DN > Nyheter

Wednesday, 19 December, 14:22

DN - 21 sep 18 kl. 00:46

Ännu inget Naftaavtal mellan USA och KanadaUSA och Kanada har ännu inte lyckats enas om ett nytt frihandelsavtal mellan länderna.  – Vi tog upp några svåra frågor i dag, sa Kanadas chefsförhandlare Chrystia Freeland efter torsdagens möte..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Naftaavtal, USA, Kanada, Kanadas, Chrystia Freeland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännu, inget, Naftaavtalmellan , USAoch , Kanada
DN - 21 sep 18 kl. 00:46

Ännu inget Naftaavtal mellan USA och Kanada

USA och Kanada har ännu inte lyckats enas om ett nytt frihandelsavtal mellan länderna.  – Vi tog upp några svåra frågor i dag, sa Kanadas chefsförhandlare Chrystia Freeland efter torsdagens möte..

SVT - 23 mar 18 kl. 03:29

Sverige kan omfattas av USA:s strafftullar – ännu inget besked från Trump

Träder i kraft på fredagen • Ännu inget undantagslöfte från Trump.

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 15 kl. 15:59

Ännu inget konkret ta ställning till för HIF

Rykten har, som bekant, gjort gällande att Pär Hansson och Emil Krafth kan komma att lämna HIF under sommarens transferfönster. Hansson har under en tid kopplats samman med danska FC Köpenhamn, men enligt huvudpersonen själv finns det ännu inget konkret att ta ställning till. – Nej, som jag har sagt i tidigare intervjuer fokuserar jag fullt ut på HIF och låter min agent sköta resten, säger Hansson.

Eurosport - 24 jul 12 kl. 18:47

Cykel - Kessiakoff nära förlänga med Astana: "Ännu inget skrivet"

Sajten Bicicilismo skriver att Fredrik Kessiakoff har förlängt sitt kontrakt med Astana. Men ingenting är klart. "Ännu inget kontrakt skrivet", meddelar Kessiakoff eurosport.

SN - 19 okt 15 kl. 07:13

Ännu inget härbärge för migranter

11 personer bor just nu i Kjell Wiklunds tvårumslägenhet. Förra vintern kunde de människor som kom till Nyköping för att tigga bo i Röda villan eller i församlingshemmet i Ludgo. I år finns ännu inget härbärge.

DN - 21 maj 17 kl. 16:38

Torbjörn Petersson: Tre år sedan miltärkuppen – ännu inget val i sikte

När militärkuppen ägde rum lovade juntan en snar återgång till demokrati. Först skulle bara ordning och reda återvända i Thailand. Tre år senare finns ännu inget val i sikte och det står klart att militären har kommit för att fortsätta utöva avgörande inflytande..

Barometern - 11 jun 17 kl. 13:58

Ännu inget krav på förarbevis för vattenskotrar

Det är inte bara Peter Söderling i Kalmar som vill få stopp på buskörning med vattenskotrar. I Danmark skärps reglerna efter en dödsolycka. Men i Sverige finns ännu inget krav på förarbevis och åldersgräns för vattenskotrar..

Hela Gotland - 22 feb 18 kl. 13:38

Ännu inget klart med ny restaurang i arenan

Det finns ännu inget besked om när en ny restaurang kan öppna i Ica Maxi Arena..

YLE - 23 timmar sedan

Ännu inget beslut att flytta äldre från Hagahemmet i Ekenäs: Politiker önskar en helhetsbild innan det tas beslut om detaljer

Det blev ännu inget beslut om att flytta äldre från Hagahemmet i Ekenäs till Gammelboda. Frågan går nu till social- och hälsovårdsnämnden..

BT - 10 jun 13 kl. 18:22

Ännu inget mål i sikte om Assange

Ännu ett år efter det att Julian Assange flydde in på ambassaden i London finns inget slut i sikte i den utdragna utredningen. Professor Joakim Nergelius anser att svenska myndigheter kunde ha visat mer flexibilitet. ?

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Misstänkt bomb var attrapp

Den misstänkta bomben som gjorde att ett stort område i Göteborg spärrades på tisdagen av var en ofarlig attrapp, rapporterar lokala medier..

DN - 3 timmar sedan

Varning för flygstopp vid Brexit – EU planerar nödåtgärder

Flygstopp och inga givna uppehållstillstånd för britter i EU-länder väntar om Storbritanniens utträde sker utan avtal. EU-kommissionen väntas i dag, onsdag, ändå mana till en kortare övergångsperiod för att lindra den eventuella smällen i slutet av mars..

DN - 3 timmar sedan

Ole Gunnar Solskjär tar över Manchester United

Det blir en norrman som tar över Manchester United efter att José Mourinho fått sparken.  Ole Gunnar Solskjär blir tillfällig tränare säsongen ut, meddelar klubben..

DN - 4 timmar sedan

Ny hypersnabb Musktunnel testas

Den första tunneln i Elon Musks nya projekt för att skapa en ny, hypersnabb transportlinje för bilar har presenterats. Premiären sker i Los Angeles och tanken är att projektet ska expandera och lanseras i fler städer..

DN - 5 timmar sedan

Räntefönstret på väg smälla igen

Höja styrräntan eller låta den vara oförändrad? I morgon lämnar Riksbanken nytt besked och händer inget nu finns risken att räntan lämnas oförändrad även i februari, enligt analytiker..

DN - 6 timmar sedan

Insatser kom försent – trots omfattande provfusk

Gång på gång spreds uppgifter och facit i förväg bland elever som skulle skriva nationella prov. Skolmyndigheterna försökte stävja fusket men insatserna kom för sent, enligt Riksrevisionens granskning..

DN - 9 timmar sedan

En anhållen för Järfällaöverfall

En person har anhållits efter flera överfall i Järfälla, nordväst om Stockholm. Polisen uppger för Aftonbladet  att bakgrunden är ett intensivt utredningsarbete..

DN - 8 timmar sedan

Två unga migranter tros ha mördats i Mexiko

Tredje pojke undkom attack i Tijuana, enligt Honduras ambassadör..

DN - 9 timmar sedan

700 kallas till kontroll efter tbc-larm: ”Unik händelse”

En person som har lungsjukdomen tuberkulos har vistats i en hälsocentral och tandvårdsklinik i Luleå kommun, rapporterar SVT Nyheter Norrbotten..

DN - 9 timmar sedan

”Inte konstigt att mina elever är skoltrötta”

Betygen har gjort att allt kretsar kring bedömning, inte lärande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.