DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 17:23

Liknande nyheter

Taggar: Budstridom , Sky, avgörsi , auktion
Affärsvärlden - 21 sep 18 kl. 07:01

Budstrid om Sky avgörs i auktion

Den utdragna budstriden mellan 21st Century Fox och Comcast om att förvärva brittiska Sky kommer att avgöras genom en auktion på lördag..

DI - 22 sep 18 kl. 15:18

Dramatik väntas när gigantauktion avgör striden mellan mediejättarna

På lördagskvällen väntas en högdramatisk final när striden mellan tre av världens mäktigaste mediekoncerner ska avgöras genom en auktion i megaformat. Kampen gäller vem som ska få ta över europeiska mediebolaget Sky och slutpriset spås landa på över 300 miljarder kronor. .

IDG - 07 maj 12 kl. 07:20

Budstrid om konkurshotade Elpida

Japanska halvledarjätten Elpida bjuds nu ut till försäljning i en öppen auktion, där flera jättar har gått in med bud..

Nyhetskanalen - 11 jul 12 kl. 07:13

Jane Austen-ring såld på auktion för 1,7 miljoner kronor

En ring som tillhört den brittiska författaren Jane Austen såldes i veckan för överraskande 152 450 pund motsvarande 1,7 miljoner kronor, drygt fyra gånger mer än auktionsfirman Sotheby's uppskattat före försäljningen. Guldringen, med en oval turkos, utlöste ett en intensivt budstrid mellan åtta budgivare och köptes till slut av en anonym samlare via telefon..

SmålandsPosten - 05 jun 14 kl. 06:45

Känslor ska avgöra när glaspjäser går under klubban

Känslan, inte plånbokens tjocklek, avgör vem som får konstglas i sin ägo. I mitten av juni auktioneras tre glaspjäser bort - till dem som känner mest för objekten. Tre glaskonstverk värda en kvarts miljon kronor går under klubban vid en auktion i Stockholm om någon vecka.

DI - 21 sep 18 kl. 09:55

Comcast räknar med att jättarna höjer budet i auktion

Comcast förväntar sig att Fox/Disney höjer sitt bud på Sky, sannolikt med flera miljarder dollar. Det rapporterar CNBC med hänvisning till källor. .

SR - 09 sep 14 kl. 21:45

Hertha Hillfons konst gick på auktion

Vaggor, barnkläder och monumentala masker i keramik gick under klubban på en specialauktion på Stockholms auktionsverk - En auktion som var avgörande för om planerna på att bilda ett museum över Hillfons liv och verk skulle gå att förverkliga..

Helsingborgs Dagblad - 17 mar 13 kl. 17:26

Tillgång och efterfrågan avgör priset

Kan en kinesisk vas värd 2 000 kronor gå för 20 000 på en auktion? Ja, om det finns två envisa kinesiska spekulanter som bestämt sig för att ta hem föremålet konstaterade Antikrundans expert Björn Gremner när han gästade Keramiskt center i Höganäs..

Cornucopia - 27 okt 14 kl. 07:45

T-shirtar med bloggrelevant tryck säljes på auktion

Tillsammans med Egettryck.se kan jag nu erbjuda auktioner på två T-shirtar med tryck. Den ena har texten "vit medelålders heterosexuell man" och den andra "jag röstade på Sjöstedt och att allt jag fick var en jävla utredning".

Nyan - 27 nov 15 kl. 08:00

Edlagården säljs på auktion

Nya Åland har redan berättat att Edlagården i Mariehamn, en fastighet som inrymmer pensionärsbostäder, ska säljas. Tre anbud har kommit in och i enlighet med stadsfullmäktiges beslut har stadsdirektör Barbara Heinonen nu bestämt att ärendet avgörs med budgivning. Minimigränsen för att affären ska bli av är, enligt fullmäktiges beslut, 800 000 euro.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Exklusiv intervju med Swedbanks vd: ”Funnits tillfällen där vi borde ha agerat snabbare”

Swedbanks vd Birgitte Bonnesen medger i en intervju med Di att det funnits tillfällen där banken borde ha reagerat snabbare på misstänkt penningtvätt. ”Men vi har agerat, och det är det som är det riktigt viktiga”, säger hon..

DI - 15 minuter sedan

ChromoGenics nyemission om 77,7 MSEK fulltecknad

ChromoGenics AB (publ) tillförs 77,7 MSEK i samband med den nu avslutade företrädesemissionen och säkrar därmed finansiering inför bolagets satsning på fortsatt expansion.

DI - 30 minuter sedan

17.00: Swedbank håller pressträff – Di TV sänder live

Efter anklagelserna om penningtvätt har Swedbanks aktie fallit mot sin sämsta handelsdag sedan finanskrisen.  Banken håller presskonferens - följd den live här. .

DI - 30 minuter sedan

Rättelse: Ändrat datum för årsstämma i Aktiebolaget Fastator (publ)

Kommunikén med pressmeddelande den 19 februari kl 15.15 angav felaktigt datum för stämman. För att öka möjligheten för aktieägare att delta i stämman har styrelsen beslutat att flytta stämman till onsdagen den 8 maj.

DI - 30 minuter sedan

Dags att rusta mot rysk penningtvätt

DEBATT. Mängder av ryska pengar strömmar in i Europa via banktvätt och skalföretag. I ljuset av de senaste dagarnas uppgifter måste nu straffen för penningtvätt skärpas, preskriptionstiden förlängas och så kallade ”gyllene” pass dras in, skriver Gunnar Hökmark, Europaparlamentariker (M)..

DI - 30 minuter sedan

Bravidas avgående finanschef fortsätter att sälja aktier

Installationsbolaget Bravidas avgående finanschef Nils-Johan Andersson sålde i fredags ytterligare 22.299 aktier i bolaget för totalt cirka 1,7 miljoner kronor. Försäljningen genomfördes till kursen 76,61 kronor per aktie..

DI - 45 minuter sedan

Avgående finanschef säljer aktier i Bravida för 1,7 miljoner kronor

Bravidas avgående finanschef Nils-Johan Andersson har sålt aktier för 1,7 miljoner i bolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 30 minuter sedan

Räntor & valutor: Svenska räntor sjönk, kronan stabil

Svenska räntor sjönk lite mer än övriga europeiska räntor på onsdagen samtidigt som kronan handlades stabilt på svaga nivåer..

DI - 45 minuter sedan

Avvaktande inledning på Wall Street

De ledande börserna på Wall Street handlades svagt uppåt i onsdagens öppning. Marknaden inväntade Fed-protokollet som offentliggörs klockan 20 svensk tid, samt eventuella framsteg i handelsdiskussionerna mellan USA och Kina som fortsätter under veckan i Washington..

DI - 1 timme sedan

Credit Suisse: 4 till 5 gånger högre bot än väntat för UBS

Böteslappen på totalt 4,5 miljarder euro till den schweiziska banken UBS, 3,7 miljarder för att ha hjälpt kunder att fly undan skatt och 800 miljoner euro i skadestånd till franska regeringen, är fyra till fem gånger högre än vad marknaden hade väntat sig..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.