VA > Ekonomi

Thursday, 18 October, 04:46

VA - 21 sep 18 kl. 10:27

Hon byggde ett miljonbolag från en etta i Botkyrka – nu är hon på jakt efter kvinnliga superentreprenörerJessica Löfström har från noll byggt upp ett bolag som omsätter 100 miljoner. Nu har hon dragit igång ett nätverk av kvinnliga superentreprenör för att inspirera efterföljare och lyfta fram fler förebilder. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Botkyrka, Löfström

Dela artikeln

193 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon byggdeett , miljonbolagfrån en , ettai , Botkyrka, nu är hon på jakt efter kvinnliga superentreprenörer
SVT Debatt - 14 feb 14 kl. 11:58

Botkyrka behöver ett minnesmonument för assyrier

SEYFO Många historiker kallar det ett folkmord. Seyfo är en stor anledning till att svenskassyrier i dag lever och bor här. Därför är det naturligt att vi reser ett minnesmonument i Botkyrka, en kommun med många svenskassyrier.

BT - 30 okt 12 kl. 13:06

Sveriges kommuner kan lära av Botkyrka

I Sverige betraktas fortfarande väldigt många människor som tillfälliga gäster som har ?fel? utseende eller ursprung trots att de har bott i landet i över 50 år ?

Cornucopia - 22 jan 18 kl. 17:13

Starka scener på Östermalm - Sida flyttas till Botkyrka

Som ett led i regeringens utflyttande av Stockholms ca 130 myndigheter (landets näst största stad Göteborg har fem) utspelar sig just nu starka scener på Östermalm. Den svenska biståndsmyndigheten Sida ska nämligen flyttas billigare lokaler och glesbygden i Botkyrka, vilket tydligen upprör.Östermalm.

SVT - 28 mar 11 kl. 07:22

Botkyrka jobbar mot översvämningar

Botkyrka gör vad alla kommuner ska göra - men som nästan ingen annan ännu gjort. För Botkyrka har nu kartlagt var det kan svämma över, var det kan komma att rasa när klimatet blir varmare. (Medverkande: Gunilla Isgren, miljöutvecklare på Botkyrka kommun, Peter Nyberg (S), kommunalråd i Botkyrka.

DN - 21 nov 14 kl. 17:38

”I Botkyrka värnas samarbetet med kvinno- och tjejjouren”

På DN Debatt den 17/11 riktar Zandra Kanakaris, ordförande för Sveriges Kvinno- och tjejjourers Riksförbund (SKR) och Olga Persson, förbundssekreterare för SKR, kritik mot Botkyrka kommuns upphandling av skyddade boenden. De menar att upphandlingen gjorts på ett sätt som utestängt den lokala kvinnojouren. Vi vill rätta till ett par felaktigheter i Kanakaris och Perssons beskrivning av samarbetet mellan Botkyrka kommun och Botkyrka Kvinno- och Tjejjour, men även passa på att kommentera den politiska utveckling som Kanakaris och Persson lyfter till debatt med sin artikel..

SVT - 09 feb 11 kl. 19:36

M i Botkyrka: Sälj ut halva allmännyttan

Botkyrkabyggen har inte råd att rusta upp alla sina miljonprogramshus, och nu vill Moderaterna i Botkyrka att hälften av de allmännyttiga lägenheterna säljs ut, men liknande försäljningar har inte varit särskilt lyckosamma. I inslaget: Simon Safari, Hyresgästföreningen Botkyrka-Salem, Nike Nylander, reporter, Ulf Nyqvist, vd Botkyrkabyggen, Stefan Attefall (KD), bostadsminister, Veronica Palm (S), riksdagsledamot, fotograf: Sergio Albornoz, redigerare: Håkan Claesson..

Sydsvenskan - 15 feb 12 kl. 10:41

Två döda hittade i Botkyrka

Två personer hittades i morse döda i en lägenhet i Botkyrka, skriver flera medier. Polisen fick larm om bråk i lägenheten och när de kom dit hittade de två döda personer. Förundersökning om mord är inledd.

