YA > Lokalt

Tuesday, 18 December, 14:15

Liknande nyheter

Taggar: Följ, stormen, Knudhär , rörsig , justnu över , Danmark
GöteborgsPosten - 21 sep 18 kl. 05:39

Stormen Knud väntas slå hårt mot västkusten

Under fredagen drar stormen Knud in för Västsverige med mycket kraftiga vindar samt en stor mängd nederbörd. Knud väntas kulminera under fredagskvällen då vindarna i vissa områden enligt prognoser kan nå orkanstyrka. GP direktrapporterar under hela dagen..

Expressen - 21 sep 18 kl. 15:26

Sixten, 17, delar namn – med stormen Knud

Vid första anblicken har Sixten Steinö, 17, och stormen Knud inte många likheter – men i själva verket de delar de en viktig gemensam nämnare.De heter nämligen samma sak.– Jag har aldrig hört att någon har hetat precis samma sak som en storm tidigare, säger Sixten Storm Knud Steinö..

GöteborgsPosten - 21 sep 18 kl. 07:09

Stormen Knud väntas slå hårt mot västkusten

Under fredagen drar stormen Knud in för Västsverige med mycket kraftiga vindar samt en stor mängd nederbörd. Knud väntas kulminera under fredagskvällen då vindarna i vissa områden enligt prognoser kan nå orkanstyrka. GP direktrapporterar under hela dagen..

BT - 22 sep 18 kl. 06:21

STORMEN KNUD: Klass 1-varning ligger kvar över Sjuhärad

Exakt var stormen Knud skulle slå till som hårdast var svårt för SMHI att beräkna under gårdagen. Tidigt på lördagsmorgonen kunde man dock konstatera att stormen inte drabbat Sjuhärad lika hårt som befarat. .

Expressen - 20 sep 18 kl. 12:08

Stormen Knud på väg – Västsverige rustar

Västra och södra Sverige rustar för stormen Knud.
Den väntas dra in med full kraft under fredagseftermiddagen och kvällen.SMHI har utfärdat flera Klass 2-varningar..

GöteborgsPosten - 20 sep 18 kl. 14:58

SJ agerar inför stormen Knud

Stormen Knud som väntas slå hårt mot Västsverige under fredagen kan komma att ställa till med stora problem för kommunikationerna. Det har fått SJ att agera. Under torsdagseftermiddagen ska ett varningsmeddelande skickas ut och tågresenärer erbjuds gratis ombokning av sina resor.

Expressen - 20 sep 18 kl. 15:42

Räddningstjänstens uppmaning om stormen Knud: "Håll er inne"

Kaos i trafiken och skador på byggnader, skog och mark.  Stormen "Knud" som väntas nå Sverige på fredagskvällen kan ställa till med rejäla problem. SMHI har gått ut med klass 2-varningar för flera områden i sydvästra Sverige.

UNT - 20 sep 18 kl. 17:55

Stormen Knud på väg – tågtrafik ställs in

Stormen Knud är på väg och SMHI har utfärdat en klass 2-varning..

BT - 20 sep 18 kl. 18:14

Stormen Knud på väg – tåg ställs in

Stormen Knud är på väg och SMHI har utfärdat en klass 2-varning. Tågtrafik från Borås stängs av från och med fredag eftermiddag. – Det görs av säkerhetsskäl, säger Madelene Frödell på Trafikverket..

Kristianstadsbladet - 20 sep 18 kl. 18:29

Väder: Stormen Knud på väg – tågtrafik ställs in

Stormen Knud är på väg och SMHI har utfärdat en klass 2-varning. Trafiken på fyra tågbanor i Västsverige stängs av från och med fredag eftermiddag. ”Det görs av säkerhetsskäl”, säger Madelene Frödell på Trafikverket..

Blekinge Läns tidning - 20 sep 18 kl. 18:29

Väder: Stormen Knud på väg – tågtrafik ställs in

Stormen Knud är på väg och SMHI har utfärdat en klass 2-varning. Trafiken på fyra tågbanor i Västsverige stängs av från och med fredag eftermiddag. ”Det görs av säkerhetsskäl”, säger Madelene Frödell på Trafikverket..

Fler nyheter från YA

YA - 2 timmar sedan

Polisens teori: Tjuvar på förskola blev bortskrämda

Under natten till tisdagen plockade någon eller några okända gärningsmän ner ljusslingor, förlängningssladdar och även en utomhusklocka på en förskola i Ystad..

YA - 4 timmar sedan

Ystads kulturpris väntas bli större

Från och med nästa år kommer prissummorna för Ystads kommuns kulturpris och kulturstipendium att höjas. Åtminstone om kulturnämnden får som de vill..

YA - 16 timmar sedan

Utvisningshotade Mahmoud Hamed är tacksam för allt stöd

Mahmoud Hamed är tacksam över Ystadsbornas stora engagemang. – Tack, det värmer, säger han. .

YA - Igår: 00:01

Ulrika Wangel: Långkål, flygande julgranar och klimatskam

Regeringsbrist och kaloriöverskott. Global uppvärmning men kalla fötter. Det är mycket som är motsägelsefullt i tillvaron.

YA - 19 timmar sedan

Ny konkurs på gågatan

Familjen har drivit butik i tre generationer men har nu ansökt om konkurs. Butiken är en av flera klädbutiker som har det tufft i konkurrensen på internet..

YA - 23 timmar sedan

Inga minusgrader i sikte – det ser ut att bli en regnig jul

Det ser inte ut att bli någon vit jul i sydöstra Skåne. Enligt SMHI:s senaste 10-dagarsprognos är det plusgrader, moln och regn som väntar. .

YA - Igår: 12:24

Offer pekar ut misstänkt för misshandel

En man i 30-årsåldern utsattes för en misshandel i fredags kväll. I polisanmälan har mannen pekat ut den som angrep honom..

YA - Igår: 11:53

Företag anmält för bedrägeri – förde över pengar från konto utan tillstånd

En kvinna i Ystad upptäckte att ett företag tagit ut nästan 4 000 kronor från hennes konto. Trots försök har hon inte lyckats få tag på företaget..

YA - Igår: 11:14

Äldre man fick utpressningsmejl – vände sig till polisen i stället för att betala

En äldre man i Ystad har utsatts för ett utpressningsförsök. Någon uppger sig ha kommit in i mannens dator och kräver 5 000 kronor för att inte sprida materialet till hans vänner och bekanta,.

YA - Igår: 10:38

Nytt inbrott i fritidshus: ”Vi misstänker ett samband”

Inbrottsvågen i Löderupstrakten fortsätter. När ägaren till ett fritidshus vid Löderups efter en vecka återvände till fastigheten hade någon varit där och stulit verktyg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.