskador på fläkten, spisen och kakelplattorna i köket..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MALMÖ En, Sallerupsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toabesökkan ge , böter
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så många svenskar struntar i att tvätta sig efter ett toabesökUndersökningen

Det är vanligare än du tror att folk inte tvättar händerna. Du passerar säkert flera mindre renliga personer per dag. Enligt en undersökning som Yougov gjort på uppdrag av Metro är det en av fem personer som inte alltid tvättar sina händer när de varit på toaletten.

HBL - 09 jul 14 kl. 04:17

Polisen straffar stadskissare - om den hinner

Alla har sett dem: stadskissarna som uträttar sina behov mot en husfasad eller bakom någon buske. Straffet är 20 euro för dem som kissar offentligt, men endast få blir fasttagna.Solen lockar ut människor på gator och i parker.

Barometern - 11 jun 13 kl. 07:31

Okunskap leder till splittringar i samhället

?Ska vi uppmuntra beteenden som går hand i hand med ett splittrat samhälle eller ska vi i stället hjälpa människor med utländsk bakgrund att så snabbt som möjligt anpassa sig till det nya samhället för att i sin tur kunna skaffa sig ett bra liv?? För en vecka sedan vägrade jag skaka hand med min kvinnliga chef för att min religion inte tillåter det och några dagar senare fick jag 30 000 kronor i skadestånd.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jag "lider" inte av min bacillskräck – den gör mig fräsch och ren!Om skribenten

Nej, nu får det vara nog. Vi har hånats. Vi har spottats på.

GöteborgsPosten - 09 jun 15 kl. 10:17

Varning för klamydia har nått flygplatstoan

"Det är inte här du får klamydia, det är på partyt på Rhodos". Det budskapet möter nu toabesökare på flera mindre flygplatser i landet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Bil förstörd efter explosion

LANDSKRONA
En bil fick stora skador när en banger exploderade på Östergatan i Landskrona.
Det var strax efter 22 på tisdageskvällen som polis larmades till platsen sedan personer i området hört en stark knall och väl framme visade det sig att det rök ur bilen.
Huset intill fick skador, fönster hade krossats och platsen spärrades av.

Skånskan - 5 minuter sedan

Stal HD utanför arbetsplats

SVALÖV En motorcykelägare fick se sin båge försvinna i samband med en stöld i söndags.
Ägaren ställde sin mc, en Harley Davidson, utanför arbetsplatsen och när han skulle åka hem visade det sig att någon eller några hållit sig framme och stulit den samma.
Rejäla lås satt på fordonet, men dessa hade klippts upp och försvann gjorde även hjälm, regnkläder och handskar.

Skånskan - 5 minuter sedan

Kvinna körde påverkad – igen

BILLEBERGA En 20-årig kvinna är misstänkt för en hel rad brott sedan polisen stoppat henne i sin bil i höjd med Billeberga natten mot måndagen.
Polispatrullen insåg att inte allt stod rätt till när man mötte ekipaget som vinglade oroväckande.
Patrullen körde ifatt billen och när man kontrollerade kvinnan visade det sig att hon var påverkad av narkotika.

Skånskan - 15 minuter sedan

78-åring ny ägare till fastighet i Kågeröd

Kågeröd Nu är det klart vem som köpt tomtmarken på adressen Möllarpsvägen 24 i Kågeröd av Leif Skog. Ny ägare är Sten Anders Erland Persson, 78. Priset blev 200 000 kronor, och den nya ägaren tog över tomten i oktober 2018.

Skånskan - 15 minuter sedan

Misshandlad utanför Nova

LUND En okänd man attackerade en 35-åring på parkeringen utanför köpcentret Nova i måndags kväll vid 19-tiden.
Plötsligt dök mannen upp bakom 35-åringen och gav honom ett slag i magen. Sen gav misshandlaren offret en stöt i nacken med en elpistol och sprang iväg.

Skånskan - 30 minuter sedan

Malmöbor dåligt förberedda för kriser

Malmö Har du en vattendunk hemma? Eller en ”alternativ värmekälla” som inte drivs av el? Har du värmeljus, vevladdare, batteridriven radio och konserver?

Skånskan - 1 timme sedan

Barn stal pappas bil och körde E22 på fel håll

ESLÖV Mitt i natten körde 15-åringen en personbil mot färdriktningen på E22 mellan Rolsberga och Hurva tillsammans med en tolvårig släkting.Det var i söndags och fram till i måndags vid 02.30 som de båda barnen var ute och körde bil.

Skånskan - 1 timme sedan

Nya ägare till fastigheten på Tredalersvägen 9 i Eslöv

Eslöv Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Tredalersvägen 9 i Eslöv av Nils Arne Mikael Schön och Marie Camilla Schön. Nya ägare är Andreas och Annika Ekdahl, 37 och 33 år. Priset blev 2 875 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i oktober 2018.

Skånskan - 3 timmar sedan

Ung kvinna misshandlade och uttalade dödshot

TRELLEBORG 17-åringen hotade och slog en 53-årig man som även fick sin bil rejält saboterad när den unga kvinnan krossade vindrutan med stenar.
Nu är kvinnan misstänkt för en lång rad brott på företaget i Trelleborg.Det var på tisdagens eftermiddag som en ung kvinna, 17 år gammal, olovligen tog sig in på ett företag Trelleborg där hon framför allt gav sig på en 53-årig man.

Skånskan - 8 timmar sedan

Hässleholm slarvade bort lånad konstskatt

HÄSSLEHOLM 97 konstverk som Region Skåne lånat ut till Hässleholms kommun är spårlöst försvunna. Nu tvingas kommunen ersätta regionen med konstens marknadsvärde; totalt 93 900 kronor.– Det är såklart inte okej.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.