DN > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 10:06

Liknande nyheter

Taggar: Stormigt, Ryanairs, stämma
SN - 20 sep 13 kl. 16:51

Ryanairs vd lovar: Vår attityd ska förbättras

För första gången någonsin erkänner nu flygbolaget Ryanair att man har ett stort problem med kundservice. Nästa års utmaning för bolaget är att bli mer serviceinriktat, sa Ryanairs VD Michael O'Leary på bolagets årsstämma under fredagen..

GöteborgsPosten - 28 maj 18 kl. 18:00

Dags för stämma i stormigt bolag

Aktien har gått upp som en sol och ned som en pannkaka. På tisdagens stämma i Göteborg föreslås Fingerprint Cards brottsmisstänkte storägare Johan Carlström kliva in som ordförande..

Dagens Media - 20 aug 13 kl. 15:17

Ryanairs kommunikationschef hotar stämma tidning

Ryanair hotar att stämma Södermanlands Nyheter. Detta efter att anonyma piloter kritiserat flygbolaget i tidningen..

BT - 28 okt 13 kl. 20:06

Minst tio döda i stormigt Europa

I Europa har stormen krävt tio liv och över en halv miljon hushåll i Storbritannien blev utan ström. I Danmark uppmättes vid 15-tiden stormbyar på hela 54 meter i sekunden. Det är nytt vindrekord för landet.

TA - 28 okt 13 kl. 20:04

Minst tio döda i stormigt Europa

I Europa har stormen krävt tio liv och över en halv miljon hushåll i Storbritannien blev utan ström. I Danmark uppmättes vid 15-tiden stormbyar på hela 54 meter i sekunden. Det är nytt vindrekord för landet.

Resume - 20 aug 13 kl. 16:05

Ryanair hotar att stämma Södermanlands Nyheter


SN:s chefredaktör Göran Carstorp fick ta ställning till rena rama hoten från Ryanairs kommunikationschef Robin Kiely inför publiceringen av en artikel där anonyma piloter berättar om bolagets tuffa metoder. Görans Carstorp vek dock inte en tum..

NSD - 11 mar 16 kl. 20:39

Stormigt inför förbundsstämma

Det seglar upp en konflikt inför riksmötet i reservofficerarnas förening..

BT - 12 dec 13 kl. 13:44

Ryanair tillbakavisar stämning

Ryanair uppges ha spårat anställda som skrivit om arbetsförhållanden och flygsäkerhet på en chattsida och därefter ha stämt piloter. Men flygbolaget tillbakavisar uppgifterna om stämning för TT.Flygbolaget Ryanair har begärt och fått ut ip-adresser och har därför kunnat spåra vilka anställda som skrivit om arbetsförhållanden och flygsäkerhet på en chattsida för piloter och flygpersonal.

Alingsås tidning - 26 maj 16 kl. 12:20

Skolavslutning rör upp känslor i Hudene

I år håller Hudene skola inte sin avslutning i kyrkan, efter beslut av rektorn. Det har upprört föräldrar som nu ordnar en egen avslutning för eleverna.
Hudene skola brukar vanligtvis hålla sina skolavslutningar i kyrkan, men så blir det inte i år.

Dagens PS - 21 sep 17 kl. 11:57

Hoppsan, O’Leary – piloter nobbar vd:ns bonus

Ryanairs piloter har säger nej den föreslagna bonusen på 12 000 pund i utbyte mot deras ledighet, rapporterar Sky News. En grupp som består av 14 Ryanair-pilotråd runt om i Europa har förkastat erbjudandet på ett antal grunder. Bland dessa finns ett missnöje över att Ryanair inte accepterar fackförbund men också för att detaljerna kring erbjudandet är för vaga.

Fler nyheter från DN

DN - 11 timmar sedan

1177-skandalen: Detta har hänt

Den största it-skandalen i den svenska sjukvårdshistorien, förtroendet för 1177 vårdguiden är skadat och ett oräkneligt antal personliga uppgifter har läckt ut.  Här är turerna i skandalen. .

DN - 12 timmar sedan

Bostadsexperten: ”Lind betonar utbudsfrågan för mycket”

Hans Lind pekar ut avsaknaden av hårdare krav på kommunerna som den största luckan i januariöverenskommelsens bostadspolitik. Delvis rätt, menar andra bostadsexperter, men han missar den stora problematiken..

DN - 19 timmar sedan

Volvo och Scania om målen: Samhället måste följa efter med stöd och laddinfrastruktur

Fordonstillverkarna Volvo Lastvagnar och Scania säger att de kan möta EU:s beslut om minskade utsläpp från tunga lastbilar och bussar, men att det krävs insatser från hela samhället. – Ökad elektrifiering kräver betydande investeringar i laddinfrastruktur, säger Scanias vd Henrik Henriksson..

DN - Igår: 07:57

Tio framtidsyrken när artificiell intelligens tar över jobben

För de som varit förutseende nog att utbilda sig till DNA-coacher, molnväktare eller vertikalodlare ser framtiden ljus ut när artificiell intelligens, klimathotet och globalisering kommer definiera arbetsmarknaden, enligt en undersökning från Trygghetsrådet TRR..

DN - 10 jan 19 kl. 09:37

Ericsson redovisar miljardkostnader

Telekomjätten Ericsson tar stora omstruktureringskostnader som kommer att sänka kvartalsresultatet med mångmiljardbelopp..

DN - 10 jan 19 kl. 09:19

Grupptalan mot Danske Bank för penningtvätt

En amerikansk pensionsfond har lämnat in en gruppstämning mot Danske Bank och fyra av dess toppchefer för att ha underlåtit att ha informerat om den gigantiska penningtvättskandalen som briserade på allvar i fjol..

DN - 09 jan 19 kl. 14:36

Huvudmisstänkt i pensionshärva gripen

En svensk affärsman som är huvudmisstänkt i pensionshärvan kring Falcon Funds har gripits av brittisk polis..

DN - 09 jan 19 kl. 14:26

Färre flög med SAS i december

SAS följer trenden och tappar passagerare i decembersiffrorna. Trots det, och det faktum att planen är långt ifrån fulla, lyckas de hålla lönsamheten. .

DN - 09 jan 19 kl. 10:23

Mötet om handelskriget avslutat – försiktig optimism

Kina och USA avslutade efter en extra dag av förhandlingar på onsdagen samtalen i Peking om hur handelskriget mellan länderna ska lösas. Kina tycks till stor del uppfyllt kraven från USA på att öka importen av amerikanska varor, medan mer strukturella frågor fortfarande väntar på mer detaljerade lösningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.