UNT > Inrikes

Wednesday, 12 December, 22:32

Liknande nyheter

Taggar: Man ihjälskjuteni , Göteborg, bil, söks
BT - 23 jan 14 kl. 19:22

Man ihjälskjuten i Stockholm

En man har hittats ihjälskjuten i en bil i Ulvsunda industriområde i Bromma i nordvästra Stockholm i kväll, bekräftar polisen. - Flera vittnen har hört av sig och hört att flera skott avlossats, säger Albin Näverberg, presstalesperson för polisen i Stockholms län.- En vit bil av äldre modell och med släckta lysen har setts köra från platsen, säger Näverberg.

Kristianstadsbladet - 23 jan 14 kl. 19:19

Man ihjälskjuten i Stockholm


En man har hittats ihjälskjuten i en bil i Ulvsunda industriområde i Bromma i nordvästra Stockholm i kväll, bekräftar polisen. - Flera vittnen har hört av sig och hört att flera skott avlossats, säger Albin Näverberg, presstalesperson för polisen i Stockholms län. - En vit bil av äldre modell och med släckta lysen har setts köra från platsen, säger Näverberg.

SvD - 23 jan 14 kl. 19:19

Man ihjälskjuten i Stockholm

En man har hittats ihjälskjuten i en bil i Ulvsunda industriområde i Bromma i nordvästra Stockholm i kväll, bekräftar polisen..

Sydsvenskan - 23 jan 14 kl. 19:24

Man ihjälskjuten i Stockholm

En man har hittats ihjälskjuten i en bil i Ulvsunda industriområde i Bromma i nordvästra Stockholm i kväll, bekräftar polisen. Ingen misstänkt är gripen..

UNT - 23 jan 14 kl. 19:25

Man ihjälskjuten i Stockholm

En man har hittats ihjälskjuten i en bil i Ulvsunda industriområde i Bromma i nordvästra Stockholm i kväll, bekräftar polisen.Platsen har spärrats av, men ännu är ingen misstänkt gripen..

UNT - 23 jan 14 kl. 21:26

Man ihjälskjuten i Stockholm

En man har hittats ihjälskjuten i en bil i Bromma i nordvästra Stockholm i kväll, bekräftar polisen. Flera medier uppger att det är en namngiven känd kriminell som har skjutits..

Corren - 23 jan 14 kl. 19:13

Man ihjälskjuten i Stockholm

En man har hittats ihjälskjuten i en bil i Bromma i nordvästra Stockholm i kväll, bekräftar polisen. Flera medier uppger att det är en namngiven känd kriminell som har skjutits..

Expressen - 15 okt 18 kl. 03:50

Man ihjälskjuten – polisen jagar bil

En man har hittats skottskadad i Eskilstuna under natten mot måndagen.Mannen avled på sjukhus – och nu jagar polisen gärningsmän som har setts lämna platsen i en bil, skriver polisen på sin hemsida. .

Expressen - 23 jan 14 kl. 19:03

En person har hittats ihjälskjuten i Ulvsunda

En person har hittats ihjälskjuten i Ulvsunda utanför Stockholm. Enligt källor till Expressen är det en känd kriminell person som hittades mördad i sin bil. En vit bil med släckta lysen har enligt polisen setts köra från platsen..

Aftonbladet - 11 maj 17 kl. 09:48

En man ihjälskjuten i parkerad bil i Göteborg

Aftonbladet - 11 maj 17 kl. 09:48

Man ihjälskjuten i parkerad bil i Göteborg

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Död person hittad i sjö

En död person har hittats i en sjö i Upplands Väsby..

UNT - 30 minuter sedan

Kvinna överfallen – förövaren avbröts

En kvinna överfölls på onsdagskvällen av en man på en gångväg i Viksjö i Järfälla kommun..

UNT - 45 minuter sedan

Ny rapport: Sveriges utsläpp minskar för lite

För tredje året i rad ligger minskningen av Sveriges klimatpåverkande utsläpp under en procent..

UNT - 1 timme sedan

Kraftig minskning av bostadsinbrott

Antalet bostadsinbrott har minskat med omkring en fjärdel mellan januari och november 2018 jämfört med samma tidsperiod förra året, visar siffror från polisen som Dagens Nyheter tagit del av..

UNT - 1 timme sedan

Forskare: Biobränsle skadar miljön

Sveriges satsning på biobränsle är både onödig och till skada för klimatet, skriver forskarna Stefan Wirsenius och Timothy D Searchinger – Chalmers respektive Princeton – på Dagens Nyheters debattsida..

UNT - 2 timmar sedan

Sverige fryser stöd till Unaids

Sverige stoppar tills vidare stödet till FN-organet Unaids efter skandalerna kring organisationens exekutivdirektör Michel Sidibé..

UNT - 2 timmar sedan

Unga utnyttjas för att tvätta pengar

Allt fler unga utnyttjas av den organiserade brottsligheten för att tvätta pengar..

UNT - 2 timmar sedan

Kritiseras efter försenad akutoperation

Inspektionen för vård och omsorg riktar kritik mot Kungälvs sjukhus till följd av att en kvinna fått bestående men av en hjärnblödning efter att inte ha fått transport tillräckligt fort, skriver Göteborgs-Posten..

UNT - 2 timmar sedan

Obehörig läkare tog emot 1 000 patienter

Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg har anmält sig självt t enligt lex Maria efter att det framkommit att en man arbetat som läkare på sjukhuset utan läkarbehörighet, skriver Göteborgs-Posten..

UNT - 3 timmar sedan

Lövin: Världsläget har försämrats

Arbetet med att få till ett bra resultat på FN:s klimatmöte i Katowice i Polen går fortsatt trögt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.