DN > Ekonomi

Monday, 22 October, 09:23

DN - 21 sep 18 kl. 07:45

Stormigt på Ryanairs stämmaStrejktyngda Ryanairs aktieägare visade missnöje med ledningen under bolagets årsstämma på torsdagen. Samtidigt nobbar fackförbunden Ryanairs erbjudande och meddelar att planerna på storstrejk i flera länder fortgår. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ryanairs

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stormigt, Ryanairs, stämma
SN - 20 sep 13 kl. 16:51

Ryanairs vd lovar: Vår attityd ska förbättras

För första gången någonsin erkänner nu flygbolaget Ryanair att man har ett stort problem med kundservice. Nästa års utmaning för bolaget är att bli mer serviceinriktat, sa Ryanairs VD Michael O'Leary på bolagets årsstämma under fredagen..

GöteborgsPosten - 28 maj 18 kl. 18:00

Dags för stämma i stormigt bolag

Aktien har gått upp som en sol och ned som en pannkaka. På tisdagens stämma i Göteborg föreslås Fingerprint Cards brottsmisstänkte storägare Johan Carlström kliva in som ordförande..

Dagens Media - 20 aug 13 kl. 15:17

Ryanairs kommunikationschef hotar stämma tidning

Ryanair hotar att stämma Södermanlands Nyheter. Detta efter att anonyma piloter kritiserat flygbolaget i tidningen..

BT - 28 okt 13 kl. 20:06

Minst tio döda i stormigt Europa

I Europa har stormen krävt tio liv och över en halv miljon hushåll i Storbritannien blev utan ström. I Danmark uppmättes vid 15-tiden stormbyar på hela 54 meter i sekunden. Det är nytt vindrekord för landet.

TA - 28 okt 13 kl. 20:04

Minst tio döda i stormigt Europa

I Europa har stormen krävt tio liv och över en halv miljon hushåll i Storbritannien blev utan ström. I Danmark uppmättes vid 15-tiden stormbyar på hela 54 meter i sekunden. Det är nytt vindrekord för landet.

Resume - 20 aug 13 kl. 16:05

Ryanair hotar att stämma Södermanlands Nyheter


SN:s chefredaktör Göran Carstorp fick ta ställning till rena rama hoten från Ryanairs kommunikationschef Robin Kiely inför publiceringen av en artikel där anonyma piloter berättar om bolagets tuffa metoder. Görans Carstorp vek dock inte en tum..

NSD - 11 mar 16 kl. 20:39

Stormigt inför förbundsstämma

Det seglar upp en konflikt inför riksmötet i reservofficerarnas förening..

BT - 12 dec 13 kl. 13:44

Ryanair tillbakavisar stämning

Ryanair uppges ha spårat anställda som skrivit om arbetsförhållanden och flygsäkerhet på en chattsida och därefter ha stämt piloter. Men flygbolaget tillbakavisar uppgifterna om stämning för TT.Flygbolaget Ryanair har begärt och fått ut ip-adresser och har därför kunnat spåra vilka anställda som skrivit om arbetsförhållanden och flygsäkerhet på en chattsida för piloter och flygpersonal.

Alingsås tidning - 26 maj 16 kl. 12:20

Skolavslutning rör upp känslor i Hudene

I år håller Hudene skola inte sin avslutning i kyrkan, efter beslut av rektorn. Det har upprört föräldrar som nu ordnar en egen avslutning för eleverna.
Hudene skola brukar vanligtvis hålla sina skolavslutningar i kyrkan, men så blir det inte i år.

Dagens PS - 21 sep 17 kl. 11:57

Hoppsan, O’Leary – piloter nobbar vd:ns bonus

Ryanairs piloter har säger nej den föreslagna bonusen på 12 000 pund i utbyte mot deras ledighet, rapporterar Sky News. En grupp som består av 14 Ryanair-pilotråd runt om i Europa har förkastat erbjudandet på ett antal grunder. Bland dessa finns ett missnöje över att Ryanair inte accepterar fackförbund men också för att detaljerna kring erbjudandet är för vaga.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Bensin- och dieselpriser höjs

Ledande bensinbolag höjer priset på bensin med 15 öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 15:81 kronor..

DN - 2 timmar sedan

Bara rikaste hushållet kan köpa bostad i Storstockholm

Stora delar av svenska folket – fyra av sex typhushåll – har små eller obefintliga möjligheter att hyra eller köpa bostad i landets storstadskommuner, i flera fall även i andra delar av landet. Bara det allra rikaste hushållet klarar ett köp i Storstockholm. Det visar en ny bostadsrapport från LO.

DN - 2 timmar sedan

Dan Lucas: Nu har människor med hyggliga inkomster svårt att flytta från en mindre ort till Stockholm

LO:s bostadsrapport visar resultatet av det stora hålet i svensk bostadspolitik – den att det inte finns någon bostadspolitik..

DN - I förrgår: 08:00

Så undviker du att bli livsdränerad på jobbet

Har du någonsin suttit på en powerpointföreläsning och känt hur livet rinner ur dig? Har du fått en enkät av din chef och undrat hur du ska kunna hinna med ditt riktiga jobb om du ska fylla i den? Har du agerat emot bättre vetande för att företagets administration kräver det?

DN - Igår: 12:21

”Pessimisterna styr på marknaden i dag”

Trots goda omsättningar i de tredje kvartalsrapporterna faller Stockholmsbörsen.  Den kommande veckan släpper flera svenska och amerikanska bolag sina rapporter, vilket analytikerna hoppas ska få investerare att våga mer.  – Pessimister styr marknaden, säger Joakim Bornold, sparekonom på Nordnet.

DN - Igår: 10:35

Regeringen instämmer i Trumps kritik – vill stoppa Kinapaketen

Kinapaketens dagar på den amerikanska marknaden är räknade. President Trump har meddelat att USA lämnar Världspostföreningen och drar sig ur de portoavtal som Wish och andra e-handlare har utnyttjat. – Sakligt sett är vi överens med USA, säger ansvarig minister Peter Eriksson (MP) till DN..

DN - I förrgår: 22:34

Politisk toppkraft ny kommunikationschef för Facebook

Nick Clegg har fått nytt jobb. Facebook placerar den tidigare biträdande brittiske premiärministern på posten som företagets policy- och kommunikationschef på global nivå..

DN - 19 okt 18 kl. 07:56

Jacques Wallner: Sju tecken på fordonsjättens styrka

Volvokoncernen överraskade marknaden med en urstark rapport för det tredje kvartalet. Men oron för kostnader för fel i de avancerade avgassystemen samt risk för en framtida konjunkturnedgång tynger marknaden. Här är sju punkter som är viktiga för Volvos verksamhet..

DN - I förrgår: 13:15

Ojämlik familjebildning hindrar kvinnliga chefer från toppen

Kvinnliga chefers underrepresentation och lägre löner kan inte förklaras med brist på kvalifikation. Enligt en ny studie är det i stället de första åren efter familjebildning som hindrar kvinnors karriärer. – Skillnaderna uppkommer när man bildar familj, säger Joacim Tåg, vid institutet för Näringslivsforskning..

DN - I förrgår: 10:37

Fuskare med högskoleprovet kan få hårdare straff

Omkring 15 personer som misstänks för fusk vid högskoleprovet har åtalats för grovt brott och riskerar upp till två års fängelse, rapporterar P3 Nyheter. Hittills har ett hundratals fuskare ertappats, varav ett tiotal har dömts – men bara för brott av normalgraden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.