DI > Ekonomi

Friday, 19 October, 20:54

Liknande nyheter

Taggar: Budstridom , Sky, avgörsi , auktion
Affärsvärlden - 21 sep 18 kl. 07:01

Budstrid om Sky avgörs i auktion

Den utdragna budstriden mellan 21st Century Fox och Comcast om att förvärva brittiska Sky kommer att avgöras genom en auktion på lördag..

DI - 22 sep 18 kl. 15:18

Dramatik väntas när gigantauktion avgör striden mellan mediejättarna

På lördagskvällen väntas en högdramatisk final när striden mellan tre av världens mäktigaste mediekoncerner ska avgöras genom en auktion i megaformat. Kampen gäller vem som ska få ta över europeiska mediebolaget Sky och slutpriset spås landa på över 300 miljarder kronor. .

IDG - 07 maj 12 kl. 07:20

Budstrid om konkurshotade Elpida

Japanska halvledarjätten Elpida bjuds nu ut till försäljning i en öppen auktion, där flera jättar har gått in med bud..

Nyhetskanalen - 11 jul 12 kl. 07:13

Jane Austen-ring såld på auktion för 1,7 miljoner kronor

En ring som tillhört den brittiska författaren Jane Austen såldes i veckan för överraskande 152 450 pund motsvarande 1,7 miljoner kronor, drygt fyra gånger mer än auktionsfirman Sotheby's uppskattat före försäljningen. Guldringen, med en oval turkos, utlöste ett en intensivt budstrid mellan åtta budgivare och köptes till slut av en anonym samlare via telefon..

SmålandsPosten - 05 jun 14 kl. 06:45

Känslor ska avgöra när glaspjäser går under klubban

Känslan, inte plånbokens tjocklek, avgör vem som får konstglas i sin ägo. I mitten av juni auktioneras tre glaspjäser bort - till dem som känner mest för objekten. Tre glaskonstverk värda en kvarts miljon kronor går under klubban vid en auktion i Stockholm om någon vecka.

DI - 21 sep 18 kl. 09:55

Comcast räknar med att jättarna höjer budet i auktion

Comcast förväntar sig att Fox/Disney höjer sitt bud på Sky, sannolikt med flera miljarder dollar. Det rapporterar CNBC med hänvisning till källor. .

SR - 09 sep 14 kl. 21:45

Hertha Hillfons konst gick på auktion

Vaggor, barnkläder och monumentala masker i keramik gick under klubban på en specialauktion på Stockholms auktionsverk - En auktion som var avgörande för om planerna på att bilda ett museum över Hillfons liv och verk skulle gå att förverkliga..

Helsingborgs Dagblad - 17 mar 13 kl. 17:26

Tillgång och efterfrågan avgör priset

Kan en kinesisk vas värd 2 000 kronor gå för 20 000 på en auktion? Ja, om det finns två envisa kinesiska spekulanter som bestämt sig för att ta hem föremålet konstaterade Antikrundans expert Björn Gremner när han gästade Keramiskt center i Höganäs..

Cornucopia - 27 okt 14 kl. 07:45

T-shirtar med bloggrelevant tryck säljes på auktion

Tillsammans med Egettryck.se kan jag nu erbjuda auktioner på två T-shirtar med tryck. Den ena har texten "vit medelålders heterosexuell man" och den andra "jag röstade på Sjöstedt och att allt jag fick var en jävla utredning".

Nyan - 27 nov 15 kl. 08:00

Edlagården säljs på auktion

Nya Åland har redan berättat att Edlagården i Mariehamn, en fastighet som inrymmer pensionärsbostäder, ska säljas. Tre anbud har kommit in och i enlighet med stadsfullmäktiges beslut har stadsdirektör Barbara Heinonen nu bestämt att ärendet avgörs med budgivning. Minimigränsen för att affären ska bli av är, enligt fullmäktiges beslut, 800 000 euro.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

USA åtalar ryska för försök till valpåverkan

En kvinnlig rysk medborgare har åtalats av USA för att ha försökt påverka det amerikanska mellanårsvalet i år och presidentvalet 2016. En oligark ska ha finansierat den operation vars ekonomi hon misstänks ha skött..

DI - 15 minuter sedan

Här är kungabarnens senaste aktieklipp – ”vi är inte stressade”

Kungabarnen gjorde en riktigt vältajmad aktieförsäljning i september.   Det visar nya siffror från Holdings som också avslöjar hur Kronprinsessan Victorias, Prins Carl Philips och Prinsessan Madeleines portfölj stuvats om den senaste tiden. "Vi är inte stressade av de nedgångar vi sett den senaste tiden”, säger förvaltaren och hovets ekonomidirektör Jan Lindman..

DI - 45 minuter sedan

Skistar-topp säljer aktier – igen

Per-Uno Sandberg har den 17 oktober sålt totalt drygt 4.100 B-aktier i Skistar där han sitter i styrelsen sedan 2002.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

DI - 1 timme sedan

Hård smäll för Volvo-aktien

AB Volvos resultat för det tredje kvartalet utklassade högt ställda förväntningar, koncernen ser positivt på efterfrågeutvecklingen under 2019 och vd Martin Lundstedt gav lugnande besked om avgasproblemen. Ändå dök Volvoaktien till lägsta nivån sedan april 2017..

DI - 1 timme sedan

Pinsamt låg värdering – nu måste Volvos styrelse agera

Volvos rapport bekräftade att koncernen har förändrats i grunden och har nått en helt ny lönsamhetsnivå, tack vare de senaste årens förändringsarbete. Viktigt i rapporten var också att koncernen spår en fortsatt hög efterfrågan under 2019 på de viktigaste marknaderna..

DI - 1 timme sedan

Låt budgeten testa styrkeförhållandena

LEDARE. På måndag ska Stefan Löfven ge talmannen en rapport om hur det går med regeringsbildningen. Det är inte troligt att han kan ge besked om att sonderingsuppdraget har lyckats..

DI - 1 timme sedan

Nordea: "Oligarkens stämning visar hur svårt det är att hantera penningtvätt"

Den ryska miljardären Boris Rotenbergs stämning av Nordea och Handelsbanken för avtalsbrott illustrerar hur svårt det är att stävja penningtvätt. Det hävdar Nordea apropå tvisten som blossat upp på finsk mark med bankens ryska oligarkkund..

DI - 1 timme sedan

Reaktionen på Volvos rapport en väckarklocka

AB Volvo backade på börsen för andra gången på fyra dagar på fredagen, trots en stark rapport..

DI - 1 timme sedan

Källor: Theresa May redo släppa krav på Irlandsgräns

Storbritanniens premiärminister Theresa May sägs vara beredd att släppa ett nyckelkrav i frågan om den irländska gränsen för att lösa upp knuten i brexitförhandlingarna..

DI - 2 timmar sedan

Saab fronderar i England mot sin USA-partner Boeing

Saab vann tillsammans med Boeing nyligen ett av sina största uppdrag någonsin, att bygga skolflygplan i USA. Nu protesterar det svenska bolaget mot att Boeing vunnit en brittisk upphandling framför näsan på Saab. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.