Expressen > Nyheter

Friday, 14 December, 08:22

Expressen - 21 sep 18 kl. 06:45

Polisen skrev nedlåtande ord om RosengårdsbornaBoende i Rosengård som svarat på medborgarenkäter i tron att det sker anonymt har antecknats av polis.Namn, adress, personnummer och nedlåtande kommentarer om invånarna har sparats av myndigheten.– Polisen sa: "Ni har inte sett det här. Det här ska inte komma ut", säger studenter som upptäckte handlingarna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Rosengårdsborna, Rosengård

Dela artikeln

1212 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, skrev, nedlåtande, ordom , Rosengårdsborna
GT - 04 jul 13 kl. 08:02

Chef skrev nedlåtande om sina anställda

En chef på en skola i Uddevalla gjorde nedlåtande anteckningar om anställda. Alla kunde läsa anteckningarna via ett gemensamt mejlprogram, skriver Bohusläningen..

Barometern - 01 sep 14 kl. 08:13

Jag talar inte nedlåtande

I replik av Peter Lilja (M) gällande politiken i Nybro, anklagas jag för att tala nedlåtande om en enskild tjänsteman. Det är inte sant och fel blir det ju lätt när man får höra saker i andra hand. Vid ett arbetsmöte i en av ­kommunens bolagsstyrelse, framförde jag allvarlig kritik som jag fått till mig av medborgare och företagare i vår kommun.

YLE - 12 mar 16 kl. 17:29

Tafsande chefer och nedlåtande kolleger

Sexuella trakasserier på jobbet Vi undrade om ni upplevt sådana. Så här svarade ni. Nyp i baken, sexistisk jargong, snuskiga sms, skvaller och oförskämda förslag.

YLE - 15 apr 13 kl. 06:49

"Att tala om illegala invandrare är nedlåtande"

I USA ska flera medier sluta att använda begreppet illegal invandrare eftersom det anses nedlåtande. Inrikesministeriet i Finland tycker däremot att begreppet är bra. Diskussionen om begreppet illegala invandrare tog ny fart när den amerikanska nyhetsbyrån AP meddelade att de inte längre ska använda det.

DN - 18 dec 12 kl. 00:50

?Nedlåtande pigdebatt ett arbetsmiljöproblem?

Ny forskning. Problemet för dagens hushållsarbetare är inte arbetet i sig, vad de gör eller hur de blir bemötta av kunderna. Däremot upplevs allmänhetens syn och den så ­kallade pigdebatten som nedlåtande.

Nyheter 24 - 21 sep 13 kl. 12:55

Förre ÖSK-spelaren om inkilningarna: "Ett sätt att vara nedlåtande"Hockeylag skämde ut sig

ESKILSTUNA. Nyligen gick Robin Bornehav, före detta spelare i allsvenska Åtvidaberg, ut och berättade om pennalismen under lagets inkilning 2008. Bland annat fick han som dåvarande 17-åring utstå flera förödmjukande ritualer för att komma in i laget.?

BT - 22 sep 14 kl. 08:52

Nedlåtande om Reinfeldts och Borgs fina jobb

Replik. Svar till Herbert, BT 19/9. Tyvärr finns det tydligen svenskar som inte alls är insatta i det jobb som Fredrik Reinfeldt och Anders Borg åstadkommit under sina åtta år vid makten.

GöteborgsPosten - 28 okt 14 kl. 07:00

Nedlåtande på Instagram - vårdare polisanmäld

En anställd vid ett gruppboende på Hisingen har polisanmälts. Han lade upp en bild på sig själv tillsammans med en svårt autistisk kvinna på Instagram tillsammans med nedlåtande kommentarer..

UNT - 05 dec 15 kl. 11:00

Osaklig, nedlåtande och insiktslös debatt

Mitt svar var en reaktion på ett nedlåtande tonläge samt en insiktslös hållning, skriver Lennart Jonsson i en replik till Sten Widmalm och Christer Karlsson..

