Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 06:55

Liknande nyheter

Taggar: Affärsvärlden, nummer38 , 2018
Affärsvärlden - 21 nov 18 kl. 18:05

Affärsvärlden nummer 47, 2018

Här är ett urval från veckans nummer av Affärsvärlden..

Affärsvärlden - 08 jun 16 kl. 07:31

Affärsvärlden nummer 23 når prenumeranter på torsdag

På grund av nationaldagsfirandet tidigare i veckan så når veckans nummer av Affärsvärlden prenumeranter i morgon torsdag den 8/6..

Affärsvärlden - 21 feb 18 kl. 19:19

Affärsvärlden nummer 8, 2018

Läs om Rutger Arnhults växande fastighetsimperium och Affärsvärldens genomgång av investmentbolagen i veckans nummer..

Affärsvärlden - 01 mar 18 kl. 09:09

Stora problem med distributionen av Affärsvärlden

På grund av svåra väderförhållandena har distributionen av Affärsvärlden nummer 9 / 2108 försenats ett dygn i stora delar av Sverige..

Dagens PS - 11 jan 18 kl. 07:01

Affärsvärlden råder till köp i fyra heta bolag

Affärsvärlden rekommenderar köp av Pandox, Doro, Semcon och Indutrade i årets första utgåva av tidningen. Europas största noterade plattform för hotellfastigheter har stor kontroll över sitt eget öde. Hotellfastighetsbolaget Pandox är udda och underskattat, bedömer tidningen.

Dagens PS - 05 okt 17 kl. 06:57

Affärsvärlden dumpar H&M ur portföljen

Plockar i stället fram tre heta köpråd. Affärsvärlden rekommenderar köp av Essity, finska Neste och Knowit samt avvakta för Assa Abloy i den senaste utgåvan. Tidningen gör en förändring i sin portfölj, klädbolaget H&M utgår och ersätts av kosmetikabolaget Oriflame.

Dagens PS - 24 maj 18 kl. 14:30

Affärsvärlden vaskar fram tre guldkorn

Affärsvärlden rekommenderar köp av Volati, Gunnebo och danska Pandora i den senaste utgåvan. Volati har efter en lyckad börspremiär fallit ihop och handlas med en stor rabatt jämfört med relevanta jämförelsebolag. Affärsvärlden ser ett långsiktigt köpläge i aktien.

Dagens PS - 23 aug 17 kl. 08:29

Affärsvärlden ger köpråd för kvartett

Här är aktierna du bör stuva portföljen med, enligt tidningen. Affärsvärlden analyserar fyra aktier i den senaste utgåvan. Det resulterar i kvartett i köpråd för ICA, norska Europris, Arise och Mr Green.

PrivataAffärer - 16 aug 18 kl. 08:16

Två köptips från Affärsvärlden – och två aktier att vänta med

Eltel har fallit nästan 20 procent sedan årsskiftet. Stora delar av den strukturella omvandlingen är dock klar och kärnverksamheten visar åter tillväxt, vilket gör aktien köpvärd, enligt Affärsvärlden. Dock påpekar tidningen att det dröjer till 2019 innan förväntningarna kan skruvas upp i bolaget på allvar.

Dagens PS - 14 dec 17 kl. 07:11

Affärsvärlden: Här ska du köpa och sälja aktier

Tidningen ser köpvärd duo och ett säljcase. Affärsvärlden rekommenderar köp av Lindab och Dedicare i den senaste utgåvan. Tidningen sänker sin rekommendation för Hexagon till avvakta och rekommenderar sälj för Addtech.

Dagens PS - 07 feb 18 kl. 11:32

Affärsvärlden tipsar: Sälj aktien

Varningslamporna blinkar, enligt tidningens analys. Miljöteknikbolaget SaltX Technology tar sig an världens energilagringsproblem via saltbatterier. Omogna affärsupplägg, tveksam bolagshistorik och hård marknadsföring av aktien tänder varningslampor.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Spelutvecklare rasar

Stockholmsbörsen handlades sidledes vid lunchtid på tisdagen omkring nivån 1.583. Det innebar en något bättre utveckling än Europasnittet, där regionsutvecklingen återgivet av Stoxx 600 var minus 0,6 procent..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Cykliskt knappade in

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljens dussintal värdecase missade helt senaste veckans kraftiga cykliska börsuppgång..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Bostadsutvecklare backar

Stockholmsbörsen har inlett tisdagen trevande, efter en sidledes utveckling på måndagen. En rad rapporter och rekommendationsändringar har fått kursgenomslag..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Danske tvingas stänga estnisk filial

Danske Bank måste stänga ner hela sin estniska filial, som varit kärnan i bankens penningtvättsskandal, och det senast om 8 månader..

Affärsvärlden - Igår: 17:55

Vd-skifte i portföljens nya innehav

INTERVJU Under måndagen aviserades ett vd-skifte i ett av Småbolagsportföljens nya innehav..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Skördetid för Mærsk

Det danska rederiet Møller-Mærsk bör i år kunna börja skörda frukterna av de senaste årens kraftiga konsolidering i containerbranschen..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Intäksrekord i Paradox

Spelbolaget Paradox omsättning ökade 51 procent i det fjärde kvartalet..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Analytiker: Risken för kursnedgång i verkstaden har ökat

En global inbromsning i tillverkningssektorn kan väntas och det innebär att risken för kursnedgångar i verkstadssektorn har ökat efter den positiva kursutvecklingen i januari..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

ABG sänker Hembla

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Hembla till behåll från köp. Riktkursen ligger kvar på 175 kronor..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Pareto spår lägre tillväxt för Assa Abloy

En vikande global konjunktur talar emot att låskoncernen Assa Abloy kommer att fortsätta leverera positiva tillväxtöverraskningar de kommande två åren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.