Skånskan > Opinion

Sunday, 24 February, 06:59

Skånskan - 21 sep 18 kl. 13:15

Toabesök kan ge böterMALMÖ En lägenhetsinnehavare på Sallerupsvägen misstänks för allmänfarlig vårdslöshet efter en brand och riskera att få böter.Mannen lämnade en kastrull eller en stekpanna med olja på spisen och gick på toaletten. Besöket på bekvämlighetsinrättningen varade så pass länge att oljan tog eld och orsakade en brand som spred sig till fläkten.
Räddningstjänsten larmades till platsen för att släcka branden. Det uppstod rök- och sotskador på fläkten, spisen och kakelplattorna i köket..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MALMÖ En, Sallerupsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toabesökkan ge , böter
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så många svenskar struntar i att tvätta sig efter ett toabesökUndersökningen

Det är vanligare än du tror att folk inte tvättar händerna. Du passerar säkert flera mindre renliga personer per dag. Enligt en undersökning som Yougov gjort på uppdrag av Metro är det en av fem personer som inte alltid tvättar sina händer när de varit på toaletten.

HBL - 09 jul 14 kl. 04:17

Polisen straffar stadskissare - om den hinner

Alla har sett dem: stadskissarna som uträttar sina behov mot en husfasad eller bakom någon buske. Straffet är 20 euro för dem som kissar offentligt, men endast få blir fasttagna.Solen lockar ut människor på gator och i parker.

Barometern - 11 jun 13 kl. 07:31

Okunskap leder till splittringar i samhället

?Ska vi uppmuntra beteenden som går hand i hand med ett splittrat samhälle eller ska vi i stället hjälpa människor med utländsk bakgrund att så snabbt som möjligt anpassa sig till det nya samhället för att i sin tur kunna skaffa sig ett bra liv?? För en vecka sedan vägrade jag skaka hand med min kvinnliga chef för att min religion inte tillåter det och några dagar senare fick jag 30 000 kronor i skadestånd.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jag "lider" inte av min bacillskräck – den gör mig fräsch och ren!Om skribenten

Nej, nu får det vara nog. Vi har hånats. Vi har spottats på.

GöteborgsPosten - 09 jun 15 kl. 10:17

Varning för klamydia har nått flygplatstoan

"Det är inte här du får klamydia, det är på partyt på Rhodos". Det budskapet möter nu toabesökare på flera mindre flygplatser i landet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 timmar sedan

Torg och gågata under lupp

SVEDALA
Möjligheten att införa en sommargågata med uteserveringar vid Stortorget är under utredning och parallellt granskas även situationen på Storgatan.
I mars ska ett första underlag presenteras för politikerna för ett beslut om framtidens trafikflöden i hela Svedala centrum. – Vi måste fundera kring vad vi vill med Storgatan och vad som är bäst för både de som driver verksamhet och fastighetsägarna.

Skånskan - 10 timmar sedan

Man greps efter rånförsök

Malmö En man i 40-årsålderns greps sedan en kvinna utsatts för ett rånförsök på Thomsons väg under eftermiddagen. Enligt Skånepolisen rånades kvinnan som är i 40-årsåldern vid en busshållplats vid 16-tiden.
Den misstänkte förövaren kunde dock gripas av polispatrull i närheten efter en kort stund..

Skånskan - 11 timmar sedan

Det demonstrerades mot övervåldet

Malmö Vid 17-tiden i lördags samlades ett hundratal människor på Möllevångstorget för att protestera mot polisens och ordningsvakternas övervåld.Under lördagen hölls ett flertal manifestationer runtom i landet med anledning av att en afrosvensk kvinna misshandlades av ordningsvakter i tunnelbanan i Stockholm och på grund av andra händelser av rasprofilering och övervåld från polis och ordningsvakter den senaste tiden. Afrosvenskarnas forum för rättvisa var initiativtagarna till demonstrationen som hölls på Möllevångstorget i lördags.

Skånskan - 15 timmar sedan

Hus på 80 kvadratmeter sålt i Sjöbo

Sjöbo Försäljningen av huset på Elestorpsvägen 119-1 i Sjöbo är nu klar. Nya ägare blir Petra och Martin Nilsson, 41 och 35 år, som köper fastigheten av Lisa Maria Björklund och Jona Olander. Huset har en boyta på 80 kvadratmeter.

Skånskan - 18 timmar sedan

Motorcyklist omkull på Revingefältet

Revinge Larmet om motorcykelolycka på Revingefältet inkom 12:01 till SOS Alarm. Omständigheterna kring själva olyckan är i inledningskedet oklara.
– Det är en motorcyklist som kört omkull, men vi har inte klarhet i skadetillståndet.

Skånskan - 19 timmar sedan

Nya ägare till lantbruksfastighet i Rydsgård

Rydsgård Ena Huseinovic, 28, och Marcus Tomasson, 30, har tagit över fastigheten på Solberga 203 i Rydsgård från Bo Johansson och Pia Lander. Ägarbytet blev klart i januari 2019 och köpesumman blev 3 900 000 kronor. Huset har en boyta på 115 kvadratmeter.

Skånskan - 19 timmar sedan

Förlänger inte avtal om äldremat

STAFFANSTORP Den politiska ledningen i Staffanstorp har beslutat att inte förlänga avtalet med ISS som under flera år svarat för maten till Magnolia- och Pilegården. Någon ny leverant finns ännu inte utsedd.Avtalet går ut i höst och innan dess måste en ny lösning vara på plats.

Skånskan - Igår: 05:00

Se hel­heten för bo­staden

Fri hy­res­sätt­ning vid ny­bygg­na­tion har hit­tills varit mest dis­ku­terat av ja­nu­a­ri­av­talets 73 punkter. kri­tiken har både gällt att det leder till för höga hy­ror som få kan be­tala och att det inte löser bo­stads­bristen.
För­sla­get kan vara bara en del av en större re­for­me­ring av bo­stads­po­li­tiken, som inte fun­gerat på de­cen­ni­er.

Skånskan - Igår: 01:00

Dig­i­tal­momsen sänks – det borde gjorts ti­digare

Änt­li­gen! Det ut­ropet hördes sä­kert i både tid­nings­hus och på bok­för­lag, när det kun­gjordes att momsen på di­gi­tala tid­ningar och böcker ska sänkas till sam­ma nivå (sex pro­cent) som på tryckta skrifter.
Att moms­satsen ska vara den­sam­ma oav­sett om en text trycks på papper el­ler kan läsas di­gi­talt har varit ett krav från branschen länge.

Skånskan - Igår: 01:00

Falsk till­vi­tel­se är ett all­var­ligt brott

För­ra vec­kan an­mälde tre ledande po­li­ti­ker i Skurup, en sve­ri­ge­de­mo­krat och två mo­de­rater, 17 en­sam­kom­man­de flyk­ting­barn till po­lisen för bi­drags­brott. Deras an­kla­gel­se gick ut på att de talat osan­ning om sin ål­der och där­i­ge­nom fått bi­drag de inte haft rätt till.
Be­slu­tet togs i kom­munens myn­dig­hets­nämnd och ba­seras på en mo­tion från SD om att po­lis­an­mäla alla en­sam­kom­man­de som ljugit om sin ål­der.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.