Expressen > Nyheter

Tuesday, 18 December, 14:05

Expressen - 20 sep 18 kl. 22:57

Victorias besök på mammans arbetsplatsNEW YORK. Här besöker kronprinsessan en mötesplats för svenska företag som vill lyckas i USA. Bland hyresgästerna: mamma Silvias Childhood Foundation. – Hon var underbart trevlig och intresserad, säger vd Anna Throne-Holst..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
NEW YORK, USA, Silvias Childhood Foundation, Anna Throne-Holst

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Victorias, besök, mammans, arbetsplats
DalaDemokraten - 21 okt 15 kl. 16:06

Seniorer besökte gammal arbetsplats

Seniorerna i Lärarförbundet i Orsa har åter haft en lyckad träff. Denna gång träffades de i Ungdomens hus och Musikskolans nya lokaler i den gamla skolan med den fina devisen Älsken Sanning och Frid. Rektor Olle Moraeus hälsade dem välkomna och berättade om hur ombyggnaden av den 100-åriga skolan gått till.

Dalarnas tidningar - 21 okt 15 kl. 16:06

Seniorer besökte gammal arbetsplats

Seniorerna i Lärarförbundet i Orsa har åter haft en lyckad träff. Denna gång träffades de i Ungdomens hus och Musikskolans nya lokaler i den gamla skolan med den fina devisen Älsken Sanning och Frid. Rektor Olle Moraeus hälsade dem välkomna och berättade om hur ombyggnaden av den 100-åriga skolan gått till.

Cornucopia - 04 okt 18 kl. 13:46

Mensanpassad arbetsplats konkurrensfördel för arbetsgivaren

Jämställdhetsmyndighetens finansiering av ett projekt om menscertifiering av arbetsplatser upprör på sina håll. Men i ett Sverige där kvinnor successivt kommer överträffa männen på arbetsmarknaden pga högre utbildningsnivå är det absolut en fördel för arbetsgivaren i konkurrensen om att anställa de bästa att kunna erbjuda en arbetsplats som uppfattas som positiv även för menstruerande kvinnor (kallade "kvinnor" i detta inlägg). Arbetsmarknadens parter borde dock kunna komma fram till detta utan att det ska behöva till skattepengar.

Dagensanalys.se - 04 sep 18 kl. 09:03

Box Works, dit företag kommer för att skapa framtidens arbetsplats

Under förra veckan gick Box Works av stapeln i San Francisco, dit över 7000 personer från hundratals olika företag sökt sig för att ta del av utbildning, nyheter och skapa nya relationer till leverantörer och kunder. Eventet startade med att Box VD och grundare Aaron Levie hälsade alla välkomna och tillsammans med företagets produktchef Jeetu Patel berättade om alla nyheter som Box jobbat med den senaste tiden. Nyheterna innebar dels en hel del spännande nya samarbeten, men även resultaten av företagets arbete med att implementera med AI-funktionalitet i sina system.

HBL - 08 jul 13 kl. 07:00

Besöksförbud utfärdas i varierande grad

Behandlingen av besöksförbud strandar ofta på att den som är i behov av skydd inte dyker upp i tingsrätten. Den stora sannolikheten för att processen torkar ihop minskar på polisens vilja att utfärda besöksförbud, säger forskardoktorn Mirka Smolej.

?

SmålandsPosten - 23 sep 14 kl. 06:56

Oanmält besök fick följder

Ett oanmält studiebesök på biblioteket i Alstermo har fått följder. Personalen, som inte visste om besöket i förväg och inte informerades om vad det gällde, kände sig ignorerade och har gjort en tillbudsanmälan. Lokalerna på Alstermoskolan har sedan länge varit föremål för diskussion efter att Skolinspektionen tidigare i år lagt ett föreläggande att lokalfrågan måste lösas.

SN - 18 feb 14 kl. 13:42

Kritik mot SD-besök på Eskilstunafabrik

De har inte här att göra, var beskedet från IF Metallklubben när Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson besökte Volvo CE:s fabrik i Eskilstuna på tisdagen. Men det blev inga protestaktioner på arbetsplatsen, med drygt 2 000 anställda. - Vi tycker inte att man ska ge SD mer uppmärksamhet än de förtjänar, säger Bo Karlsson Löfroth, klubbstyrelsen sekreterare till TT.

