DN > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 01:21

DN - 21 sep 18 kl. 07:45

Stormigt på Ryanairs stämmaStrejktyngda Ryanairs aktieägare visade missnöje med ledningen under bolagets årsstämma på torsdagen. Samtidigt nobbar fackförbunden Ryanairs erbjudande och meddelar att planerna på storstrejk i flera länder fortgår. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ryanairs

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stormigt, Ryanairs, stämma
SN - 20 sep 13 kl. 16:51

Ryanairs vd lovar: Vår attityd ska förbättras

För första gången någonsin erkänner nu flygbolaget Ryanair att man har ett stort problem med kundservice. Nästa års utmaning för bolaget är att bli mer serviceinriktat, sa Ryanairs VD Michael O'Leary på bolagets årsstämma under fredagen..

GöteborgsPosten - 28 maj 18 kl. 18:00

Dags för stämma i stormigt bolag

Aktien har gått upp som en sol och ned som en pannkaka. På tisdagens stämma i Göteborg föreslås Fingerprint Cards brottsmisstänkte storägare Johan Carlström kliva in som ordförande..

Dagens Media - 20 aug 13 kl. 15:17

Ryanairs kommunikationschef hotar stämma tidning

Ryanair hotar att stämma Södermanlands Nyheter. Detta efter att anonyma piloter kritiserat flygbolaget i tidningen..

BT - 28 okt 13 kl. 20:06

Minst tio döda i stormigt Europa

I Europa har stormen krävt tio liv och över en halv miljon hushåll i Storbritannien blev utan ström. I Danmark uppmättes vid 15-tiden stormbyar på hela 54 meter i sekunden. Det är nytt vindrekord för landet.

TA - 28 okt 13 kl. 20:04

Minst tio döda i stormigt Europa

I Europa har stormen krävt tio liv och över en halv miljon hushåll i Storbritannien blev utan ström. I Danmark uppmättes vid 15-tiden stormbyar på hela 54 meter i sekunden. Det är nytt vindrekord för landet.

Resume - 20 aug 13 kl. 16:05

Ryanair hotar att stämma Södermanlands Nyheter


SN:s chefredaktör Göran Carstorp fick ta ställning till rena rama hoten från Ryanairs kommunikationschef Robin Kiely inför publiceringen av en artikel där anonyma piloter berättar om bolagets tuffa metoder. Görans Carstorp vek dock inte en tum..

NSD - 11 mar 16 kl. 20:39

Stormigt inför förbundsstämma

Det seglar upp en konflikt inför riksmötet i reservofficerarnas förening..

BT - 12 dec 13 kl. 13:44

Ryanair tillbakavisar stämning

Ryanair uppges ha spårat anställda som skrivit om arbetsförhållanden och flygsäkerhet på en chattsida och därefter ha stämt piloter. Men flygbolaget tillbakavisar uppgifterna om stämning för TT.Flygbolaget Ryanair har begärt och fått ut ip-adresser och har därför kunnat spåra vilka anställda som skrivit om arbetsförhållanden och flygsäkerhet på en chattsida för piloter och flygpersonal.

Alingsås tidning - 26 maj 16 kl. 12:20

Skolavslutning rör upp känslor i Hudene

I år håller Hudene skola inte sin avslutning i kyrkan, efter beslut av rektorn. Det har upprört föräldrar som nu ordnar en egen avslutning för eleverna.
Hudene skola brukar vanligtvis hålla sina skolavslutningar i kyrkan, men så blir det inte i år.

Dagens PS - 21 sep 17 kl. 11:57

Hoppsan, O’Leary – piloter nobbar vd:ns bonus

Ryanairs piloter har säger nej den föreslagna bonusen på 12 000 pund i utbyte mot deras ledighet, rapporterar Sky News. En grupp som består av 14 Ryanair-pilotråd runt om i Europa har förkastat erbjudandet på ett antal grunder. Bland dessa finns ett missnöje över att Ryanair inte accepterar fackförbund men också för att detaljerna kring erbjudandet är för vaga.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Martin Gelin: Googles vd förnekar inte uppgifter om censurerad sökmotor i Kina

I den amerikanska kongressens förhör med Googles vd Sundar Pichai förnekade han inte uppgifterna om en sökmotor i Kina. Mycket tyder på att Google kommer att bygga en censurerad sökmotor för den kinesiska marknaden, vilket kan få globala konsekvenser för yttrandefrihet och mänskliga rättigheter..

DN - 12 timmar sedan

Sänkt skatt med 500 kronor för en person som tjänar 42 000 kronor i månaden

Moderaternas och Kristdemokraternas budgetförslag väntas med stöd av Sverigedemokraterna röstas igenom riksdagen på onsdagen och resultera i skattesänkningar från årsskiftet. Gränsen för när den statliga skatten börjar tas ut ska höjas från 40.600 till 42.

DN - 14 timmar sedan

EU-ministern: Ingen omförhandling om Brexit

EU-minister Ann Linde (S) är inte förvånad över utvecklingen kring Brexit..

DN - 16 timmar sedan

Störningar i Swish

Betalappen Swish, och dess användare, brottas med problem under tisdagsmorgonen..

DN - 17 timmar sedan

Rapport från Yrkeshögskolan: Nya yrken när automatiseringen tilltar

Teknikens och digitaliseringens intåg på så gott som alla arenor skapar nya yrken. Det slår yrkeshögskolan Nackademin fast i sin Arbetsmarknadsrapport 2019. Välfärdstekniksamordnare och fastighetsingenjör med inriktning mot automatisering är ett par..

DN - 19 timmar sedan

Grönt kapital ett rött skynke i Katowice

Världens fattiga länder har blivit lovade stora lån och nytt bistånd för att möta klimatförändringarna. Men pengar saknas. Och när parterna nu förhandlar i Katowice råder djup oenighet om finansieringen..

DN - Igår: 23:05

Google läckte data från 52 miljoner användare

Ett säkerhetsfel i Googles sociala nätverk Google+ gjorde privat data från 52,5 miljoner användare tillgänglig för mjukvaruutvecklare, skriver företaget i ett blogginlägg. Nu ska den redan nedläggningsflaggade tjänsten avvecklas snabbare..

DN - Igår: 22:55

Startklart för utbyggnad av svenskt 5G-nät

Telia, Telenor och Tele2 blev vinnarna när Post- och telestyrelsens auktion om framtidens mobilnät avslutades på måndagen. Auktionen var essentiell för utbyggandet av 5G, det mobilnät som väntas bli verklighet i Sverige 2020..

DN - Igår: 21:00

Nobelstiftelsen investerar i kärnvapenbolag – trots löfte om bättring

Nobelstiftelsen skulle dra sig ur alla kärnvapenrelaterade investeringar till våren 2018. När deras investeringar nu granskats på nytt konstaterar kritiker att de fortfarande har pengar i företag som bland annat tillverkar kärnvapenbärande ubåtar. .

DN - Igår: 17:47

EU nobbar Theresa Mays förhandlingsinvit

BRYSSEL. Nej, vi förhandlar inte mer. Avtalet ligger fast.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.