Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 19 December, 12:18

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, bud, Skånska, energi
Skånskan - 02 okt 18 kl. 08:41

Kraftringen vill köpa Skånska Energi

Skåne På tisdagen meddelade Kraftringen att de bjuder 80 kronor per aktie i Skånska Energi. Ambitionen är att integrera verksamheten i sin egen.Kraftringens totala erbjudande, beräknat på samtliga aktier, uppgår till drygt 662 miljoner kronor.

Realtid - 16 okt 18 kl. 14:58

Infranode drar sig ur budstriden om Skånska Energi

I början av september lade Infranode ett bud på aktierna i Skånska Energi. Infranodes första bud låg på 70 kronor per aktie och höjdes senare till 75 kronor, efter att en budstrid om det skånska energibolaget brutit ut mellan tre konkurrerande budgivare. Nu drar sig Infranode ur budstriden, efter att storägaren Kraftringen budat över både Infranode och Acsnacs Energi..

DI - 16 okt 18 kl. 12:03

Infranode drar tillbaka sitt bud på Skånska Energi

Vid lunchtid på tisdagen meddelade Infranode Energi att de drar tillbaka sitt bud på Skånska Energi. Därmed ser de senaste månadernas budstrid kring First North-bolaget ut att gå mot sitt slut. .

DI - 21 sep 18 kl. 08:11

Infranode lägger bud på Skånska Energi

Infranode Energi lämnar ett kontanterbjudande till aktieägarna i Skånska Energi på 70 kronor för varje aktie oavsett aktieslag. Styrelsen i Skånska Energi rekommenderar aktieägarna att acceptera budet. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 03 okt 18 kl. 08:42

Kraftringen ökar i Skånska Energi – utanför uppköpserbjudandet

Kraftringen Energi, som på tisdagen höjde sitt bud på Skånska Energi, har köpt B-aktier i Skånska Energi utanför sitt offentliga uppköpserbjudande på bolaget..

DI - 09 okt 18 kl. 18:08

Acsnacs drar tillbaka sitt bud på Skånska Energi

Acsnacs meddelade på tisdagskvällen att bolaget drar tillbaka sitt bud på Skånska Energi. Budet, som först låg på 60 kronor per aktie, höjdes den 23 september till 72 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 24 sep 18 kl. 06:43

Höjt bud på Skånska Energi

Acsnacs Energi höjer budet på Skånska Energi till 72 kronor..

DI - 24 sep 18 kl. 18:00

Infranode höjer bud på Skånska Energi

Infranode Energi höjer sitt kontantbud avseende aktierna i Skånska Energi till 75 kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 10 okt 18 kl. 07:11

Bud på Skånska Energi dras tillbaka

Acsnacs drar tillbaka sitt uppköpsbud på Skånska Energi, som först låg på 60 kronor per aktie och sedan höjdes till 72 kronor..

DI - 27 sep 18 kl. 16:01

Kraftringen tackar nej till Skånska Energi-buden

Skånska Energis storägare Kraftringen tackar nej till både Ancoras och Infranodes bud på det omsvärmade First North-elbolaget..

Dalarnas tidningar - 26 jan 11 kl. 15:13

Nytt Hedemorabolag köper Säter Energi

[HEDEMORA/SÄTER] Två Hedemorakillar har köpt Säter Energi AB och dess tre kraftstationer. - Vi hoppas kunna investera i ny teknik och producera mer koldioxidfri energi framöver, säger de..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

"Få Pogba på rätt spår extremt viktigt"

Ole Gunnar Solskjærs förra spelarkollega i Manchester United, Ronny Johnsen, tror att det är ett bra val att den norske fotbollstränaren ersättare José Mourinho i United. Detta eftersom Solskjær känner flera spelare sedan åren då han var tränare för res.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Skäringer gör fler extraföreställningar

Mia Skäringers bejublade jätteturné med föreställningen "Avig Maria – no more fucks to give" fortsätter som bekant också under 2019. Så sent som förra månaden annonserades en extraföreställning i Globen i Stockholm den 17 mars som snabbt blev helt sluts.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Dropkick Murphys och Millencolin till Folkets park i Malmö i sommar

Punkbanden intar stora scenen i Folkets park.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Svenska sjukhus klarar katastrof

Svenska sjukhus är förberedda för att klara omedelbara kriser, som till exempel en större olycka eller ett terrordåd, enligt Socialstyrelsen. I en analys konstateras att sjukvården i allmänhet snabbt kan styra resurser dit det behövs. "Vid de flesta til.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Misstänkt för mord i Enskede begärs häktad

Den unge man som misstänks för ett mord i Stockholmsstadsdelen Enskede i helgen begärs häktad, uppger åklagare för TT. Offret var en man i 20-årsåldern och enligt uppgifter till Expressen sköts han med flera skott och skall även ha blivit träffad i huvu.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

11.00: Direktrapport från talmannens presskonferens

Andreas Norlén lämnar besked..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Varning för flygstopp vid brexit

Flygstopp och inga givna uppehållstillstånd för britter i EU-länder väntar om Storbritanniens utträde sker utan avtal. EU-kommissionen väntas i dag ändå mana till en kortare övergångsperiod för att lindra den eventuella smällen i slutet av mars. Kommiss.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Lämnar proffslivet för LB07: ”Något spännande på gång”

Nathalie Persson vänder hem och gör en omstart i Malmö..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Läsartext: Det är fullt lagligt, men drabbar vanligt folk

Gertrud Anljung ger en replik till Staffan Linde..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nya besked från talmannen

I dag ska talman Andreas Norlén ännu en gång ge besked om hur han ska försöka få fram en ny statsminister. Han har återigen kallat till en presskonferens i riksdagen för att informera om nästa steg i regeringsbildningsprocessen. Hittills har det hållits.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.