UNT - 05 dec 15 kl. 11:00

Osaklig, nedlåtande och insiktslös debatt

Mitt svar var en reaktion på ett nedlåtande tonläge samt en insiktslös hållning, skriver Lennart Jonsson i en replik till Sten Widmalm och Christer Karlsson..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Olagliga cigaretter för miljoner i långtradaren

Två tyska män riskerar upp till fyra års fängelse för att de kommit in i Sverige över Öresundsbron med tre miljoner olagliga cigaretter i lasten.Cigaretterna var dolda bakom en mellanvägg i långtradaren – men de avslöjades av tullens röntgenkamera.Båda männen nekar till brott..

Expressen - 30 minuter sedan

Stora störningar i Stockholms tågtrafik

Det råder stora störningar i Stockholms tågtrafik under morgonrusningen.Trafiken förbi Älvsjö är stoppad och tågen söderut drabbas. Anledningen är ett omfattande signalfel..

Expressen - 1 timme sedan

Beskedet: Riksdagen stänger inte för jullov

Om ingen statsminister röstats fram inom en vecka kan den pågående regeringsbildningen bli en extra seglivad process. Detta då riksdagen går in i ett flera veckor långt juluppehåll. Samtidigt meddelar Stefan Löfven att han inte planerar för någon julledighet – och enligt talmannens pressekreterare Anna Ström finns det inga formella hinder att ha statsministervoteringar även under juluppehållet.

Expressen - 1 timme sedan

Jessicas finne visade sig vara dödlig sjukdom

Först såg det ut som en helt vanlig finne.Sen förstod Jessica Pasco att något var väldigt fel – och hennes magkänsla stämde.När en läkare undersökte ”finnen” kom ett mörkt besked.

Expressen - 1 timme sedan

Kraftig brand i bostad – flera villor evakuerade

Lågor slår kraftigt från en villa utanför Höganäs.Enligt polisen har flera intilliggande bostäder evakuerats under natten.– Men vi har inte kommit i kontakt med den som bor i villan som brinner, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisen i region syd.

Expressen - 1 timme sedan

Frågan som fick Lööf att bryta förhandlingarna

Förra veckan var förhandlingarna mellan C och S inne i ett intensivt skede.Nu ser Stefan Löfven ut att förlora statsministeromröstningen.Frågan som gjorde att Annie Lööf gav upp förhandlingarna handlade om arbetsrätt, uppger källor för DN..

Expressen - 2 timmar sedan

Sjuårig flicka död i förvar vid gränsen

En sjuårig flicka från Guatemala har avlidit i ett amerikanskt gränsförvar.Flickan dog av uttorkning, visar en preliminär läkarbedömning enligt Washington Post..

Expressen - 2 timmar sedan

Nya bilderna: Estelle och Oscar på skattjakt på Öland

Här är prinsessan Estelle och prins Oscar på skattjakt med mamma Victoria och pappa Daniel på en strand på Öland. De somriga bilderna är från programmet ”Året med kungafamiljen”, som sänds på nyårsdagen. – Barnen tyckte att det var jätteroligt, de var verkligen engagerade, säger Sara Bull, som producerar programmet.

Expressen - 2 timmar sedan

Sanningen bakom Zlatans kungatavla

Porträttet på Zlatan Ibrahimovic med Drottning Silvia har väckt stor uppmärksamhet.Men anfallsstjärnan själv ligger inte bakom tavlan.Nu berättar skaparen Adi Omanovic, 33, om reaktionerna som strömmat in från Balkan och Kungahuset.

Expressen - 2 timmar sedan

Ambulanssjuksköterskans larm – när sjukvården ska spara pengar

Ambulanssjuksköterskan Andreas Ullgren i Skara slår larm efter ett sparförslag att dra in en ambulans nattetid.Han konstaterar att uppdragen ökar och att det är ett stort geografiskt område som ska täckas.– Det innebär en försämrad trygghet för invånarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.