BT - 03 jul 12 kl. 10:18

Botkyrka bäst på att få ned utsläpp

Botkyrka kommun är bäst i landet när det gäller att minska utsläppen av växthusgaser. Det är slutsatsen i en rapport om svenska kommuners utsläpp som presenteras av Fores i Almedalen i dag.
Botkyrka blev bäst i klassen sedan rapportförfattaren vägt samman faktorerna utsläppsintensitet, utsläpp per capita och de procentuella utsläppsminskningarna mellan 1990 och 2009.

Nyhetskanalen - 03 jul 12 kl. 10:28

Botkyrka bäst på att minska utsläppen

Botkyrka kommun är bäst i landet när det gäller att minska utsläppen av växthusgaser. Det är slutsatsen i en rapport om svenska kommuners utsläpp som presenteras av Fores i Almedalen i dag. Botkyrka blev bäst i klassen sedan rapportförfattaren vägt samman faktorerna utsläppsintensitet, utsläpp per capita och de procentuella utsläppsminskningarna mellan 1990 och 2009.

Nyhetskanalen - 27 sep 12 kl. 13:23

Böneutrop från minaret i Botkyrka godkänns

Moskén i Fittja söder om Stockholm har fått klartecken till böneutrop från minareten. Det är första gången i Sverige som den möjligheten ges, skriver tidningen Dagen.En majoritet i samhällsbyggnadsnämnden i Botkyrka kommun rev i veckan upp en bestämmelse i detaljplanen inför moskébygget 1994 om att inga böneutrop får ske från minareten.

Fria Tidningen - 16 aug 13 kl. 16:04

Botkyrka vill stödja tjejers idrott

Avdelning: Stockholm | En rapport konstaterar att Botkyrka lägger störst resurser på idrottande killar. Nu ska det bli ändring på det. Stockholm | En rapport konstaterar att Botkyrka lägger störst resurser på idrottande killar.

Fler nyheter från VA

VA - 13 timmar sedan

Från noll till fyra miljarder på fyra år

Instalco är en ledande nordisk koncern inom installationsbranschen där huvudfokus ligger på installationer av el, värme/sanitet, ventilation och kyla. På fyra år har Instalco gått från en omsättning på noll kronor till fyra miljarder. Per Sjöstrand, vd, beskriver marknadens ökade behov av bygg och underhåll som en av de bidragande framgångsfaktorerna.

VA - 13 timmar sedan

Unik kompetens - 10-årig milstolpe banar väg för framtiden

Anecta startade sin verksamhet 2008 precis när världen gick in i den djupaste lågkonjunkturen sedan depressionen. Tio år senare har bolaget vuxit till att bli en av Sveriges ledande transaktionsrådgivnings- och företagsmäklarfirmor. Nu är siktet inställt mot nästa fas i utvecklingen.

VA - 15 timmar sedan

Flygbolagsaktien dyker 40%

Lågprisflygblagets aktie rasar. .

VA - 16 timmar sedan

Så har hon skruvat upp rakettillväxten i ljudsuccén Zound Industries

Så fixar Zound Industries vd Pernilla Ekman supertillväxten. .

VA - 17 timmar sedan

Butiksdöden slår till: Skokedjan stänger nästan alla sina butiker

Flaggskeppsbutiker och e-handel blir nästa steg.  .

VA - 18 timmar sedan

Nordea rasar på börsen efter nya penningtvättsmisstankar

Ingen Wall Street-fart i Stockholm - än så länge. .

VA - 20 timmar sedan

Nordea misstänks ha brutit mot regler för penningtvätt

Bill Browders fond Hermitage har lämnat in dokument till svenska myndigheter som pekar på att Nordea har brutit mot reglerna för penningtvätt. .

VA - 20 timmar sedan

IKEA-sfären köper in sig i H&M

Starka Ikea-kopplingar storköper aktier i H&M. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.