DI > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 01:18

DI - 20 sep 18 kl. 22:46

Budstrid om Sky avgörs i auktionDen utdragna budstriden mellan 21st Century Fox och Comcast om att förvärva brittiska Sky kommer att avgöras genom en auktion på lördag. Det skriver Bloomberg News. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sky, Century Fox, Comcast, Bloomberg News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Budstridom , Sky, avgörsi , auktion
Affärsvärlden - 21 sep 18 kl. 07:01

Budstrid om Sky avgörs i auktion

Den utdragna budstriden mellan 21st Century Fox och Comcast om att förvärva brittiska Sky kommer att avgöras genom en auktion på lördag..

DI - 22 sep 18 kl. 15:18

Dramatik väntas när gigantauktion avgör striden mellan mediejättarna

På lördagskvällen väntas en högdramatisk final när striden mellan tre av världens mäktigaste mediekoncerner ska avgöras genom en auktion i megaformat. Kampen gäller vem som ska få ta över europeiska mediebolaget Sky och slutpriset spås landa på över 300 miljarder kronor. .

IDG - 07 maj 12 kl. 07:20

Budstrid om konkurshotade Elpida

Japanska halvledarjätten Elpida bjuds nu ut till försäljning i en öppen auktion, där flera jättar har gått in med bud..

Nyhetskanalen - 11 jul 12 kl. 07:13

Jane Austen-ring såld på auktion för 1,7 miljoner kronor

En ring som tillhört den brittiska författaren Jane Austen såldes i veckan för överraskande 152 450 pund motsvarande 1,7 miljoner kronor, drygt fyra gånger mer än auktionsfirman Sotheby's uppskattat före försäljningen. Guldringen, med en oval turkos, utlöste ett en intensivt budstrid mellan åtta budgivare och köptes till slut av en anonym samlare via telefon..

SmålandsPosten - 05 jun 14 kl. 06:45

Känslor ska avgöra när glaspjäser går under klubban

Känslan, inte plånbokens tjocklek, avgör vem som får konstglas i sin ägo. I mitten av juni auktioneras tre glaspjäser bort - till dem som känner mest för objekten. Tre glaskonstverk värda en kvarts miljon kronor går under klubban vid en auktion i Stockholm om någon vecka.

DI - 21 sep 18 kl. 09:55

Comcast räknar med att jättarna höjer budet i auktion

Comcast förväntar sig att Fox/Disney höjer sitt bud på Sky, sannolikt med flera miljarder dollar. Det rapporterar CNBC med hänvisning till källor. .

SR - 09 sep 14 kl. 21:45

Hertha Hillfons konst gick på auktion

Vaggor, barnkläder och monumentala masker i keramik gick under klubban på en specialauktion på Stockholms auktionsverk - En auktion som var avgörande för om planerna på att bilda ett museum över Hillfons liv och verk skulle gå att förverkliga..

Helsingborgs Dagblad - 17 mar 13 kl. 17:26

Tillgång och efterfrågan avgör priset

Kan en kinesisk vas värd 2 000 kronor gå för 20 000 på en auktion? Ja, om det finns två envisa kinesiska spekulanter som bestämt sig för att ta hem föremålet konstaterade Antikrundans expert Björn Gremner när han gästade Keramiskt center i Höganäs..

Cornucopia - 27 okt 14 kl. 07:45

T-shirtar med bloggrelevant tryck säljes på auktion

Tillsammans med Egettryck.se kan jag nu erbjuda auktioner på två T-shirtar med tryck. Den ena har texten "vit medelålders heterosexuell man" och den andra "jag röstade på Sjöstedt och att allt jag fick var en jävla utredning".

Nyan - 27 nov 15 kl. 08:00

Edlagården säljs på auktion

Nya Åland har redan berättat att Edlagården i Mariehamn, en fastighet som inrymmer pensionärsbostäder, ska säljas. Tre anbud har kommit in och i enlighet med stadsfullmäktiges beslut har stadsdirektör Barbara Heinonen nu bestämt att ärendet avgörs med budgivning. Minimigränsen för att affären ska bli av är, enligt fullmäktiges beslut, 800 000 euro.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Tysk miljöorganisation vill bromsa autobahn

Den tyska miljöorganisationen DUH, som under året fått igenom dieselstopp i flera storstäder, siktar nu in sig på Tysklands hjärta: autobahn. DUH vill få bort den fria farten och införa hastighetsbegränsning..

DI - 2 timmar sedan

Trump beordrar Pentagon att skapa rymdkommando

USA:s president Donald Trump har beordrat det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon att skapa ett rymdkommando..

DI - 2 timmar sedan

Transportbolaget Fedex slår analytikernas förväntningar

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 4,03 dollar för räkenskapsårets andra kvartal..

DI - 3 timmar sedan

Wall Street vände upp igen under sista handelstimmen

New York-börsen rörde sig under nollan inför den sista handelstimmen men lyckades kravla sig upp lagom till stängning. S&P 500 avslutade precis på nollan medan Dow Jones och Nasdaq stängde upp 0,4 respektive 0,5 procent..

DI - 3 timmar sedan

Betssons vd är med i budet på konkurrenten

Betssons vd Pontus Lindwall ingår i konsortiet som lägger bud på Cherry – ett bolag som är en av Betssons konkurrenter. Cherrys styrelseledamot och tillförordnade vd Gunnar Lind avfärdar dock att Pontus Lindwall är aktuell för vd-posten i Cherry..

DI - 3 timmar sedan

Dunkelt spel om Cherry

Ett privat konsortium lägger bud på spelbolaget Cherry – och bland annat ingår Cherrys styrelseordförande och storägare Morten Klein i konsortiet. Di granskar spelet om Cherry..

DI - 3 timmar sedan

Stor oenighet om avtalslös brexit i brittiska regeringen

Ministrarna hade svårt att enas kring hur den brittiska regeringen ska hantera en avtalslös brexit. Arbetsmarknadsministern Amber Rudd liknande ett utträde utan avtal vid en bilkrasch enligt Financial Times..

DI - 3 timmar sedan

Carnegie har utfört stabiliseringsåtgärder i Q-linea

Carnegie har utfört stabiliseringsåtgärder i medicinteknikbolaget Q-linea efter noteringen på Stockholmsbörsen. .

DI - 3 timmar sedan

Daiwa sänker Autoliv till neutral, skriver ned riktkursen

Japanska Daiwa har sänkt Autoliv från tidigare outperform till neutral. Riktkursen sänks samtidigt från 89 till 76 dollar, motsvarande 689,7 kronor..

DI - 4 timmar sedan

Skuggdirektionen: Räntan bör höjas – trots marknadsstöket

Marknadsstöket håller i sig, konjunkturoron ökar och de senaste inflationsutfallen har varit en besvikelse. Ändå är det ingen tvekan om att räntan ska höjas. Det är budskapet från Skuggdirektionen som inte är så orolig för konjunkturen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.