VA > Ekonomi

Friday, 14 December, 15:59

Liknande nyheter

Taggar: Bud, småbolaget, trumfasmed , ännu, högre, premie, aktien, tokrusar
DI - 27 apr 15 kl. 08:07

Aerocrine: För diskussioner om bud på bolaget

Aerocrine har noterat den senaste tidens spekulationer i marknaden. "Styrelsen för Aerocrine bekräftar att den är i preliminära diskussioner med en tredje part om ett offentligt uppköpserbjudande avseende Aerocrin", skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 18 nov 15 kl. 10:09

Monsanto överväger nytt bud på Syngenta

Monsanto överväger att ännu en gång lägga ett bud på Syngenta, efter att det statligt ägda China National Chemical nyligen lagt ett bud på bolaget..

YLE - 22 jun 16 kl. 07:21

Anvia tar ställning till Findas och Soneras bud

Anvias styrelse sammanträder idag onsdag och får då ta ställning till två bud på bolaget. Såväl Findas bud på 120 miljoner euro för anvia telecom som Soneras bud på 130 miljoner euro ska behandlas. I praktiken är det ändå rätt lite som styrelsen kan göra.

Affärsvärlden - 02 maj 14 kl. 12:12

Astra Zeneca avfärdar Pfizers bud

Astra Zenecas styrelse avfärdar Pfizers senaste bud på bolaget. Styrelsen anser att villkoren i budet är inadekvata och undervärderar bolaget substantiellt..

DI - 27 apr 15 kl. 09:05

Sobi: Aktien klättrar uppåt med 23 procent efter preliminärt bud

Specialistläkemedelsbolaget Sobi, Swedish Orphan Biovitrum, klättrade upp kraftigt med 23 procent till 137,40 kronor under måndagsmorgonen efter besked om att bolaget har mottagit ett preliminärt bud på bolaget..

Affärsvärlden - 27 apr 15 kl. 09:09

Sobi rusar efter preliminärt bud

Specialistläkemedelsbolaget stiger kraftigt på börsen efter besked om att bolaget har mottagit ett preliminärt bud på bolaget..

Realtid - 11 okt 18 kl. 17:24

Bud på Tradedoubler bakom handelsstoppet

Tradedoublers största ägare Reworld Media överväger att lägga ett bud på bolaget. Det är orsaken till att Stockholmsbörsen handelsstoppade bolaget tidigare under torsdagen, efter en kraftig uppgång på en i övrigt fallande börs..

VA - 15 mar 11 kl. 08:31

Nasdaq OMX nära ett bud på NYSE

15 mars Nyse Euronext aktie steg kraftigt på rykten om att Nasdaq OMX är på god väg att lägga ett konkurrerande bud på bolaget. Nyse Euronext och Deutsche Börse aviserade i februari planer om en fusion i en affär värd 9,53 miljarder dollar. Nasdaq OMX sägs vara i långt framskridna samtal med långivare om att finansiera ett bud.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Piloterna ger SAS ett bud

Vid SAS-förhandlingarna i Köpenhamn överlämnade pilotföreningarna i Sverige, Danmark och Norge natten till söndagen ett bud till bolaget. "Strax efter midnatt överlämnade pilotföreningarna ett bud till SAS som tillmötesgår SAS på alla de områden som efterfrågats, och som gör att förhandlingarna ska kunna avslutas på ett framgångsrikt sätt", säger Jens Lippestad, ordförande för de norska SAS-piloterna och pilotföreningarnas förhandlingsledare..

Nyhetskanalen - 18 nov 12 kl. 02:23

Piloterna har lämnat bud till SAS

Vid SAS-förhandlingarna i Köpenhamn överlämnade pilotföreningarna i Sverige, Danmark och Norge natten till söndagen ett bud till bolaget.Piloternas bud till SAS är inte i närheten av att uppfylla ledningens krav och förhandlingarna fortsätter, erfar den danska nyhetsbyrån Ritzau. Från förhandlingarna mellan kabinfacket och SAS rapporteras dock framgångar..

Fler nyheter från VA

VA - 30 minuter sedan

Allt inför H&M:s rysarrapport på måndag

H&M:s försäljningsrapport på måndag morgon har potential att bli en riktig rysare. .

VA - 45 minuter sedan

Svensken som tog en plats i världens bästa basketlag – så investerar han sina miljoner

Med sin tionde säsong i världens bästa basketliga NBA i flerfaldiga mästarlaget Golden State Warriors tycks manegen vara krattad för att Jonas Jerebko ska vinna sin första titel. Vid sidan av basketen använder han vinnarinstinkten och alla miljoner till att göra sin e-sportorganisation Renegades bäst i världen. .

VA - 1 timme sedan

Flygfritt: Samtal strömmar in till den lilla tågresebyrån i Kalmar – fördubblar omsättningen på utlandsresor i år

Fler och fler väljer snällare transportmedel, och Centralens resebutik i Kalmar har märkt av en tydlig förändring i efterfrågan av tågresor under den senaste tiden. .

VA - 2 timmar sedan

Topplista: 10 hetaste aktierna just nu

Veckans topplista består av  sex svenska, en norsk, en dansk och två finska aktier. .

VA - 3 timmar sedan

Smarta sugrörsbolaget fyller kassan

Ed-tech bolaget Strawbees får in kapital från Zenith. .

VA - 3 timmar sedan

Här höjs räntan till 7,75%

"Överväger nödvändigheten av att vidta ytterligare höjningar." .

VA - 4 timmar sedan

Hon var med och grundade appen Kry – nu ska hon hitta nästa stora vårdsuccé

Josefin Landgård var med och grundade vårdappen Kry, men har nu gått vidare i jakten på nya affärsprojekt inom vården. Hör henne berätta i lunchpodden "Min bästa idé" om hur Sverige sitter på en unik position att bli vårdledande i världen. .

VA - 5 timmar sedan

Så blir restprodukter från skogsbruket till svenskt biodrivmedel

Efterfrågan på biodrivmedel ökar hela tiden. I Sverige finns stor potential att producera förnybara biodrivmedel av svenska råvaror från skog och lantbruk. Drivmedelsföretaget Preem ser stora möjligheter i att investera för en ökad inhemsk bioproduktion.

VA - 6 timmar sedan

Riksdagen röstar nej till Stefan Löfven som statsminister

Stefan Löfven röstas ned i riksdagen. .

VA - 6 timmar sedan

Ny sida

Så ser fredagens börsöppning ut.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.