Sydsvenskan > Opinion

Saturday, 23 February, 15:39

Liknande nyheter

Taggar: Flera bilarhar , brunniti , Oxie
Helsingborgs Dagblad - 13 feb 19 kl. 03:06

Två bilar brunnit under natten

Natten till onsdag har två bilar brunnit på Västergårdsgatan i Helsingborg..

Sydsvenskan - 21 sep 18 kl. 01:38

Flera bilar brunnit i Oxie

Under natten till fredag inkom ett larm om bilbrand. Branden spred sig sedan till två andra bilar..

GöteborgsPosten - 09 aug 17 kl. 05:58

Tre bilar brunnit på parkeringsplats i Göteborg

Tre bilar har brunnit på en parkeringsplats i Tuve. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. Ingen har gripits eller är misstänkt ännu..

GöteborgsPosten - 28 aug 17 kl. 05:46

Två bilar brunnit i Göteborg

Två bilar har brunnit utanför en bilverkstad i Björkekärr, östra Göteborg. Bilarna är helt utbrända. Det är oklart varför de har fattat eld..

Helsingborgs Dagblad - 10 nov 18 kl. 03:22

Tre bilar brunnit natten till lördag

Två bilar är totalskadade och en har brunnit på taket på Munkavägen i Helsingborg..

Expressen - 14 aug 18 kl. 06:27

13 bilar har brunnit i Stockholm och Uppsala under natten

Under natten har sammanlagt 13 bilar brunnit i områden i Stockholm och Uppsala. – Att 13 bilar börjar brinna av sig själv på en natt är ju inte så troligt, säger Lars Lindberg, ledningsbefäl på Stockholms räddningscentral. Bränderna inträffar efter gårkvällens oroligheter i Västsverige, där omkring 80 bilar har brunnit.

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 05:34

Sex bilar har brunnit under natten

Under natten har sammanlagt sex bilar brunnit i Göteborgsområdet. Det gäller då fyra bilar i Bergsjön och två bilar i Mölndal.
– Vi misstänker inget samband mellan händelserna i nuläget, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 05:34

Sju bilar har brunnit under natten

Under natten har sammanlagt sju bilar brunnit i Göteborgsområdet. Det gäller då fem bilar i Bergsjön och två bilar i Mölndal.
– Vi misstänker inget samband mellan händelserna i nuläget, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Sydsvenskan - 20 aug 18 kl. 03:48

100 bilar skadade i mordbrand

Upp till 100 bilar har skadats efter att två bilar brunnit våldsamt i en brand i ett garage i Gränby i Uppsala. Branden startade strax före klockan 02 natten till måndagen och var släckt knappt två timmar senare. – Det är två som brunnit men garaget inn.

Helsingborgs Dagblad - 20 aug 18 kl. 03:48

100 bilar skadade i mordbrand

Upp till 100 bilar har skadats efter att två bilar brunnit våldsamt i en brand i ett garage i Gränby i Uppsala. Branden startade strax före klockan 02 natten till måndagen och var släckt knappt två timmar senare. – Det är två som brunnit men garaget inn.

Expressen - 23 aug 18 kl. 03:41

Sju bilar brann i Kristianstad i natt

Sju bilar har under natten till brunnit på tre olika platser i Kristianstad. På en av platserna har fem bilar brunnit.Polisen utesluter inte att bränderna har ett samband..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Han är världsbäst på att slappna av

Magnus Wislander avslöjar hur han lyckades som handbollsstjärna..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Goggia vinnare efter tidtagningsstrul

Efter en skadefylld säsong tog Sofia Goggia säsongens första seger i världscupen. Den olympiska guldmedaljören från Pyeongchang vann störtloppet i Crans-Montana, efter en arrangörsmiss där det blev fel på tidtagningen. Strulet med tidtagningen påverkade.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tre häktade – höll kvinna fången

Tre personer, två kvinnor och en man, har häktats av Västmanlands tingsrätt för olaga frihetsberövande och grov misshandel, uppger Åklagarmyndigheten. De misstänks ha hållit en kvinna i 30-årsåldern fången i tre dagar i en lägenhet i Surahammar, där hon.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Frida Karlsson: "Följde planen precis"

En ny svensk skidstjärna fick sitt stora genombrott i skiathlonloppet i VM i Seefeld. Frida Karlsson kom från ingenstans och blev femma i sin VM-debut. – Wow!

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Löfven ryter till mot Swedbank

Statsminister Stefan Löfven (S) vill se hårdare tag i arbetet mot penningtvätt och utesluter inte skärpt lagstiftning. – Om det här senaste nu stämmer, så att man kan belägga Swedbank med de här bristerna, så är det naturligtvis fullständigt oacceptabel.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Bra skytte gav EM-silver till Jesper Nelin

Svenskarna fortsätter att göra bra resultat i skidskytte-EM i Minsk. Det blev silver för Jesper Nelin i sprintloppet, bara 10 sekunder efter norrmannen Tarjei Bø som tog guldet. Jesper Nelin satte alla sina tio skott, men var långsammare i spåret än Bø,.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Sportlov och Vasalopp skapar tryck i trafiken

Massor med folk som ska till fjällen, till Vasaloppsveckan eller hem från sportlovet – den här helgen är det riktiga lämmeltåg mellan norr och söder. Var schysst i trafiken och visa hänsyn, så går allt mycket lättare, uppmanar Trafikverket. Det är rikti.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Världsårsbästa av Duplantis

Armand Duplantis fortsätter att rada upp imponerande resultat. Stavhopparen slog till med nytt världsårsbästa när han hoppade 5,92 i en tävling i USA. Armand Duplantis har bestämt sig för att inte tävla i inomhus-EM i Glasgow nästa helg.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Stora utmaningar för Nigeria efter valet

Två korruptionstyngda kandidater möts i Nigerias presidentval. Landets ekonomi och befolkningstillväxten är två stora valfrågor. – Hur man ska hantera den snabbt växande befolkningsutvecklingen kommer bli en stor utmaning för nästa president, säger Karo.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

När konsten laborerar med sanningen

Carolina Söderholm om konst som skapar alternativa sanningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.