Expressen > Nyheter

Tuesday, 16 October, 07:26

Expressen - 21 sep 18 kl. 11:21

Niklas, 25, tog fast tjuven – åtalas för kidnappningNiklas Krämer, 25, och hans kollega blev bestulna på diesel till sina arbetsmaskiner gång på gång.Förra året lyckades de gripa och hålla fast tjuven i väntan på polisen. Nu åtalas de själva för olaga frihetsberövande. – Vem är det som är boven i dramat, är det vi eller han som stal från oss?, säger Niklas.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Krämer, Niklas

Dela artikeln

4037 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niklas25 , tog, fast, tjuvenåtalas för , kidnappning
Expressen - 27 sep 15 kl. 10:51

Tog fast tjuven – hyllas av polisen

Under natten mot lördagen kunde en ficktjuv gripas i centrala Jönköping - efter att två privatpersoner sett vad som hänt, sprungit i kapp och höll fast tjuven till polisen anlände. Nu hyllar Jönköpingspolisen personernas civilkurage på sin Facebooksida och kallar det föredömligt..

Skånskan - 02 feb 16 kl. 11:07

Biblioteket tog fast tjuven

Malmö En misstänkt mobiltjuv greps på måndagen på Stadsbiblioteket, sedan personalen känt igen mannen och larmat polis.Själva stölden hade ägt rum någon dag tidigare. En kvinna hade suttit och läst nära ett fönster, medan hon lagt ifrån sig sin mobiltelefon på fönsterkarmen.

GT - 23 mar 17 kl. 15:38

Fick inbrott – försökte hålla fast tjuven

En villaägare på västra Hisingen drabbades av ett villainbrott runt klockan 14.30.Sedan följde stor dramatik.

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 11 kl. 22:36

Ta fast tjuven!

"Ta fast tjuven! Tvinga honom betala tillbaka det han stulit från de fattiga i Egypten!  Låt det bli en varning för andra tyranner och deras banker!

Hela Gotland - 03 jun 13 kl. 07:00

Polismästaren tog fast tjuven

Länspolismästaren var i privat ärende i ett köpcentrum i Stockholm när han i torsdags jagade ifatt en tjuv, skriver Gotland Tidningar..

Norrtelje Tidning - 12 okt 17 kl. 21:10

Försökte stjäla eltandborsar – butikskontrollanter tog fast tjuven

Mannen hade stoppat på sig flera eltandborstar, men stölden upptäcktes..

YLE - 13 nov 12 kl. 15:06

Polisen tog fast inbrottsliga

Polisen har gripit en utländsk liga som misstänks för flera inbrott runt om i Finland. Den omfattande brottsutredningen sköts av Mellersta Nylands polisinrättning. De senaste inbrotten gjordes i egnahemshus i Himango och Lochteå i måndags.

YLE - 13 maj 14 kl. 10:02

Polisen tog fast drogpåverkad man i Vasa

Polisen tog fast en drogpåverkad man på tisdagförmiddag i Vasa. Mannen misstänks för rattfylleri, straffbart bruk av narkotika, trafikförseelse och förande av fortskaffningsmedel utan behörighet. Polisen stannade den 1974 födde mannen efter att denne verkat berusad i trafiken.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Brudpar tog fast inbrottstjuv

Ett nygift par i Örebro, som lånat en lägenhet för att tillbringa bröllopsnatten i, fick ett oväntat uppvaknande tidigt på söndagsmorgonen. En tjuv krossade en ruta och tog sig in i lägenheten.Brudparet jagade iväg tjuven och började jaga honom, endast iförda nattkläder.

Expressen - 21 aug 12 kl. 11:50

Jonatan och Oliver fick fast tjuven

Elvaåringarna Jonatan och Oliver är dagens hjältar i Tingsryd. De slog larm när en man tog plånboken från en handikappad. Tack vare dem greps tjuven.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

LO:s vädjan till Stefan Löfven om Annie Lööf

Stefan Löfven, S, la upp arbetsrätten som ett litet lockbete inför regeringsförhandlingar med bland andra Annie Lööf, C.Inom LO ökar oron för att las och löner urholkas.LO-basen Karl-Petter Thorwaldsson uppmanar Löfven att inte vika ner sig om arbetsrätten, i en artikel på Aftonbladets debattsida..

Expressen - 30 minuter sedan

Cancersjuka Liam, 7, fick poliseskort till sjukhuset

Liam Silveira, 7, hade kämpat med cancer i ungefär ett år. När han var på väg mot sin sista cellgiftbehandling fick han en chock: Damiljens vardagsrum var nämligen fullt av poliser, rapporterar Abc news.– Det var verkligen rörande, säger mamman Devin Silveira..

Expressen - 45 minuter sedan

Madame Heinz shoppar smink och kläder - går 10 000 back

Han är dragshowartisten som överspenderar på smink och kläder.Stefan, 40, har noll koll på sin ekonomi och fruktar det värsta när Lyxfällans Frida Boisen och Magnus Hedberg rycker ut.– Det känns helt sjukt, erkänner Stefan i programmet..

Expressen - 45 minuter sedan

Polisen varnar för nytt bedrägeri på mackar

Se upp när du tankar bilen - bedragarna lurar runt hörnet för att blåsa dig på pengar.I Ystad utsattes ett par som skulle tanka bilen på en obemannad bensinmack för en ny sorts attack.– Plötsligt dök en okänd kvinna fram och påstod att de tankat på hennes pump.

Expressen - 1 timme sedan

Australien övervägar att flytta sin ambassad till Jerusalem

Australien överväger att flytta sin ambassad från Tel Aviv till Jerusalem, uppger flera internationella medier.Förslaget från premiärministern Scott Morrison bryter mot landets tidigare Mellanösternpolitik..

Expressen - 1 timme sedan

Sänkt pensionärsskatt kan vara i fara när regeringsbildningen låser budgeten

Stora politiska satsningar riskerar att försenas om inte en budgetproposition har lagts innan den 15 november. Skattesänkningar för Sveriges pensionärer kan vara i fara och kan kanske inte genomföras förrän tidigast 2020, skriver Svenska Dagbladet..

Expressen - 2 timmar sedan

Fler skadades på byggen i somras

Antalet anmälda skador i samband med arbetsplatsolyckor inom byggbranschen ökade med omkring tio procent i somras, jämfört med motsvarande period förra året, rapporterar Ekot i Sveriges Radio..

Expressen - 3 timmar sedan

Rädda Barnen kritiserar återvändarprocess

Barn och unga som återvänder till Afghanistan från Europa får inte tillräckligt stöd och löper stor risk att utsättas för våld i hemlandet, varnar organisationen Rädda Barnen i en ny rapport..

Expressen - 4 timmar sedan

Stormy Daniels bakslag – förlorar mot Donald Trump

Porrstjärnan Stormy Daniels förlorar mot Donald Trump.Hon stämde USA:s president för ärekränkning i april – nu tvingas hon betala Trumps advokatkostnader.Daniels advokat Michael Avenatti kommer att överklaga och är övertygad om att utfallet kommer att ändras, skriver han på Twitter.

Expressen - 5 timmar sedan

Misstänkt skottlossning i centrala Malmö

Under natten till tisdagen fick polisen i Malmö ett larm om en misstänkt skottlossning i området Kronprinsen i centrala Malmö, skriver Sydsvenskan. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.