Skånskan > Opinion

Monday, 22 October, 10:40

Skånskan - 21 sep 18 kl. 10:40

Molly Sandén till MalmöEfter att ha varit ute på sommarturné ger sig nu Molly Sandén ut på höstturné. Sångerskan släppte i våras albumet Större som nu har sålt guld. 2017 var hon tillsammans med Farah Abadi och Kalle Zackari Wahlström programledare för Musikhjälpen som sändes från Umeå. På Queens of Pop-festivalen på Sofiero uppträdde hon tillsammans med bland andra Icona Pop och Zara Larsson. ”Det var // inget annat än ett rent nöje att skåda henne på slottsscenen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sandén, Malmö, Molly Sandén, Större, Farah Abadi, Kalle Zackari Wahlström, Musikhjälpen, Umeå, Queens, Pop, Sofiero, Icona Pop, Zara Larsson, Sand, Skånskasn, Peter Eliasson, Malmöfestivalen, Stortorget, NRJ, Kär, Ed Sheerans Shape, Ingen, Sverige, Babel

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Molly, Sandéntill , Malmö
Sydsvenskan - 01 dec 16 kl. 19:00

En vecka i Malmö: Tangopalatsets avskedsfest, Timbuktu, Molly Sandén, Cherrie och Rickard Söderberg

Dygnet Runt guidar dig till en alldeles vanlig fantastisk vecka i Malmö..

Expressen - 20 feb 13 kl. 22:47

Molly om sitt arbete: Snacka om kontraster

HLUHLUWE/SYDAFRIKA. När pojkvännen Danny Saucedo har fullt upp med Melodifestivalen i Malmö på lördag väljer Molly Sandén att sjunga med skolbarn i Sydafrika. ??

Expressen - 24 feb 13 kl. 14:53

Ginas hårresande passning till Molly

MALMÖ. Här är Gina Dirawi - som Molly Sandén. Mollys uppmärksammade smygande med peruk under Alla hjärtans dag blev en vass passning till henne och Danny Saucedo i går.

Sydsvenskan - 26 jun 18 kl. 06:00

James TW, Molly Sandén och Mike Perry till Malmö för Rix FM festival

Festivalen intar Stortorget i augusti..

Skånskan - 06 jul 16 kl. 06:00

60 000 för att rädda hotade sandödlan

Malmö Sandödlan är en hotad art i Malmöområdet. Nu bidrar Länsstyrelsen för att rädda ödlans hem i Husie grusgrop. Den hotade sandödlan är en mycket gammal art i Sverige.

Skånskan - 29 aug 16 kl. 15:45

Tretton hyresrätter snart klara i Sandåkra

Sandåkra Tretton hyresrätter står snart redo för inflyttning på den gamla bondgården i Sandåkra.– Lägenheterna är inflyttningsklara den första november och alla har blivit bokade, trots att jag inte har gjort någon marknadsföring, säger byggherren Håkan Wilhelmsson.
Gården heter Backagården och är en gammal Mackleangård med anor från 1700-talet och ligger strax söder om E65.

Expressen - 13 feb 16 kl. 22:23

Den V-innande trenden på scenen i Malmö

Långa T-shirtar, bomberjackor och utsvängda byxor - alla slås de av årets trend i Melodifestivalen: Den djupa V-ringningen. Något som blev tydligt i tävlingens andra delfinal. Molly Pettersson Hammar, Krista Siegfrids och Isa Tengblad hade alla den trendiga urringningen när de stod på scen under lördagen.

Kristianstadsbladet - 19 jul 13 kl. 09:30

Malmöfestivalen laddar med Sveriges finaste

Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
De större internationella akterna får sällskap av några av Sveriges populäraste hemmaartister när Malmöfestivalen släppte en rejäl lista bandbokningar under torsdagen.
Sedan tidigare är bland andra soulikonen Mavis Staples, rockgängen i Calexico och Flogging Molly samt Cody Chesnutt klara för årets upplaga av Malmöfestivalen.Liksom Eva Dahlgren och Rix FM festivalen med Loreen i spetsen.

Sydsvenskan - 26 maj 15 kl. 04:00

Malmö stad har fått hybris

Rätta mig om jag har fel, men Malmö Live är det kanske mest ohållbara bygget hittills i Malmö. En otrolig mängd klimatförstörande och sandslukande betong har krävts, sand från havsbottnar som ödeläggs i rovjakten på just havssand – den enda sanden som duger för betongtillverkning. Ett Minimanhattan, som med sina höga hus skapar dåligt närklimat i form av hård vind, har utan större protester tillåtits att torna upp sig i en stad med en massa problem.

