VA > Ekonomi

Sunday, 17 February, 18:46

VA - 21 sep 18 kl. 10:27

Hon byggde ett miljonbolag från en etta i Botkyrka – nu är hon på jakt efter kvinnliga superentreprenörerJessica Löfström har från noll byggt upp ett bolag som omsätter 100 miljoner. Nu har hon dragit igång ett nätverk av kvinnliga superentreprenör för att inspirera efterföljare och lyfta fram fler förebilder. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Botkyrka, Löfström

Dela artikeln

193 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon byggdeett , miljonbolagfrån en , ettai , Botkyrka, nu är hon på jakt efter kvinnliga superentreprenörer
SVT Debatt - 14 feb 14 kl. 11:58

Botkyrka behöver ett minnesmonument för assyrier

SEYFO Många historiker kallar det ett folkmord. Seyfo är en stor anledning till att svenskassyrier i dag lever och bor här. Därför är det naturligt att vi reser ett minnesmonument i Botkyrka, en kommun med många svenskassyrier.

BT - 30 okt 12 kl. 13:06

Sveriges kommuner kan lära av Botkyrka

I Sverige betraktas fortfarande väldigt många människor som tillfälliga gäster som har ?fel? utseende eller ursprung trots att de har bott i landet i över 50 år ?

Cornucopia - 22 jan 18 kl. 17:13

Starka scener på Östermalm - Sida flyttas till Botkyrka

Som ett led i regeringens utflyttande av Stockholms ca 130 myndigheter (landets näst största stad Göteborg har fem) utspelar sig just nu starka scener på Östermalm. Den svenska biståndsmyndigheten Sida ska nämligen flyttas billigare lokaler och glesbygden i Botkyrka, vilket tydligen upprör.Östermalm.

SVT - 28 mar 11 kl. 07:22

Botkyrka jobbar mot översvämningar

Botkyrka gör vad alla kommuner ska göra - men som nästan ingen annan ännu gjort. För Botkyrka har nu kartlagt var det kan svämma över, var det kan komma att rasa när klimatet blir varmare. (Medverkande: Gunilla Isgren, miljöutvecklare på Botkyrka kommun, Peter Nyberg (S), kommunalråd i Botkyrka.

DN - 21 nov 14 kl. 17:38

”I Botkyrka värnas samarbetet med kvinno- och tjejjouren”

På DN Debatt den 17/11 riktar Zandra Kanakaris, ordförande för Sveriges Kvinno- och tjejjourers Riksförbund (SKR) och Olga Persson, förbundssekreterare för SKR, kritik mot Botkyrka kommuns upphandling av skyddade boenden. De menar att upphandlingen gjorts på ett sätt som utestängt den lokala kvinnojouren. Vi vill rätta till ett par felaktigheter i Kanakaris och Perssons beskrivning av samarbetet mellan Botkyrka kommun och Botkyrka Kvinno- och Tjejjour, men även passa på att kommentera den politiska utveckling som Kanakaris och Persson lyfter till debatt med sin artikel..

SVT - 09 feb 11 kl. 19:36

M i Botkyrka: Sälj ut halva allmännyttan

Botkyrkabyggen har inte råd att rusta upp alla sina miljonprogramshus, och nu vill Moderaterna i Botkyrka att hälften av de allmännyttiga lägenheterna säljs ut, men liknande försäljningar har inte varit särskilt lyckosamma. I inslaget: Simon Safari, Hyresgästföreningen Botkyrka-Salem, Nike Nylander, reporter, Ulf Nyqvist, vd Botkyrkabyggen, Stefan Attefall (KD), bostadsminister, Veronica Palm (S), riksdagsledamot, fotograf: Sergio Albornoz, redigerare: Håkan Claesson..

Sydsvenskan - 15 feb 12 kl. 10:41

Två döda hittade i Botkyrka

Två personer hittades i morse döda i en lägenhet i Botkyrka, skriver flera medier. Polisen fick larm om bråk i lägenheten och när de kom dit hittade de två döda personer. Förundersökning om mord är inledd.

BT - 03 jul 12 kl. 10:18

Botkyrka bäst på att få ned utsläpp

Botkyrka kommun är bäst i landet när det gäller att minska utsläppen av växthusgaser. Det är slutsatsen i en rapport om svenska kommuners utsläpp som presenteras av Fores i Almedalen i dag.
Botkyrka blev bäst i klassen sedan rapportförfattaren vägt samman faktorerna utsläppsintensitet, utsläpp per capita och de procentuella utsläppsminskningarna mellan 1990 och 2009.

