VA > Ekonomi

Sunday, 16 December, 23:10

Liknande nyheter

Taggar: Hon pekasut som , storfavoritatt ta över , skandalbanken
Jönköpingsnytt - 17 jun 11 kl. 13:48

Annie pekas ut som ny ledare för Centerpartiet

Centerkvinnan Annie Johansson från Jönköpings län pekas ut som en storfavorit att ta över partiledarskapet efter Maud Olofsson. Centerpartistiska kommunalråd Ann-Marie Nilsson ser henne som en lysande efterträdare. - Hon har fått en väldigt stark ställning i partiet på väldigt kort tid, Oerhört kompetent, säger Ann-Marie Nilsson..

Västerbottens Folkblad - 24 jan 12 kl. 20:36

Jan Eliasson ny storfavorit efter Umeåförslag

UMEÅ Förre toppdiplomaten Jan Eliasson blev storfavorit efter Umeåförslag. Dessutom svarade Jan Eliasson att han kan tänka sig uppdraget.UMEÅ Förre toppdiplomaten Jan Eliasson blev storfavorit efter Umeåförslag.

Kristianstadsbladet - 05 mar 14 kl. 07:26

Norsk pekas ut som dopningsmisstänkt

På 90-talets extrema blodvärden följde 00-talets blodtoppning till mästerskapen.Flera experter i onsdagskvällens Uppdrag granskning anser att dopning är enda rimliga förklaringen.En norsk längdåkare pekas ut.

Trelleborgs Allehanda - 05 mar 14 kl. 07:26

Norsk pekas ut som dopningsmisstänkt

På 90-talets extrema blodvärden följde 00-talets blodtoppning till mästerskapen.Flera experter i onsdagskvällens Uppdrag granskning anser att dopning är enda rimliga förklaringen.En norsk längdåkare pekas ut.

Dagens PS - 25 okt 17 kl. 07:28

Efter vd:ns sorti – han pekas ut som favorit

Bolidens vd Lennart Evrell meddelade i samband med tisdagens kvartalsrapport att han stiger åt sidan vid halvårsskiftet 2018. Han har suttit som vd för bolaget sedan december 2007 och slagit totalavkastningen på Stockholmsbörsen under den perioden. Med Lennart Evrells planerade avhopp finns det därmed ett tomrum att fylla på vd-stolen och enligt Dagens Industri är den nuvarande gruvchefen Mikael Staffas en het kandidat att ta över.

Västerbottens Folkblad - 26 jan 12 kl. 01:00

Löfven pekas ut som ny S-ledare

UMEÅ IF Metalls ordförande Stefan Löfven kommer att utses till ny partiordförande för Socialdemokraterna. PEKAS?UT.

Dagens PS - 27 feb 17 kl. 08:48

Bråk om svensk ubåtsaffär – skandalryss pekas ut

Ryske miljardären Vladimir Antonov pekas ut som den potentiella köparen av svenska ubåtshamnen i Fårösund, skriver Di. (Foto: TT) I fredags rapporterade Dagens Industri att den svenske affärsmannen Joachim Kuylenstierna hade siktet inställt på en försäljning av ubåtshamnen i Fårösund, redan den här veckan. Men under helgen har allt ställts på ända.

Dagens PS - 21 mar 17 kl. 12:32

Härvan växer: Svenska storbolag pekas ut

På tisdagsmorgonen skrev DagensPS.se att bland andra storbanken Nordea pekas ut i jättehärvan om penningtvätt, kallad ”The Global Laundromat”. Nu rapporterar SR Ekot, som återigen hänvisar till avslöjandet från den journalistiska organisationen OCCRP, att fler svenska storbolag kan vara inblandade.

Expressen - 27 jul 17 kl. 14:45

32-åringen pekas ut som Céline Dions nya kärlek

Den 17 år yngre dansaren pekas ut som artistens Céline Dions nya kärlek. På bilder turistar det tillsammans i Paris - ses skratta och skojja med varandra.– Hon får dig att känna dig välkommen, säger Pepe Munoz som pekas ut som sångerskans kärlek till Vouge.

NT - 17 feb 11 kl. 16:35

Ellinor storfavorit i JSM

Tjalves Ellinor Rosenqvist, 22 år, ska försvara sin JSM-medalj i längdhopp i helgen.- Hon är tvåa på årsbästalistan och storfavorit i mina ögon, säger tränaren Krister Hultberg..

SVT - 18 maj 11 kl. 07:59

Porto storfavorit mot grannen

I kväll spelas finalen i Europa League i Dublin. I det helportugisiska mötet är Porto storfavorit mot Braga..

Fler nyheter från VA

VA - I förrgår: 16:21

Missbruksexperten: Mobilen har blivit vår nya cigarett – så blir du kvitt beroendet

Vi är dopade av digitalt Dopamin och utsatta för en masspsykos. Men det finns hopp, hävdar experten på missbruk och ”Lyxfällan”-profilen Patrik Wincent. Den postdigitala eran är snart här.

VA - I förrgår: 15:31

Allt inför H&M:s rysarrapport på måndag

H&M:s försäljningsrapport på måndag morgon har potential att bli en riktig rysare. .

VA - I förrgår: 15:13

Svensken som tog en plats i världens bästa basketlag – så investerar han sina miljoner

Med sin tionde säsong i världens bästa basketliga NBA i flerfaldiga mästarlaget Golden State Warriors tycks manegen vara krattad för att Jonas Jerebko ska vinna sin första titel. Vid sidan av basketen använder han vinnarinstinkten och alla miljoner till att göra sin e-sportorganisation Renegades bäst i världen. .

VA - I förrgår: 14:44

Flygfritt: Samtal strömmar in till den lilla tågresebyrån i Kalmar – fördubblar omsättningen på utlandsresor i år

Fler och fler väljer snällare transportmedel, och Centralens resebutik i Kalmar har märkt av en tydlig förändring i efterfrågan av tågresor under den senaste tiden. .

VA - I förrgår: 13:06

Topplista: 10 hetaste aktierna just nu

Veckans topplista består av  sex svenska, en norsk, en dansk och två finska aktier. .

VA - I förrgår: 12:31

Smarta sugrörsbolaget fyller kassan

Ed-tech bolaget Strawbees får in kapital från Zenith. .

VA - I förrgår: 12:14

Här höjs räntan till 7,75%

"Överväger nödvändigheten av att vidta ytterligare höjningar." .

VA - I förrgår: 11:22

Hon var med och grundade appen Kry – nu ska hon hitta nästa stora vårdsuccé

Josefin Landgård var med och grundade vårdappen Kry, men har nu gått vidare i jakten på nya affärsprojekt inom vården. Hör henne berätta i lunchpodden "Min bästa idé" om hur Sverige sitter på en unik position att bli vårdledande i världen. .

VA - I förrgår: 10:46

Så blir restprodukter från skogsbruket till svenskt biodrivmedel

Efterfrågan på biodrivmedel ökar hela tiden. I Sverige finns stor potential att producera förnybara biodrivmedel av svenska råvaror från skog och lantbruk. Drivmedelsföretaget Preem ser stora möjligheter i att investera för en ökad inhemsk bioproduktion.

VA - I förrgår: 09:40

Riksdagen röstar nej till Stefan Löfven som statsminister

Stefan Löfven röstas ned i riksdagen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.