Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 17 October, 11:17

Liknande nyheter

Taggar: Flera bilarhar , brunniti , Oxie
Sydsvenskan - 21 sep 18 kl. 01:38

Flera bilar brunnit i Oxie

Under natten till fredag inkom ett larm om bilbrand. Branden spred sig sedan till två andra bilar..

GöteborgsPosten - 09 aug 17 kl. 05:58

Tre bilar brunnit på parkeringsplats i Göteborg

Tre bilar har brunnit på en parkeringsplats i Tuve. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. Ingen har gripits eller är misstänkt ännu..

GöteborgsPosten - 28 aug 17 kl. 05:46

Två bilar brunnit i Göteborg

Två bilar har brunnit utanför en bilverkstad i Björkekärr, östra Göteborg. Bilarna är helt utbrända. Det är oklart varför de har fattat eld..

Expressen - 14 aug 18 kl. 06:27

13 bilar har brunnit i Stockholm och Uppsala under natten

Under natten har sammanlagt 13 bilar brunnit i områden i Stockholm och Uppsala. – Att 13 bilar börjar brinna av sig själv på en natt är ju inte så troligt, säger Lars Lindberg, ledningsbefäl på Stockholms räddningscentral. Bränderna inträffar efter gårkvällens oroligheter i Västsverige, där omkring 80 bilar har brunnit.

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 05:34

Sex bilar har brunnit under natten

Under natten har sammanlagt sex bilar brunnit i Göteborgsområdet. Det gäller då fyra bilar i Bergsjön och två bilar i Mölndal.
– Vi misstänker inget samband mellan händelserna i nuläget, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 05:34

Sju bilar har brunnit under natten

Under natten har sammanlagt sju bilar brunnit i Göteborgsområdet. Det gäller då fem bilar i Bergsjön och två bilar i Mölndal.
– Vi misstänker inget samband mellan händelserna i nuläget, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Sydsvenskan - 20 aug 18 kl. 03:48

100 bilar skadade i mordbrand

Upp till 100 bilar har skadats efter att två bilar brunnit våldsamt i en brand i ett garage i Gränby i Uppsala. Branden startade strax före klockan 02 natten till måndagen och var släckt knappt två timmar senare. – Det är två som brunnit men garaget inn.

Helsingborgs Dagblad - 20 aug 18 kl. 03:48

100 bilar skadade i mordbrand

Upp till 100 bilar har skadats efter att två bilar brunnit våldsamt i en brand i ett garage i Gränby i Uppsala. Branden startade strax före klockan 02 natten till måndagen och var släckt knappt två timmar senare. – Det är två som brunnit men garaget inn.

Expressen - 23 aug 18 kl. 03:41

Sju bilar brann i Kristianstad i natt

Sju bilar har under natten till brunnit på tre olika platser i Kristianstad. På en av platserna har fem bilar brunnit.Polisen utesluter inte att bränderna har ett samband..

Expressen - 13 dec 17 kl. 18:07

Två bilar i brand nära skola

På onsdagseftermiddagen har räddningstjänst och polis larmats till Eriksbo Östergärde där två bilar brunnit.– Det är två personbilar som brunnit, vi har släckt branden, säger räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör. .

Expressen - 15 aug 17 kl. 07:24

Ett tiotal bilar sattes i brand

Drygt ett tiotal bilar har satts i brand i Västsverige under natten.– I Tynnered blev fyra bilar helt och två brandskadades, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region väst.Även i Skövde och Trollhättan har bilar brunnit..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Duplantis nominerad till årets friidrottare

Den svenska Europamästaren i stavhopp Armand Duplantis kan få två priser av Europeiska friidrottsförbundet (EAA), skriver Svenska friidrottsförbundet i ett pressmeddelande. 18-åringen är en av fyra nominerade till årets manliga friidrottare, och konkurr.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Polisen masstopsar för att hitta bilbrännare

Polisen i Göteborg topsar 30 män för att försöka hitta de gärningsmän som tände eld på ett 60-tal bilar i västra Göteborg, främst i kvarteren runt Frölunda torg, i mitten på augusti. – Vi har säkrat dna-profiler från flera personer. Fast ingen av dessa.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Nya "Roseanne" dödar Roseanne med överdos

Roseanne, huvudpersonen i den klassiska amerikanska komediserien "Roseanne" har skrivits ut ur handlingen genom att hon dött av en överdos smärtstillande medel. Det står klart sedan nya tv-serien "The Conners" haft premiär. Serien är en fortsättning på.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Kort besked från Löfven: Bra samtal

Statsminister Stefan Löfven ville inte säga något om regeringsbildningen när han lämnade EU-nämnden på förmiddagen. – Vad gäller regeringsbildningen har jag inga andra kommentarer än i går. Det har inte hänt något sedan i går kväll när jag lämnade riksd.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Nordea backar på Stockholmsbörsen

Banksektorn tar stryk när Stockholmsbörsen öppnar. Nordea som uppges ha brutit mot reglerna för penningtvätt faller 2,7 procent vid öppning och drar med sig övriga banker. Swedbank faller 2,0 procent och Handelsbanken tappar 1,2 procent.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

ISF: Rättsäkerheten hotad när sjuktal ska ner

Försäkringskassan har ändrat hur den handlägger sjukpenningärenden, trots att det saknas stöd i lagen. Fokus har skiftat från personliga möten och samordning med läkare och arbetsgivare till utredningar av läkarintyg och arbetsförmåga, visar en ny rappo.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ökad vinst för Castellum

Fastighetsbolaget Castellum redovisar en vinst före skatt på 3 299 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det var betydligt högre än resultatet för samma period föregående år (1 005 miljoner kronor). Intäkterna uppgick till 1 401 miljoner kronor jämfört.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Mycket knark inne på hemmen för tvångsvård

Den som håller på att knarka ihjäl sig kan låsas in på statliga hem, men inne på institutionerna förekommer mycket narkotika, rapporterar Uppdrag granskning. I en genomgång av Statens institutionsstyrelses (Sis) incidentrapportering har narkotika hittat.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Djupt rotad i den baskiska konflikten

Niklas Qvarnström läser Fernando Aramburu..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

En femhundring kapar arbetslivet tre år

En sparad femhundring i månaden kan kapa din pensionsålder med 3–4 år. Det nuvarande pensionssystemet kommer att tvinga svenskarna att jobba längre om pengarna ska räcka. Men det finns alternativ.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.