News55 - 05 okt 15 kl. 15:21

Farmen-Blondies svidande kritik mot mammans äldreboende får folk att rasa

Det var på lördagen som Jan Hammarlöf, även känd som ”Blondie” från dokusåpan Farmen, skrev ett inlägg på Facebook om vad som hände när han besökte sin 86-åriga mamma på Gråbergets seniorcenter, ett korttidsboende i Göteborg.       LÄS MER: Bristen på vårdpatienter fortsätter döda ”När jag kommer in på hennes rum vid halv tio så ligger hon i sängen och stirrar upp i taket. Jag säger” Hej mammis ”och hon tittar på mej, samt att jag ser att hon är ledsen därav jag frågar vad det är som har hänt.

YA - 30 okt 14 kl. 06:44

Världen är hans arbetsplats

Foto: Sprisse Nilsson
Tre veckor i Indien, två i Kina, en snabbis till Pakistan och sedan vidare till Mexiko. I 16 år har Magnus Gradin haft världen som arbetsplats. När han har semester stannar han mycket gärna hemma i Kivik.

YA - 27 apr 18 kl. 09:59

Nattlig stöld på arbetsplats

En grävmaskin som parkerats på en arbetsplats i Blentarp har utsatts oönskat besök..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

SD-politiker tvingades bort – nu tas de in i värmen igen

Expressen/Kvällspostens avslöjande reportage om Sverigedemokraterna fick flera av partiets medlemmar att avgå före valet.Orsaken var politikernas kopplingar till nynazistiska kretsar.Men nu visar det sig att flera av dem är på väg tillbaka som politiker i både styrelser och nämnder, skriver Helsingborgs Dagblad.

Expressen - 1 timme sedan

SMHI:s efterlysning efter det unika ljusfenomenet

Magnus Edbäck, 43, tyckte solen lyste upp himlen fint och tog en bild. Det visade sig snart att han fångat ett helt en unik halo – som nu kan bli uppkallad efter honom. – Det är otroligt häftigt, säger han.

Expressen - 1 timme sedan

Man häktad för försök till mord vid mc-klubb

En person har häktats vid Göteborgs tingsrätt misstänkt för försök till mord.Mordförsöker skedde den 3 november i samband med ett storbråk mellan en mc-klubb och ett lokalt gäng i Mölnlycke i Härryda kommun den 3 november..

Expressen - 1 timme sedan

Lyfte lön i 14 år utan att sätta sin fot på jobbet

Han lyfte lön i 14 år utan att arbeta en enda dag.Det var först när mannen inte hämtade ut sin sin nya tjänstetelefon som Falu kommun fattade misstankar, avslöjar SVT Dalarna. – Alla skulle få arbetstelefoner och det var då kommunen uppmärksammade situationen, säger vice chefsåklare vid Åklagarkammaren, till Dina Pengar..

Expressen - 2 timmar sedan

Polisens insats mot rånvåg i Stockholm

Under hösten har en rånvåg mot unga dragit in över södra och centrala Stockholm. Nu har Polisen gripit nio personer som misstänks för att ha begått brotten. – Personerna verkar ha begått brotten tillsammans och har tvingat till sig saker från offren bland annat med hjälp av knivar, säger Andreas Lindberg vid polisregion Syd..

Expressen - 2 timmar sedan

Nu är det sista chansen att skicka dina julklappar

Nu är det bara en vecka kvar till julafton.Och sista chansen att skicka dina paket – om de ska nå fram i tid.Postnord uppmanar samtidigt alla kunder att hämta ut sina leveranser, så de inte hopar sig på hög hos ombuden..

Expressen - 2 timmar sedan

Spårvagn har spårat ur i centrala Göteborg

En spårvagn har spårat ut i centrala Göteborg. Det är oklart om någon har kommit till skada.– Jag vet inte hur det kommer att drabba trafiken ännu, Tina Zarei, störningskoordinator på Västtrafik..

Expressen - 2 timmar sedan

Larm om explosion utomhus i Malmö

SOS har fått larm om en explosion utomhus i Malmö.Den ska ha skett utomhus. Räddningstjänst och ambulans är på plats.

Expressen - 3 timmar sedan

Ulf Kristersson håller jultal

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson håller på tisdagen sitt årliga jultal, mitt i den brinnande regeringsbildningen. M-ledaren håller talet från hotell Haymarket i centrala Stockholm. .

Expressen - 2 timmar sedan

Kim, 39: ”Därför vägrar jag köpa julklappar till mina barn”

För många föräldrar handlar julen mest om att köpa julklappar, slå in dem och se barnens lysa upp när de öppnar sina paket.Kim Palmer är dock inte en av dem. Hon vägrar köpa julklappar till sina två små barn – av en, för henne, mycket viktig anledning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.