DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 10:51

Liknande nyheter

Taggar: Oasmiafår , positiv, rekommendation, rusar, börsen
DI - 19 dec 14 kl. 13:33

Positiv rekommendation till Sobi

EMA, den europeiska läkemedelsmyndigheten, ger positiv rekommendationen till specialistläkemedelsbolaget Sobi, Swedish Orphan Biovitrums Xiapex..

Affärsvärlden - 04 feb 16 kl. 10:18

Läkemedelsbolag rusar på FDA-rekommendation

Det danska läkemedels- och forskningsbolaget Lundbeck har fått en positiv rekommendation av den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA:s rådgivande kommitté för en ny indikation för bolagets läkemedel Brintellix, som verkar mot svår depression..

DI - 24 jan 11 kl. 14:12

Oasmia: Silvia Quandt inleder med köp

Silvia Quandt inleder bevakning av Oasmia med rekommendation köp och riktkurs 2:50 euro, motsvarande 22:40 kronor..

Affärsvärlden - 25 okt 13 kl. 09:38

Bioteknikbolag rusar på panelrekommendation

Aktien steg runt 17 procent efter en positiv rekommendation från en rådgivande amerikansk expertpanel..

Affärsvärlden - 22 maj 15 kl. 10:15

Kinnevik stiger på rekommendation

Stockholmsbörsen har inlett fredagen med små rörelser i linje med de ledande Europabörserna. Investerarna inväntar bland annat ett tyskt IFO-index, amerikanska KPI-siffror och ett tal från Fed-chefen Janet Yellen senare under kvällen. På bolagsfronten stärks Kinnevik av en positiv rekommendation..

UNT - 01 aug 11 kl. 10:22

Oasmia rusar på börsen

Uppsalabaserade Oasmia Pharmaceuticals rusar 18,7 procent på morgonbörsen sedan preparatet Paclicla visat sig ha god effekt vid behandling av äggstockscancer, enligt en fas III-studie med 400 patienter..

DI - 10 jun 11 kl. 15:16

Oasmia: Carnegie ser läge för lyft

Carnegie upprepar sin outperform-rekommendation och riktkurs 27 kronor för Oasmia-aktien..

PrivataAffärer - 28 feb 14 kl. 09:39

Därför rusar Oasmia

Grönt ljus från amerikanska läkemedelsmyndigheten får bioteknikbolaget Oasmia att rusa på Stockholmsbörsen....

VA - 20 apr 11 kl. 08:52

Positiv öppning i Europa

20 april Terminerna för de ledande europeiska börserna pekar mot en öppning i positivt territorium på onsdagen sedan uppgångar noterats i såväl USA som Asien. En knapp halvtimma före öppning var terminerna för DAX, CAC 40, Euro Stoxx 50 och FTSE 100 upp mellan 1,0 och 1,3 procent. I USA steg börserna på tisdagen.

Dagens PS - 27 dec 17 kl. 09:40

Raketfart – aktie rusar tvåsiffrigt på jätteaffär

Stockholmsbörsen har öppnat i positiv dager efter juluppehållet. Sitter du på dagens stora vinnare? Europabörserna är också upp, men något måttligare.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Pinsamt arrogant – nu är Bonnesen nere för räkning

Det säkraste sättet att inte hitta några spår av misstänkt penningtvätt är att inte leta. Risken är då bara att någon annan gör jobbet åt dig – och att du åker på en dubbelsmäll.  Aktien faller som en sten efter Uppdrag gransknings rapportering och vd Birgitte Bonnesens förtroende är nu nere för räkning..

DI - 10 minuter sedan

Microsoft: Ryska hackare har gjort intrång mot europeiska tankesmedjor

Det ryska hackningsnätverket Strontium, som har kopplingar till Kreml, har gjort intrång mot flera europeiska tankesmedjor. Det skriver Microsofts säkerhetschef Tom Burt i en blogguppdatering inför kommande valrörelser i regionen..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan stabil på svaga nivåer

Svenska räntor sjunker lite mer än övriga europeiska räntor samtidigt som kronan handlas stabilt på svaga nivåer i onsdagens förmiddagshandel..

DI - 30 minuter sedan

Avanzas vd: ”Våra kunder har aldrig varit utsatta för någon risk”

Nischbanken Avanzas pensionsbolag har brustit vid hanteringen av avsättningar och rapportering. Det konstaterar Finansinspektionen och utfärdar en varning och sanktionsavgift om 35 miljoner kronor. ”Våra kunder har aldrig varit utsatta för någon typ av risk”, säger Avanza-chefen Rikard Josefson..

DI - 30 minuter sedan

Ahlsell avnoteras den 6 mars

Industridistributören Ahlsell meddelar att bolagets sista handelsdag på Stockholmsbörsen är satt till onsdagen den 6 mars 2019. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Penningtvätt i Swedbank kopplad till rysk skattehärva

Motsvarande 150 miljoner kronor i stulna ryska skattemedel ska ha slussat genom Swedbank i Baltikum. Det uppger Uppdrag Granskning..

DI - 30 minuter sedan

KI: Åldrande befolkning sätter press på offentliga finanser

Den demografiska utvecklingen med en åldrande befolkning sätter press på de offentliga finanserna under kommande årtionden och det kommer att krävas finanspolitiska prioriteringar. Det skriver Konjunkturinstitutet, KI, i sin rapport om den långsiktiga hållbarheten i de offentliga finanserna..

DI - 45 minuter sedan

Hela listan: De gjorde största bostadsvinsterna

Bostadsmarknaden har kallnat men det senaste decenniets prisrally pumpar upp vinsterna. Här är orterna där säljarna tjänat mest på att sälja. Di har listan kommun för kommun..

DI - 45 minuter sedan

Riksgälden: Statsfinanserna försvagas de kommande åren

Sveriges statsfinanser försvagas de kommande åren när tillväxten bromsar in. Det skriver Riksgälden i en färsk prognos där myndigheten räknar med ett sjunkande budgetsaldo och ett mindre finansiellt sparande. .

DI - 1 timme sedan

DNB ser fortsatt styrka i Betsson men oroas av utvecklingen i Holland

Betssons resultat för det fjärde kvartalet uppvisar styrka i den operationella driften av bolaget, men framtidsutsikterna grumlas av det holländska förslaget om en "cooling off"-period på två år i samband med licensansökan under den nyligen godkända spellagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.