VA > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 08:01

Liknande nyheter

Taggar: Bud, småbolaget, trumfasmed , ännu, högre, premie, aktien, tokrusar
DI - 27 apr 15 kl. 08:07

Aerocrine: För diskussioner om bud på bolaget

Aerocrine har noterat den senaste tidens spekulationer i marknaden. "Styrelsen för Aerocrine bekräftar att den är i preliminära diskussioner med en tredje part om ett offentligt uppköpserbjudande avseende Aerocrin", skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 18 nov 15 kl. 10:09

Monsanto överväger nytt bud på Syngenta

Monsanto överväger att ännu en gång lägga ett bud på Syngenta, efter att det statligt ägda China National Chemical nyligen lagt ett bud på bolaget..

YLE - 22 jun 16 kl. 07:21

Anvia tar ställning till Findas och Soneras bud

Anvias styrelse sammanträder idag onsdag och får då ta ställning till två bud på bolaget. Såväl Findas bud på 120 miljoner euro för anvia telecom som Soneras bud på 130 miljoner euro ska behandlas. I praktiken är det ändå rätt lite som styrelsen kan göra.

Affärsvärlden - 02 maj 14 kl. 12:12

Astra Zeneca avfärdar Pfizers bud

Astra Zenecas styrelse avfärdar Pfizers senaste bud på bolaget. Styrelsen anser att villkoren i budet är inadekvata och undervärderar bolaget substantiellt..

DI - 27 apr 15 kl. 09:05

Sobi: Aktien klättrar uppåt med 23 procent efter preliminärt bud

Specialistläkemedelsbolaget Sobi, Swedish Orphan Biovitrum, klättrade upp kraftigt med 23 procent till 137,40 kronor under måndagsmorgonen efter besked om att bolaget har mottagit ett preliminärt bud på bolaget..

Affärsvärlden - 27 apr 15 kl. 09:09

Sobi rusar efter preliminärt bud

Specialistläkemedelsbolaget stiger kraftigt på börsen efter besked om att bolaget har mottagit ett preliminärt bud på bolaget..

Realtid - 11 okt 18 kl. 17:24

Bud på Tradedoubler bakom handelsstoppet

Tradedoublers största ägare Reworld Media överväger att lägga ett bud på bolaget. Det är orsaken till att Stockholmsbörsen handelsstoppade bolaget tidigare under torsdagen, efter en kraftig uppgång på en i övrigt fallande börs..

VA - 15 mar 11 kl. 08:31

Nasdaq OMX nära ett bud på NYSE

15 mars Nyse Euronext aktie steg kraftigt på rykten om att Nasdaq OMX är på god väg att lägga ett konkurrerande bud på bolaget. Nyse Euronext och Deutsche Börse aviserade i februari planer om en fusion i en affär värd 9,53 miljarder dollar. Nasdaq OMX sägs vara i långt framskridna samtal med långivare om att finansiera ett bud.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Piloterna ger SAS ett bud

Vid SAS-förhandlingarna i Köpenhamn överlämnade pilotföreningarna i Sverige, Danmark och Norge natten till söndagen ett bud till bolaget. "Strax efter midnatt överlämnade pilotföreningarna ett bud till SAS som tillmötesgår SAS på alla de områden som efterfrågats, och som gör att förhandlingarna ska kunna avslutas på ett framgångsrikt sätt", säger Jens Lippestad, ordförande för de norska SAS-piloterna och pilotföreningarnas förhandlingsledare..

Nyhetskanalen - 18 nov 12 kl. 02:23

Piloterna har lämnat bud till SAS

Vid SAS-förhandlingarna i Köpenhamn överlämnade pilotföreningarna i Sverige, Danmark och Norge natten till söndagen ett bud till bolaget.Piloternas bud till SAS är inte i närheten av att uppfylla ledningens krav och förhandlingarna fortsätter, erfar den danska nyhetsbyrån Ritzau. Från förhandlingarna mellan kabinfacket och SAS rapporteras dock framgångar..

Fler nyheter från VA

VA - 15 timmar sedan

Nu satsar EU miljarder på europeiska batteriprojekt för att komma ikapp Kina

Flera grupper av aktörer planerar att bygga europeiska versioner av Teslas gigafabrik, skriver Financial Times. .

VA - 15 timmar sedan

Analys: Peak sociala medier - nu är det slut på vänner

Twitter och Snapchat har stagnerat. Och för Facebook gick ett börsvärde motsvarande ett McDonald’s upp i rök när de nyligen tappade 1 miljon användare. Samtidigt hotar dataintrångskandaler och en ökad politisk press bolagens framgångsformler.

VA - 16 timmar sedan

Dagens 12 pinfärska analyser – aktierna du ska köpa och sälja efter börsturbulensen

Vi har scannat igenom dagens digra analysskörd.  .

VA - 17 timmar sedan

Antalet kvinnliga börs-vd:ar slår rekord – här är 8 branscher som tar tydliga steg framåt

Jämställdhetsarbetet på börsen går inte undan, men en färsk rapport visar att vissa branscher gör framsteg. .

VA - 20 timmar sedan

BMW investerar i Tesla-svenskens batterifabrik

BMW inleder nu ett samarbete med den tidigare Tesla-chefen Peter Carlssons batterifabrik Northvolt. .

VA - 20 timmar sedan

Så går snacket mellan partiledarna i den nya regeringsrundan

Stefan Löfven ser möjligheter att förhandla om arbetsrätten och Jimmie Åkesson vill ha inflytande. .

VA - 22 timmar sedan

Så vänder daytraders börsdippen till framgång

I samband med höjda räntor i USA har senaste börsveckan bjudit på röda siffror, men det behöver inte betyda katastrof. Daytraders vet hur du drar nytta av börsens fall. .

VA - 22 timmar sedan

Företaget med en samhällsviktig funktion utöver det vanliga - De siktar högt och hett

19 maj 2011. Himlen skiftar i olika färger – bländande solsken, djupblå sky, vita moln och en blodröd strimma i horisonten. Motorljudet och vindens vinande skiftar i takt med att gasreglaget förs fram och tillbaka med vana rörelser.

VA - 23 timmar sedan

Börsfloppens vd får sparken - hon tvingas lämna direkt

Hastigt vd-byte i bioteknikbolaget. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.