Expressen > Nyheter

Wednesday, 17 October, 13:24

Expressen - 20 sep 18 kl. 23:23

Muf: M måste kräva posten som utbildningsministerGustav Fridolin (MP) kan vara den ”mest misslyckade utbildningsministern genom tiderna”.Det skriver Muf-ordföranden Benjamin Dousa i DN Debatt.Nu måste Moderaterna kräva posten, anser Dousa och föreslår tre namn..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Fridolin, Muf, Benjamin Dousa, DN Debatt, Moderaterna, Dousa

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MufM måste , kräva, postensom , utbildningsminister
Alliansfritt Sverige - 05 feb 12 kl. 13:02

MUF vill kasta ut FP från utbildningsdepartementet

SPLITTRING. Den viktigaste frågan inom Alliansen just nu är inte om elevernas sjunkande resultat, de nedslitna lokalerna eller hur skolan blir allt mer segregerad. Icke!

DN - 20 sep 18 kl. 21:00

”M måste kräva posten som utbildningsminister”

DN DEBATT 21/9. Svensk skola står nu inför ett vägval. Ska vi fortsätta på den postmoderna flumvägen eller ska vi på allvar bana vägen för en likvärdig skola med kunskap i fokus?

Skånskan - 15 mar 18 kl. 05:00

Muf kritiserar egna partiet

Kävlinge På Moderaternas Sverigemöte i Malmö 2016 betedde sig Kävlingemoderaternas styrelseledamot Johan Andersson så olämpligt mot en partikamrat att han efteråt ombads lämna alla sina politiska uppdrag.
Den 26 februari i år valdes han på nytt in i styrelsen, nu som vice ordförande, efter ett kuppartat årsmöte.
Valet kritiseras hårt av Moderata ungdomsförbundet i Kävlinge.

Corren - 08 aug 18 kl. 07:43

Han lämnar post i Muf i protest

Efter att uppgifter om bristande hantering av sexuella trakasserier och mobbning inom Moderata ungdomsförbundet (Muf) briserat väljer nu Markus Konow att lämna posten som vice distriktsordförande för Muf Östergötland..

NT - 08 aug 18 kl. 07:43

Han lämnar post i Muf i protest

Efter att uppgifter om bristande hantering av sexuella trakasserier och mobbning inom Moderata ungdomsförbundet (Muf) briserat väljer nu Markus Konow att lämna posten som vice distriktsordförande för Muf Östergötland..

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 12 kl. 07:04

MUF höll årsmöte

Fredagen den 27 april höll Landskrona-Svalöv MUF ett extrainsatt årsmöte. Vid mötet valdes Amanda Lindblom till ordförande. Johanna Jönsson sitter kvar som första vice ordförande medan det på posten som andra vice ordförande blev ett nyval på 2011-års ordförande, Simon Röstin.

DN - 29 okt 16 kl. 15:32

Benjamin Dousa vald till ny Muf-ordförande

Moderata ungdomsförbundet fick på lördagen en ny ledning. Efter en jämn omröstning petades den sittande ordföranden Rasmus Törnblom efter två år på posten. Med 33 rösters marginal vann den 23-årige utmanaren Benjamin Dousa omröstningen på Muf:s förbundsstämma i Malmö..

GöteborgsPosten - 04 sep 17 kl. 18:19

MUF nominerar Kristersson

Moderata Ungdomsförbundet har nu tagit beslut om vem man vill se på posten som partiordförande. MUF säger sig vara övertygade om att Ulf Kristersson är rätt person att leda partiet framåt..

DI - 09 maj 16 kl. 17:40

Muf-topp gripen i Uganda

Gustaf Göthberg, Moderata ungdomsförbundets internationelle sekretare, har gripits av polisen i Uganda, skriver Göteborgs-Posten. Göthberg greps i en vägspärr i huvudstaden Kampala..

Sydsvenskan - 12 feb 17 kl. 17:51

Muf-ordföranden i Skåne överraskades med att petas på distriktsstämman

Julia Persson petades som ordförande efter bara ett år på posten..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Stor genomgång: Så bra är storbankernas fonder

Äger du en Sverigefond hos Swedbank Robur?Då är risken stor att du betalar alldeles för mycket för den.Det visar en stor genomgång av storbankernas Sverigefonder som Dina Pengar har gjort.

Expressen - 5 minuter sedan

Dyraste Sverigefonden – också den sämsta

Dyrast, men sämst.Det är enkelt uttryckt resultatet för PPM-fonden Viking Fonder Sverige. – Vi har hamnat fel, förklarar förvaltaren Markus Linnes.

Expressen - 45 minuter sedan

Mopedist skadad efter kollision med lastbil

En mopedist har krockat med en lastbil i Falkenbergs kommun.Räddningstjänst, polis och ambulans är på plats.– Förmodligen är mopedisten ganska allvarligt skadad, säger Thomas Fuxberg, polisens presstalesperson..

Expressen - 1 timme sedan

Gifter hittade i vanliga prylar av återvunnen plast

Vanliga europeiska hushållsprodukter gjorda av återvunnen plast innehåller giftiga flamskyddsmedel. Flera europeiska miljö- och konsumentorganisationer kräver nu lagändringar..

Expressen - 1 timme sedan

Ivanka Trump hånas efter misstaget – tvingas backa

Ivanka Trump försökte peppa sina följare med ett uttalande från Sokrates.Men citatet kom inte från den antika filosofen – utan gjordes av en påhittad romanfigur som arbetade på en bensinmack.Nu hånas presidentdottern i sociala medier för sitt misstag..

Expressen - 1 timme sedan

Lastbilssläp började brinna – mitt på vägen

Räddningstjänsten har fått larm om en brand i lastbilssläp i Lerum. Branden ska delvis ha släckts av bilens passagerare. – Räddningstjänsten är nu på väg till platsen, meddelar Kalle Kivistö på räddningstjänsten..

Expressen - 1 timme sedan

Män frias från åtal om mord och medhjälp

Den 36-årige mannen fälldes av tingsrätten för mord och ytterligare en man fälldes för medhjälp till mord.Men hovrätten över Skåne och Blekinge gör en helt annan bedömning än Helsingborgs tingsrätt – och friar männen från den delen av åtalet. – Det här är ett skolexempel på hur bevisvärdering ska tillämpas, enligt den praxis som utarbetats och som Högsta domstolen anser ska tillämpas, Mikael Nilsson, säger 36-åringens advokat..

Expressen - 1 timme sedan

Migrationsverket stoppar utvisning av Denis, 6

Migrationsverket har beslutat att ytterligare utreda en uppmärksammad utvisning av en sexårig pojke till Ukraina..

Expressen - 1 timme sedan

Explosion på skola i Ryssland – minst 10 döda

Minst tio personer har dött efter en explosion på en högskola på ön Krim utanför Ryssland.Ytterliggare 40 personer beräknas vara skadade, skriver New York Times.Enligt ryska medier handlar det om en gasexplosion..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.