Expressen > Nyheter

Sunday, 16 December, 22:44

Expressen - 20 sep 18 kl. 23:23

Muf: M måste kräva posten som utbildningsministerGustav Fridolin (MP) kan vara den ”mest misslyckade utbildningsministern genom tiderna”.Det skriver Muf-ordföranden Benjamin Dousa i DN Debatt.Nu måste Moderaterna kräva posten, anser Dousa och föreslår tre namn..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Fridolin, Muf, Benjamin Dousa, DN Debatt, Moderaterna, Dousa

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MufM måste , kräva, postensom , utbildningsminister
Alliansfritt Sverige - 05 feb 12 kl. 13:02

MUF vill kasta ut FP från utbildningsdepartementet

SPLITTRING. Den viktigaste frågan inom Alliansen just nu är inte om elevernas sjunkande resultat, de nedslitna lokalerna eller hur skolan blir allt mer segregerad. Icke!

Skånskan - 15 mar 18 kl. 05:00

Muf kritiserar egna partiet

Kävlinge På Moderaternas Sverigemöte i Malmö 2016 betedde sig Kävlingemoderaternas styrelseledamot Johan Andersson så olämpligt mot en partikamrat att han efteråt ombads lämna alla sina politiska uppdrag.
Den 26 februari i år valdes han på nytt in i styrelsen, nu som vice ordförande, efter ett kuppartat årsmöte.
Valet kritiseras hårt av Moderata ungdomsförbundet i Kävlinge.

DN - 20 sep 18 kl. 21:00

”M måste kräva posten som utbildningsminister”

DN DEBATT 21/9. Svensk skola står nu inför ett vägval. Ska vi fortsätta på den postmoderna flumvägen eller ska vi på allvar bana vägen för en likvärdig skola med kunskap i fokus?

Corren - 08 aug 18 kl. 07:43

Han lämnar post i Muf i protest

Efter att uppgifter om bristande hantering av sexuella trakasserier och mobbning inom Moderata ungdomsförbundet (Muf) briserat väljer nu Markus Konow att lämna posten som vice distriktsordförande för Muf Östergötland..

NT - 08 aug 18 kl. 07:43

Han lämnar post i Muf i protest

Efter att uppgifter om bristande hantering av sexuella trakasserier och mobbning inom Moderata ungdomsförbundet (Muf) briserat väljer nu Markus Konow att lämna posten som vice distriktsordförande för Muf Östergötland..

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 12 kl. 07:04

MUF höll årsmöte

Fredagen den 27 april höll Landskrona-Svalöv MUF ett extrainsatt årsmöte. Vid mötet valdes Amanda Lindblom till ordförande. Johanna Jönsson sitter kvar som första vice ordförande medan det på posten som andra vice ordförande blev ett nyval på 2011-års ordförande, Simon Röstin.

DN - 29 okt 16 kl. 15:32

Benjamin Dousa vald till ny Muf-ordförande

Moderata ungdomsförbundet fick på lördagen en ny ledning. Efter en jämn omröstning petades den sittande ordföranden Rasmus Törnblom efter två år på posten. Med 33 rösters marginal vann den 23-årige utmanaren Benjamin Dousa omröstningen på Muf:s förbundsstämma i Malmö..

GöteborgsPosten - 04 sep 17 kl. 18:19

MUF nominerar Kristersson

Moderata Ungdomsförbundet har nu tagit beslut om vem man vill se på posten som partiordförande. MUF säger sig vara övertygade om att Ulf Kristersson är rätt person att leda partiet framåt..

DI - 09 maj 16 kl. 17:40

Muf-topp gripen i Uganda

Gustaf Göthberg, Moderata ungdomsförbundets internationelle sekretare, har gripits av polisen i Uganda, skriver Göteborgs-Posten. Göthberg greps i en vägspärr i huvudstaden Kampala..

Sydsvenskan - 12 feb 17 kl. 17:51

Muf-ordföranden i Skåne överraskades med att petas på distriktsstämman

Julia Persson petades som ordförande efter bara ett år på posten..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Explosion i trapphus

Sent på söndagskvällen kom larm om en explosion i ett trapphus i den södra delen av Malmö, enligt Sydsvenskan..

Expressen - 1 timme sedan

Iron Maiden-sångarens hyllning till ABBA – inför Malmö-besöket

För fyra år sedan fick Bruce Dickinson, 60, diagnosen tungcancer.Efter fem månaders intensiv behandling var han snabbt tillbaka på scenen med Iron Maiden.Kanske var det hans otåliga livsstil som räddade livet på den populära metal-ikonen som snart kommer till Sverige med sin enmanshow.

Expressen - 1 timme sedan

Henry, 26, våldtog sin treåriga dotter: "Olyckshändelse"

Det tog bara juryn 30 minuter att komma fram till att Henry Vincent Bennett gjort sig skyldig till våldtäkt på sin treåriga dotter.De köpte inte hans försvar: Att han trodde flickan var hans fru, April Bennett.– Jag låg på rygg...

Expressen - 1 timme sedan

Efter omröstningen – nu gästar talmannen Agenda

Stefan Löfven blev i fredags nerröstad som statsminister i riksdagen.I kväll gästar talmannen Andreas Norlén SVT:s "Agenda" om regeringsbildningen.Även rikspolischef Anders Thornberg och socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman medverkar i kvällens program.

Expressen - 2 timmar sedan

Lastbil i diket – svår halka på många håll

Strax efter klockan 20 körde en lastbil i diket på E4 vid Skånes Fagerhult.Många olyckor har inträffat i halkan under söndagskvällen..

Expressen - 2 timmar sedan

Skjutningarna måste stoppas – och polisen ställas till svars

Mord föder mord i ett skuggsamhälle med egna utredningar och dödsdomar – avfärda inte det som ”självsanering” och glöm inte att bödlarna ibland skjuter i blindo.Polisen har tappat greppet om den spiral av dödligt våld som pågår i Sverige och nu krävs handling – även från politiskt håll där ”skjutningarna” blivit en klyscha..

Expressen - 2 timmar sedan

Haidie, 46, skämdes för sin ensamhet – nu har allt vänt

Haidie Adolfsson, 46, har brottats med ofrivillig ensamhet under stora delar av sitt liv. Under 2015 bröt hon ihop och med det kom också den vändningen som hon behövde genom ett inlägg på Facebook.I dag har hon slutat att skämmas.

Expressen - 3 timmar sedan

Jakelin, 7, dog i förvar hos gränspolisen

Sjuåriga Jakelin Caal dog när hon var i förvar hos amerikanska gränspolisen.Nu växer kritiken mot hur USA behandlar illegala invandrare – samtidigt som den döda flickans pappa förnekar att hans dotter gått utan mat och vatten när de korsade gränsen.– Han är väldigt tydlig med att hans dotter mådde bra, säger pappans advokat Ruben Garcia till Washington Post..

Expressen - 3 timmar sedan

Rikspolischefen vill inte veta av kritiska rapporten

Sex ihjälskjutna av polis på bara sju månader. Vid två av årets dödsskjutningar var poliserna nyutbildade.Men när Stefan Holgersson, professor och polis, erbjöd sig att undersöka polisens våldsanvändning gav rikspolischef Anders Thornberg kalla handen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.