Sydsvenskan > Opinion

Saturday, 23 February, 15:39

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, bud, Skånska, energi
Skånskan - 02 okt 18 kl. 08:41

Kraftringen vill köpa Skånska Energi

Skåne På tisdagen meddelade Kraftringen att de bjuder 80 kronor per aktie i Skånska Energi. Ambitionen är att integrera verksamheten i sin egen.Kraftringens totala erbjudande, beräknat på samtliga aktier, uppgår till drygt 662 miljoner kronor.

Realtid - 16 okt 18 kl. 14:58

Infranode drar sig ur budstriden om Skånska Energi

I början av september lade Infranode ett bud på aktierna i Skånska Energi. Infranodes första bud låg på 70 kronor per aktie och höjdes senare till 75 kronor, efter att en budstrid om det skånska energibolaget brutit ut mellan tre konkurrerande budgivare. Nu drar sig Infranode ur budstriden, efter att storägaren Kraftringen budat över både Infranode och Acsnacs Energi..

DI - 16 okt 18 kl. 12:03

Infranode drar tillbaka sitt bud på Skånska Energi

Vid lunchtid på tisdagen meddelade Infranode Energi att de drar tillbaka sitt bud på Skånska Energi. Därmed ser de senaste månadernas budstrid kring First North-bolaget ut att gå mot sitt slut. .

DI - 21 sep 18 kl. 08:11

Infranode lägger bud på Skånska Energi

Infranode Energi lämnar ett kontanterbjudande till aktieägarna i Skånska Energi på 70 kronor för varje aktie oavsett aktieslag. Styrelsen i Skånska Energi rekommenderar aktieägarna att acceptera budet. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 03 okt 18 kl. 08:42

Kraftringen ökar i Skånska Energi – utanför uppköpserbjudandet

Kraftringen Energi, som på tisdagen höjde sitt bud på Skånska Energi, har köpt B-aktier i Skånska Energi utanför sitt offentliga uppköpserbjudande på bolaget..

DI - 09 okt 18 kl. 18:08

Acsnacs drar tillbaka sitt bud på Skånska Energi

Acsnacs meddelade på tisdagskvällen att bolaget drar tillbaka sitt bud på Skånska Energi. Budet, som först låg på 60 kronor per aktie, höjdes den 23 september till 72 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 24 sep 18 kl. 06:43

Höjt bud på Skånska Energi

Acsnacs Energi höjer budet på Skånska Energi till 72 kronor..

DI - 24 sep 18 kl. 18:00

Infranode höjer bud på Skånska Energi

Infranode Energi höjer sitt kontantbud avseende aktierna i Skånska Energi till 75 kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 10 okt 18 kl. 07:11

Bud på Skånska Energi dras tillbaka

Acsnacs drar tillbaka sitt uppköpsbud på Skånska Energi, som först låg på 60 kronor per aktie och sedan höjdes till 72 kronor..

DI - 27 sep 18 kl. 16:01

Kraftringen tackar nej till Skånska Energi-buden

Skånska Energis storägare Kraftringen tackar nej till både Ancoras och Infranodes bud på det omsvärmade First North-elbolaget..

Dalarnas tidningar - 26 jan 11 kl. 15:13

Nytt Hedemorabolag köper Säter Energi

[HEDEMORA/SÄTER] Två Hedemorakillar har köpt Säter Energi AB och dess tre kraftstationer. - Vi hoppas kunna investera i ny teknik och producera mer koldioxidfri energi framöver, säger de..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Han är världsbäst på att slappna av

Magnus Wislander avslöjar hur han lyckades som handbollsstjärna..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Goggia vinnare efter tidtagningsstrul

Efter en skadefylld säsong tog Sofia Goggia säsongens första seger i världscupen. Den olympiska guldmedaljören från Pyeongchang vann störtloppet i Crans-Montana, efter en arrangörsmiss där det blev fel på tidtagningen. Strulet med tidtagningen påverkade.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tre häktade – höll kvinna fången

Tre personer, två kvinnor och en man, har häktats av Västmanlands tingsrätt för olaga frihetsberövande och grov misshandel, uppger Åklagarmyndigheten. De misstänks ha hållit en kvinna i 30-årsåldern fången i tre dagar i en lägenhet i Surahammar, där hon.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Frida Karlsson: "Följde planen precis"

En ny svensk skidstjärna fick sitt stora genombrott i skiathlonloppet i VM i Seefeld. Frida Karlsson kom från ingenstans och blev femma i sin VM-debut. – Wow!

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Löfven ryter till mot Swedbank

Statsminister Stefan Löfven (S) vill se hårdare tag i arbetet mot penningtvätt och utesluter inte skärpt lagstiftning. – Om det här senaste nu stämmer, så att man kan belägga Swedbank med de här bristerna, så är det naturligtvis fullständigt oacceptabel.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Bra skytte gav EM-silver till Jesper Nelin

Svenskarna fortsätter att göra bra resultat i skidskytte-EM i Minsk. Det blev silver för Jesper Nelin i sprintloppet, bara 10 sekunder efter norrmannen Tarjei Bø som tog guldet. Jesper Nelin satte alla sina tio skott, men var långsammare i spåret än Bø,.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Sportlov och Vasalopp skapar tryck i trafiken

Massor med folk som ska till fjällen, till Vasaloppsveckan eller hem från sportlovet – den här helgen är det riktiga lämmeltåg mellan norr och söder. Var schysst i trafiken och visa hänsyn, så går allt mycket lättare, uppmanar Trafikverket. Det är rikti.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Världsårsbästa av Duplantis

Armand Duplantis fortsätter att rada upp imponerande resultat. Stavhopparen slog till med nytt världsårsbästa när han hoppade 5,92 i en tävling i USA. Armand Duplantis har bestämt sig för att inte tävla i inomhus-EM i Glasgow nästa helg.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Stora utmaningar för Nigeria efter valet

Två korruptionstyngda kandidater möts i Nigerias presidentval. Landets ekonomi och befolkningstillväxten är två stora valfrågor. – Hur man ska hantera den snabbt växande befolkningsutvecklingen kommer bli en stor utmaning för nästa president, säger Karo.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

När konsten laborerar med sanningen

Carolina Söderholm om konst som skapar alternativa sanningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.