Expressen > Nyheter

Friday, 22 February, 12:59

Expressen - 20 sep 18 kl. 23:23

Muf: M måste kräva posten som utbildningsministerGustav Fridolin (MP) kan vara den ”mest misslyckade utbildningsministern genom tiderna”.Det skriver Muf-ordföranden Benjamin Dousa i DN Debatt.Nu måste Moderaterna kräva posten, anser Dousa och föreslår tre namn..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Fridolin, Muf, Benjamin Dousa, DN Debatt, Moderaterna, Dousa

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MufM måste , kräva, postensom , utbildningsminister
Alliansfritt Sverige - 05 feb 12 kl. 13:02

MUF vill kasta ut FP från utbildningsdepartementet

SPLITTRING. Den viktigaste frågan inom Alliansen just nu är inte om elevernas sjunkande resultat, de nedslitna lokalerna eller hur skolan blir allt mer segregerad. Icke!

Skånskan - 15 mar 18 kl. 05:00

Muf kritiserar egna partiet

Kävlinge På Moderaternas Sverigemöte i Malmö 2016 betedde sig Kävlingemoderaternas styrelseledamot Johan Andersson så olämpligt mot en partikamrat att han efteråt ombads lämna alla sina politiska uppdrag.
Den 26 februari i år valdes han på nytt in i styrelsen, nu som vice ordförande, efter ett kuppartat årsmöte.
Valet kritiseras hårt av Moderata ungdomsförbundet i Kävlinge.

DN - 20 sep 18 kl. 21:00

”M måste kräva posten som utbildningsminister”

DN DEBATT 21/9. Svensk skola står nu inför ett vägval. Ska vi fortsätta på den postmoderna flumvägen eller ska vi på allvar bana vägen för en likvärdig skola med kunskap i fokus?

Corren - 08 aug 18 kl. 07:43

Han lämnar post i Muf i protest

Efter att uppgifter om bristande hantering av sexuella trakasserier och mobbning inom Moderata ungdomsförbundet (Muf) briserat väljer nu Markus Konow att lämna posten som vice distriktsordförande för Muf Östergötland..

NT - 08 aug 18 kl. 07:43

Han lämnar post i Muf i protest

Efter att uppgifter om bristande hantering av sexuella trakasserier och mobbning inom Moderata ungdomsförbundet (Muf) briserat väljer nu Markus Konow att lämna posten som vice distriktsordförande för Muf Östergötland..

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 12 kl. 07:04

MUF höll årsmöte

Fredagen den 27 april höll Landskrona-Svalöv MUF ett extrainsatt årsmöte. Vid mötet valdes Amanda Lindblom till ordförande. Johanna Jönsson sitter kvar som första vice ordförande medan det på posten som andra vice ordförande blev ett nyval på 2011-års ordförande, Simon Röstin.

DN - 29 okt 16 kl. 15:32

Benjamin Dousa vald till ny Muf-ordförande

Moderata ungdomsförbundet fick på lördagen en ny ledning. Efter en jämn omröstning petades den sittande ordföranden Rasmus Törnblom efter två år på posten. Med 33 rösters marginal vann den 23-årige utmanaren Benjamin Dousa omröstningen på Muf:s förbundsstämma i Malmö..

GöteborgsPosten - 04 sep 17 kl. 18:19

MUF nominerar Kristersson

Moderata Ungdomsförbundet har nu tagit beslut om vem man vill se på posten som partiordförande. MUF säger sig vara övertygade om att Ulf Kristersson är rätt person att leda partiet framåt..

DI - 09 maj 16 kl. 17:40

Muf-topp gripen i Uganda

Gustaf Göthberg, Moderata ungdomsförbundets internationelle sekretare, har gripits av polisen i Uganda, skriver Göteborgs-Posten. Göthberg greps i en vägspärr i huvudstaden Kampala..

Sydsvenskan - 12 feb 17 kl. 17:51

Muf-ordföranden i Skåne överraskades med att petas på distriktsstämman

Julia Persson petades som ordförande efter bara ett år på posten..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Actionskådisen: Jag dödade min fru som jag älskar

Actionskådisen står åtalad misstänkt för att ha mördat sin fru.I det första polisförhöret säger han direkt:– Jag förnekar inte att jag dödade min fru.– Jag erkänner att jag dödade min fru som jag älskar..

Expressen - 15 minuter sedan

Dom om bidrag till unga muslimer överklagas

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) överklagar förvaltningsrättens dom om att det var fel att neka Sveriges unga muslimer (Sum) bidrag. Det uppger myndighetens pressavdelning..

Expressen - 30 minuter sedan

Experten: Så tar bedragarna dina pengar – med nya knepet

Under de senaste två åren har antalet bedrägerier via telefon ökat kraftigt i landet. Brottet kallas för ”vishing” av polisen och majoriteten av de drabbade är äldre. – De drabbas oerhört hårt, de kanske blir av med sitt livs besparingar, säger Lotta Mauritzson, brottsförebyggare på polisens nationella bedrägericenter.

Expressen - 45 minuter sedan

Tullverket: Vi behöver bli 500 fler

Tullverket vill ha pengar av regeringen för att kunna rekrytera 500 medarbetare. Totalt handlar det om 480 miljoner kronor för 2020–2022, enligt myndighetens budgetunderlag..

Expressen - 45 minuter sedan

Lidingö får säga upp nyanländas kontrakt

Lidingö stads beslut att säga upp nyanländas bostadskontrakt efter två år, då den så kallade etableringstiden gått ut, får klartecken i domstol. Beslutet överklagades till Kammarrätten som nu ger kommunen rätt..

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil och minibuss i olycka på riksväg

Ett stort räddningspådrag har larmats om en trafikolycka mellan en lastbil och en minibuss.Det är inte känt om någon har skadats allvarligt fysiskt..

Expressen - 1 timme sedan

Pojkarnas mamma kom till huset – strax efter morden

Idrottsmannen mördade sina två barn – sen tog han sitt eget liv.Nu berättar polisen att de kom till platsen samtidigt som barnens mamma som fått reda på att ”något hänt”, skriver Sala Allehanda.– Mamman hade fått veta att något hänt men inte vad och var aldrig själv inne i huset, säger Peter Danielsson, förundersökningsledare, till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

Christine hamnade mitt i branddramat: ”Overkligt”

Christine Sjöö, 64, hamnade mitt i den våldsamma branden i Upplands Väsby.När hon väcktes av sina grannar stod lågorna höga – och nu är hennes hem förstört.– Det var som en dålig film, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: GP får 40 miljoner i presstöd

Mediestödsnämnden har beviljat Götebors-Posten det maximala presstödet på 40 miljoner kronor. Det uppger källor för tidningen Barometern. GP har tidigare nekats presstöd på grund av sin dominerande ställning på marknaden..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om beväpnad person på Djurgården – stor polisinsats

En polisinsats pågår på Djurgården i Stockholm.Polisen säger sig ha fått larm om en beväpnad person.– Vi är på plats för att kontrollera uppgifterna, säger Towe Hägg vid Stockholmspolisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.