YA > Nyheter

Friday, 14 December, 16:51

YA - 21 sep 18 kl. 00:10

Dansfestival, säsongsfinal och Miraklet från JyllandSimrishamn är en dansstad med stort intresse för alla former av dans. På lördagen på Valfisken startar lägligt nog en dansfestival i stan med föreställningen Liaison. I helgen är det också sista chansen att se Ann Makanders och KG Nilsons sommarutställning i Bästekille..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Miraklet, Jylland, Valfisken, Liaison, Ann Makanders, KG Nilsons, Bästekille

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dansfestival, säsongsfinaloch , Mirakletfrån , Jylland

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Elva döda i oroligheter i sydvästra Somalia

Minst elva människor har dödats i sammandrabbningar mellan somaliska säkerhetsstyrkor och anhängare till Mukhtar Robow som är kandidat i det regionala presidentvalet i sydvästra Somalia, enligt en militärofficer och en klanäldste.(TT).

YA - 30 minuter sedan

Många ville vara med och avtacka kommundirektören

På fredagen var det officiell avtackning av kommundirektör Roger Larsson som lämnar efter sammanlagt 33 år i kommunen. .

YA - 30 minuter sedan

Begravning: Gun Larsson

YA - 30 minuter sedan

Begravning: Maja Ohlsson

YA - 15 minuter sedan

Begravning: Hjördis Eklund

YA - 15 minuter sedan

Löfven ger inte upp trots nej

S-ledaren Stefan Löfven beklagar att riksdagen ratade honom som ledare för en ny regering. Men han ger inte upp om att få ihop ett underlag för ett nytt försök. - Även om det var väntat så beklagar jag det naturligtvis, säger statsminister Stefan Löfven vid en pressträff efter EU-toppmötet i Bryssel.

YA - 15 minuter sedan

Begravning: Inga-Britt Persson

YA - 15 minuter sedan

Kinesisk kulturkväll på Skurups bibliotek

Filmvisning, föredrag och tebjudning och mycket mer står på schemat när Skurup måndagen den 17 december får besök från staden Aotou i Kina..

YA - 15 minuter sedan

"Hamilton"-skaparen väntar med filmsläpp

Musikalen "Hamilton" är en av de mest framgångsrika musikalerna någonsin, men biljetter till originalföreställningen på Broadway är svåra att få tag på. Sedan tidigare är det känt att skaparen Lin Manuel Miranda lät filma scenversionen, där han själv spelade huvudrollen, 2016.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Sänkt kreditbetyg för Pakistan

Ratinginstitutet Fitch sänker kreditbetyget för Pakistan till B-minus, med hänvisning till landets växande skuldberg och svaga valutareserv. Även Moody's överväger att sänka betyget för Pakistan, som i oktober bad Internationella valutafonden (IMF) om ett stödpaket för att hantera den statsfinansiella krisen.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.