DN > Nyheter

Tuesday, 16 October, 07:33

DN - 21 sep 18 kl. 00:46

Ännu inget Naftaavtal mellan USA och KanadaUSA och Kanada har ännu inte lyckats enas om ett nytt frihandelsavtal mellan länderna.  – Vi tog upp några svåra frågor i dag, sa Kanadas chefsförhandlare Chrystia Freeland efter torsdagens möte..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Naftaavtal, USA, Kanada, Kanadas, Chrystia Freeland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännu, inget, Naftaavtalmellan , USAoch , Kanada
DN - 21 sep 18 kl. 00:46

Ännu inget Naftaavtal mellan USA och Kanada

USA och Kanada har ännu inte lyckats enas om ett nytt frihandelsavtal mellan länderna.  – Vi tog upp några svåra frågor i dag, sa Kanadas chefsförhandlare Chrystia Freeland efter torsdagens möte..

SVT - 23 mar 18 kl. 03:29

Sverige kan omfattas av USA:s strafftullar – ännu inget besked från Trump

Träder i kraft på fredagen • Ännu inget undantagslöfte från Trump.

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 15 kl. 15:59

Ännu inget konkret ta ställning till för HIF

Rykten har, som bekant, gjort gällande att Pär Hansson och Emil Krafth kan komma att lämna HIF under sommarens transferfönster. Hansson har under en tid kopplats samman med danska FC Köpenhamn, men enligt huvudpersonen själv finns det ännu inget konkret att ta ställning till. – Nej, som jag har sagt i tidigare intervjuer fokuserar jag fullt ut på HIF och låter min agent sköta resten, säger Hansson.

Eurosport - 24 jul 12 kl. 18:47

Cykel - Kessiakoff nära förlänga med Astana: "Ännu inget skrivet"

Sajten Bicicilismo skriver att Fredrik Kessiakoff har förlängt sitt kontrakt med Astana. Men ingenting är klart. "Ännu inget kontrakt skrivet", meddelar Kessiakoff eurosport.

SN - 19 okt 15 kl. 07:13

Ännu inget härbärge för migranter

11 personer bor just nu i Kjell Wiklunds tvårumslägenhet. Förra vintern kunde de människor som kom till Nyköping för att tigga bo i Röda villan eller i församlingshemmet i Ludgo. I år finns ännu inget härbärge.

DN - 21 maj 17 kl. 16:38

Torbjörn Petersson: Tre år sedan miltärkuppen – ännu inget val i sikte

När militärkuppen ägde rum lovade juntan en snar återgång till demokrati. Först skulle bara ordning och reda återvända i Thailand. Tre år senare finns ännu inget val i sikte och det står klart att militären har kommit för att fortsätta utöva avgörande inflytande..

Barometern - 11 jun 17 kl. 13:58

Ännu inget krav på förarbevis för vattenskotrar

Det är inte bara Peter Söderling i Kalmar som vill få stopp på buskörning med vattenskotrar. I Danmark skärps reglerna efter en dödsolycka. Men i Sverige finns ännu inget krav på förarbevis och åldersgräns för vattenskotrar..

Hela Gotland - 22 feb 18 kl. 13:38

Ännu inget klart med ny restaurang i arenan

Det finns ännu inget besked om när en ny restaurang kan öppna i Ica Maxi Arena..

BT - 10 jun 13 kl. 18:22

Ännu inget mål i sikte om Assange

Ännu ett år efter det att Julian Assange flydde in på ambassaden i London finns inget slut i sikte i den utdragna utredningen. Professor Joakim Nergelius anser att svenska myndigheter kunde ha visat mer flexibilitet. ?

BT - 10 nov 13 kl. 01:05

Irans kärnprogram - ännu inget avtal

Samtalen om Irans kärnprogram fortsatte i Genève i natt. Vid halv var mötet slut utan att någon överenskommelse nåtts. Men samtalen ska enligt franske utrikesministern Laurent Fabius fortsätta vid senare tillfälle.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Jätteaffär i svensk omsorg – tusentals anställda får ny ägare

Omsorgsbolaget Ambea meddelar att man köper samtliga Aleris omsorgsverksamheter i Norge, Sverige och Danmark..

DN - 1 timme sedan

New York-polisen: Skottfri helg – första gången på 25 år

New York upplevde en ovanligt tyst helg. Inte en enda rapport om skottlossning eller mord ägde rum, vilket är första gången på 25 år, uppger polisen..

DN - 1 timme sedan

Uppgifter: Saudiarabien nära att erkänna

Enligt två anonyma källor till CNN förbreder Saudiarabien en rapport som säger att Kashoggi avled i samband med ett förhör inne på den Saudiska konsulatet i Istanbul..

DN - 1 timme sedan

DN gratulerar: Mats Rehn – med hjärtat i Hjorthagen

Mats Rehn var fem år när han flyttade till Hjorthagen och i dag, 70 år senare, finns det ingenting som kan få honom att flytta därifrån..

DN - 1 timme sedan

Björn Wiman samlar sina texter om klimatet i ny bok

Sedan sommarens olycksbådande torka och hetta satte in har alla krönikor DN:s kulturchef Björn Wiman skrivit handlat om klimatkrisen. Men engagemanget går längre tillbaka än så. Nu samlar han artiklar han skrivit sedan 2012 i boken ”Sent på jorden – 33 tankar om världens största nyhet”..

DN - 1 timme sedan

Trump vinner första seger mot Stormy Daniels

Den före detta porrstjärnan Stormy Daniels, som egentligen heter Stephanie Clifford, har åkt på ett bakslag i och med att en amerikansk domare avslagit hennes stämningsansökan mot USA:s president Donald Trump..

DN - 2 timmar sedan

”Feminism bör stå för sunda kvinnliga kroppar”

Några av feminismens nyckelord är rättigheter, möjligheter och skyldigheter, och vi anser att alla har en skyldighet att ta hand om sin kropp på bästa sätt. Övervikt ska inte uppmuntras, skriver fem styrelseledamöter i Idrottsmedicin Syd..

DN - 6 timmar sedan

Röda korset-medarbetare dödad av Boko Haram i Nigeria

En kvinnlig vårdarbetare vid Röda Korset har dödats av terrorrörelsen Boko Haram i norra Nigeria, meddelar landets regering. .

DN - 7 timmar sedan

ErnieOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.