Nyhetskanalen - 03 jul 12 kl. 10:28

Botkyrka bäst på att minska utsläppen

Botkyrka kommun är bäst i landet när det gäller att minska utsläppen av växthusgaser. Det är slutsatsen i en rapport om svenska kommuners utsläpp som presenteras av Fores i Almedalen i dag. Botkyrka blev bäst i klassen sedan rapportförfattaren vägt samman faktorerna utsläppsintensitet, utsläpp per capita och de procentuella utsläppsminskningarna mellan 1990 och 2009.

Nyhetskanalen - 27 sep 12 kl. 13:23

Böneutrop från minaret i Botkyrka godkänns

Moskén i Fittja söder om Stockholm har fått klartecken till böneutrop från minareten. Det är första gången i Sverige som den möjligheten ges, skriver tidningen Dagen.En majoritet i samhällsbyggnadsnämnden i Botkyrka kommun rev i veckan upp en bestämmelse i detaljplanen inför moskébygget 1994 om att inga böneutrop får ske från minareten.

Fria Tidningen - 16 aug 13 kl. 16:04

Botkyrka vill stödja tjejers idrott

Avdelning: Stockholm | En rapport konstaterar att Botkyrka lägger störst resurser på idrottande killar. Nu ska det bli ändring på det. Stockholm | En rapport konstaterar att Botkyrka lägger störst resurser på idrottande killar.

Fler nyheter från VA

VA - 8 timmar sedan

De flåsar Tesla i nacken – här är elbilarna som är redo att köra om

Världens fordonsjättar kapprustar för att komma i fatt marknadsledaren Tesla. Samtidigt brottas Elon Musk med produktionsproblem och tvingades nyligen sänka priserna. Läge för omkörning?

VA - I förrgår: 16:51

Framsteg i handelssamtalen lyfter Wall Street – samtliga sektorer uppåt med finans i täten

De ledande börserna i New York inledde veckans sista handelsdag med stigande kurser. .

VA - I förrgår: 15:56

Avgående Wahlroos vill ha mer av Gardell – hoppas att Cevian ökar i Nordea

Nordeas ordförande Björn Wahlroos vill att Christer Gardell och hans aktivistfond Cevian köper in sig ytterligare i Nordea. .

VA - I förrgår: 15:51

Bolånekunderna strömmar till SBAB: "Fantastisk utveckling"

SBAB vinner mark på bolånemarknaden, meddelar banken i bokslutskommunikén för 2018. .

VA - I förrgår: 15:11

FBI-agenten som fällde ”Wolf of Wall Street”: Verkligheten är mycket värre än i filmen

"Med Wall Street som arbetsområde har du så många spännande fall att du bara kan plocka ett från högen och göra film av", säger tidigare FBI-agenten Gregory Coleman och avslöjar för Veckans Affärer vad som är sant och vad som är fejk i Martin Scorseses film från 2013. .

VA - I förrgår: 14:44

Lager 157 ska ta hjälp av 1 000 influencers när de lanserar i Norge

Den snabbväxande svenska lågpriskedjan Lager 157 slår snart upp portarna i grannlandet. Inför lanseringen vill man ha hjälp av tusen influencers. .

VA - I förrgår: 14:46

Aftonbladets ägare och Ericsson seglar upp bland Nordens mest köpvärda aktier just nu

Norska mediejätten Schibsted toppar veckans lista över aktierna med starkast köpsignaler ur ett tekniskt perspektiv. .

VA - I förrgår: 13:57

Vita huset: Framsteg i Kina-samtalen inför deadline

Vita huset noterar att "detaljerade och intensiva" diskussioner har lett till framsteg mellan USA och Kina, enligt Bloomberg News. .

VA - I förrgår: 13:29

Saabs vd: Flera stororder möjliga de närmaste åren

Försvarsföretaget Saab ser möjligheter till flera stororder de närmaste åren. .

VA - I förrgår: 13:01

Airbnb-bolaget rann ut i sanden – nu är hon tillbaka med en delningstjänst för designerklänningar

Med en medgrundare som valde att satsa på föräldraskapet och med ett dagjobb att sköta jämte bolaget Tophost blev Oksana Poliakova sönderstressad. Nu är hon tillbaka med skyhöga ambitioner för en uthyrningstjänst för designerklänningar.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.