Kristianstadsbladet - 02 okt 13 kl. 16:44

Om guldet blir till sand

I vintras besökte Stefan Löfven mineralbolaget Northlands gruva utanför Pajala. Som vanligt när politiker åker till industrier för att lyssna in framtidens utmaningar kläddes Socialdemokraternas partiledare med reflexväst och skyddshjälm.
Därefter tog Löfven upp en rejäl näve malm från marken och konstaterade att ?

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Drograttfull bilist stoppades

TOMELILLA En bil stoppades för rutinkontroll på Norregatan vid 12-tiden i fredags. Föraren, en man född 1986, misstänkts för drograttfylleri och grov olovlig körning. Vid husrannsakan i bilen hittades en ny tröja till ett värde av 250 kronor som mannen misstänks ha snattat på Bo Ohlsson.

Skånskan - 15 minuter sedan

Brand i villakällare

YSTAD Det brann i en villa på Krageholmsvägen natten mot måndag. Station Ystad, Sjöbo, tankenhet från Tomelilla, värn med tankenhet från Snårestad och yttre befäl larmas klockan 02.44.

Skånskan - 15 minuter sedan

Granne släckte brand

YSTAD Station Ystad, Tomelilla och yttre befäl larmades till brand i en flerfamiljshus på Götgången klockan 17.29 i lördags. Vid framkomsten visade det sig att det hade brunnit intill fastigheten.

Skånskan - 4 timmar sedan

Brunnshög får eget Ica

Lund Detaljplanens försening innebar också förskjutning av Icas stora projekt på Brunnshög, med lokaler för en egen butik men även för bostäder, kontor och service, men nu pekar allt på byggstart hösten 2019.– Sedan räknar vi med cirka två års byggtid, säger Fredrik Johansson, projektutvecklare på Ica Fastigheter.
Det var redan hösten 2015 som Ica Fastigheter i samarbete Fojab Arkitekter vann markanvisningstävlingen för ett kvarter på drygt 20 000 kvadratmeter i den centrala delen av Brunnshög.

Skånskan - 4 timmar sedan

Problem för Sorgenfribygge

MALMÖ.
Stadsutvecklingen av Sorgenfri går inte helt problemfritt. Nu lyfter miljöförvaltningen att säkerheten måste övervägas vid nybygge.

Skånskan - 4 timmar sedan

Förlänger liv med Gubbvarning

I dagarna ger sig Lennie Norman ut på turnén Gubbvarning Live, en soloshow där han bjuder publiken på en gubbes funderingar och tankar om tiden vi lever i.
– Efter 30 år som standupkomiker och efter att ha gjort den här föreställningen under våren så garanterar jag att jag kommer förlänga liv. Så vill man inte leva länge ska man inte komma, säger han och skrattar.

Skånskan - 17 timmar sedan

Tre nya inslag på marknaden

Skurup Ungerska kakor, enorma såpbubblor och fårskinn från Island var de nya inslagen på höstmarknaden på Skurups Folkets hus och park i helgen.Den traditionella marknaden erbjöd tivoli, utställning och ett 50-tal försäljare som sålde livsmedel, kläder och hantverk och arrangören sålde kvalitetskorv från orten.
– Eftersom vi inte fick tag på någon korvförsäljare fick vi själva ordna det, sa marknadsgeneralen Roland Hansson, kassör i den ekonomiska föreningen Folkets hus och park.

Skånskan - Igår: 10:00

Bästa knepen för rosenrabatten

bostad Vill du ha en vackert blommande rosenrabatt i din trädgård nästa år? Nu är en utmärkt tid att plantera – i hela landet. Alla rosor gillar att komma i jorden när temperaturen sjunker och marken är fuktig och välkomnande.

Skånskan - Igår: 08:00

Nej till 15 villor i Vikhög

Vikhög Byggmästare Arne Perssons förhoppning om att få bygga 15 villor och ett äldreboende i Vikhög möts av kalla handen från politikerna.När hans ansökan om att ta fram en plan för bygget behandlades i planutskottet sa politikerna nej.
I onsdags skrev Skånskan om byggmästare Arne Perssons planer på att bygga 15 villor och ett äldreboende med plats för nio boende i det lilla fiskeläget Vikhög utanför Löddeköpinge.

Skånskan - Igår: 06:00

Har samlat in 650 000 med hjälp av musiken

HÖRBY Sedan starten för tolv år sedan har Roy Wilson Quintet samlat in 650 000 kronor till olika ideella projekt genom sin musik.
– Vi har fått väldigt fin respons från Hörbyborna, säger gitarristen Tommy Svensson.Bandet ligger i hårdträning inför konserten med Anita Larsson, operasångerskan Elisabet Strid från Hörby, och Engerkvartetten på Metropol den 11 november.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.