DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 05:13

DI - 21 sep 18 kl. 07:42

Experterna: Så hanterar du årets kursraketer och katastrofaktierBörsåret har hittills bjudit på flera enorma kurslyft – men även tunga kollapser. Di listar Stockholmsbörsens extremiteter, och låter två börsexperter ge sin syn på hur småsparare ska hantera aktierna i såväl topp- som bottenskiktet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsens

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experterna, , hanterardu årets , kursraketeroch , katastrofaktier
Computer Sweden - 12 maj 17 kl. 10:14

7 tips för bättre rekryteringar – experterna berättar


De företag som hanterar anställningsintervjuer som jämlika samtal kommer att lyckas bättre med rekrytering. Det är ett av tipsen från rekryterarna på Wise IT..

IDG - 12 maj 17 kl. 10:14

7 tips för bättre rekryteringar – experterna berättar


De företag som hanterar anställningsintervjuer som jämlika samtal kommer att lyckas bättre med rekrytering. Det är ett av tipsen från rekryterarna på Wise IT..

GöteborgsPosten - 06 jan 18 kl. 15:00

Så hanterar du rädslan för vad andra ska tycka

Rädsla för att misslyckas. Att inte duga. Skuld- och skamkänslor är djupt rotade och styr våra handlingar varje dag.

Expressen - 08 mar 18 kl. 16:25

Experterna om hur Google kan stoppa ifrågasatt material

Främlingsfientligt och sexistiskt material sprids med hjälp av Googles plattformar.Nu menar experter på området att IT-jätten kan stoppa merparten av det ifrågasatta materialet – genom en kombination av mekaniska filter och mänskliga bedömare.– Både Google och Facebook hanterar ju faktiskt vår demokrati så det är rena demokratifrågor, säger IT-strategen Annika Lidne..

DI - 08 feb 18 kl. 08:12

Experterna: Så hanterar du portföljen efter börsoron

Veckoinledningens globala börsfall innebär inte att de goda marknadsförutsättningarna har förändrats, säger två experter till Di. För sparare finns det nu olika vägar att gå för att optimera sin portfölj..

Sydsvenskan - 31 dec 11 kl. 06:30

Populärt att se andra läxas upp i rutan

Livsstil. Det finns inte längre några ursäkter för grannbråk, övervikt och fula hem. I tv:s olika coachprogram kan man få hjälp med nästan vilket livsstilsproblem som helst.

IDG - 06 feb 12 kl. 14:47

Så avlyssnas mobilen


Säkerhetsbrister i den del av Iphone som hanterar gsm-kommunikation kan utnyttjas för att avlyssna telefonsamtal. Experterna berättar hur angreppen utförs..

BT - 16 dec 13 kl. 09:38

Fortsatt tvångsvård av Bergwall

Rättsmedicinalverket anser att tvångsvården av Sture Bergwall ska fortsätta. - De anser att han ska få fortsatt vård men i öppen form, säger lagman Johan Montelius vid förvaltningsrätten i Falun.Det framgår av RMV:s utredning, uppger aftonbladet.

Barometern - 16 dec 13 kl. 09:38

Fortsatt tvångsvård av Bergwall

Rättsmedicinalverket anser att tvångsvården av Sture Bergwall ska fortsätta. - De anser att han ska få fortsatt vård men i öppen form, säger lagman Johan Montelius vid förvaltningsrätten i Falun.Det framgår av RMV:s utredning, uppger aftonbladet.

Trelleborgs Allehanda - 16 dec 13 kl. 09:37

Fortsatt tvångsvård av Bergwall

Rättsmedicinalverket anser att tvångsvården av Sture Bergwall ska fortsätta. - De anser att han ska få fortsatt vård men i öppen form, säger lagman Johan Montelius vid förvaltningsrätten i Falun.
Det framgår av RMV:s utredning, uppger aftonbladet.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Detta händer torsdag 24 januari

Rapportsäsongen fortsätter med bokslut från Bonava och Ahlsell, samt även Investor och Eoulus Vind..

DI - 6 timmar sedan

Fiaskot: Sverige rasar på listan över världens mest innovativa länder

Sverige rasar i listan över världens mest innovativa länder. Från att tidigare ha nosat på förstaplatsen faller Sverige nu till sjunde plats i Bloombergs sammanställning. .

DI - 6 timmar sedan

Fem ihjälskjutna i Floridabank

En beväpnad man har skjutit ihjäl fem människor på en bank i Sebring i Florida, rapporterar amerikanska medier. Den misstänkte skytten, som identifierats som en 21-årig man, barrikaderade sig inne i byggnaden i samband med angreppet. Han överlämnade sig senare till polisen, skriver ABC News..

DI - 6 timmar sedan

Elekta-konkurrenten Varian rapporterar lägre vinst men högre intäkter än väntat

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:06 dollar för det brutna räkenskapsårets första kvartal..

DI - 6 timmar sedan

Fordonsjätten Ford bommar vinstförväntningarna

Ford redovisar en nettoförlust på 116 miljoner dollar, motsvarande 3 cent per aktie. Justerat för jämförelsestörande poster uppgick resultatet till 30 cent per aktie..

DI - 6 timmar sedan

Texas Instruments levererar lägre intäkter men bättre resultat än väntat

Det amerikanska teknikbolaget Texas Instruments bommar förväntningarna på intäkterna men levererar ett bättre resultat per aktie än väntat. Prognoserna för första kvartalet ligger samtidigt något lågt jämfört med snittprognoserna i Bloombergs analytikersammanställning..

DI - 7 timmar sedan

Spelmiljardären: ”Det finns ett visst mått av hyckleri i den här branschen”

Spelreklam får mycket kritik – och nu bör branschen ta itu med saken på egen hand innan myndigheter blandar sig i, säger Unibetgrundaren Anders Ström i en intervju med Di. Han avslöjar också hemligheten bakom Kindreds framgång och vad han tror kommer att hända på den svenska spelmarknaden..

DI - 7 timmar sedan

Wall Street vänder upp kort innan stängning

Wall Street vänder upp igen under den sista handelstimmen. Strax innan stängning är storbolagsindex S&P 500 upp 0,1 procent efter att som mest ha tappat 0,7 procent tidigare under kvällen..

DI - 7 timmar sedan

Debatt: Regeringen måste låna till snabbtågen

DEBATT. Överenskommelsen mellan S, MP, C och L slår fast att stambanor för höghastighetståg ska färdigställas och finansieringsdiskussionerna återupptas. För en så omfattande investering räcker inte Trafikverkets investeringsbudget, skriver företrädare för fyra handelskamrar.

DI - 7 timmar sedan

Buffet-favoriten Synchrony går mot bästa börsdagen någonsin efter stark rapport

Kreditkortsbolaget Synchrony Financial ser ut att göra sin bästa dag någonsin på Wall Street. Med mindre än en timme kvar av onsdagshandeln är aktien upp 10,8 procent på en stark kvartalsrapport..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.