Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 17 October, 02:36

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, bud, Skånska, energi
Skånskan - 02 okt 18 kl. 08:41

Kraftringen vill köpa Skånska Energi

Skåne På tisdagen meddelade Kraftringen att de bjuder 80 kronor per aktie i Skånska Energi. Ambitionen är att integrera verksamheten i sin egen.Kraftringens totala erbjudande, beräknat på samtliga aktier, uppgår till drygt 662 miljoner kronor.

Realtid - 11 timmar sedan

Infranode drar sig ur budstriden om Skånska Energi

I början av september lade Infranode ett bud på aktierna i Skånska Energi. Infranodes första bud låg på 70 kronor per aktie och höjdes senare till 75 kronor, efter att en budstrid om det skånska energibolaget brutit ut mellan tre konkurrerande budgivare. Nu drar sig Infranode ur budstriden, efter att storägaren Kraftringen budat över både Infranode och Acsnacs Energi..

DI - 14 timmar sedan

Infranode drar tillbaka sitt bud på Skånska Energi

Vid lunchtid på tisdagen meddelade Infranode Energi att de drar tillbaka sitt bud på Skånska Energi. Därmed ser de senaste månadernas budstrid kring First North-bolaget ut att gå mot sitt slut. .

DI - 21 sep 18 kl. 08:11

Infranode lägger bud på Skånska Energi

Infranode Energi lämnar ett kontanterbjudande till aktieägarna i Skånska Energi på 70 kronor för varje aktie oavsett aktieslag. Styrelsen i Skånska Energi rekommenderar aktieägarna att acceptera budet. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 03 okt 18 kl. 08:42

Kraftringen ökar i Skånska Energi – utanför uppköpserbjudandet

Kraftringen Energi, som på tisdagen höjde sitt bud på Skånska Energi, har köpt B-aktier i Skånska Energi utanför sitt offentliga uppköpserbjudande på bolaget..

DI - 09 okt 18 kl. 18:08

Acsnacs drar tillbaka sitt bud på Skånska Energi

Acsnacs meddelade på tisdagskvällen att bolaget drar tillbaka sitt bud på Skånska Energi. Budet, som först låg på 60 kronor per aktie, höjdes den 23 september till 72 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 24 sep 18 kl. 06:43

Höjt bud på Skånska Energi

Acsnacs Energi höjer budet på Skånska Energi till 72 kronor..

DI - 24 sep 18 kl. 18:00

Infranode höjer bud på Skånska Energi

Infranode Energi höjer sitt kontantbud avseende aktierna i Skånska Energi till 75 kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 10 okt 18 kl. 07:11

Bud på Skånska Energi dras tillbaka

Acsnacs drar tillbaka sitt uppköpsbud på Skånska Energi, som först låg på 60 kronor per aktie och sedan höjdes till 72 kronor..

DI - 27 sep 18 kl. 16:01

Kraftringen tackar nej till Skånska Energi-buden

Skånska Energis storägare Kraftringen tackar nej till både Ancoras och Infranodes bud på det omsvärmade First North-elbolaget..

Dalarnas tidningar - 26 jan 11 kl. 15:13

Nytt Hedemorabolag köper Säter Energi

[HEDEMORA/SÄTER] Två Hedemorakillar har köpt Säter Energi AB och dess tre kraftstationer. - Vi hoppas kunna investera i ny teknik och producera mer koldioxidfri energi framöver, säger de..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Svårt att hålla Martin Olsson utanför laget

Janne Andersson var inte på skämthumör när han samlade spelarna i omklädningsrummet efter den första halvleken. – Det är nog första gången sedan jag blev förbundskapten som jag var irriterad i pausen, säger förbundskaptenen. Han påpekar också att situat.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Singelolycka med lastbil på Yttre ringvägen

På tisdagskvällen skedde en singelolycka med en lastbil på Yttre ringvägen vid Fredriksberg..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Två män greps för inbrott i Hyllie

På tisdagen skedde ett inbrott i ett byggprojekt i Hyllie..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Armeniens Pasjinian avgår – vill ha nyval

Armeniens premiärminister Nikol Pasjinian har i ett tv-tal tillkännagivit att han avgår för att bereda mark för ett nyval –Mitt kära och stolta folk, i dag har jag lämnat in min avskedsansökan, sade Pasjinian som tillträdde posten i maj i år. Pasjinian.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Bensintjuv flydde med anställd på huven

En man som precis hade tankat försökte köra i väg från en bensinstation i Kristianstad utan att betala. Då ställde sig en anställd på bensinstationen i vägen. Föraren tryckte trots det på gasen och den anställde hamnade på motorhuven och greppade tag i.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Man knivskuren i Västerås

En man i 30-årsåldern har knivskurits i benet utomhus i Bäckby i Västerås, skriver polisen på sin hemsida. – Målsäganden är förd till sjukhus. Vi har inga detaljer om förloppet eller skadeläget, vi koncentrerar oss på att spärra av brottsplatsen och inh.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Försvarets server till salu på nätet

En server hos Försvarsmakten hackades och inloggningsuppgifter låg ute till försäljning på ett internetforum 2016, avslöjar Dagens Nyheter. Tidningen har tagit del av en mejlväxling mellan belgisk och svensk polis där det framgår att 822 svenska ip-numm.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

VM-guldforwarden skickas bort

Klubbyte eller spel i farmarligan AHL. Så ser framtiden ut för VM-guldforwarden Jacob de la Rose sedan han placerats på den så kallade waiverslistan av sin NHL-klubb Montreal. Det innebär att de andra NHL-klubbarna har ett dygn på sig att göra anspråk p.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Asllani: "Matchen som hållit mig levande"

Hennes Linköping är borta ur toppstriden i damallsvenskan. Mötet med ex-klubben PSG i Champions League betyder därför, om möjligt, ännu mer för Kosovare Asllani. – Det här är inget "mission impossible", säger stjärnan.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Färjestadsback avslutar säsongen

Färjestads back Anton Grundel ger upp försöken att spela ishockey den här säsongen på grund av hjärnskakningssymptom. "Jag måste tillbaka till livet först och främst", säger han till Färjestads hemsida. 28-årige Grundel har inte spelat på nästan ett år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.